We are hiring!

Besvarelse fra Engrospriser

[DATE]

[REPLY]

Engrospriser Logo
Kunderne om Engrospriser : »SUPER« »Hurtig og venlig ekspedition :-)« »Super« 450
Godt

Helt O.K. betjening.

Udvalgt anmeldelse om Engrospriser

• Gitte

SUPER

Venlig, professionel og kompetent råd en fredag eftermiddag til udfinding af rette kaffefiltre, god prisaftale, varer leveret hurtigt og rettidigt.
Fin telefonisk aftale efter opslag på fyldig hjemmeside.

• Ellinor
  • Verificeret køber

Hurtig og venlig ekspedition :-)

Jeg har kun godt at sige om Engrospriser. Hurtig og præcis ekspedition og absolut intet at udsætte.
Det er ikke sidste gang, jeg handler her.

Super

super god hjemmeside , hurtig levering.
hvis det var bedre var det ikke til at hokde ud.

Engrospriser

Super fin og hurtig betjening

Super fint og hurtig betjening.
Jeg ringede til firmaet fordi der var noget som jeg var i tvivl om ved bestillingen og fik en rigtig fin vejledning.

• Kent

Super!

Hurtig levering, god service, fin information

• Stig
  • Verificeret køber

Godt site med attraktive priser.
Der var en vare i restordre og fik personlig mail om hvorvidt jeg ønskede et andet produkt eller blot at annullere denne vare.
Lidt dyr porto, men gode priser på produkter og god service.

• Claes

Super e-handel

Hurtig levering og alt var som forventet

• Gert
  • Hjørring, DK

Alt som lovet

God og problemfri handel..

• niels
  • Verificeret køber

god handel til tide som annonceret

Handlen var okay ,jeg fik varen 2 dage eften som I havde annonceret, så det var helt perfekt. Varen er dog endnu ikke taget i brug pga vejret. Men jeg er for´ventningsfuld ;-))

• ida

glimrende!

God hjemmeside med klar annoncering, tydelige handelsbetingelser, hurtig levering.

• søren
  • Verificeret køber

Super godt og hurtig levering

Godt sted at handle

• Dorte

Super indpakning

Jeg har kun godt at sige om Engropriser, som jeg er førstegangshandlende ved. God webshop, hurtig respons på henvendelser og supergod indpakning. Trods et defekt lysstofrør gik også retur-"gangen" meget professionelt.

• Tammy

SERVICE, LEVERANCE OG KVALITET I TOP

oplevelsen at handle med Engrospriser er helt i top. responstiden er kort, service er super, kvaliteten er ok og leveringstid kort

• Anne

Super

Havde ingen problemmer nemt og ligetil.

Professionelt og hurtigt

Hurtig levering og perfekt service

• Steen

Hurtig ekspedition, Pænt pakket, billigt

Hurtig ekspedition, Pænt pakket, Intet at udsætte, billigt

• MDN
  • 22 point
  • 4 Anmeldelser

god webshop

hurtig levering, billige priser. god webshop

• Poul

prisbillig

Fornuftige priser , flot sortiment men skidt at udsolgte varer ikke fremgår på internettet

• Lars

Effektiv

Hurtig levering og godt emballeret.

Engrospriser

Det var nemt og lige til med hurtig levering

Bestillingen på nettet fungerede uden problemer og jeg modtog ordrebekræftelse mv. helt som forventet. Pakken blev leveret allerede dagen efter, så kan sagtens anbefale Engrospriser

Engrospriser

nem hjemmeside og hurtig levering

Flere af skumglassene var gået i stykker pga. en meget dårlig indpakning. Kassen var i en elendig stand og kunne åbenbart ikke klare turen med fragtmanden. Det er for dårligt.

• Elin
  • Verificeret køber

Hurtig og effektiv levering af den bestilte vare

Overskuelig hjemmeside til bestilling, og hurtig levering og fakturering.

• Marianne
  • Verificeret køber

Fantastisk levering fra dag til dag

Utroligt at man kan bestille torsdag morgen og have sine varer fredag formiddag med Posten. Absolut fantastisk ....

den var ok

men jeg mangler 3 stk teleskopskafter har kun fået 2 ud af 5 som jeg har betalt for

• Torben

Flot klaret

Min bestilling og ordrebehandling kunne ikke være bedre. God orientering om varen der blev eksp. og sendt var helt i top, så ud fra det kan jeg med god samvittighed anbefale at handle ved Engrospriser.
Med venlig hilsen.
Torben Lau

Engrospriser

Gode priser, fin service!

Bestilte en række varer til afhentning, en enkelt af varerne var ikke på lager så fik straks en mail om jeg ville annullere ordren eller ej, ordren blev liggende og på trods af at leveringen blev 1 uge forsinket fra det oprindelige estimat (og det kan jo ske for enhver :)), gik alt som forventet...

• Tina
  • Verificeret køber

Kundebetjening i top, hjælpsomme, gode rådgivere

fint prudukt vi har købt, fik mail vedr levering og hvor langt det var, de blev leveret den aftalte dag. vigtigt at man kan betale med Ean nr.

effektivt

bestiller den ene dag, modtager varene godt emballeret 2 dage efter

• Connie
  • Verificeret køber

Nemt at bestille - hurtig levering

Det var nemt at bestille - og levering var særdeles hurtig!

Engrospriser

For lidt information om varen

Når der er tale om e-handel, bør der være detaljeret oplysninger. Der burde stå at patronen ikke centrerer sig selv. Jeg tror desværre at drejepatronen bliver lagt op på en hylde, og smidt væk når jeg er blevet træt af at se på den. Det er jo for dyrt at sende den retur. Det er nok sidste gang jeg handler hos Engrospriser.

Engrospriser

Hurtigt, nemt og billigt.

Hjemmesiden er lettilgængelig, overskuelig og nem.
Man blir` guidet let igennem fra start til slut og ellers blir man mindet om med rød tekst at noget er galt, helt perfekt.

• Lars N.
  • Jægerspris, DK
  • 15 point
  • 3 Anmeldelser

Rigtig pris og levering

Ingen fejl på varens pris eller på leveringen. Undre mig dog over at det kostede 90 kr i fragt, når en tungere genstand i et andet firma, kun koster 49 kr. Ellers perfekt.

Engrospriser

God service og hurtig levering

• Jane
  • Verificeret køber

Dyr fragt til lille bestilling

Det er for dyrt med 90 kr. til en bestilling på 100 10 cl. plastglas. Jeg er privatkunde og kunne ikke finde varen andre steder, derfor er disse glas den forholdsvis dyreste investering til min fødselsdagsfest...

• Nicolaj

En rigtig god oplevelse

God service, hurtig levering.

• Ogur

Dyrt forsendelse..

Jeg vil sige at forsendelsen kunne godt have været billigere, da jeg selv synes 90 kr. for forsendelse er rimelig dyrt for nogle 100 stk. 40mm små opbevaringsposer, som ikke fylder ret meget og næsten ikke vejer noget.

Besvarelse fra Engrospriser

Kære kunde
Vi kan kun give dig ret i at meget små og lette indkøb kan se dyre ud! Det bunder i at vi entrerer med meget store lagre som egentlig ikke er gearet til til disse "små" leverancer og derfor er nødt til at have dækket andre omkostninger ind under fragten.

Imidlertid er vores priser meget lave på artiklerne, hvilket burde kunne opveje den lidt høje fragt ved små ordrer.

Vi må da også gå ud fra at du har taget dette med i din betragtning da du handlede hos os, og valgt at handle alligevel.

Vi følger nemlig dansk lovgivning og E-handelsfondens retningslinier og viser fragtprisen fra starten!!

Godt nytår!!

• sussi

perfekt

hurtig levning

Perfekt

Ingen problemer

• Peer

hurtig levering, god service.......tilfreds

En hurtig afklaring af vores behov for varer og en ekspreslevering til en fornuftig pris og en fin, fin service...

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk