[REPLY]
Jeg har lige startet firma, og skulle bruge reoler til mit lager ( ca. 400 kvm.) Erfa Reoler leverede dem dagen efter vi havde talt sammen. Nogle af reolerne skulle laves på specialmål. De blev også leveret dagen efter. Det er bare service hele vejen igennem. Den måde man bliver behandlet derude er helt speciel - og fabrikken er med sikkerhed er besøg værd.
Næste gang jeg skal bruge inventar til firmaet ved jeg god hvor jeg skal ringe hen.
Jeg håber at i på Erfa reoler får min bedømmelse.
jeg købte nogle reoler på nettet. Da jeg var ude for at hente dem blev jeg budt på kaffe og chokolade. En medarbejder bar mine reoler ud i bilen for mig. Et helt unikt sted, der helt bestemt er et besøg værd. Foruden deres fantastiske service er reolerne også bare en lækker kvalitet, til rigtige billige penge. Tak for en god oplevelse, og vi ses igen når jeg skal have flere reoler. Vh. Lars Pedersen
Har købe både reoler og værkstedsinventar hos Erfa Inventar. Det er de flinkeste og mest hjælpsomme mennesker jeg noglesinde har mødt. Og så er deres ting den bedste kvalitet man kan opdrive - og tilmed til den billigeste pris. kan klart anbefale dem. 100%