We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Eshoes anmeldelser

Eshoes Logo
Kunderne om Eshoes : »Lynhurtig levering og god service« »Hurtig levering :)« »hurtig levering og god kvalitet« 22
Godt
7.7 af 10

22 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (22)

Udvalgt anmeldelse om Eshoes

Rigtig god oplevelse.

Har intet dårligt at sige om denne webshop. Bestilte uden problemer et par sko, på den meget overskuelige hjemmeside, modtog skoene MEGET hurtigt :)
Dog havde jeg bestilt en forkert størrelse, men her var de meget hurtige til at skrive, så der kunne findes en løsning på problemet.

Eshoes

Lynhurtig levering og god service

Bestilte et par sko den 2/4 kl. 11, fik en mail om at de var afsendt kl. 14 og de ankom med posten den 3/4 kl. 11. Lynhurtig levering og dejlig overskuelig hjemmeside og betalingsmuligheder.

Elendig service

Verdens dårligste service. Jeg havde købt et par sko og fik dem forholdsvist hurtigt, men de var desværre for små. Da de ikke havde i en større str. valgte jeg at bytte til nogle andre. Efter en uge fik jeg de samme sko retur med en følge seddel hvor der stod de kun byttede ubrugte sko, og det baserede de på at der var småsten i sålen. Jeg vil gerne erkende jeg gik fra min lejlighed og ned i vaskekælderen i dem, men de mente ikke at de kunne sælge skoene videre. Så køb kun sko derfra hvis du er 1000% sikker på de passer og forvent ikke nogen former for hjælp fra dem!!!

Hurtig levering :)

Bestilte et par støvler den 11. december, fik dem den 13. Let og overskuelig hjemmeside, hurtig levering. Varen lever op til forventning. Helt sikkert ikke sidste gang jeg anvender siden.

Eshoes

hurtig levering og god kvalitet

Vi handler der gerne igen.

Super fin service

Da skoene jeg havde bestilt kom frem, viste de sig at være en anden farve blå, end billedet på hjemmesiden havde anvist. Jeg ringede til Eshoes, som beklagede fejlen, straks skiftede billedet på hjemmesiden ud og tog skoene retur helt uden omkostninger for mig. Det var fin service!

Rimelig god service

Nemt at bestille, betale og få leveret sine varer. Godt med info om afsendelse.

Eshoes

Lækre støvler og hurtig levering!

Der er intet skidt at sige om dem, rigtig hurtig levering, fik mine gummistøver en dag før forventet, og er smadder glad for dem!

Bare godt...

Er førstegangskøber hos Eshoes.dk, men sandsynligvis ikke sidstegangskøber. Nem og overskuelig hjemmeside, hurtig levering, gratis forsendelse, samt hurtig tilbagebetaling efter returnering af et enkelt fejlkøb. Yderst tilfreds med Eshoes.dk

Eshoes

Hurtig levering & størrelsesguide man kan regne med!

Har købt et par Teva sandaler som jeg aldrig før har hørt om - men de lader til at få gode anmeldelser. Har brugt deres størrelsesguide som godt nok kom frem til et nummer større end jeg plejer at bruge - men de passer perfekt. Jeg bestilte søndag aften og de er leveret med GLS tirsdag formiddag. Det kan man da kalde god service. Jeg handler gerne der igen.

Eshoes

Great webpage, but unserious company, who has constant problems with there stocking. They have a lot of brands, but that is about it.

Super god service

Her var alt bare smerte frit

Sikker levering

God hjemmeside, let at finde rundt, varerne kom i løbet af få dage, kommer helt sikkert igen.

Ok :)

Levering på en uges tid..
God kundeservice via hjemmesiden i chat funktionen..
Køber gerne der igen ..

PERFEKT

Lynhurtig levering af superlækkert fodtøj. Flot hjemmeside, problemfri handel med god kommunikation undervejs. Praktisk og grundig størrelses-guide på hjemmesiden. Skoene sågar leveret med returseddel - ganske praktisk og tillidsvækkende, hvis man skulle have brug for det.

'Muki Kordic fandt anmeldelsen nyttig

Helt iorden ..

Bestilte et par støvler og fik dem leveret efter et par dage. Perfekt forløb og information om at de havde afsendt støvlerne med link til track and trace af pakken.

Super service !

Købt flere Ilse Jacobsen produkter. Bl.a. softshell jakke, beklageligvis gik lynlåsen i stykker, kontaktede kundservice, de bad mig om at sende den retur med pakkepost, 5 dg. senere kom et bud med en helt ny jakke. Gode priser - gode produkter, og fantastisk god service, fortjener 5 stjerner.

Venlig betjening, hurtig levering

Også jeg giver topkarakter til Eshoes. Fik mine sko leveret hurtigt. - Selv om jeg returnerede skoene igen (p.gr.a. forkert størrelse), fik jeg en venlig mail om at de havde modtaget skoene samt pengene retur straks. Handler der gerne igen.

Eshoes

Prof betjening og hurtig levering

Ingen slinger i valsen. Svarer telefonen og orienterer om ordrens status.

Eshoes

Købte et par Vans og fik dem 2 daqe senere, desværre kunne jeg ikke passe dem, så jeg måtte bytte dem. Igen gik det lyn hurtigt og inden for få dage fik jeg de nye Vans i den ønskede størrelse... Kan varmt anbefales...

Super betjening

Bestilte gummistøvler til fruen og fik dem dagen efter - super :) desværre passede de ikke, heldigvis byttede de uden problemer. Jeg kan klart anbefale siden

Eshoes

Bestilte et par Rubber Duck snowjoggers til en bekendt d. 2 februar, modtag en mail om at de nu var afsendt d. 19 februar og modtog dem den 20 februar. Meget skuffet over så lang en leveringstid uden nogen form for information mht. den lange leveringstid !

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk