We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

EuroAds Group anmeldelser

EuroAds Group Logo
Kunderne om EuroAds Group : »Professionelt netværk« »God service!« »Euroads: the transparency platform with really good campaigns« 24
Godt
7.5 af 10

24 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (24)

Professionelt netværk

EuroAds store fordel i branchen er klart deres store udvalg af kampagner i hele Skandinavien, hvilket helt naturligt gør dem til en vigtig samarbejdspartner. Desuden har EuroAds gode priser på deres kampagner og giver god personlig service i alle lande, hvilket har gjort samarbejdet til en win-win forretning.

Udvalgt anmeldelse om EuroAds Group

Dejligt Nemt Og Super Service

Må sige EuroAds gør det NEMT for en, at få en reklameindtægt på sin side. Deres service er i overklassen - spørger man om noget, er der svar HURTIGT. Shayan i deres support er en sand éner ! - Super rart med den slags mennesker. Det samme gælder Steffen Tang.

Eneste grund til jeg ikke giver 5 stjerner er, der af og til pludselig forsvinder leads fra ens konto og altid uden forklaring - det er eneste minus, men også en ommer.

God service!

Mine erfaringer med euroads er gode. Specielt kunderservicen har jeg været glad for. Der var opstået et problem i forbindelse med et lead fra min hjemmeside, som jeg vidste havde fundet sted og kunne dokumentere havde ført til salg.
Klikket fremgik også af oversigten, men ikke at det havde ført til salg. Jeg kontaktede kunderservice, der var hurtige til at svare og som gik videre med sagen hos udbyderen. Over en periode på ca. 1 måned forsøgte euroads, at komme frem til en løsning, men da udbyderen sagde, at de havde udbetalt beløbet for det salg til et andet sted og der ikke var udsyn til nogen løsning, så valgte euroads at kompensere mig med gavekort der havde tilsvarende værdi på 400 kr. Kunderservicen er efter min mening helt i top!

EuroAds Group

Euroads: the transparency platform with really good campaigns

I have been working with Euroads to develop my activity on Scandinavians countries. It's a great design platform, all is really easily to handle.
Their Teams have always been reactives and proactives.
Moreover the payments are always made on time on the entire production you made during the past month. This point is really important doesn't it? :)
If your company plan is to develop your activity on Scandinavians countries I can highly recommend you to start working with this company.

EuroAds Group

Et professionelt firma & God service!

Jeg har for kort tid siden været til møde hos euroads, og jeg blev rigtig overrasket over hvor en respektfuld og god velkomst jeg fik, er fuldt ud tilfreds med at være deres partner og derfor vil jeg fortsætte med at udstede kampagner for dem.

Keep Up The Good Work Euroads! :-)

Rigtig god service.

I starten var jeg slet ikke klar over, at jeg kunne tjene penge via Euroads.dk. Men da jeg blev ringet op af en deres medarbejdere, så fik han hurtig sat mig ind i tingene, og derefter fløj pengene ind på min konto.
Jeg synes Euroads kører med en rigtig god og ikke mindst personlig service!
Senere på ugen skal sågar mødes med medarbejderen, som jeg er tilknyttet.

Jeg sætter stor pris på, at der bliver taget så god hånd om en.

Jeg savner dog nogle flere klik kampagner ;)
Thumbs up!

Solidt netværk

I min optik er EuroAds et seriøst netværk med styr på tingene.

Partnerudbetalinger kommer rettidigt, systemet er let at anvende og der er hurtigt svar når jeg har spørgsmål.

Kampagneudvalget er oftest stort, men da vi ikke markedsfører survey's, er der - for vores vedkommende - lidt for meget fokus på disse. Men det er jo smag og behag.

Kan roligt anbefale EuroAds til andre!

Professionelt & Ligetil

Jeg er super tilfreds med EuroAds.

Har for ikke så længe siden været til møde hos Euroads, og jeg må sige, jeg blev godt tilfreds med den betjening og imødekommelse jeg fik, jeg blev informeret om hvordan jeg gjorde min indtjening bedre osv.

Betaling faldt plads på dagen den blev lovet & det er jeg godt tilfreds med.

Min ærlige mening

Euroads er fantastisk!
Det er super nemt at tjene penge med Euroads, også yder de en fantastisk service! Jeg kan klart anbefale Shayan, fordi han yder super support til hver en tid!
De udbetaler også altid pengene til tiden!

Perfekt.

EuroAds kan man stole på - de SENDER altid pengene d. 15.

Deres support er blevet meget bedre - de svarer altid indenfor 1-2 hverdage.

Siden sommeren har de fået mange gode kampagner.

Håber de fortsætter i samme stil :-)

Stabilt annoncenetværk

Stabilt og godt annoncenetværk med et godt varieret udbud af kampagner og betaler altid til tiden.

EuroAds Group

Professionelt og stabilt netværk - et af de bedste

Jeg har altid modtaget professionel og kompetent behandling og rådgivning af Euroads, og de har et stort udvalg af kampagner. De betaler til tiden, og er i det hele taget en meget professionel og stabil partner - en af de bedste i Danmark, hvis du spørger mig.

Misforståelse af euroads?

Jeg forstår overhovedet ikke de dårlige kommentarer og stjerner. Jeg har brugt Euroads til mange af mine side, og syntes de har rigtig god serivice og gode kampager.

Man modtager sin betaling som de lover, dog tager det lang tid før de har udbetalinger.

Professionel aktør på markedet

Euroads er et af de marketinghuse / affiliate netværk, der tilbyder flest forskellige kampagner i Skandinavien. Og det for rigtig mange af de kendte brands. I hvert land bliver du mødt af en partner manager, der hjælper med tips til at optimere din indtjening. De har et overskueligt system, som der konstant udvikles på, så det er blandt de bedste på markedet.

Euroads har en professionel tilgang til tingene, hvor nye løsninger og tilgange udvikles for og i samarbejde med kunder og partnere. Altsammen under hensyntagen til slutbrugeren. Euroads sikrer stor gennemsigtig - både i forhold til kunde, partner og slutbruger.

Den sidste stjerne opnår Euroads, hvis prisniveauet hæves en smule.

Godt affiliate netværk

Euroads er et af de bedste affiliate netværk i Danmark. Du får altid dine optjente penge til tiden. Behandler du dem fair får du samme behandling selv. Så alt i alt et godt firma, de har fået 4 stjener herfra, den sidste stjerne mangler fordi deres system lige mangler det sidste angående tracking og godt kunne tænke mig disse ting fikset hurtigere for at kunne få max ud af at køre deres kampagner. Men et firma man kan stole på, og med i den bedste ende indenfor affiliate netværk.
Fortsæt det gode arbejde ;-)

EuroAds Group

spam spam spam spam spam

Aldrig har jeg fået så meget spam og jeg har ikke tilmedldt mig noget som helst hos dem,vil prøve at lave en politianmeldelse af dem...

Hej Kenneth

Hvis du modtager e-mails fra firmaer som du ikke kender noget til, er der noget der tyder på at en anden person har tilmeldt dig. Såfremt du ønsker at anmelde denne chikane til politiet, vil vi meget gerne være behjælpelige.

Vi kræver altid at et afmeldingslink skal være tilstede i nyhedsbreve fra de partnere vi samarbejder med, men hvis der skulle være nyhedsbreve hvor dette ikke er tilfældet, så bedes du venligst kontakte os på info@euroads.dk, så vil vi gerne undersøge yderligere.

EuroAds Group

Er der virkeligt rigtig at i har aftale med alle de sponsor

Det er bare for at lokke en masse personligt ud af folk..

Dette skulle være dem der støtte Euroads
Aller Media A/S (www.aller.dk),
Vircall (www.vircall.eu)
WSPA (www.wspa.dk),
Økonomi Gruppen (www.oekonomi-gruppen.dk)

Hej Niels

Vi laver brugerundersøgelser og konkurrencer og har en række sponsorer som støtter op omkring disse. Disse firmaer som du her nævner er integrerede i undersøgelserne og gennem denne undersøgelse kan man få kendskab til deres produkter eller services.

Dette står meget tydeligt på forsiden af undersøgelserne og i de betingelser man accepterer ved at deltage i konkurrencerne og undersøgelserne.

Betaler til tiden,

De betaler til tiden, rigtig godt.

Jeg giver 4 stjerner, da jeg skrev til dem for 1-2 uger siden om hvad reward/cashback er og har stadig ikke fået svar. Derfor trækker det ned.

- Har stadig ikke fået svar, efter 1 måned og nogle uger.

Hej Blerim

Vi plejer at besvare alle henvendelser inden for et par dage, så der er noget der tyder på at din mail er gået tabt på den ene eller anden måde. Kunne du evt. prøve at sende den igen til info@euroads.dk?

• tn
  • Søborg, DK
  • 1 Anmeldelse

Tjent over 1000 kr. på en dag

også fjerner de bare pengene og kan ikke logge ind mere...

Hej TN

Uden at vi behøver gå i detaljer, så kan vi vel godt blive enige om at det ikke var helt fine metoder du brugte til at "tjene" 1000 kr. Årsagen kan du finde i den mail der blev sendt til dig tidligere i dag.

Overholder du ikke vores betingelser og misbruger vores kampagner, så kan vi naturligvis ikke fortsætte samarbejdet.

EuroAds Group

Tusindvis af ulovlige Spam-mails............

Bliver løbende bombarderet med pisse irriterende "Spaim-mails" udsendt af firmaet her.

SÅ STOP DET DOG..........................

Har tidligere prøvet at afmelde, på Afmelde Linket, men det nytter ikke.

Hej Overvågeren

Såfremt du modtager emails fra os, er der altid et afmeldingslink som bør afmelde dig nyhedsbrevet øjeblikkeligt.

Hvis dette ikke fungerer, så videresend venligst den email som du ikke kan afmelde til info@euroads.dk, så kan vi undersøge om der skulle være noget galt.

EuroAds Group

Euroads snød mig for 2.000 kroner.

Jeg har optjent 2.000 kroner via. euroads på mine hjemmesider, nu viser det sig at euroads "mener" at der var tale om fusk, hvilket der ikke er.

Nu har jeg skrevet mails frem og tilbage med dem i noget tid, og når jeg beder dem om at komme med nogle konkrete beviser på, at der er tale om fusk, så har personen ingen.

Rigtig rigtig dårlig service.

Kan slet ikke anbefales overhovedet!

Hej Emil

Efter vi bedte dig om at rette dine hjemmesider til så de efterlevede vores retningslinjer for afvikling af kampagner, fandt vi stadig eksempler på det modsatte. Vi sendte dig tilmed et link til den side hvor dette foregik.

Retningslinjerne gælder for alle som vil afvikle vores kampagner og er til for at efterleve god markedsføringsskik og Facebooks betingelser.

Vores forretning er afhængig af at den tillid som vi viser vores partnere ikke bliver misbrugt, så når dette sker så reagerer vi konsekvent. Men vi lukker ikke partnere uden grund.

Ikke én stjerne værd

Hold da op for et firma. De spammer bl.a. facebook og lokker folk i marketingsfælder. Til alle, HUSK NU AT LÆSE BETINGELSERNE! Se. f.eks. en af euroads.dk konkurrencerne her og hvad du siger ja til, ved at deltage:

Betingelser
Præmie og lodtrækningsregler:
Når du accepterer betingelserne bekræfter du, at du er over 18 år.

EuroAds’ store nordiske præmiekonkurrence på tværs af reklamekampagner, test og undersøgelser:

Ved din accept af betingelserne deltager du samtidig i præmiekonkurrencen om en pengepræmie på kr. 250.000, som eksempelvis kan bruges spå husleje.
Præmiekonkurrencen foregår ved, at der udtrækkes 10 forskellige personer blandt alle personer, som har tilmeldt sig en eller flere reklamekampagner, test og/eller undersøgelse fra enten EuroAds Denmark A/S, EuroAds Sweden AB, EuroAds Norway AS eller EuroAds Finland OY (sammen i disse betingelser benævnt ”EuroAds” eller ”EuroAds-selskaberne”) i perioden fra 14. maj 2010 - 31. maj 2011.

Disse 10 personer modtager en e-mail, som udsendes samtidigt til de 10 personer. I e-mailen stilles der et spørgsmål af en rimelig sværhedsgrad. De 10 personer vil på forhånd have modtaget en e-mail om, hvornår e-mailen med spørgsmålet udsendes. Den person, der svarer rigtigt på spørgsmålet først, vinder præmiekonkurrencen. Hvis der er flere personer som svarer rigtigt samtidigt, deles præmien mellem dem (pengepræmien er således samlet kr. 250.000). Du kan deltage med flere lodder i præmiekonkurrencen, dog ikke ved eksempelvis at svare på den samme reklamekampagne, test eller undersøgelse flere gange – du modtager således kun én chance til at blive udtrukket som én af de 10 personer pr. reklamekampagne, test eller undersøgelse du er med i. Ansatte i EuroAds-gruppen og deres nærstående kan ikke deltage i konkurrencen. Laurbjerg Nielsen Advokatfirma fører tilsyn med, at pengepræmien udbetales efter at vinderen af præmiekonkurrencen er fundet.

Vinderen bestemmer suverænt selv, hvad pengene skal bruges til. I vores annoncer viser vi en række eksempler på, hvad vinderen kan bruge pengepræmien til. Huslejen er bare et eksempel. Det kan sagtens forekomme, at du ser en anden reklamekampagne fra EuroAds (kig i betingelserne) for en pengepræmie med et andet eksempel – du er velkommen til også at deltage gennem en sådan anden reklamekampagne. Der er kun én præmiekonkurrence om kr. 250.000, uanset hvor mange forskellige eksempler på at bruge de kr. 250.000, du ser i EuroAds-kampagner, test og undersøgelser over perioden 14. maj 2010 - 31. maj 2011.

Vinderen er selv forpligtet til at betale skatter og/eller afgifter af pengepræmien, med mindre forpligtelsen ved lov hviler på EuroAds. Påhviler forpligtelsen til at betale skatter eller afgift af pengepræmien ved lov EuroAds, fratrækkes alle skatter og afgifter som EuroAds er forpligtet til at betale af pengepræmien inden den udbetales til vinderen. Pengepræmien udbetales i lokal valuta. Er vinderen fra Danmark i DKK, fra Norge i NOK, fra Sverige i SEK og fra Finland i EUR. I Finland er pengepræmien EUR 30,000 og ikke kr. 250.000. Det er det EuroAds-selskab, hvor vinderen er registreret, der er forpligtet til at betale pengepræmien. Præmiekonkurrencen udbydes af EuroAds Denmark A/S, EuroAds Norway AS, EuroAds Sweden AB og EuroAds Finland OY i fællesskab.

Vinderen kan ikke rette noget krav mod andre EuroAds-selskaber end det selskab, der har vinderen registreret i forbindelse med en reklamepagne, test og/eller undersøgelse. Denne reklamekampagne, test og/eller undersøgelse er udsendt af EuroAds Denmark A/S, der registrere dit lod. Ved at deltage præmiekonkurrencen accepterer du, at alle EuroAds- selskaber (inkl. selskabernes moderselskab EuroAds Group A/S) må udveksle dine personlige oplysninger mellem hinanden i forbindelse med afholdelse af præmiekonkurrencen.

EuroAds fraskriver sig ansvaret i tilfælde af, at e-mails bliver fanget i spam-filtre, at e-mails ikke kommer frem uanset grund, f.eks. på grund af IT-nedbrud, samt lignende situationer. I tilfælde af tvivl eller tvister om præmiekonkurrencens afholdelse, har EuroAds’ afgørelse endelig bindende virkning for alle deltagere i præmiekonkurrencen.

Vinderene bliver trukket 31. maj 2011 og kontaktet efterfølgende på de angivne kontaktinformationer.

Gaver til dig som deltager:

Alle som deltager i undersøgelsen vil også få gavekort, gratis tilbud og lign. Du vil få tilbudt gaverne undervejs i undersøgelsen. Du vælger selv hvilke gaver du vil tage i mod.
Her er nogle eksempler på de gratis gaver du får undervejs:

Gratis skrabelod.
Som deltager får du et gratis skrabelod fra HOPA.com. For at benytte skrabeloddet skal du dog tilmelde dig HOPA.com under de givne betingelser.

Gratis T-shirt og gratis krus.
Som deltager får du en gratis T-shirt og et gratis krus fra Vistaprint.
Du skal kun betale portoen på 30 kr. pr. produkt.

Gratis hjemmeside
Som deltager får du et gavekort på 3 måneders gratis hjemmeside hos 123hjemmeside.dk

Undersøgelsens sponsorer

E-mail:
Samtidig med at du tilmelder dig undersøgelsen, accepterer du også at modtage spændende nyhedsbreve fra sponsorerne.
Sponsorerne er:
180grader.dk, vipmail.nu, vinderguide.dk, baretilbud.dk, dengodemail.dk, ekstra-tilbud.dk, perstips.dk, Online-tilbudet.dk, Starmail.com, Kokkenogjomfruen.dk, Supershopping.dk, Casinoclassic.dk, Lalandia.dk, Forbrugerbonus.dk, www.xl-byg.dk, tilbuddirekt.dk, 123offer.info, Lisbethmadsen.dk, Nordicoffers.com, EAmail.dk, E-forbruger, Offers4you.eu, Transavia.com og Starnews.dk.
Du kan selvfølgelig til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevene.

Ved din deltagelse i konkurrencen accepterer du at modtage shoppingnyhedsbrevet fra aOa.dk <http://aOa.dk/> Dermed giver du ogsp Berlingske Media permission til at vi fremsender dig et shoppingnyhedsbrev en eller flere gange ugentligt. Disse indeholder: artikler om shopping, blogs og tilbud fra vores samarbejdspartnere. Når du tilmelder dig aOa.dk <http://aOa.dk/> shoppingsservice vil du også automatisk blive tilmeldt www.sweetdeal.dk <http://www.sweetdeal.dk/> Århus og give permission/tilladelse her til. Sweetdeal.dk <http://Sweetdeal.dk/> er en service til dig som "bruger" af Århus. Her kan du hver mdr. spare tusindevis af kroner. Sweetdeal sørger nemlig for, at du sparer minimum 50 % på gastronomi, wellness, shopping, cafe mv. Sweetdeal.dk <http://Sweetdeal.dk/> fremsender tilbud mandag - fredag.

Du kan selvfølgelig til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevene. EuroAds kontrollerer med mellemrum, at du reelt kan afmelde sig nyhedsbrevene på sponsorernes afmeldingslinks.

Telefon, sms og brev:

Samtidig med at du tilmelder dig undersøgelsen, accepterer du også at følgende sponsorer må registrere dine kontaktoplysninger og kontakte dig pr. telefon, email og/eller via brev:
Provea, Falck Danmark A/S (www.falck.dk), Lindhart & Ringhof A/S (www.lindhardtogringhof.dk), Unicef Danmark, DM Partners A/S (www.dmpartner.dk), Benjamin Media (www.benjamin.dk), Red Barnet (www.redbarnet.dk), Speedwell (www.speedwell.dk), Vesterålens Naturprodukter (www.ao3.dk), Danmarks Naturfredningsforening (www.dn.dk)Nordjysk Elhandel, CA a-kasse (www.ca.dk), Doctorservice (www.doctorservice.dk) og ASE (www.ase.dk).

Ligeledes accepterer du at blive kontaktet af US Greencard (www.usagc.org) via email, telefon eller SMS.

Ved din deltagelse accepterer du, at Viasat fremover kontakter dig pr. telefon, e-mail, sms eller pr. brev, når der kommer gode tilbud. Du kan naturligvis til enhver tid trække denne tilladelse tilbage, hvis du ikke længere ønsker at modtage information fra Viasat (www.viasat.dk).

Du vil desuden gerne modtage flere spændende tilbud og nyhedsbreve om magasiner, bøger, musik, film mv. fra Bonnier Publications International AS, Bonnier Publications A/S og Benjamin Publications AS via brev, telefon og andre elektroniske medier (f.eks e-mail, sms) (www.bonnierpublications.com).

Sponsorernes kontaktinfo kan findes på de enkelte sponsorers hjemmesider.

Behandling af persondata:
De personoplysninger du afgiver i forbindelse med din deltagelse i konkurrencen, din accept af tilbud og/eller modtagelse af gratis gaver og anmodning om modtagelse af nyhedsbreve eller anden henvendelse fra sponsorer behandles af EuroAds Denmark A/S og EuroAds Group A/S. Dine personoplysninger bliver kun videregivet til behandling af hovedsponsoren og/eller sponsorerne samt de virksomheder, hvor du accepterer tilbud, så de rent faktisk kan følge op på din anmodning og/eller accept af tilbud. Du accepterer herved videregivelsen og behandlingen hos førnævnte parter.
Held og lykke i konkurrencen!

EuroAds Denmark A/S
Nørre Voldgade 68, 3. sal
1358 København K
Web: www.euroads.dk
CVR: 29913870

Anonym fandt anmeldelsen nyttig

Rigtig godt netværk

Er fuldt tilfreds med euroads, de levere pengene til tiden og der er fede reklamer som passer til en hver hjemmeside eller anden web applikation.

EuroAds Group

Kan ikke rigtig anbefales..

Uinteressante reklamer og tonsvis af mails fra Euroads er resultatet af en bruger hos dem! Du kan ikke selv slette din bruger.. og man skal skrive til dem 3 gange før det bliver realiseret! Ikke noget jeg vil gøre brug af igen... men har da fået de små øre jeg har tjent.. så er ikke blevet snydt eller noget..

Update 22/12-2011 - Har nu benyttet Euroads i snart et år. Der er kommet et pænere udbud af annoncer end der tidligere var tilfældet. Har haft en masse klik på annoncer. Men der er ikke registret nogen leads, der er ikke registret nogen køb, ikke nogen betaling for klik. Kan selvfølgelig bare være at folk ikke har haft interesse for det de har klik et på. Men.. har en anden annonce udbyder hvor det fungere fint, så det tvivler jeg på! Alle euroads annoncer er slettet fra mine websteder.

Hej Terkel

Vi er naturligvis kede af at høre at du vælger at stoppe med at bruge vores annoncer. De kampagner som du har prøvet af har ganske rigtigt været CPA kampagner, hvor der ikke bliver afregnet for selve klikket, men derimod for en efterfølgende handling (køb af vare eller lignende). Jeg kan se at mange af de kampagner du har kørt har været "tunge" kampagner, hvor CPA prisen er høj og konverteringen lav. Ikke nogen nemme kampagner at konvertere på.

Med hensyn til at vi skulle sælge e-mail adresser, så synes jeg nu lige at dette kræver en uddybelse. Det er ikke sådan at vi høster email adresser og videresælger til højre og venstre uden brugerens samtykke. Dette er ulovligt.

Hvad vi derimod gør er at tage sponsorer ind i vores konkurrencer og gennem betingelserne for konkurrencerne giver brugeren lov til at blive kontaktet af disse sponsorer. Dette fremgår meget tydeligt af betingelserne for konkurrencerne og er i overensstemmelse med markedsføringsloven.

At du modtager en email med et EuroAds link i, betyder ikke at det er EuroAds som har sendt denne email. Skulle du have modtaget en spam e-mail (med eller uden et EuroAds link) så vil jeg kraftigt opfrodre dig til at anmelde afsenderen. Dette kan gøres hos Forbrugerombudsmanden:
Som seriøs aktør på dette marked er vi meget interesseret i at få stoppet disse spam'ere.

EuroAds

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk