[REPLY]
Eventfactory reklamerer med at have et professionelt lydstudie, men vores oplevelse, da vi skulle indspille en CD på en polterabend var desværre ikke, at det var helt så professionelt, som antydet.
Alle optagelser blev lavet på ét spor, dvs. ingen muligheder for bagefter at regulere lyde i forhold til hinanden.
Vi havde kun booket en cd-indspilning, fordi vores kommende brud er en ret habil sanger, og vi mente derfor, at hun ville synes det var sjovt at kunne få lov at synge i et rigtigt lydstudie. Men oplevelsen levede desværre ikke helt op til forventningerne. Måske var vores forventninger også bare for høje.
Heldigvis overtalte personalet os til at betale lidt ekstra og lave en musikvideo også. Det gjorde det lidt sjovere, men kvaliteten af optagelsen er igen desværre ikke helt på højde med, hvad de stiller i udsigt.
Det bedste ved eventfactory er, at de er billige. Og nu ved vi da, hvad vi kan forvente, hvis vi skulle have lyst til at komme igen.
har netop været på polteraben hos event factory inde ved rådhuspladsen til en cd indspildning. Mine veninder som har planlagt min polteraben har bestilt det her i deres bedste mening, men allerede da vi ankom havde nogle af os vores bange anelser, da vi tidligere har hørt andre få dårlige oplevelser derinde. Men vi beslutter at vi gennemfører det og holder en fest.
Vi ankommer og står lidt tid i indgangen, der kommer så en mand op, kigger på en af pigerne, hilser og siger: ja man kan jo altid kende bruden på tøjet. hmm ingen af os synes lige den joke var sjov, og han kigger så på mig, bruden og siger i har da heller ingen humor, mens han niver mig hårdt i kinden, kalder mig lille skat og frøken æblekind.
Det er ikke et smil han får tilbage men et AV! nå skide være med det... vi kommer ned i deres snuskede kælder, med borde og sofaer der IKKE er rene. Men nogle af os prøver at finde vej til toilettet, gennem nogle store gardiner, og et mørkt rum fyldt med ledninger, udstyr og andet vi var ved at falde over. Toiletterne viser sig at være ligeså beskidte. ikke et toilet jeg ville sætte mig på medmindre det virkelig hastede. Ud over det, så er der to andre polterabens i gang, som kører for høj musik og INGEN døre. Følelsen af bare at være endnu nogle let tjente penge har vi nu allesammen. Ikke lige den fede følelse man har lyst til at få på sit polteraben.
Vi får et mere eller mindre iturevet karaoke hæfte i hånden og nu skal vi så finde sangen. imellemtiden er ham der har taget i mod os, været forbi bordet vi sad ved, kommenteret at vi var da nogle kedelige nogle, nu hvor vi ikke drak - det vil sige at vi ikke ville købe drikkevarer hos dem.
Manden der skal hjælpe med indspilningen er super flink og dette events eneste lyspunkt. Han har højt humør og letter den trykkede stemning lidt.
Det der så skulle være et proffesionelt lydstudie som selv de kendte kan indspille i(citat fra hjemmesiden), viser sig at være et meget mørkt og lille bitte rum med 5 mikrofoner, en enkelt højtaler og to karaoke skærme.. ja vi havde nok regnet med lidt bedre faciliteter.
Vi synger sangen 2 gange. Jeg beder specifikt om at man ikke KUN skal høre mig, men også de andre der synger. Men da vi er kommet ud og sangen kører over højtaleren så er vi alle enige om at der ligesom mangler nogle stemmer på den sang. Imens vi sidder og lytter er personalet igang med at rydder op og lukke det hele af- ja tak vi kan ligesom godt mærke at nu bliver vi jaget ud, skal lige siges at så længe havde vi altså ikke været der. Vi påpeger at vi ikke kan høre alle der sang, og får svaret at: jamen, han mente at nu det var en polteraben så skulle bruden være i fokus. MEN nu var det jo ikke det bruden bad om.
Vi lader det ligge, pakker vores ting og går op til døren som nu er låst. Jo tak i har så låst og lukket inden vi overhovedet er kommet ud derfra.
Altså magen til dårlige service og oplevelse skal man lede længe efter. Det kan simpelthen ikke være rigtig at de får lov at fortsætte med at lave events. Har nu været i kontakt med flere der har fået ødelagt en del af dere polteraben pga. dårlige oplevelser og dårlig service, og nu kan min komme med på listen.
håber i opper jer lidt, for det kan i ikke byde folk.
Kære Kathrine.
Den medarbejder der tog i mod jer har arbejdet hos os i over 10 år, han er super cool, top underholdende, og dybt professionel.
Men muligvis ikke dygtig nok til at vide at når man ager en pige på kinder.
Så havner man på forsiden af trustpilot.
Vi prøvede at skabe lidt stemming hos jer, i kikkede ikke en gang på os når vi talte til jer og i gad ikke svare os når vi spurte jer om noget, i talte end heller ikke med hinanden ?
Vi prøvede at giver jer et ekstra godt drikke tilbud ? der blev blankt afvist vi prøvede at fortælle jer at den cd som normalt koster 1290 kr som i fik til 792 kr + moms kr og kunne være sjorvere hvis vi filmet jer- det skulle kun koster 20 kr ekstra pr person. Vi fik et frækt svar tilbage at det kunne vi glemme!!!!!
Lydrummet består ikke af 5 men 4 mikrofoner de koster ca 10,000 kr pr stk rummet er 14 m2 fint nok til jer eller er det? i havde jo trods alt betalt 792 + moms...
Vi havde masser af kunder mens i var der og de festet og sang og skreg og fyret den af,det er sådan de fleste af vore polterabend nu end gang er,men at tro at i skulle være helt aflene i vores eventcenter, hvor i har betalt 792 kr FOR HELE HOLDET Med 4 mennesker ansat til at varde jer op midt på Rådhuspladsen ????? Lyd manden er pisse dygtig og gjore det helt rigtige....Rummet du gik ind i var vores lager alså ikke den rigtige vej til toilettet.... Døren er altid låst ud til gaden da vi haft tyveri af folks jakker og tasker - så det var til jeres sikkerhed vi havde lås!!!!!
Hvis du vil have yderlige forklaring så skriv venligst til os.
Mvh Personalet på Eventfactory
God modtagelse, smilende og hjælpsomt personle. Alt i alt en rigtig god oplevelse!
Vi have en booket en musikvideo hos eventfactory, bruden ville ikke rigtigt i starten men efter at have set et anden hold for os, sprang vi ud i det og hold da op vi var flade af grin og vi griner stadig tak for et fed opblevelse.
Karen og fjolle pigerne.
Mine veninder havde valgt at vi skulle forbi Eventfactory til min polterabend d. 3/3. Da vi ankom var der ingen til at modtage os - først lidt efter kom ejeren(?) med sine 2 børn.
Han lod os sidde og vente i 45 minutter, inden han fortalte at vores underviser (strip-fitness/poledancing) ikke kom, og at de forøvrigt tit oplevede det.
Da der blev spurgt ind til hvorfor han så fortsat samarbejdede med dem, hvis de er så ustabile blev han sur og gik. Selvom vi havde fortalt at vi var 3 gravide (bruden inkl.) var det eneste han ville foreslå i stedet en ølsmagning!
Vi gik derfra i virkelig dårligt humør (og med et kæmpe hul i programmet!). Aldrig, aldrig, aldrig om jeg vil vælge Eventfactory til noget som helst!
- De tilbyder forøvrigt stadig aktiviteten, men jeg håber ikke at der er andre der får ødelagt deres polterabend ligesom jeg.
Tilføjelse: Efter jeg har postet denne anmeldelse har ejeren af Eventfactory ringet op til min veninde (som var arrangør af min polterabend) og brokket sig over at jeg har givet en dårlig anmeldelse.
Helt ærligt; hvad er det for en måde at drive virksomhed på?!
Maria fandt anmeldelsen nyttig
vores kvindeloge K-Klubben, bestående af 7 friske tøser, besøgte lørdag den 14/1-2012 Eventfactory.
Her blev allerede ved indgangen modtaget af Peter med højt humør og fed humor, så var stilen lagt.
Vi skulle tegne crouqis tegne og have ølsmagning og hele vejen igennem var både Peter & Morten, friske, sjove og meget imødekommende.
Vi følte os i trygge hænder og 2 af pigerne i selskabet påtænker i nær fremtid, at holde 1 firma arrangment + en privat fest.
Søde søde mennesker så vi kan kun varmt anbefale dette sted :)
Peter Silfvander fandt anmeldelsen nyttig
Der lader til at være delte meninger om Eventfactory, men må lige dele mine oplevelser.
Vi var nogle stykker der arrangerede en polterabend for en god ven. Eventfactory blev brugt i forbindelse med et Sumobryder event og senere på aftenen et stripper event. Førstnævnte gik rigtig godt, det var sindssygt varmt, men rigtig godt!
Sidstnævnte, stripperen... ja, jeg kan kun sige at vi alle var positivt overraskede! Hun gav den hele armen! Dét kombineret med en bartender der satte godt gang i festen med fed musik og var med på at custom-blande drinks (for en pris selvfølgelig) gjorde aftenen til en stor success!
Super fed event!
Vi kom forbi eventfactory til vores årlige tøse julefrokost! Og det var noget at en oplevelse. Vi skulle lave en musik video, og det var en fantastisk og sjov oplevelse. Personalet var hjælpsomme og søde og gjorde aften super!
Kan bestemt anbefale at prøve det :D
Vi var et selskab på 10pers, mellem 18 og 60 år, der den 5. november, havde en sjov og god oplevelse sammen, på eventfactory. en 60 års fødselsdag var anledningen. Vi blev taget vel imod, og under en drink blev vi informeret om de næste par timers 'aktivitet'. Vi skulle indspille en musik-vidio og efterfølgende dyste i en quiz. arrangementet var vellykket, og vi havde et par hylende sjove timer. alle gik hjem med en DVD, til evigt minde, og god at tage frem og sætte på, når vi hver især trænger til et godt grin. Så jeg vil sige: PRØV DET BARE, det værste der kan ske er at I morer jer og får et godt grin.
Mvh. Ellen Bossov.
Har ringet til Eventfactory ang. en annulering af en event (ca. 2 dage for sent) - aldrig har jeg oplevet så dårlig service i en telefonsamtale! Det er muligt at man får et nej på sit spørgsmål (hvilket også er i orden), men at få det i en så usober tone, det er virkelig trist.
Aldirg nogensinde vil jeg hverken booke eller anbefale Eventfactory til andre der skal arrangere en sjov dag!
Vi var nogle piger der ville holde en polterabend med eventfactory. Dette kan ikke anbefales!! Ejeren var ekstremt uhøflig og uprofessionel overfor os og sagde bl.a. gentagende gange og meget vredt at vi skulle holde kæft under musikindspilningen til musikvideoen fordi vi larmede for meget.
Yderligere havde han taget sine to børn (ca. 10 årig) med som sad og kiggede på mens vi prøvede at feste i vores 'naughty schoolgirl' uniformer og fik undervisning i strip tease. Dette satte selvfølgelig en meget stor dæmper på festen.
Generelt var ejeren meget ubehøvlet og virkede nærmest irriteret over at vi var var der. Yderligere var stedet meget slidt og beskidt. En meget skuffende oplevelse! Et rigtigt lav budget sted!
SK fandt anmeldelsen nyttig
Vi var 10 tøser til polterabend og blev taget godt imod både i garderoben og nedenunder.
Stemningen var på højdepunktet og det varede ikke lang tid før det var vores tur til at indspille sang og lave musikvideo. (stakkels ham der skulle høre på os) ;)
Derefter sumobrydning og tilsidst Zumba som bare var TOP-klasse. Instruktøren til zumba var bare dygtig og super tålmodig med os.
Super betjening af Peter og crew; glade, smilende og meget behjælpelige.
Alletiders dag, kan KLART anbefales...
Det skal lige siges at Peter var alletiders til at bekræfte arrangementet på mail ligeså ca tre uger forinden. Det er sgu service.
Vi holdt her til marts en fantastisk 9 års fødselsdag hos eventfactory. Børnene, både drenge og piger, dansede disko dans i en hel time med instruktør, fed musik og lyseffekter OG alle var med! Dansen blev efterfulgt af pizza, karaoke og musik. De to arrangører havde rigtigt godt tag om børnene, som havde en fantastisk og spændende eftermiddag i nogle fede omgivelser.
Arrangement kan helt klart anbefales til alle dem som vil give sit barn en fantastisk og uforglemmende fødeselsdag og oven i købet selv slippe fra at bruge tid, energi og fantasi til at arrangere festen - Kan helt klart anbefales og prisen er helt ok :)
Tak for en våd og sjorv aften, vi startet 8 tøser med polterabend i rødover og slutte af på Eventfactory mest pga af beligheden.
Men det skulle vise sig at blive den vildste aften i mit liv, vi havde booket pole dance og Quiz show og begge ting var morsome på hver sin måde.
Personalet var i top og vi endte med at springe middagen over og blive på eventfactory til stor glæde for de 3 næste hold der alle var mandehold. Ved 22 tiden kom der en stripper der fyret den af i loungen hvor vi ca var 40-50 mennesker vi sluttet ved 0100 tiden godt stive. Tak til alle gutterne personalet på eventfactory og længe leve kodak. kh jytte
Jeg har lige læst nogle kedelige anmeldelser af Eventfactory derfor synes jeg lige jeg vil tage dem i forsvar. Folk har det med altid at skrive noget kedeligt
om andre de ses i høj grad på deres andre anmeldelser hvad det er de i virkeligheden skriver! Vi har i firmaet brugt Eventfactory over 10 gange både med Deres udendørs og inderdørs Lokaler, vi få konge behandling slut slut slut ingen diskussion. Der er ofte ret mange mennesker på sammen tid og alle holder fest og taler sammen jeg kender ikke nogle steder hvor man kan komme en fredag eller lørdag kl 13 00 og så er der fest, derfor bruger vi Evenrfactory til udenlandske gæster der slle siger de aldrig har ses noget lig! sidst var det øl smagning vi havde, vi er meget tilfredse. Tak for jeres tid mvh Jens Hof Jensen.
Vi var 16 piger der fik lavede musik video og cd til vores håndbold hold, det lyd ikke særlig godt men vi spiller nok bedre end vi synger :) kvaliteten er helt fin og vi fik alle 1 dvd med hjem gratis som han lavede med det samme. Vi har nu udfordre drenge holdet til det samme så ser vi om de er lige så gode.
jens hof jensen fandt anmeldelsen nyttig
Jeg vil anbefale alle at finde et andet sted at holde events!
Vi havde bestilt indspilning af en sang og ankom ca. 60 mennesker (universitetsstuderende i alderen 18-25). Servicen vi fik var utroligt ubehøvlet og det kan undre at man med sådan en service kan holde gang i en forretning. Ejeren var grov og mente at vi havde aftalt noget andet end vi rent faktisk havde - trådene blev dog reddet ud og vi fik lov at indspille alligevel. Vi havde fået at vide at der kunne være ca. 30 mennesker i studiet på en gang, men dette er en sandhed med modifikationer, der var kun plads til ca. halvdelen og så skulle folk også stå meget tæt.
Stedet var beskidt med gammelt spindelvæv over det hele og diverse event-ting lå og flød rundt omkring (madrasser, sumo-kostumer mm). Derudover virker det ikke til at ejeren har den store situationsfornemmelse (eller også ville han bare gerne have at vi smuttede derfra før tid), for lige så snart vi var færdige med indspilningen (som kun tog 35 min, selvom vi havde booket 2 timer), så tændte han anlægget og skruede så højt op at højtalerne stod og skrattede og nærmest ikke kunne følge med. Dette skete selvom alle folk sad og snakkede stille og roligt.
Kvaliteten af det vi indspillede var også helt skidt, stemmerne er alt for høje og man kan høre den oprindelige sanger i baggrunden, selvom vi havde skrevet vores egen tekst til sangen! Ringe.
Hvis der kommer en kommentar til dette indlæg er jeg sikker på at ejeren kommer med samme undskyldninger som i de andre negative indlæg om eventfactory - at det er kundens egen skyld, at der blev lavet om i aftalen så eventfactory lige pludselig skulle omstille sig urimeligt, at eventfactory har gjort alt hvad de kunne for at gøre det godt osv osv. - intet af det passer.
Utilfreds kunde og Julie fandt anmeldelsen nyttig
Kære TBB.
du har misforstået alt!!!!!!
Nu er det desværre ikke dig der har bestilt arrangementet men Christian som var inde først og godkende lokale inden i ankom. Og alt var i den skønneste orden??????
Da i ankommer siger Christian nu har han godt kunne tænke sig at de forskellige hold synger 3 liner af gangen.. altså en fuldstændig umulig opgave og langt fra det vi har aftalt!!!! men naturligvis fik vi sammen med lydmanden fortalt ham hvordan gør tingende i virkeligheden - i vore bekræftelse og materiale står der hvor mange man kan være i vores lyd studie men det har i desværre også misforstået! Sumo Madrasser ja det har vi, du gik ind i vores sumolounge hvor alle vores madrasser ligge og hvad så? der skal de ligge???
på Vores overvågning var i hos os i nøjagtig 2 timer og 43 min ???? Musikken som vi spillede var jo det nummer som i havde bestilt??? ja vi spillede høj i var var 62 mennesker?????
Det sjovt at du ikke klager over at i faktisk alle sammen fik en gratis cd!!!!! og at i betalt en 1/3 af hvad vi normalt tager!!!!!! og at musikken du klager over er noget i selv har valgt!!!!!
Tillykke med din ammestue historie- den gik bare ikke
Har været der et par gange. Fra man går ind ad døren til man går ud har man en klar fornemmelse af at det blot er en pengemaskine - og at man faktisk er lidt til besvær.
Var en gang ude for at vi aflyste to events en uge før vi skulle have været der... At betale: 1.700 kr - det var tilmed på en hverdag eftermiddag, hvor der ellers ikke just var booket og til events, der umuligt kanne have krævet forberedelse. Argumentet var nu også bare at "sådan er reglerne" - og generelt var det en helt uhørt flabet kommunikation!
Men hvis det hurtigt ind og hurtig ud kan man nok få et smil med på vejen.... når man har betalt.
Det hele startede med at vi fik en skideballe for at være for sent på den (hvilket vi ikke var!)
Så fik vi at vide at han ikke havde startet maskineriet op, så det måtte vi vente på i 15 min.
Da vi skulle indspille sangen fik vi to ture, hvor der ved den første var glemt at tænde for musikken i studiet, så dvs. at vi reelt fik sunget en gang. Det tog vel alt i alt 10 min.
Da vi blev gennet ud igen kunne vi vise ham den printede aftalebekræftelse hvorpå det viste at vi var kommet til tiden, men til det fik blot endnu en overfusning.
Da vi så modtog cd'en med sangen kunne man høre baggrundssangen (altså kunstneren som har lavet sangen oprindeligt).
Herudover kan jeg tilføje at selve stedet var beskidt og toiletterne ikke rengjorte.
Ikke et sted jeg på nogen måde vil anbefale!
Til dette kan jeg så tilføje at vi betalte for en time og var der i 35 min. hvor de 20 blev brugt på at vente!
Peter Silfvander, Julie og SK fandt anmeldelsen nyttig
Normalt anmelder jeg ikke steder, men hos Eventfactory fik vi enormt dårlig behandling. Vi fik besked om at vi kom 15 for sent - selvom vi havde en mail hvor værten havde bekræftet tidspuktet - og vi var der præcis!
Det resulterede i at vi fik afkortet vores tid og derudover blev skældt ud - hvilket var ekstremt ubehageligt. Derfor havde vi heller ikke lyst til at klage da vi jo allerede var blevet behandlet så dårligt!
Situationen var ekstra uheldig da det jo bare en polterabend og vi ikke bare kunne gå og finde på noget andet. Vi følge os virkelig dårlig behandlet (endda til en helt ekstrem dyr pris!)
Efter den oplevelse vil jeg ikke anbefale eventfactory til nogen!
SK fandt anmeldelsen nyttig
Jeg har været på Eventfactory 2 gange - og begge gange var det totalt sjovt. Begge gange var til et polterabend og vi lavede musikvideo og sumobrydning.
Servicen var i top, og den medarbejder som servicerede os, var også selv flad af grin.
Hvis I er på udkig efter en hylende morsom event, så prøve i hvertfald sumobrydningen... ;-)
Hilsen Jannie
Jeg var på polterabend den 5-6 -2010 med 14 tøser vi startet og slutet på Eventfactory vi startet med croquis kl 1100 efter vi have indtage vores brunch.
Det var ikke helt løgn hvad jeg have fået oplyst i Eventfactory`s service tlf, ØØØ ja Modellen var meget godt ( udstyret og ret mørk i huden ) Nej hvor vi grinede.
Derefter var vi i den dejlige Dgi-byen var vi slappede af og gjore os lækre til Middagen på Costume House hvor servisen var ok , men maden var IKKE god nok til Prisen stort ØV vi brugte 9600 kr det er mange penge for os!
Men humøret fejlet ikke noget da vi igen sad i loungen på Eventfactory,
Desværre var der nogle fulde Drenge røver der lamede helt sindsygt de havde lige lavede en musikvideo og i Deres Drengerøvs verden var den så god at de ville se den igen og igen, så vores brud lugtede jo ret hurtigt lunden, da de så var gået ( råbende de var for lækkere! Ja gæt hvad de indspillede ) var der stadig mange mennesker men en super fed stemming, vi lavede Like a Virgen og må nu indrømme at vi også så den et par gange efter hinanden DET KAN RIGTIG GODT ANDBEFALDES....
kh Tine