[REPLY]
Fik noget rigtig fint børnetøj til mine børn. Det ene par bukser var ikke på lager i den ønskede størrelse, så fik en sms med en anden varer de kunne tilbyde istedet, SUPER service :o)
Meget hurtig levering..
Fuld ud tilfreds og vender helt sikkert retur.
Mvh. Tine
Der var hurtig svar på mine spørgsmål. Rigtig god service og hurtig levering.
Jeg benyttede mig af Jeres gode tilbud med 70 % på udsalgsvarer. Men da jeg modtager tøjet er kun halvdelen med, og får en note med om, at det andet var udsolgt.
Hvorfor skriver I så ikke udsolgt på hjemmesiden, så man ikke kan bestille den pågældende vare?
Ligeledes ville jeg gerne, at I havde kontaktet mig, evt via mail, og informeret om de udsolgte varer, og tilbudt mig at købe noget andet i stedet for. Især fordi det var til gaver, og jeg sagtens kunne have fundet noget andet.
Sådan en procedure har jeg oplevet fra en del andre netbutikker, og synes det er super dejligt, at få en chance for at vælge en anden vare, i stedet for den udsolgte.
Hilsen Anita (vil gerne kontaktes, hvis I vil tilbyde mig at handle til 70 %, i stedet for de udsolgte varer, er stadig interesseret. Mail: elmholdt.thee@hotmail.com)
Super overskuelig netbutik, med godt udvalg af mærker. Varerne kom hurtigt og levede op til forventningen.
Flere gange oplevet meget sen tilbagemelding på forespørgsel via mail - til trods for henvisning til en chat - funktion så man forventer rimelig hurtigt svar og ikke at skulle vente flere dage.
Sidst bestilte jeg varer som var tilgængelige i de relevante størrelser og 5 dage efter modtager jeg så mail om at de ikke kan leveres.
Handler ofte via nettet og har ikke oplevet noget lignende!
Fandt lækre leggins nedsat, som kostede fuld pris i andre webshops, og vupti så var de mine :-)
2 dage efter bestilling fik jeg mail om at varen alligevel ikke var på lager - ærgerligt man ikke kunne se det ved købet.
Fine varer, desværre fik jeg en buksedragt i en forkert farve, men fik hurtigt tilsendt en returpose og pengene refunderet før dragten var sendt retur. God, hurtig og venlig service!
Fandt en regnjakke til meget billige penge, hvor den stadig står til fuld pris andre steder. Nem bestilling og fik varen inden for to dage. Savner dog en mail, når varen er afsendt.
Jeg kan kun være tilfreds med min handel med Emmamai. Den foregik problemfrit og varerne blev leveret to dage efter. Jeg anbefaler på det varmeste Emmamai.dk.
Alle de gange jeg har handlet hos Emmamai.dk har jeg fået en super service og hurtig levering. Det beste ved det hele er deres gratis levering til arbejdspladsen. Kan varmt anbefales...
super service, blev kontaktet da der var noget der var udsolgt, og spurgt om jeg kunne bruge en anden str. Handler helt sikkert derfra igen
Jeg købte småfolks badehåndklæde. Den er så lækker og det var god tilbud. Jeg er rigtigt glæde og kommer helt sikkert tilbage og handle hos Emmamai.
En a; de bedre netbutikker.. God betjening.. Hjælpsomme.. Godt udvalg.. Hurtig levering.. Kan anbefales..
Super lækre varer til rigtig gode priser- Hurtig levering.
Effektiv kommunikation, snabb leverans, fina varor, välpackade!
Min ene bestilte vare var ikke på lager, men samme dag fik jeg tilbudt en anden vare, så jeg alligevel fik en hurtig levering.
rigtig fine varer. Men havde dog bestilt 2 småfolk vaskeklude, én i grøn og én i marineblå, men fik én sort og én grøn, ikke marineblå..
Rigtig hurtig levering og en super fin dragt. Farven ser dog lidt anderledes ud end på billedet på nettet - men lækker alligevel.
gennemtroværdig biks med gode udsalgspriser og hurtig forsendelse. God service over telefonen også. Et besøg værd!
Har bestilt varar fra jer flere gange, hvor jeg så nogle dage efter bestillingen fik besked om at varene desværre alligevel ikke var på lager.
Jeg køber rigtigt meget tøj til børnene på internettet og Emmamai står højt på favoritlisten...super udvalg - og så er der dag til dag levering - på trods af, at jeg havde skrevet forkert adresse og måtte sende en mail efterfølgende....
vi har været spændt på varen,så kom den og den er så waoow. :-) Vi skal snart bestille igen.
Ingen indvendinger overhovedet. Super levering, super produkt.
Jeg bestilte to produkter fra Emmamai. Når jeg fikk pakken inneholdt den kun ett av produktene. Pakkseddelen var merket med - (minus) på ene produktet (faktisk på produktet som var i pakken). Ingen forklaring på om rest vil bli levert senere, eller om jeg ikke kommer til å motta denne.
Handlen blev aldrig til noget. Det fremgik af hjemmesiden at størrelsen var på lager, men det viser sig at det er den ikke.
Super god service. Fandt jakken billigst på jeres Web- shop og fik den leveret 2 dage efter bestillingen. Vil helt sikker handle hos jer igen en anden gang. Mange tak :-)
Produktet lever op til beskrivelsen og der var hurtig levering. Vil til enhver tid handle hos emmamai igen.
Ringede til Emmamai for at få hjælp mht str på en jakke. Fik super god og personlig service. Bestilte den på nettet efter samtalen, og næste dag landende den på min adresse! Det var kvikt! Og jakken passer perfekt!
Alt i alt er det godt at handle på emmamai.dk! Varerne er fornuftigt pakket ind og i mit tilfælde blev de leveret 1½ døgn efter bestilling. Supernemt!
Hurtig og god ekspedition. Har handlet et par gange hos emmamai.dk og der har ikke været nogen problemer!
Jeg havde netop fundet ud af, at jeg venter en lille dreng, da jeg fandt Emmamai.dk på nettet. Perfekt timing - de havde Småfolk og Krutter til halv pris.. Nu har jeg både købt ind til lille-manden og storesøster.
Varerne er i den forventede gode kvalitet og leveringen var hurtig. Jeg vil helt sikkert handle hos Emmamai.dk igen.
Mvh Karen