We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Euroinvestor anmeldelser

Euroinvestor Logo
Kunderne om Euroinvestor : »Formidabel« »Ikke stabilt« »OK, men lidt knas med realtidskurserne« 22
Middel
5.9 af 10

22 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (22)

Formidabel

Euroinvestor er et godt og professionelt redskab, der giver brugeren en let og overskuelig adgang til aktiemarked, og til vigtige informationer, der kan gavne i en handel.
Personlig kan jeg anbefale Euroinvestor til alle, både nybegynder og til de mere erfarende investorer.

Hej Jørgen,

I starten af juni kommer vi med endnu flere produkter. Heriblandt realtidskurser på flere niveauer.

Bedste hilsner

Euroinvestor A/S

Udvalgt anmeldelse om Euroinvestor

Euroinvestor

God oversigt og debat, samlet et sted

Er ret ny til aktiehandel, så ledte efter et sted som var overskueligt og nemt at gå til, men som samtidigt ikke kostede for meget i abonnement (Euroinvestor Plus). Og kan helt klart sige at EI opfylder mine krav til en sådan side. Debatten er lidt gammeldags, efter min mening, og man kunne måske ønske sig noget mere dybdegående information og analyser, men overall, varme anbefalinger herfra.

Ikke stabilt

Dagens vindere og tabere kører ikke optimalt,
for mange nedbrud i systemet

Euroinvestor

OK, men lidt knas med realtidskurserne

Godt værktøj til at holde styr på realtidskurserne, men lidt udfald på den kant.

Som forvemtet

Jeg fik det som jeg har forventet.Eneste minus er at markedsdybden på aktierne er 15 min forsinket det samme er hsndelsstatestikken.

• Jan

Super

Fungerer rigtig godt. Real time opdatering af aktiekurser og god nyhedssektion.

• ole g
  • Verificeret køber

God oversigt - dog med plads til forbedringer

God oversigt
-Det er dog svært, at komme med kommentarer til siden
-Svært at finde det abbonnement, der passer til dine behov
-Svært at komme til aktier uden for hovedindex(søgefunk.)
-Meget pågående annoncer
-Man kan ikke se opdateringer med dato og tid
-Kunne være en fordel at forrige dags kurser forblev synlige indtil f.eks. ½ time før de nyeste kl. 9.00 kommer

Hej Ole,

Du har mulighed for at komme med kommentarer til siden, ved at trykke på smiley ikonet til venstre på siden. Her kan man også stemme på de bedste idéer.

Vi kommer snart med nogle flere abonnementer, så man kan få endnu flere investeringsværktøjer. Reklamefri portal kommer også i webshoppen inden for de næste par uger, så du har mulighed for at slippe for reklamerne.

I taber/vinder opdaterer vi til dagskurser kl 08.00 - indtil da er det gårsdagens kurser.

Hvilke problemer oplever du med søgefunktionen?

Bedste hilsner

Euroinvestor A/S

"Ikke så god som før"

Man kan ikke se, hvilken kurs man købte til og dermed se forskellen på køb og strakskurs - samt totaler - plus eller minus.

Hej Poul,

Det skyldes at det ikke er en portefølje, men en watchlist du har på dit billede. Hvis du opretter en portefølje vil du også kunne se antal stk, forskel mellem købs -og strakskurs mv.

For at indsætte en ny portefølje skal du vælge rullegardinet (hvori dit porteføle eller watchlist navn står i) og vælg indsæt ny porefølje.

Vi kan desværre ikke slette dit billede for dig. Kun du kan redigere i information og anmeldelse.

For hjælp kan du altid henvende dig i vores support forum her: http://support.euroinvestor.com/home

Bedste Hilsner

EuroInvestor A/S

En utrolig forringelse

For et par måneder siden ændrede Euroinvestor deres website. Siden da har stort set intet fungeret. Der sker næsten ingen fremskridt med at rette fejlene. Endvidere har man fjernet nogle vigtige analyseværktøjer. Jeg har droppet mit mangeårige abonnement, da det er spild af penge.

Hej Jørgen,

Vil du ikke liste de ting som du stadig mener er en forringelse til os?

Så vil vi gå dem igennem.

Bedste Hilsner

EuroInvestor A/S

Fint overblik

En rigtig fin side hvis man skal have overblikket over finanser og boligmarkedet. Jeg bruger siden stort set hver dag. Man skal dog lige vænne sig til det nye design

Godt tilfreds

Jeg er som gratis bruger godt tilfreds med de muligheder jeg har hos euroinvestor.dk med bla. at oprette et overblik over mine aktier.

Derudover syntes jeg siden er fyldt med gode informationer til os amatører.

Euroinvestor

Godt site men supporten ignorerer dig

Er egentlig glad for Euroinvestor da det giver mig et godt overblik over min portefølje. Selvfølgelig er der nogle ting jeg synes de kunne forbedre, men det er der jo med stort set alle sites.

Tilgengæld er jeg ved at blive godt irriteret over deres support. De har fine muligheder for man kan kontakte dem og f.eks. anmelde en fejl i deres system. Man bliver blot ignoreret og får aldrig svar.

Nu har jeg skrevet til dem 3 gange over de sidste uger grundet en aktie der i deres system er opsat med forkert valuta, men selvom de skriver deres målsætning er at svare tilbage inden 24 timer, så har jeg intet hørt.

Så nu står jeg i situationen hvor jeg ikke længere har et godt overblik over min portefølje og jeg er derfor nødt til at finde et alternativ... ærgerligt for jeg ville egentlig gerne blive hos Euroinvestor!

• Henrik
  • 5 Anmeldelser

Ubruglig platform

Har betalt for realtids kurser, men får alligevel for sen opdatering. Manglende data og oplysninger.

Aktiedebatten er fuldstændigt til grin - der hersker rent anarki. Det er ikke andet end en flok autonome der rakker hinanden ned hele tiden - ingen ordentlig tone og saglige aktiedebatter. Det bærer tydeligt præg af, at De (euroinvestor) ikke vil yde ordentlig service, men bare skal malke koen.

Venter kun på min nye handels platform hos Nordnet - et godt råd, hold jer langt væk!!!

Jørgen fandt anmeldelsen nyttig

• flemming
  • aalborg, DK

skodfirma

dette firma er en farce, intet virker efter hensigten

Mads_Møller, Bambi og Jørgen fandt anmeldelsen nyttig

Euroinvestor

Euroinvestor holder ikke, hvad de lover

1) Ingen regnskabshistorik.
2) Ingen selskabsinformation.
3) Ingen mæglerstatistik.
4) Ofte fejl i selskabers kurshistorik (flere dage er simpelthen faldet ud).
5) Ofte fejl i selskabers oversigt over Fondsbørsmeddelelser (for en række selskabers vedkommende findes de simpelthen ikke).
6) På det seneste kludder i Fondsbørsmeddelelser, hvor meddelelsen simpelthen ikke er vedhæftet.
7) På det seneste mange udfald med hensyn til realtid.

Euroinvestor skulle være "den eneste nødvendige platform" ved beslutning/orientering om aktiekøb. Var det ikke EIs ambition? Jo, men det holder slet ikke! Man har som kunde betalt for ovenstående, men det leveres IKKE!

Og tilmed svarer Euroinvestor ikke på henvendelser og på alle klagerne. Hvordan kan man i dagens Danmark drive virksomhed på en så amatøragtig og arrogant facon? Der hersker simpelthen østeuropæiske "kommunisttilstande" i Euroinvestor.... forstået på den måde, at det børsnoterede firma Euroinvestor er fløjtende ligeglad med deres kunders oplevelser og utilfredshed!

Mads_Møller, flemming og Jørgen fandt anmeldelsen nyttig

Godt og gratis

Bruger den til overvågning af min portefølje, har ikke prøvet at købe abonnement. Det er lidt irriterende at det nogle gange er så tungt.

Skuffende dårligt

Leverer ofte ikke de lovede ydelser som realtime aktiekurser og realtime mægler statistik. Kommunikation elendig og det tilknyttede forum minder mest af alt om en børnehave omend der er enkelte guldkorn at hente i ny og næ.

Bambi fandt anmeldelsen nyttig

Euroinvestor

Holder ikke hvad de lover

Da jeg tegnede abb. stod der at man fik mæglerstatistik med, det har aldrig virket... og er nu fjernet som en del af abb.

Stabiliteten på sitet svinger også en del, bla skal siden læses ind tit, da der tit opstår fejl på sitet. og realtid går i stå.

Debatten er selvsagt kun værdifuld i kraft af dem der bruger stedet, desvære manger der en moderator, da personfnidder tit løber løbsk derinde.

Debatten skulle være reklamefri for abb, men ind imellem dukker der en reklame op alligevel.

Som det ser ud p.t. står mit abb. ikke til en fornyelse, der er ganske enkelt andre steder, hvor man får mere for pengene.

Adam Pitler fandt anmeldelsen nyttig

3 stjerner til Euroinvestor

Sitet har rigtigt mange relevante informationer og tilmed en velfungerende brugerdebat, hvor der dog efterhånden er for mange som spiller kloge uden at være det. Indholdet er til 5 stjerner.

Funktionaliteten er dog af og til ikke helt god, og der mangler tydeligvis lidt seriøsitet omkring alvorligheden heraf. 3 stjerner.

Euroinvestors håndtering af brugerhenvendelser er særdeles ringe. Som regel besvares henvendelser ikke, og modtagelsen bliver end ikke bekræftet. Gode ideer er man ikke interesseret i, og kritik tåles knapt nok. 1 stjerne.

A. D. Lunde fandt anmeldelsen nyttig

Euroinvestor

Godt produkt - med enkelte fejl og mangler

Idéen med Euroinvestor er at man kan have overblik over sin aktieportefølje, samt læse information om de noterede selskaber.

I praksis har der dog, i de seneste måneder, været en del manglende information. En stor del af regnskabs- og virksomhedsdata er ikke tilgængelig, og det er alligevel en ret væsentlig del af det produkt de sælger.

Genialt koncept..

Euroinvestor er stedet, hvis man vil følge med i hvordan aktierne hopper op og ned.... man skaber sig lynhurtigt et overblik over hvordan det går, og hvad der sker :)

Euroinvestor

Genial side, super lækkert produkt

Nemt at finde oplysninger.

Rigtig godt abbonnement, har haft det i 3 år nu.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk