[REPLY]
Jeg handlede i Eplehuset for at købe noget så simpelt som en iPod nano. I denne forbindelse havde jeg nogle få spørgsmål omhandlende det medfølgende headset samt brugen af iPod nano i forbindelse med træning med en Nike+ chip. Jeg talte, over to dage, med to forskellige medarbejdere, som begge fortalte mig om iPod nano'en. De kom med to forskellige forklaringer på mine spørgsmål, hvorfor jeg endte med en iPod nano uden headset, som kunne skifte nummer samt, at jeg var i troen om, at en iPod nano ikke skal bruge adaptor til at kunne bruges til løbetræning med nike+ chip.
Jeg har ikke handlet hos Eplehuset før og jeg gør det nok heller ikke igen. Jeg havde en idé om, at Eplehuset stod for høj service idet det er nogle ret så lukrative produkter det drejer sig om.
Jeg stod og skulle bruge en Timecapsule hurtigst muligt, hvilket viste sig at være svært da den var udsolgt i både Eplehuset og Humac Århus.
Gik på Eplehusets webshop og købte en der, men fik dog ingen tilbagemelding om, hvorvidt den var på lager. Da jeg efter en time stadig ikke havde modtaget nogen mail om leverings situationen, ringede jeg for at høre, hvordan det stod til.
Sascha fra Eplehuset som jeg fik fat i, satte straks en lille undersøgelse igang, hvilket bla. indebar, at Sascha "løb nedenunder" for at finde den medarbejder der angiveligt havde med sagen at gøre. Han tog ikke telefonen, derfor den lille løbetur. (Her ville nogle butikker sikkert bare havde fortalt mig at han ikke svarede)
Sascha fik fat i fyren, der blot kunne fortælle at min Timecapsule allerede var pakket og lå klar til forsendelse - han havde bare ikke lige nået papirarbejdet endnu. Nej det kan jeg godt forstå - der var jo også kun gået en time siden jeg afgav ordren via nettet.
Super service og venligt og imødekommende personale.
De bedste anbefalinger herfra.
Kan klart anbefale eplehuset i slagelse, god og venlig betjening, det er ikke sidste gang at jeg har handlet der
Købte min Macbook Pro lige før juleaften, og kommer fra PC. Har aldrig haft Mac men havde taget beslutningen om, at købe.
Mulighederne er mange ifht. priser. Kunne købe den gamle model 1200kr som er næsten lige den nye model, bare dyrere. Få butikker ved siden af Eplehuset.
Eplehuset i Esbjerg tilbyder ingen rabatter. De har ingen kampagner, ingen gratis opstartskurser. Men de proklamer med de har den ultimative bedste service, og man er velkommen i butikken med sin Mac, hvis man har brug for hjælp. (alt med måde selvfølgelig) Og mere vigtigt. De vil give sig tid til at servicere en om det så tog en time. Koster ikke ekstra!
Så med en vis sikkerhed følte jeg, at jeg hellere vil betale den rette og dyreste pris, og få den service som jeg aldrig håbede, at få for.
Da jeg kom hjem havde jeg et installeringsproblem med iPhoto som blev leveret med maskinen. Den vil ikke opdatere... lille men irreterende problem.
Efter jul tog jeg computeren med ned til butikken, som lige præcis gjorde hvad de lovede.
Løste mit problem. Og sjovt nok, det tog en hel time. Masser af kunder i butikken, men sælgeren/teknikeren afveg ikke - selvom jeg sagde han gerne måtte servicere de andre. Jeg fik en hel times support uden beregning. Også forventet eftersom problemet var der fra start.
Og fik selvfølgelig en god snak og masser af gode råd som ny bruger på mac.
Moralen er blot, at Eplehuset bryster sig med en service udover det sædvanlige. Det koster normal prisen. Men jeg måtte sande, at jeg fik en out standing god kundeservice.
Jeg havde frygtet computeren skulle på værksted og jeg bare blev et nummer i køen, men absolut ikke.
Tusind tak fordi i holder hvad i lover :-)
Jeg var i Eplehuset for 2 måneder siden for at kaste mig ud i en ny macbook air. Jeg havde længe gået og kigget på den, men havde ikke pengene til den. Men for 2 måneder siden skulle det være og her blev jeg mødt af en venlig kompetent medarbejder som forklarede mig om enheden, samt satte mig ind i de forskellige programmer til den. Jeg forlod butikken med en følelse af at jeg havde gjort det rigtige køb, hos den rigtige forhandler :)
Jeg har et par gange oplevet en noget skrantende vejledning i Eplehuset Århus. Senest da jeg skulle købe en bumper til en iPhone 4S (julegave). Dem der hang fremme var kun mærket kompatible med iPhone 4, hvorfor jeg spurgte en ekspedient hvorvidt de også passede til iPhone 4S (som har en lidt anderledes placering af mute knappen). Han forsikrede mig om at det gjorde den, og jeg købte den så.
Det viser sig så at det ikke er tilfældet, bumperen passer ikke til det nye layout på 4S'eren. Irriterende for mig, og hende der fik den i julegave.
Synes det er vagt af en butik der ikke laver andet, at man ikke har styr på vejledningen.
Århus.Jeg har købt nogle høretelefoner fra Beats by Dre(sidste år), som skulle sendes til reparation. De lovede mig at få det ordnet senest 10 arbejdsdage efter de modtog dem, således at jeg fik dem før jul. Eftersom at jeg ikke hørte noget efter 14 dage, henvendte jeg mig i butikken og ville høre hvad der var sket. Der gik 5-6 min, hvor de så indrømmede at det var deres fejl og mit produkt stadig var på værksted i KBH. Jeg kunne enten få pengene tilbage eller købe nogle nye. Det kalder jeg for super service. De gav ikke skylden til en leverandør, ekstern service m.m. som mange andre gør i dag og det synes jeg er flot. Jeg vil helt sikkert købe varer hos dem igen, frem for at købe dem lidt billigere på nettet ....
Jeg har efter flere års overvejelser endelig taget beslutningen om, at skifte min PC ud med en Mac.
Derfor var jeg fredag d. 17.12.2011 i eplehuset på Frederiksborggade 8, i Købehavn, hvor jeg investerede i en sprit ny Macbook Pro 2.4 GhZ med 8 GB Ram. Totalpris: kr 18.039,00.
Da jeg kommer hjem, pakker jeg maskinen ud, tænder for den og opdager til min store ærgrelse, at der er en pixel, som er gået i sort. (En stationær sort plet lige i synsfeltet).
Jeg pakker derfor Mac´en ned igen og møder op i eplehuset mindre end 20 timer efter den er købt.
Her får jeg at vide, at personalet ikke kan gøre noget ved det, da eplehuset er underlagt nogle restriktioner og krav fra apple´s side, som gør, at fejlen ikke betragtes som en fejl
Jeg er ikke blevet oplyst om disse restriktioner fra eplehusets side og mener bestemt ikke, at jeg kan være underlagt disse! - Uden denne vitale information har jeg ikke haft en jordisk chance for at vælge til eller fra, inden mit køb.!!!
Da jeg ikke kan få medhold fra eplehuset og ikke kan få udleveret en ny vare uden fejl, beder jeg ekspedienten om at tage Mac´en retur og udbetale mine penge, så jeg kan finde et andet sted at købe min Macbook. Nu siger ekspedienten så, at det heller ikke kan lade sig gøre, da jeg har åbnet kassen og dermed brudt plomberingen. Det vil sige, at når man køber et produkt i eplehuset, så spiller man russisk roulette!
Man kan være heldig at (Kammeret er tomt) få et produkt som virker, eller man kan være uheldig at (kammeret er ladt) få en defekt vare - uanset udfaldet, så er varen nu din, både med eller uden fejl, og epleuhset fraskriver sig ethvert ansvar.
Da jeg køber det defekte produkt i eplehuset, mener jeg, at det er eplehuset, som skal udbedre fejlen (Altså give mig en ny Mac, uden fejl). Det kan simpelthen ikke passe, at det bliver mit problem og at eplehuset kan fraskrive sig ansvaret på den måde.
Ekspedienten oplyser mig om, at det godt kan være svært for dem at få medhold fra apple i sådan en sag og råder mig derfor til selv at ringe til apple og klage, i håb om at få udbedret fejlen.
Så alt i alt har jeg nu købt et defekt deltidsjob, hvor jeg skal arbejde for at få det produkt jeg har betalt 18039,00 kr. for!
Jeg takkede i midlertidigt nej til at bruge tid på at køre sagen med apple og overlod jobbet til eplehuset.
Mandag D. 19.12.2011
eplehuset, har nu ringet og oplyst mig om, at apple ikke vil udbedre fejlen og at jeg derfor ikke kan få erstattet den defekte macbook som jeg netop har køb hos dem. De vil derimod gerne sende den sprit nye Macbook på eplehusets værksted og udskifte skærmen til en ny. (på deres regning)
Jeg ved ikke om jeg skal grine eller græde over denne tilbagemelding...
Ifølge eplehuset, så skal jeg være lykkelig, fordi det er en "ekstraordinær" service de tilbyder netop mig... Det i sig selv er jo en smugle skræmmende, og her tænker jeg på alle de andre kunder som ender i samme situation, men ikke modtager samme "ekstraordinære" service...
Jeg håber selvfølgelig at denne her sag ender lykkeligt for alle parter, men indtil videre så er jeg mildest talt træt af min beslutning om at skifte til mac...
Onsdag d. 21.12.2011
Har nu været på eplehuset´s værksted og hente min Macbook pro, med ny skærm (uden pixel fejl:) og jeg må sige, at de har en glimrende og hurtig service. Mac´en virker nu som den skal!
Jeg havde ved samme lejlighed en snak med deres butikschef, omkring købeloven og en kundes rettigheder ved køb af varer i en fysisk butik eller på nettet. Det viser sig, at man ganske enkelt er bedre stillet ved at købe sine produkter online, da man her har mulighed for at returnere produktet, også selvom plomberingen er brudt.
Så til alle de mennesker som har tænkt sig at købe en computer, en fladskærm eller andet, som kan have en udefinerbar fejl... Køb det online, så er man tilsyneladende bedre stillet som slutbruger!
Som tak for ovenstående information, vil jeg gerne opgradere den enkelte kedelige stjerne til 3 stjerner.
Dette er helt klart en information, som jeg godt ville have haft tidligere. Håber folket kan bruge det til noget!
Glædelig jul.
Usability og Amp fandt anmeldelsen nyttig
Jeg var i en nær tilstand af panik, da jeg for et par uger siden ikke kunne lade min nyindkøbte Macbook Pro op. Dette skete torsdag, hvor jeg havde en deadline på mit speciale mandagen efter -altså skulle jeg bruge min computer hele weekenden.
I Humac Aarhus, hvor jeg havde købt min mac svarede de at jeg skulle regne med at undvære den i "et par dage", hvor de ville checke om der var tale om en teknisk fejl, hvorefter de ville reparere eller udskifte min adapter.
Forslaget fra min side om at kunne låne en adapter, mens de testede min blev afvist med en kommentar om at de ikke have strømledninger liggende i butikken.
I min desperation (mens minutterne langsomt tikkede ned på batteriet) ringede jeg til Eplehuset Aarhus, hvor jeg forklarede sagen. Den medarbejder jeg snakkede med bad mig komme ind, så de kunne teste problemet. De tog min mac sluttede nogle ledninger til og lod den aflade lidt, hvorefter de kunne teste min adapter. Det viste sig at den var i stykker og jeg fik en ny uden videre.
Dette tog omkring en halv time og jeg kunne komme hjem for at arbejde videre med en fungerende adapter.
Jeg går udfra at Eplehuset kunne have afvist at hjælpe mig eftersom jeg egentlig er kunde i Humac -eller have krævet et gebyr. Men istedet fik jeg virkelig god service i en presset situation.
Så stor ros til Eplehuset Aarhus -I har fået en ny kunde.
/Henriette
Forsøgte at købe en Ipod touch på hjemmesiden. Fik en fin bekræftigelse på købet, for så dagen efter at modtage en mail om at den ikke var på lager. Talte med personen som står for siden, der kunne fortælle at udvalget på hjemmesiden ikke afspejler lageret - det må kunne gøres bedrer! Selv her nogle timer efter, forsøger de fortsat at få folk til at købe den Ipod, som de ved ikke er på lager... Fik fin service og annuleret ordren via tlf.
Bestilte 2 headset med en besked om at de skulle skrive en besked på pakken. Beskeden var lavet fuldstændig som adspurgt og så var de 2 headset endda pakket ind selvom jeg ikke havde bedt om det. Pakken kom også hurtigt. Mere kan jeg ikke forlange.
JEg kan kun sige: Tag derind og få en oplevelse af service udover det sædvanlige.
De første par gange, jeg kom i Eplehuset i Købmagergade, slog det mig, hvordan man hver gang blev mødt næsten ude på gulvet. En slående kontrast til at hive et nummer og stå og glo i Humac.
Det høje serviceniveau fortsætter på 1. sal, selvom der i sagens natur kan være ventetid. Jeg har haft et par uheldige oplevelser med mismatch mellem hardware og opdateringer af software - senest OSX Lion, der kapper forbindelsen til alle PC-baserede programmer (Microsoft Office inklusive!) - hvilket man næppe kan klandre Eplehuset for. Men det havde da været rart at vide på forhånd. Til gengæld er de altid hurtige til at melde tilbage, og hos Zahid er man i trygge hænder.
Eplehuset Slagelse har været, og er stadig, den foretrukne samarbejdspartner når der skal anskaffes Apple produkter til virksomheden.
Altid super god service, og forståelse for hvilken opgave der skal løses med produktet.
Personalet er engageret og motiverende, samt hjælpsomme.
Eplehuset Slagelse
Kan kun sige positive ting om Slagelse afdelingen, altid super service og super betjening, og så ved de gutter altså noget om det de sælger.
Har efterhånden købt en hel del æbleprodukter i Slagelse, og har altid fået en super behandling, og her skal siges at den super service, er ikke kun når man kommer ind for at handle nyt udstyr, men også når man har spørgsmål, og er i tvivl om hvilket produkt der kan løse det krav man lige står med.
En forretning der holder hvad de lover, og vender tilbage når det er aftalt, så en skam der kun kan gives 5 stjerner for de fortjener det dobbelte :-)
Rep af min 15" MacBook Pro.
Jeg fik den retur efter en time !!
Super checket og god service.
Robin
Problemer med min macBook. Løst hurtigt og smertefrit.
Jeg har nu handlet en del med Eplehuset ovre de seneste 8 måneder, og jeg har altid følt mig godt behandlet. Både hvad angår vejledning og opfølgning, hvis de varer jeg har ønsket har været i restordre. Jeg har fået en behagelig og smilende betjening hele vejen igennem (det kan man godt fornemme selvom det er over telefonen). Jeg kan varmt anbefale Eplehuset, som jeg synes har det personlige kundeforhold man, godt kan savne, når man handler via nettet, telefon eller e-mail.
Mvh
Jacob K. Larsen
AlfaPeople
Skulle ind og have en ny mac. Som studerende har man ikke mange penge, så skulle have en god løsning. Fik netop dette i Eplehuset København.
Fik også mange gode råd om de løsninger jeg kan have til mit studie af programmer og andet. Tak for en kompetent betjening!
Altid god service, har fået skiftet harddisk 2 gange uden beregning fordi der den kørte langsomt.... Altid en kompetent medarbejder til at hjælpe..
Dejligt sted at handle...:-)
Jeg har været i Eplehuset København to gange nu fordi min Macbook skabte sig. Min oplevelse er at medarbejderne er engagerede og tager sig rigtig god tid og begge gange er jeg gået hjem med en fikset Mac, takket være Rasmus!
-Og så er det jo oveni købet gratis!
Tak Eplehuset og Rasmus :)
Jeg fik at vide at styresystemet OS kunne arbejde med active-x og at home udgaven af MS-ofice pakken til Mac kunne fungere sammen med en server til outlook - jeg fandt efterfølgende ud af at begge dele er forkerte, men det ville de efterfølgende ikke indrømme, og slet ikke erstatte mit tab ved at have fået en Office pakke jeg ikke kunne bruge til Outlook. (De andre funktioner klarer jeg med Open Office).
mvh
Poul Eck Sørensen
Jeg har svaret på nedenstående men aldrig fået svar tilbage.
Jeg købte min mac da Eplehuset åbnede i Esbjerg og glædede mig over at der var kommet en Mac forretning, men siden har jeg købt en Mac air og en iphone 4S til min kone andre steder.
Usability fandt anmeldelsen nyttig
Kære Poul,
Det lyder som en uheldig sag, hvornår er tingene købt?
Eplehuset
Jeg havde for et halvt år siden købt et par høretelefoner i eplehuset, som var defekt ved en løs forbindelse. Jeg havde gemt kvitteringen, og derfor tog jeg ind til byen for at få ombyttet min varer. Det viser sig desværre, at de ikke længere havde de høretelefoner jeg i sin tid købte og de vil ikke reparerer den. Jeg beder om at få pengene retur, men det kan jeg ikke få - jeg kan få et tilgodebevis. Jeg henviser til Købeloven, da jeg har ret til at få pengene retur, men får af vide af betjeningen at han læser erhvervsjura, og at han kan hele købeloven udenad - meget serviceminded. Derefter er jeg tvunget til at give ekstra halvtreds kroner for at få et par nye høretelefoner - fordi de i sin tid har leveret en defekt vare. Men kære eplehus, læs linket her: http://www.forbrug.dk/Artikler/Dine-rettigheder/Forbrugerleksikon/mangelsbefoejelser?tc=740F1814A3D24C089538501A55EC0D6A der står: "Nogle butikker tilbyder kunden et tilgodebevis i stedet for at udbetale pengene. Du har ret til at sige nej til et tilgodebevis og i stedet forlange pengene udbetalt." - Jeg håber I gør dette i fremtiden, for jeg er desværre ikke den første, der får denne service fra jer, er min erfaring.
Kære Amanda,
Vi er enormt kede af at læse om din oplevelse i butikken.
Det er absolut ikke det målestoksforhold af kundeservice, vi stræber efter at tilbyde vores kunder.
Vi vil meget gerne rode bod på din oplevelse, og håber at se dig i butikken igen.
- Spørg gerne efter butikschefen på Frederiksborggade, København.
Eplehuset - Ubbe
Jeg købte en iMac 27" i maj måned hos Eplehuset i Roskilde, og må sige at jeg virkelig er imponeret over deres service, rådgivning og approach i det hele taget.
Man føler sig altid velkommen i deres butikker over hele landet, og bliver altid behandlet som den man i virkeligheden er. Dvs, den person der betaler deres løn!
Min iMac var ikke på lager først da jeg ringede, men ekspedienten var flink og satte selvfølgelig en til side, og kontaktede mig med det samme, da den kom hjem fra fjernlageret.
Der blev taget tid til at gennemføre salget, hvilket jeg sætter pris på. Det er på trods af at der stod mange mennesker i butikken på det tidspunkt.
Kvitteringen blev sendt direkte til min mail, hvilket jeg savner ekstremt meget når jeg handler andre steder. Jeg er ikke god til at gemme mine kvitteringer generelt, og på denne her måde sikre jeg at den ikke ender i vaskemaskinen eller lign. Så TAK for den service!
Vi var så glade for deres produkt og service, at vi dagen efter tog derned og købte en iMac mere til kæresten.
Jeg har pga. mit job stiftet beskendtskab med Eplehusets erhvervsafdeling, i forbindelse med indhentning af tilbud til en medarbejder computer ordning.
Servicen her var helt i top. Jeg fik hurtigt tilbud på det jeg bad om, og betingelserne var også som lovet.
Det er ikke sidste gang jeg handler hos Eplehuset, faktisk står jeg og mangler en iPad, så måske man skulle tage et kig forbi snart :)
Med andre ord: Jeg kan klart anbefale at handle i Eplehuset!
Når man bestiller på Eplehusets hjemmeside fremgår det ikke hvorvidt varen er på lager eller ej. Dette får man først at vide efter man har lavet ordren.
Kære Jakob,
Det er en god pointe, som vi tager op med lageret med det sammen..
Tak for dit input, det er en vigtigt info for os..
Eplehuset - Ubbe
Vil stærkt anbefale eplehuset! De har en konge service, og har stor viden om deres produkter som de sælger. De er altid villige til at hjælpe eller svare på spørgsmål :)!
Har købt flere MacBook Air i Eplehuset og bliver altid mødt af professionelle, løsningsorienteret og serviceminded medarbjdere. Seneste positive oplevelse var Jacob (fra Eplehuset), som selv sprang på posthuset, så han kunne sikre den dag-til-dag levering, han fik lovet mig på telefonen. SÅDAN!
God energi og service, man følte sig velkommen og vigtig.
Jeg havde glemt min adgangskode og de hjalp mig med at gendanne mine indstillinger.. :)
Har indtil fornylig været meget begejstret for Eplehuset Kbh, MEN:
Onsdag d.8/6, smutter jeg forbi Eplehuset med min Macbook, da jeg har opdaget, at knibe-funktionen i pegefeltet tilsyneladende er holdt op med at virke.
Der foreslås fra Eplehusets side, at det er fordi jeg har hentet den nyeste version af Firefox (min fortrukne browser), at denne funktionalitet er taget på ferie?!
En ung fyr foreslår at jeg geninstallerer styresystemet, hvilket jeg vægrer mig ved, da jeg synes det er en ret voldsom øvelse, for at få genfundet en medfødt funktionalitet.
Dernæst overtaler han mig til for kun kr.229,00 at opgradere til Snowleopard 10.6.3, så 'alting bare vil fungere bedre og hurtigere'.
Jeg kan få det gjort på deres eget værksted på få minutter men jeg venter, og så kan jeg glad gå hjem med en bedre funktionalitet under armen.
Ekspedienten konstaterer forinden, at der utvivlsomt er taget en backup aftenen før på min TimeCapsule, og at det er piece of cake, at overføre denne når jeg kommer hjem med min MB.
"Hop på dit netværk, og vælg blandt de 3 overførings-muligheder der kommer op i en boks på skærmen".
Vel hjemme hoppes på netværket, MEN - straks går TM/TC igang, med at tage en backup af min 'nye' maskine?
INTET andet sker. Ingen bokse med nogen options popper op.
Og efterfølgende kan jeg ikke finde EN ENESTE ÆLDRE BACKUP PÅ MIN TC!
På dansksprogede netdebatter fra maj måned, læser jeg så at andre også har mistet, især alle fotos, efter upgrade til Snow Leopard.
Og at Apple ved opringning først nægter at have hørt om problemets eksistens før denne kontakt.
Rustet med denne viden står jeg næste middag i Eplehuset, og beder om hjælp til den 'pærenemme overføring'.
Flink fyr, som usandsynligt heldigt var upgrade-sælgeren fra dagen før, kan nu heller ikke finde nogle backups, og ligger i rutefart til værkstedet....i 5 kvarter.
Han har talt med Apple, der 'ikke vil åbne sag via butikken', men vil have mig til at ringe direkte til dem og åbne sag (altså betale dyrt for at hænge længe i telefonen og løse deres produktproblem påført mig.)
Eplehuset Kbh. kan så oveni tilbyde mig at refundere de betalte kr.229,00 for Snowleopard !
Det flotte tilbud takker jeg nej til, og forklarer den unge mand med nu varme kinder, at de har et problem som de gerne må løse i en hulens fart, da hele mit liv inclusive ultra vigtige juridiske dokumenter ligger på den TC.
Den unge mand fortsætter meget ansvarsbevidst -1000 TAK for det! - efter arbejdstid og halvt ind i sin næste fridag, med at finde et firma der kan genskabe de mistede data, og jeg må hele tiden holde ham for øje, at det er hans chef Eplehuset's problem, hvordan der betales for denne eventuelle ydelse - det er ihvertfald ikke mit.
Det viser sig Eplehuset faktisk har en aftale med et Restorefirma om den slags - det koster EH kr.7000 at få problemet løst. Hvilket en Erhvervsforsikring normalt er til for netop at dække, hvilket jeg oplyser den unge sælger om.
Fredag d.10/6 overtager en tekniker på Eplehusets værksted så sagen retur fra ham der sådan set er taget på Pinseferie, og er også flink til at ringe op og fortælle mig, at NU har de fundet en Backup fra 28.januar. (de mener altså, på trods af en firmaaftale med et Restorefirma, åbenbart at kunne løse problemet selv.)
Senere på dagen finder han på at pille indmaden ud af min TC og sætte over i et andet apparat, 'og så tappes der forhåbentlig ting over i løbet af et par dage'. Jeg spørger selv, om jeg ikke i det mindste kan låne en maskine imens, og må igen i butikken for at hente en sådan, skrabet model, uden nogle programmer lagt på.
Tirsdag d.14/6 måtte jeg så selv maile til værkstedet om eftermiddagen, for at høre nyt.
Blev ringet op en time senere, af teknikeren, der oplyste mig om, at der nu er blevet genskabt en mængde data fra min TC - nærmre specificeret nu 400 GB !!!, der i omfang overstiger capaciteten på min Macbook, idét der åbenbart foreligger mange kopier af de samme data.
Nærmere adspurgt forklarer teknikeren mig, at samtlige genskabte data i øvrigt har mistet sine oprindelige navne, og dertil ligger fuldstændig sammenblandet, på den eksterne harddisk jeg venligst kan 'låne med hjem'...???
Teknikeren kan ikke forklare, præcis hvor/dan skaden er opstået - er det omkring installeringen af Snowleopard, på selve Macbook'en, eller på den kun 5 mdr. gamle TimeCapsule???
(Teknikeren mente heller ikke Eplehuset som kompensation skulle upgradere min MB, så de i det mindste blot kunne lægge alle data tilbage på den, så jeg kunne sidde og rydde op på dén. Til gengæld "vil det tage uger, at uploade mængden til en cloud". Hvor længe vil det så ikke tage mig at rydde op i det??)
ERGO:
1) Den nu genskabte data ligger i totalt kaos, mængden er mange gange større end den oprindelige, og der foreligger et ukendt antal ugers arbejde med gennemgang, overflytning og navngivning af mængden.
2) Teknikeren kan ikke fortælle i hvilket Apple-produkt fejlen er opstået, eller garantere for nogle af mine dyrt købte produkters fejlfrihed, så problemet kan i princippet opstå igen - lige om lidt.
3) Teknikeren (som i øvrigt, erfarer jeg fra anden tekniker, er med-manager af butikken) tilbyder kun jeg kan komme ned i butikken og stå blandt kunderne ved Helpdesk'en på 2.sal (i hvor mange dage/uger?), for at få hjælp til at tilbageføre mine data til min Macbook - hvis stabilitet og driftssikkerhed på nuværende tidspunkt altså ikke kan garanteres...?!
Fik ved ny opringning navnet på en 2. assistant manager i butikken (der skulle være ialt 3 der deler 'ansvaret', men den 3. skulle primært være personaleansvarlig) og mailede dem begge før lukketid, med nogenlunde samme opremsning af fakta som ovenstående. Og besked om at jeg afventer skriftlig respons fra dem.
Onsdag morgen var mailsvar fra manager 2 - "at han havde drøftet situationen med kolleger og værksted og aftalt hvordan de skulle tackle situationen. Jeg vil høre fra dem, formentlig onsdag. ellers torsdag."
Onsdag sidst på eftermiddagen bliver jeg pludselig ringet op af en gut der præsenterer sig med fornavn, intet andet, (går ud fra han så er den 3.manager i butikken) "der gerne vil høre min udlægning af sagen". Jeg er på vej ud af døren og henviser til den ret præcise mailbeskrivelse.
Han presser videre, vil have mig til at komme med en løsning, og indrømmer tilsidst han har læst mailen.
Han presser endnu mere på, og får sagt, at han mener tilbuddet om at STÅ og flagre ved Helpdesken bland andre kunder og ekspedienter, i et ukendt antal dage, for at få hjælp til overførsel af deres data-Fu**up, er deres rimelige tilbud, og jeg udbeder mig igen skriftligt svar (råd fra en jurist), og må derefter lægge på for at nå mit eget liv.
Næste dag vil de stadig ikke skrive, men ringer blot flere gange i træk.
Tilsidst tager jeg samtalen og 3.manden - som nu er "øverste ansvarlig for alle Eplehus værksteder i DK" - prøver med alle sælgerkneb at overtale mig til at indgå en endelig aftale med ham - nu vil han godt opgradere min HDD til 500 GB, men intet mere. Han bliver tydeligt irriteret, da jeg vil have tilbuddet på skrift, og tid til at tænke over, om det er en rimelig løsning.
Mens jeg venter på mailen ringer jeg rundt - og finder tilfældigt firmaet EH har restore-aftalen med - IBAS hedder de.
Det viser sig, at EH hos IBAS kunne have fået checket mine apparater, og såfrem der havde været mulighed for at genskabe noget, såfrem de sagde 'nej tak' højst skulle betale kr. 1295 for checket, og hvis der ingen mulighed havde været for at genskabe, ville de have kostet dem 0 kr.
Eplehuset har altså for at spare deres forsikringsselskab MAX kr.1295, leget Georg Gearløs på min TC, med det foreliggende resultat!
Jeg svarer derfor tilbage på deres tilbudsmail, at jeg synes de skal opgradere, overflytte OG sende min TC til IBAS for et check (der måske kan spare mig for ugers oprydningsarbejde), og i mellemtiden finde og betale en rimelig cloud-backup-løsning for mig - da jeg jo ikke har en fungerende TC at gøre det på.
Ingen svar fra EH torsdag. Men fredag morgen efter et møde drengene imellem, kommer en mail der oplister deres pyntede udgave af forløbet. Og en nægtelse af mere hjælp en det tilbudte.
Jeg står nu og SKAL bruge nogle juridiske dokumenter fra min MB, og må derfor have den tilbage med mine data på.
Mailer dette tilbage kl. 10:34 og spørger hvornår jeg kan hente min MB?
Først 2 timer senere bliver jeg ringet op for et password til MB, overførslen er altså ikke startet torsdag, og dernæst tikker en mail ind, at opgaven tager 5 timer, samtidig med at teknikeren i røret, sagde 'nu siger den 11 timers arbejde'.
Sidst på eftermiddagen får jeg sms, at maskinen ikke er klar til mig fredag. Lørdag den 18/6 kan jeg så endelig hente mine apparater.
Den unge mand der solgte mig årsagen til hele problemet, er tilfældigvis igen på arbejde, og fortæller flovt, da jeg påpeger Georg Gearløs -situationen, at der skal være personalemøde i butikken onsdagen efter, og at han helt sikkert har tænkt sig at påpege nogle uhensigtsmæssigheder i butikkens kunde/sagshåndtering.
Derefter kan jeg gå hjem med mine ikke-garanteret-de-virker - apparater, og prøve at overskue situationen.
Må indhente for kr.3000 hjælp af IT-kyndig, der kan berette at jeg skal gennemse 1,9 millioner filer...en komma ni m-i-l-i-o-n-e-r-!!!!!, hjælper mig med at sætte nogle ting i system, og at oprette en webbaseret backup-løsning, idét jeg jo ikke længere kan regne med min TimeCapsule - som Eplehuset ikke vil garantere for funktionaliteten af!
Den 7.juli, da de rykker for at få deres lånemaskine tilbage, og jeg igen beder om en rimelig kompensation, der står i forhold til den enormt tidskrævende møgsituation de har sat mig i - f.eks i det mindste at refundere betalingen for min TimeCapsule, som de jo ikke ville garantere virker, selvom den kun er fra januar 2011 - sender de så nedenstående tåbelige svar:
"Vi vil gerne tage din Time Capsule ind igen til test. Du skal blot være klar over at hvis du ønsker dette, vil vi formatere den og nulstille den til fabriksindstillingerne når vi har testet den."
Goddag mand økseskaft!
Aldrig har jeg set så inkompetent en håndtering, og sagen bliver nu kørt gennem diverse forbrugerorganer.
En jurist fra Forbrugerklagenævnet har påpeget, at EH's panik omkring at fremskaffe de mistede data tydeliggør deres ansvar for miseren, og han undrer sig såre over, at EH derefter opfører sig så uprofessionelt/umodent, at de ikke blot til en start refunderer prisen for nævnte TimeCapsule, som netop er en erstatning for et andet eksemplar med medfødt fejl i.
Men åbenbart foretrækker det sandsynlige udfald i MIT favør, af en 3-6 måneders Forbrugersagsbehandling, hvortil kan lægges renter fra det øjeblik jeg fremsatte kompensationskravet.
Gad vide hvad øveste chef for Eplehuset.dk synes om den beslutningtagen...
FRA KØBELOVEN:
Formodningsregel:
Ifølge købeloven formodes det, at manglen ved en vare var til stede ved købet, hvis forbrugeren opdager den inden for de første seks måneder efter købet.
Min Timecapsule er fra 18 januar og indleveret 8 juni - altså indenfor de 6 måneder omtalt herover!
UPDATE 1/8-2011:
Da nogle af de unge fyre i Eplehuset åbenbart ikke føler sig for gode til at skrive dumme kommentarer til min anmeldelse her på Trustpilot - uden at kende udfaldet af historien - må jeg til øverste chef i kæden's fortrydelse tilføje følgende:
I sidste uge tog jeg kontakt til netop CEO i Eplehuset og mailede min historie.
Han spurgte hvad jeg ønskede som kompensation, og jeg bad om:
1) refusion af betaling for TimeCapsule, da deres værksted nu ikke ville garantere for dens funktionalitet.
2) refusion af de 3000kr. jeg havde betalt for hjælp til at rydde op i det filkaos der var opstået, pga TimeCapsules mærkværdige overspringshandling i genetableringsfasen, efter geninstall./opgrad. af styresystemet.
På flere netMACfora er der skrevet til mig, AF KOMPETENTE, MANGEÅRIGE MAC-BRUGERE, at det ikke er ukendt blandt dem, at opgradering fra Leopard til Snowleopard kan fucke TimeCapsule op - en viden, man bør kunne forvente, at en Premium Reseller som Eplehuset's værksted bør være i besiddelse af!
Andre MAC-superbrugere har også svaret mig, at de fastholder, at problemet ligger i selve Snowleopard-installeringen på Eplehusets værksted.
(Min maskine er nu langsommere end FØR upgrade.)
Fejlen ligger under ingen omstændigheder hos mig, - da jeg jo intet har nået at gøre!
Ikke har trykket på nogen option - fordi jeg aldrig fik den!
Ihvertfald erkender Eplehuset deres fejl på en eller anden led- for der står nu kr.3000 fra dem på min konto!!
Hvilket CEO'en bad mig gå stille med dørene med, så de ikke skulle refundere for andre kunders eventuelle problemer også.
Når nedenstående 'Martin' (som sjovt nok dukker op på min anmeldelse den dag 'Servicechefen' for alle EH's værksteder i DK kommer retur fra ferie...) skriver SÅ insisterende og kategorisk som han gør, med få minutters mellemrum, er det svært at tro han er uvildig, men nærmere ansat i Eplehuset, måske en af de involverede, som jeg har kritiseret, så derfor hr. CEO, tæm venligst dine ansatte, før du prøver at tæmme dine kunder.
Du kan takke 'Martin', for denne afrunding på anmeldelsen!
OPDATE 2/8:
jeg har til formiddag modtaget 4 besked'er i rap fra Trustpilot, om respons fra Eplehuset, så der er rettet flittigt i [Navn fjernet]' sidste indlæg her.
Og hans USANDE overdrivelse om udvekslet info med ham ændrer ikke på fakta:
[Navn fjernet] har fået i alt 3 - TRE - mails fra mig, og medsendt i min svarmail til ham, på spørgsmålet om hvad jeg ønskede som kompensation, FIK HAN FAKTURAEN fra IT-manden!
I min 3. og sidste mail til ham, spurgte jeg om afklaring på TimeCapsule-situationen, som han valgte at overse i sit svar om pengene - HVORFOR hans værksted ikke bare kunne garantere at apparatet virkede, efter de havde pillet i den - det er dog et VÆRKSTED?
Alternativt refundere prisen for den.
Og hans svar her på Trustpilot, er hans måde at glide af på dette.
Tilbage står Købelovens paragraf, som angivet her ovenover, ifølge hvilken det er Eplehusets bevisbyrde indenfor de første 6 mdr. efter køb, at vise at apparat dur - ikke omvendt.
En lov som[Navn fjernet] og Eplehuset åbenbart føler sig hævet over, og tror de kan manipulere mig til at droppe.
Fordi jeg har fået nogle penge. Og hvis de begynder at angribe min person, ved at tegne et usandt billede af mig, som mail-bombarder.
Jeg har heller ikke skrevet at 'jeg har magt til at skrive om dem på nettet', men tilbudt, såfrem han får 'Martin' til at droppe sine kommentarer, at fjerne skriv'et om ham!
Antallet af udvekslede mails er jo også totalt ligegyldigt, og i øvrigt udelukkende et udtryk for Eplehusets manglende lyst til at gå i dialog om deres ansvar.
GLEM DET! [Navn fjernet]. Problemet forsvinder ikke blot fordi du 'betragter sagen som været afsluttet'.
HUSK DET, folk der påtænker at købe MAC-produkter hos Eplehuset Kbh.
17/8-2011:
Eplehuset har i dag igen været inde og rette i deres (nedenstående) svar til mig, og CEO har fjernet sit navn.
Usandhederne står der dog stadig...
4/9-2011: just hjemkommet fra ferie og konstaterer, i relation til debatten (som jeg ikke kender i dybden) om firmaers mulighed for at påvirke negative anmeldelser, at Eplehus CEO's navn (først nu) er fjernet alle steder i min anmeldelse..............
Peter, Lars Hellmund, Morten ingemann Thaysen, Nadja Friis, Kim S Hansen, C B, Splinter, Allan Bo Christiansen og Oskar fandt anmeldelsen nyttig
Kære Usability,
Tak for dine mange, mange mails og ihærdige forsøg på at opnå yderligere erstatning fra Eplehuset.
Vi hjælper ikke hundredvis af kunder om året, men tusindvis af kunder med service, tekniske sprøgsmål og reparationer af udstyr som enten er købt hos os eller hos vores kollegaer i branchen.
Hos Eplehuset vil vi gøre næsten alt for vores kunder. Men som jeg også har skrevet til dig privat, så er det vores helt klare overbevisning, at her ikke er tale om hverken produktfejl eller rådgivningsfejl, men tale om en brugerfejl hjemme hos dig privat. Det er en kedelig besked at modtage som kunde, det kan jeg forstå, men det er klart at Eplehuset ikke dækker sådanne fejl.
MEN trods dette, så bruger vi også i dit tilfælde masser af tid, ressourcer og låner dig gratis udstyr for at hjælpe en stakkels kunde i nøden, da vi alle kan forstå frustrationen i at miste vigtig data på en computer/TimeCapsual.
Vi har endvidere betalt den eksterne IT hjælp på 3.000 kroner som du fortæller, at du har haft. Dette er gjort uden at kræve dokumentation for din udgift - alt dette for at komme dig lidt i møde og forsøge at hjælpe dig som kunde - ikke fordi vi tager ansvar for dit problem eller din fejl.
Det er derfor med stor beklagelse, at jeg fortsætter med at læse disse indlæg, samt modtager mails fra dig. De 3.000 kroner er dit forslag på en løsning og jeg er kommet dig 100 % i møde på dit forslag på en løsning som begge parter kunne leve med.
Som du skriver i din seneste mail, så har du magten til at skrive om Eplehuset på nettet. Og på trods af at du lægger hårdt press på, så vil jeg ikke deltage yderligere i denne debat, som allerede er kørt helt af sporet.
Jeg betragter sagen som værende 100 % afsluttet fra Eplehuset side.
CEO
Eplehuset AS
tog 2 dage at få reperaret en macbook pro med backlight bleeding
købte en MacBook Pro til næsten 9000 kr for 8 mdr. siden. Pludselig begynder harddisken at fylde sig selv (ja, den er sgu god nok - ca. 50 Gb på en nat), jeg henvender mig med computeren, og de har den til reparation/opsyn natten over... jeg henvender mig næste dag og får at vide, at den intet fejler (fair nok, så må det jeg være spøgelser), hvorefter jeg bliver pålagt et gebyr for (ingen) reparation pålydende 499,- . Efter en time, og diskutioner med samtlige medarbejdere i butikken, slipper jeg dog (citat butikschef: ...ellers ville alle jo bare komme forbi med deres mac - HALLO, man kommer sgu da ikke forbi med en computer der ikke fejler noget)
- jeg ved ikke hvad den i grunden fejler, men kun, at den stadig fylder sig selv, godt nok ganske langsomt - langsommere en før - men den gør det.
- jeg må nu selv investere i ny harddisk, da jeg ikke orker en længere sagsbehandling med forbrugerrådet. Hvor er Steve Jobs når man mangler ham - for dette ville ikke være i hans ånd !
- råd: Køb hos anden forretning. evt. Humac
Daniel Wøhlk, Rasmus Lindstrøm, Usability og Peter fandt anmeldelsen nyttig
Jeg følte mig grundtigt snydt da jeg købe en brugt macbook på den blå avis, som ærligt talt lignede lort, og kørte enormt dårligt. Jeg ringede til den tidligere ejer, og han nægtede at lade handlen gå tilbage. (Efter en søgen på google havde han også en lægere historie som svindler) nå så lærte man lidt af det.
Men jeg skulle have maskinen op og køre, og fik først til Humac, som praktisk talt gav mig det ene dårlige råd efter det andet.
Jeg endte så hus EBLEHUSET! De hjælp mig med maskinen, fik sat nyt cover på, og fik makinen til at køre som en drøm - UDEN DET KOSTEDE EN KRONE!!! Jeg købte dog selv en ny oplader, og lidt andet guf til maskinen. TAK FOR HJÆLPEN. Jeg kommer helt sikkert igen - for første gang nogensinde har jeg brug for flere stjerner i min anmeldelse.
Computeren tilhører nu en meget glad lille pige på 7 år som fik en næsten som ny hvid macbook i fødselsdags gave.
Eplehuset Århus. Jeg får et opkald om at den iPad 2 jeg stod i kø til er kommet til min tur. Ugen efter giver jeg dem et kald for at høre om jeg kan hente den, de kan ikke finde mit navn på listen men de har stadig en del hjemme så jeg får lagt en til side. Jeg kommer ned i butikken 3 timer senere og så kan de ikke finde den alligevel. Jeg bestilte en iPad 2 Sort, men får stukket en hvid op i hovedet. En af medarbejderne siger at den ligger på chefens bord med mit navn på, medarbejderen går ind, kommer ud igen 10min senere og siger der er sket en systemfejl.. systemfejl? jeg snakkede i telefon med jer og blev lovet en sort iPad 2 så hvor er fejlen lige? Medarbejderen prøver at ringe til chefen men han er oppe og købe is så jeg får at vide jeg kan komme tilbage 30min senere, men lige da jeg skal til at gå kommer chefen og hans 2 lakejere ind af døren. Medarbejderen spørger hvorfor chefen ikke tog sin telefon men han svare at en af hans slaver spiller angry birds så det har han ikke tid til.. fedt nok! en time spildt uden at jeg fik noget ud af det. Så kan jeg vente 2-3 måneder på næste sending.
Usability og Oskar fandt anmeldelsen nyttig
Min Time Capsule stod af 24 måneder og 6 dage efter den var købt hos Eplehuset (København).
Fejlen var den velkendte med at den pludselig ikke vil tænde. Eplehuset undersøger fejlen og vender tilbage med:
"Vi har fejl søgt din Time capule og fejlen er konstateret til strømforsyningen.
Da den er ældre en 24mdr. er den ikke dækket af nogen garanti eller reklamation.
Prisen på en ombytningsenhed udgør mere end nypris. Derfor anbefales dette ikke."
At min Time Capsule går i stykker 6 dage efter de 24 måneder er gået er blot sort uheld får jeg at vide, og det er ikke noget de kan gøre noget ved, da de ikke får den erstattet hos Apple. Apple har dog kun 1 års garanti og reklamationsretten er alene i forhold til den butik, hvor man har handlet forsøgte jeg at forklare, men der var intet de ville gøre. Jeg spurgte, som om de ville give en rabat, hvis nu jeg købte en ny 1TB Time Capsule. Det kunne de desværre heller ikke.
Se det er dårlig kundeservice !!!!
Usability fandt anmeldelsen nyttig
Sendte min MacBook Air ind til rep hos Eplehuset, den blev lavet på 3 dage, så hurtig service og super betjening. Min næste mac, skal uden tvivl købes der.
Jeg købte en Macbook hos Eplehuset i Århus i september 2009. Jeg var rigtig glad for mit køb og blev mødt med en venlig betjening. 4 mdr. efter købet, ville computeren ikke tage imod strøm fra opladeren. Jeg gik ned i butikken, hvor jeg nu blev mødt af påståelighed og arrogante medarbejdere, der betvivlede, at denne fejl var dækket af garantien, men sagde, at jeg var velkommen til at sende den til reparation, hvilket jeg gjorde. Fejlen blev rettet, og efter megen debat skulle jeg ikke betale reparationsomkostningerne. (Hvilket jeg ifølge min lovfæstede ret, jf. KBL § 77 a, stk. 3, aldrig nogensinde havde pligt til, idet Eplehuset som erhvervsdrivende har bevisbyrden for at påvise at manglen ikke er deres skyld, når fejlen viser sig inden 6 mdr.)
I April 2011 begynder mit batteri at meddele, at det skal til service. Jeg går ned i Eplehuset for at høre, hvad det betyder. Der bliver kørt en standardtest på mit batteri, der åbenbart skal udskiftes, da det er opbrugt. Jeg bliver tilbudt at købe et nyt batteri til 999 kr., men vil hellere påberåbe mig min reklamationsret, hvorfor den atter skal sendes til reparation. Dagen efter modtager jeg en servicemeddelelse fra teknikeren, der ligeledes informerer mig om, at batteriet er opbrugt, og at det koster 1.811,55 kr. at få et nyt. Jeg tager ned i butikken igen, hvor jeg stiller mig uforstående over for, at jeg er blevet stillet ringere ved at påberåbe mig min reklamationsret. Dette bliver dog afværget, og jeg bliver igen tilbudt at købe et batteri til 999 kr. Jeg accepterer, men forstår ikke, hvorfor Eplehuset ikke hæfter for den udgift, idet jeg som forbruger aldrig er blevet orienteret om, at et batteri i en Macbook kun kan holde til et vist antal opladninger. Jeg mener derfor ikke, at computeren har en sådan holdbarhed og beskaffenhed, som man med rimelig grund kan forvente, når man køber et produkt til 7.500 kr. Desuden mener jeg, at Eplehuset som sælger har forsømt sin loyale oplysningspligt ved ikke at informere om, at batteriet har så kort en levetid, idet jeg ville have genovervejet mit køb, hvis jeg havde haft den fornødne viden.
Casper , Karsten E. Bülow og Usability fandt anmeldelsen nyttig
Havde en MBP til reperation. Indleverede den i Herning, dagens efter var den i Århus og SAMME dag var den tilbage i Herning igen! Repereret på omkring 30 timer!
Nadja Ejsing fandt anmeldelsen nyttig
Jeg var for et par uger siden inde at købe en MacBook Pro. Jeg fik god service og de var meget serviceminded. Desværre var der en lille fejl (et klik når man åbnede skærmen) og de gav mig en helt ny med det samme!! Utrolig godt sted, vil klart anbefale det!