[REPLY]
Hej
De har dog de værste P automater, man skal på forhånd vælge hvor lang tid man skal parkere. og sidst jeg brugte en tog det 3 min. at få min. p-billet da knappen endelig gad at reagere på det.
da jeg ringede for at brokke mig fik jeg blot et surt svar at han tog kun mod fejlmeldinger og bla bla.
Og hvorfor er det lige Europark ikke kan finde ud af at blive en del af Easypark samarbejdet nok fordi de score kassen på den anden måde.
alt i alt et selskab der har dårlige p automater men forlanger kassen for det og så er det jo ikke blege for at give en p afgift så snart der er gået 3 min. over tid.
Egenligt 0 stjerner her fra men de skal jo have en enkelt
Den 2/11 kl. 7 skal jeg med toget og parkerer derfor på DSB-holdeplads, indtaster billetnr., reg.nr. på bilen osv. som jeg skal, og jeg får en kvittering (fra Easy-park) på, at jeg må parkere det næste døgn.
Da jeg kommer hjem ved 18-tiden samme dag sender jeg sms om at parkeringen er afsluttet. men jeg har da fået en P-afgift fra Euro-Park på 590 kr.. Denne omhandlede punkt 4- gyldig P-tilladelse mangler - hmm tænker man så, det må da helt sikkert være en fejl, så jeg indtager klage og sender elektronisk til Europark.
Idag den 19/11 modtager jeg så et brev med en ny regning om, at jeg skal dokumentere mine kvitteringer fra Easypark ellers sker der "bål og brand". Fair nok tænker man, jeg ringer til Europark, (sidder i telefonkø i 22 min !!) og får en meget lidt hjælpsom kvinde i røret, som siger, at jeg IKKE kan videresende mine sms-kvitteringer til dem, da de skal være på skrift, og jeg selv må finde ud af, hvordan de kommer det..... det er sådan set mit eget problem. Hun siger endda, at de (Europark) har tjekket med Easypark, og at Easypark siger, at jeg ikke har gyldig parkeringstilladelse- hmm
Jeg ringer til Easy-park som er yderst hjælpsomme og venlige. De siger til mig, at alt er i orden, de kan se, at jeg har betalt og de tilbyder mig at sende besked til Europark om, at det er en fejl. De siger endvidere, at det ikke passer, at Europark har kontaktet dem vedr. kvitteringerne, for så ville det være registreret i deres system - altså Europark er nogle løgnere)Dejligt med nogle ordentlige mennesker.
For noget tid siden, fik jeg en p-bøde af dem, ud for mit eget hjem. Jeg har et gyldigt årskort, men de synes åbenbart ikke det var helt tydeligt nok. Ok, man skulle måske lige dreje hovedet en smule, men det kan de da ikke give bøder for! Slet ikke når man kan bevise at man har et gyldigt årskort...
Men ak, de er fuldstændig ligeglade med hvilke argumenter du har. Betal, eller kom i retten... Mage til svinagtig virksomhed skal man se langt efter...
Janus og Anders Rasmussen fandt anmeldelsen nyttig