We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Energi Fyn anmeldelser

Energi Fyn Logo
Kunderne om Energi Fyn : »Usandsynlig dårlig kundeservice« »Dårlig information og kundeservice.« »Energi fyn« 5
Lavt
4.9 af 10

5 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (5)

Udvalgt anmeldelse om Energi Fyn

Ekstrem dårlig behandling

Jeg fik en lukkemedelse pga. manglende post levering i oktober. Jeg ringer og aftaler med firmaet at jeg forudbetaler min næste regning pga. post problemerne. Dette gøre jeg så det samme dag udover det beløb på lukkemeddelsens regning som skulle indeholder alle gebyr, aconto beløb til dato. Så er jeg ud over problemerne - TROEDE jeg. Jeg tog hele ansvaret, betalt alle gebyr uden brøk bare jeg kun kom forud med betalinger! Alt skulle være oki og jeg havde til 1. april til at reagere skulle der igen være fejl med PBS eller posten til den regning for februar 2012, uden at jeg skulle frygte en lukning, og flere gebyr på 3-500kr for en periode.

Pludseligt står de her igen den 21/03 og lukker for min forsyning, igen uvarslet pga. postens manglende leveringer. Efter flere grov tlf samtaler med deres medarbejdere hvor tlf smækkes på, hvor jeg skældes ud for at det ikke er dem der tager fejl kommer jeg til sagen ved deres inkassochef. Hun henviser mig sørme til Postdanmark!

Først efter at jeg fortæller hende jeg har optaget samtalerne sender hun mig faktura per mail - dog med lidt kreative måder skjuler hun en gebyr regning på 1625 kr som jeg ikke blev oplyst om i oktober og som blev trukket fremfor at min el belv betalt efter aftale! Kilden til alt ondskab. Gebyr som jeg på skrift fik at vide var indehold i min lukkemedelse fra oktober 2011. Det er ikke særlig kundevenlig.

Så alt i alt har Energifyn fået 3900kr i juni, 3000kr i okt (som var 800kr mere end de bedt om for at komme forud!) og vil have en yderlige 4442kr i marts for et forbrug der svarer til ca. 3900kr for hele perioden UDEN "gebyrer".

Dette på trods af at jeg som kunde betalt alt de oplyst mig om, da fejlen lå ved min postkasse som jeg ikke kunne løse andet end ved at betale det deres regnskabsafdelingen mente jeg skulle betale. Jeg føler mig snydt!

At jeg belv henvist til at snak med post danmark over min manglende regninger i næsten et år, men firmaet GLEMT at oplyse mig om at jeg reelt har adgang til alle regninger via internet, en oplysning som for et år siden kunne havde sparet mig for deres ekstrem gebyr poster. Alt de skulle gøre var sende mig en faktura på min email for at jeg fik en adgangskode som skrevet på selve fakturan.

Så meget for at aftale, at tage skyld for fejl både i juni og oktober - bare problemet overstås. Nu har jeg opdaget at jeg faktisk ikke havde en jordisk chance mod den firma da nu fik en regning så stor at jeg skal låne penge fra venner og bekendte. Jeg gruer for hvilke gebyr de vælger til næste gang, men i det mindste kan jeg se "regnigner" via internettet og betale dem, uden at have tillid til firmaets kundeservice og regnskabsafdeling.

Usandsynlig dårlig kundeservice

Jeg er netop flyttet til Fyn og er nu tvunget i kløerne på et selskab jeg aldrig ville drive forretning med hvis jeg havde et valg.

Ringer til kundeservice angående en betalingspåmindelse på en regning som er kommet frem 5 dage for sent pga. omaddresseringer hos Post Danmark. Jeg forklarer og bliver mødt af en meget firkantet bookkeeper som jo bare har sendt brevet som de plejer og ikke har gjort noget forkert..... det koster mig så mindst 100 kr at blive sur i telefonen - til gengæld skifter jeg energeselskab så snart det er muligt.

Tak for ingenting.

Hej Jimmy

Tak for din anmeldelse. Vi er meget glade for både ris og ros, så vi hele tiden kan blive bedre.

Vil du ikke sende mig adressen, som anmeldelsen drejer sig om, så vil jeg kigge på sagen. Du skal blot sende den til kundeservice@asfyn.dk, Att.: Lotte Ziegler.

Lotte Ziegler
Kundeservicechef

Energi Fyn

Dårlig information og kundeservice.

hvor er det dog ærgeligt at store elselskaber som Energy fyn intet gør for at pleje de kunder der har været i mange år.

Efter vi flyttede fra vores lejlighed fik vi pludselig efter 4 måneder et brev om RKI for manglende betaling på den gamle adresse.
Vi har bare ikke modtaget nogen regninger, og når vi ringer kommer vi ikke igennem til kundeservice.

Nu har jeg så sendt en mail til dem, hvor de må forklare hvor alle de andre regninger er før at de truer os med RKI.

Vi har skiftet til Natur-Energy nu. Indtil videre giver de os en besparelse og en meget bedre kundeservice. Men desværre kan vi ikke komme helt af med Energy fyn fordi der på sin vis stadig er monopol i DK.
Det betyder jo så bare for os almindelig husstande at vores lokale elselskaber kan gøre hvad der passer dem.

Hej Lene

Kan jeg ikke få dig til at sende mig adressen, som anmeldelsen drejer sig om? Så vil jeg kigge på sagen. Du skal blot sende den til kundeservice@asfyn.dk, Att.: Lotte Ziegler.

Lotte Ziegler

Energi fyn

Jeg havde brokket mig temmelig kraftigt og meget højtråbende over min kæmpestore efterregning hos energi fyn og endte hos avisen .

Efter dette fik jeg et fantastisk møde med en chef og regnskabschef ude på energi fyn som forklarede min regning ..de tog dog lidt af skylden da de ikke havde været opmærksom på at sætte mig højrere ..der e rjeg så ikke enige syntes jeg betaler alt rigeligt men åbenbart ikke ifølge deres tal...men jeg kan så sige at min vrede mod energi fyn er taget tilbage da de tog ansvar og inviterede mig til et møde og de var meget imødekommende på at finde en løsning så jeg må beklage mit temperamnet der og istedet for lad eden gå ud ove rmin udlejer Barfoed som sadigvæk nu i år 2011 ikke har fået tættnet samtlige af mine vinduer i boligen og har brokket mig siden 2009!!!!! Derfro osse den store efterregning men dette er så vist ikke noget nyt har jeg hørt....men energi fyn har jeg intet dårligt at sige om mere ..

Chanell k andersen

Energi-fyn - presser citronen

Skiftede, efter et nærmest tragi-komisk forløb, pr. 1/1-2011 til waoo som samlet leverandør af internet, tv og telefoni. Havde før det Smile-Content som leverandør. Smile Content, Energi-fyn + en masse andre el-, tv- og netudbyderer er nu slået sammen til Waoo. Og nu til sagens kerne. Energifyn føler sig berettiget til at opkræve leje af deres fibernet 2 måneder EFTER af vi har skiftet leverandør. Ikke pga overskredne tidsfrister. Flytningen har således været anmeldt i god tid forinden (oktober sidste år) både til Waoo og Energi-fyn, men fordi de påregner 1 måneds opsigelse til den første i en måned EFTER at abonnementer rent fysisk er afmeldt. Et lille ubetydeligt beløb på 300 kr, men virkelig dårlige kunde management. Minder mest af alt om en dumme-bøde og en "vi-gør-det-fordi-vi-kan-og-du-kan-intet-gøre-ved-det"-holdning. Et gok i nødden herfra!!
Off-topic: Har alt i alt haft en ret dårlig oplevelse med konsortiet Waoo bestående af Energi-fyn, Smile-content + alle de andre legekammerater. Tænk jer godt om inden I skifter og lader jer lokke af høje nethastigheder.
Til Energifyn: Få venligst opdateret jeres hjemmesider så oplysninger er up-to-date (læs: i overensstemmelse med det der findes hos Waoo også) og således at der ikke internt på siden er modstridende oplysninger. Virker meget sjusket og ikke mindst vildledende

Hej AMC

Tak for dit indlæg. Vi er meget glade for at få feedback fra vores kunder, så vi kan blive bedre. Der er noget der tyder på, at der er sket en fejl i din sag. Det vil jeg gerne beklage. Når man skifter til Waoo skal man ikke betale fibernetleje. Jeg tror desværre, at det er den menneskelige faktor, der spiller os et puds her. Vi har på baggrund af dit indlæg her taget det op internt, så vi undgår lignende fejl fremadrettet. Har du ikke mulighed for at kontakte os, så vi kan få rettet op på sagen?

Energi Fyn

Godt, uden at være prægende

Jeg har haft en del postyr med Energi Fyn, ikke mindst fordi jeg ikke deler deres synspunkt med at betale så ekstreme høje afgiftgebyr for en måned hvor jeg brugte 100 kr strøm Nordjysk elhandel, (første måned fra Energifyn) der får jeg en regning på 1643,32 kr på afgifter.

Jeg kontakter kundeservice pr. mail, og bliver nærmest svinet til af en vikar og bliver kaldt for dum hvis jeg ikke forstod at regningen kun var afgifter.

Jeg valgte at klage over vikaren, intet er sket endnu og Energi Fyn har ikke engang valgt at besvare min mail, eller brev siden da.

Dengang jeg var i energi fyn fik jeg en cirka regning på 500 kr (inkl. afgifter) det passer jo fint eftersom at mit strømforbud er 1/3 del af prisen ovenover.

Deres kundeservice er mangelfuld og dertil er den ikke længere, det er muligt at kontakte dem gennem deres hjemmeside hvorved man kan få svar har jeg måtte sande og det er åbenbart lige så umuligt at få kontakt til de personer som styre virksomheden.

I det mindste leverer de strømmen, med stabilitet og hvis strømmen går er de lynhurtige til at reagere. Det samme gælder lyskurve.

Derfor får de lige en ekstra stjerne, men lad jer ikke snyde af det.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk