We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Esbjergrockfestival anmeldelser

Esbjergrockfestival Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af Esbjergrockfestival før du handler og giv selv din bedømmelse af Esbjergrockfestival 1
Godt
7.1 af 10

1 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (1)
Esbjergrockfestival

Har lige givet en * mere da jeg har fået svar om de iritationsmomenter der var.

Det haltede dog for V.I.P informationerne til dem i deres Crew der skulle håndtere denne del.

Her vil jeg så gerne uddybe, fra start af anede ingen hvordan de armbånd vi fik så ud.

Parkering til det store arrangement var overladt til de besøgende selv, og selvom der langs pladsen var masser af skilte med parkering viste det sig at de var lukket eller man skulle have p tilladelse (så dæk dog skiltene

Nogen i boderne hvor man købte drikkevarer var meget i tvivl om de tog mod disse drinks billetter.

Ved V.I.P toiletterne stod også en som ville have at man købte billet selvom man havde et armbånd, men en anden måtte fortælle ham om det.

Men alt i alt et ok arrangement, men plads til forbedringer havde crewet været ordenligt informeret havde det bestemt givet flere stjerner

Eneste lille men er også at ikke alle emailadresser var gyldige ved bestilling, hvilket betød at først den 5 vi brugte virkede

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk