We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Eventyrteatret anmeldelser

Eventyrteatret Logo
Kunderne om Eventyrteatret : »Et af årets højdepunkter!« »1001 Nats eventyr er en fantastisk forestilling« 2
Godt
7.7 af 10

2 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (2)

Udvalgt anmeldelse om Eventyrteatret

Eventyrteatret

Barndomsoplevelser, der huskes hele livet

Jeg har oplevet Eventyrteatret igennem fire år både som teatergæst og som fotograf - helt uafhængig af og uden tilknytning til Eventyrteatret.

Teenagere fra Kultur For Unge's ungdomsredaktion (som jeg er leder af) er samtidig blevet inviteret ind for at anmelde forestillingerne. Og de har altid kunnet skrive præcis hvad de mente i anmeldelserne, positivt som negativt, der har bare aldrig været noget negativt.

Forestillingerne har for vores vedkommende altid foregået i TIVOLI's Glassal, og uanset om vi har været til den store efterårsferie-forstilling eller den mindre juleforestilling, er vi bogstavelig talt gået hjem med julelys i øjnene.

Det har været så varmt, så hyggeligt, så behageligt, så morsomt, at det næsten føles som om man har været midt i én af Disneys bedste tegnefilm, blot tryllet om til virkelighed.

De unge mennesker i hovedrollerne synger fuldstændig klokkeklart og rent, de er 100% engagerede og de brænder så meget for livet på de skrå brædder, at det lyser ud af dem.

Det smitter af lige med det samme, og på mindre end 5 minutter kan sådan en besætning på et teaterstykke gribe alt og alle i Glassalen. Jeg har aldrig oplevet noget lignende, og jeg møder kun andre voksne i pauserne, der står med det samme saglige udtryk i ansigtet og helt mangler ord for hvor godt og hvor hyggeligt det har været.

Jeg har aldrig blevet taget så godt imod i et teater, og jeg bliver så ovenud lykkelig over at se, at Eventyrteatret fx inviterer foreningen for kræftramte børn ind til gratis særforestillinger, for også at tænde lys i deres svære liv. Det kan man kunne have så stor respekt for i disse 'krisetider', hvor alle andre ellers mest tænker på at redde sig selv.

Jeg kender mange unge, næsten voksne, som så Eventyrteatrets forestillinger som små, og jeg kan høre, at de aldrig glemmer dem. De har forestillingerne gemt på VHS-bånd, og aner ikke deres levende råd for hvad de skal gøre, når deres videoafspiller går i stykker og de ikke kan se deres barndoms teaterstykker længere.

Eventyrteatret er helt klart barndomsoplevelser, der fryser sig fast i de unges sind og huskes hele livet. Lige som de bedste juleaftner eller de sjoveste og mest spændende snestorme man oplevede som barn.

Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til Eventyrteatret og alle de unge skuespillere. Rigtig flotte opsætninger med de smukkeste kostumer, special effects og blændede scenelys koster selvfølgelig rigtig meget at sætte op, og det kan også være dyrt at invitere hele familien i Glassalen, men kniber det med økonomien, synes jeg alligevel man skulle prøve at springe to biografture over og spare op til en tur i Eventyrteatret. Biografen er glemt efter et par måneder, Eventyrteatret glemmer man aldrig!

Kærlig hilsen Peter Henrichsen

Fotos fra forestillingen 'Herkules', efteråret 2011. Foto: Peter Henrichsen, uafhængig anmelder fra 'Kultur For Unge'

Eventyrteatret

Et af årets højdepunkter!

Fantastiske opstillinger med fantasisk musik, fantastiske historier og endnu mere fantastiske unge! Det er en fornøjelse hvert år og jeg glæder mig altid, selvom jeg snart er de 18 år og "voksen". Også mine forældre nyder hvert år disse dejlige set-up's. Jeg glæder mig meget til at se hvad de unge får præsteret her i løbet af 2012!d

1001 Nats eventyr er en fantastisk forestilling

Eventyrteatret spiller 1001 nats eventyr i Glassalen i Tivoli i efterårsferien.
Det er et fantastisk stykke. Det er sjovt og spændende og så synger og spiller de "unger" altså bare helt vildt godt. Det kan VIRKELIG anbefales... og som et lille ps skal nævnes, at når der købes billet til forestillingen så er indgangen i Tivoli med i prisen :o)

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk