We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

ES Brolægger og Entreprenør anmeldelser

ES Brolægger og Entreprenør  Logo
Kunderne om ES Brolægger og Entreprenør : »Jeg kan varmt anbefale Erik Skovmand« »Stabilt« »Perfeckt« 9
Godt
8.2 af 10

9 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (9)

Udvalgt anmeldelse om ES Brolægger og Entreprenør

Jeg kan varmt anbefale Erik Skovmand

Jeg kan varmt anbefale Erik Skovmand. Erik overholder alle aftaler både med hensyn til tid og pris - en aftale er en aftale! Erik har hjulpet med bl.a. en flot flisebelagt indkørsel, græsslåning, beskæring af buske og rensning af fortov. Alt er udført meget præcist og nydeligt. Erik er rigtig god til havearbejde - også det grove. Han er meget omhyggelig og råder over de nødvendige maskiner.

Sønderborg Kommunes vedtægter siger at kommunens grundejere har pligt til at holde fortovene is- og snefrie fra kl. 07:00 til 22:00 således at postbudet og andre kan komme frem, og således at alle kan komme til og fra arbejde på sikker måde. Vinteren 2009-2010 gav i den forbindelse anledning til en mængde arbejde. og næste dag, kunne jeg som regel begynde forfra. Jeg husker det med gru. I vinteren 2010-2011 gik snerydningen imidlertid meget mere behageligt for mig på trods af de rigtig store snemængder og den lange vinter. Jeg havde indgået en snerydningsaftale med Erik Skovmand. Når jeg vågnede om morgenen og det var mørkt, koldt og blæsende udenfor, kunne jeg svagt høre at Erik allerede var i gang derude. Og så var det med stor fornøjelse at jeg trak dynen op og fik en lille lur vel vidende at alt var i orden, at bilen kunne komme ud, og at man kunne færdes omkring huset uden at falde og brække benene.

Noget af det gode ved Erik er at man ikke behøver skære alt ud i pap for ham. Sidste sommer havde jeg er lidt lang liste i stikordsform over ting jeg gerne ville have lavet, Og uden underligere snak gik Erik i gang mens jeg var bortrejst - og med et flot resultat. Listen omfattede bl.a. maling af en hytte, græsslåning, hækkeklipning, beskæring af buske, fræsning af to kartoffelstykker samt fliselægning af en ny sti.

Stabilt

Erik har igennem sommeren passet vore grønne områder, hvor vi lægger vægt på at vores plæne områder er klippet og trimmet, således at kontoret set udefra også fremstår indbydende.
Erik har sørget for ugentlig flot pasning af områderne, ligesom grus areal er revet og passet hver fredag til lukketid.

ES Brolægger og Entreprenør

arbejdet blev udført fuldt stilfresstillende.

Arbejdet blev udført fuldt tilfresstillende til aftalt pris og til aftalt tid.

Perfeckt

Arbejde udføres af dygtige, pålidelige håndværker.
til den aftalte tid og super gode pris.
Kan varmt anbefales.

absolut tilfredsstillende, god service

hurtig og venlig betjening

ES Brolægger og Entreprenør

Alt som forventet, hurtigt og effektivt.

Alt som aftalt. Glad smiley.

Kvalitet til tiden.

Fik udført topkvalitet arbejde til den rigtige pris. Aftaler blev overholdt, og resultatet er en daglig, stor fornøjelse.

Godt samarbejde

Firmaet er godt at samarbejde med. Vi har været rigtig godt tilfreds med det udførte arbejde.

• Klaus
  • 3 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Kan stærkt anbefales

Leverede og lagde indkørsel gangsti samt terrasse i perfekt stand, samt til meget fordelagtig pris.
Vi forhandlede enda lidt rabat ved at jeg selv tog de gamle sten op.
Vi kan kun anbefale E.S Brolægger

Jeanette fandt anmeldelsen nyttig

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk