[REPLY]
Jeg har brugt Europæiske rejseforsikring på stort set alle mine rejser, og har aldrig haft problemer. Da jeg blev berøvet i Mexico var de super hjælpsomme og der var ingen problemer - det samme da jeg blev bestjålet i Tanzania.
Jeg skal til St. Petersborg i Rusland om ikke så længe, hvilket er en noget kompleks proces. I forbindelse med køb af min flybillet købte jeg også en forsikring gennem Europaeiske. Den engelske version som jeg skulle bruge til mit visum kom prompte samme dag som bestilt.
Da jeg talte med den konsulentservice som hjælper mig med visumsprocessen fik jeg imidlertid at vide at der til tider kan være problemer med at der kun står "Europa" på forsikringspolicen. Policen dækker Rusland vest for Uralbjergene, men det er ikke altid at det er nok for den der behandler sagen, og desuden kan det skabe problemer hvis jeg får brug for hurtig assistance.
Jeg kontaktede Europaeiske der igen gav super hurtig, venlig og konstruktiv hjælp. Kasper, der tog mit opkald, sørgede for at policen blev specificeret til "Europe + Russia west of Urals", så der ikke kunne være nogen tvivl om at jeg var dækket. Jeg fik den nye police med det samme.
Super service, venlige medarbejdere, rimelige priser. Kan ikke bede om meget mere :).
Nemt at købe online og personale har også være søde på email og tlf. i ft. at forlænge en rejsforsikring to gange - dog synes jeg at det er for dårligt at man ikke kan ændre dækning/type/beløb på forsikringen når man forlænger den. Det er desuden lidt svært at forstå forskellen mellem super og alm. forsikring på hjemmesiden... Jeg fik ikke brug for forsikringen så ved ikke hvordan de er når man har brug for hjælp
Jeg modtog et betalingsbrev for fornyelse af min afbestillingsforsikring. Ønskede den dog ikke længere, og det var heller ikke mere end at skrive en mail til dem, så var den sag klaret dagen efter!
Jeg har skrevet til firmaet 4 gange i løbet af en måned i forbindelse med oprelse af en forsikring. Jeg har fået 4 autosvar. Jeg har på intet tidspunkt opnået kontakt til et levende væsen. Nu står jeg i en slem knibe fordi min tidligere forsikring udløber og jeg fortsat ikke har fået tilpasset den nye forsikring hos europæiske.
Jeg har brugt Europæiske afbestillingsforsikring to gange, første og sidste,Okay nemt at bestille,men at afbestille er en ren videnskab og hjælp,får man bestemt ikke,jeg har D.D kontaktet ER to gange telefonisk,om hvad jeg skulle gøre,jeg havde bestilt en afbestillingsforsikring,der skulle dække en billet til Ørkenens Sønner.
Da deres hjemmeside kun indeholder oplysninger om rejseforsikring,ville jeg jo gerne hjælpes til siden med billet afbestilling,Uha,ja den Mailer jeg til dig med det samme,første gang var kl. ca 14.00 anden gang kl. ca 17.00,nu er klokken 23.00,og jeg har stadig væk intet hørt,Pisse god hjælp og ikke lige så simpelt,som det var at oprette den.Jeg er godt klar over at dette kan skade min sag ,men dette her vil jeg gerne dele med andre.
Jeg har også sendt 3 stk Mail til dem,uden noget svar om de er modtaget.TAK for hjælpen :(
Kim G Christensen
I sommers 2010 var jeg så heldig at være i Mexico i 1½ månede. 3 uger inde i forløbet blev jeg alvorligt syg - vi taler om over 41 i feber - og ville på hospitalet med det samme. Først og fremmest var det ikke muligt at komme igennem til nogen som helst ansatte da det var aften herhjemme i danmark, plus at den "hjælp" man fik var et direkte NEJ det kan vi ikke hjælpe med, selvom jeg havde forsikring hos europæiske. Jeg lå i kæmpe smerter og kunne ikke gøre så meget fra Mexico, og gjorde det meget mere slemt at der ingen hjælp var at hente i Europæiske. Jeg bad så om en billet hjem på deres regning, så jeg kunne komme på hospitalet i Danmark, men ikke engang dette kunne de hjælpe med. Det gik ENORMT langsomt og jeg har betalt for en forsikring som så ikke kan bruges når man så endeligt har brug for det. Det er sidste gang jeg nogensinde bestiller her igen, det er helt sikkert. Der ligger meget i dette jeg beskriver, men vælger at gøre det kort. Farvel Europæiske.
Terkel Hansen fandt anmeldelsen nyttig
også når du for problemer får du hjælp med det samme...
Nu har jeg i flere år haft årsrejseforsikring, som helt har passet sig selv, fordi jeg ikke havde brug for forsikringen.
Men i sommeren 2010 rejste jeg til Alicante, hvor min rejse blev ødelagt af sygdom.
På trods af, at jeg havde vedlagt alle dokumenter (kvitteringer og lægedokumenter) med første brev, fik jeg først en kompensation på under kr 700. Det er jo helt latterligt, at man skal rykke selskabet rundt med hård tone i mega lang mail, før de dækker hele ugen.
Desuden kompenserer de kun for ophold og fly-billet. Ikke for de omkostninger jeg har haft ved at være på ferie.
Det vil med andre ord sige, at jeg ikke ville kunne tage på samme tur igen, uden at jeg ville skulle spytte ekstra i kassen igen.
Jeg har opsagt mig selv som kunde, fra næste gang der skulle fornyes på det årlige abonnement.
Behandlingen fejler ikke andet, end at man skal rykke i afgørelsen, for at opnå 'sund fornuft' med dem. Men deres dækning ved 'ødelagt ferie'-betingelserne er helt ude i skoven.
Godt råd: søg læge, med det samme du bliver syg. Uanset hvor latterlig lidt syg du mener du er. Og lad være med at forvent at du bliver kompenseret for kost.
Jeg er blevet snydt for EUR 450 (ca kr. 3.400), da selskabet ikke mener, at de skal dække mad på turen, selv om de erkender at jeg har været syg på hele turen.
Europæiske har en antikveret praksis med at alle anmeldelser skal indsendes via normal post. Pudsigt nok kan tilmeldelse til forsikringen godt ske over nettet. De mener ikke selv at der er tale om bondefangeri, men jeg mener klart det er på grænsen.
Desuden skal alle bilag være i original form. Dette kan gøre skadesanmeldelser meget besværlige hvis bilagene dækker flere personerne med forskellige forsikringsselskaber.
Jeg er nu meget ked af at jeg ikke nærlæste punk 22.6 i deres 30 siders forsikringsbetingelser.
Faktum er i hvert fald at jeg aldrig vil bruge Europæiske mere.
Terkel Hansen fandt anmeldelsen nyttig
Hurtig og problemfri online bestilling af rejseforsikringer, udemærkede priser. Jeg har endnu ikke haft behov for forsikringen (og får det forhåbentligt heller aldrig).