[REPLY]
den kom til tiden .god betjening flink medabejder
Det er altid rart når man får den vare som er bestilt og leveret
indenfor de 2-3 dage der er stillet i udsigt. Jeg lægger altid vægt på sælgers troværdighed ved en handel. Det gælder også og måske især ved handel på nettet.
Jeg bestilte en bærebar computer på Eksperts hjemmeside til en super pris, kørte til nærmeste Expert og fik den leveret med et smil.
Jeg interesserer mig meget for spejlreflekskameraer og generelt fotografering. Expert er en af de større elektronikkæder som fører et respektabelt udvalg af kameraer og udstyr, samt så er de altid klar på at besvarer spørgsmål om teknik og udstyr, jeg er i hvert fald aldrig gået tomhændet derfra, i hvert fald ikke teknikmæssigt! :)
jeg har gennem en længere periode været i strid med denne side ang min bærbar. sendte den til reperation med en pixelfejl på min skærm, og et bundkort der var defekt. fik tilbageleveret min bærbar med følgende skader: defekt mousepad, defekt skærm, forkert bundkort, smadret plastic-cover, defekt blæser og ødelagte hængsler til skærmen!!! expert kan klart ikke anbefales. hele forløbet fra indlevering til tilbagelevering tog mig lidt over 3 måneder, og det var først efter tæt dialog gennem 2,5 måned at det lykkedes mig at komme igennem til en leder af en butik og få stillet en lånecomputer til rådighed, som de almindelige expedienter ellers ikke mente jeg kunne.
lad være med at handle hos expert i åbybro når man bestiller en vare så er der ingen retur ret hos dem og vis man har lavet et lån der ind og man ik har betalt i 3 måneder så bliver man truet på livet hvis du køber et xbox spil hos dem så koster det næsten 600 hvor man kan købe det samme hos coolshop eller læse hesten til halv pris for samme udgave og de giver dårlig service så min mening er expert skal lukke deres butik og chefen der ind er svindler og han hedder nick
Jeg mistede 500 bonuspint på mit SAS-MasterCard på grund af Experts unormale og tåbelige betalingsprocedurer
Bestilte PS3 via hjemmesiden lørdag- dyr ting. Fik bekræftelse OK, herefter ingenting!
Købte spil via hjemmesiden lørdag- billig ting. Fik bekræftelse Ok, fik mail om at pakken var afsendt, fik pakken onsdag.
Tilbage til PS3 efter 4 dage ringede til butik, de lovede at ringe når pakken kom i butikken. Torsdag aften - en utålmodig dreng, spillet var jo kommet! Kontaktede butikken - forventet ankomst mandag øv!. Kunne heldigvis hente en ps3 i nabobyens butik fredag eftermiddag og så var alt jo godt, men det kostede lidt ekstra benzin. Ville være rart med track & trace på alle jeres forsendelser.
Udvalget af tilbehør til stationære PC´er er for lille.
Det ser ud til, at det næsten udelukkende drejer sig om bærbare computere?
Altid fået en god service og det er fedt at komme der.
Har købt Samsung LED TV for 5.500,- i sidste uge. Det ærgrer mig dog grænseløst dagen efter at opdage at Elgiganten sælger samme TV for 5.000,- . Men det er jo ikke Experts problem.
Bestilte på nettet og afhentede i afdelingen i Lyngby. Hæderlig service. Jeg fik endda stillet en sækkevogn til rådighed, da jeg skulle slæbe TV´et ned til bilen .
Jeg syntes I var for lang tid om levering og fragt var for dyr
Jeg har heldigvis lige vundet en sag via forbrugerklagenævnet mod Expert Danmark, som virkelig har givet mig en dårlig kundeservice, som tydeligt har begået fejl, men ikke vil indrømme den, og kaster alt ansvar fra sig.
Sagen kørte i 10 mdr. siden April 2011. Hvor jeg købte et produkt som ikke virkede da jeg fik det hjem, betalte for at få det sat til, men ham deres mand gik uden at sætte det med begrundelsen " Der er for langt ud til bilen, gider ikke gå frem og tilbage" så måtte selv sætte det til, men produktet var tydeligt defekt, det eneste man fik afvide af Expert var at man lyver, både butik og hovedkontor havde denne opfattelse af mig. og hvis jeg skulle have produktet lavet skulle jeg betale 3000 kr, selvom jeg havde tegnet ekstra forsikring. sagen kørte via forbrugerklagenævnet, da Syn og Skøn skulle kigge på produktet (Hvor Expert ikke engang mødte op) gav han mig tydelig medhold, alt det kunne Expert ikke tåle, og kom til sidst frem med at de ville efterleve mine krav om at trække købet tilbage, men under stor protest, fordi de mener stadig jeg selv har ødelagt produktet, og i øvrig så mener de at jeg før syn og skøn kom, havde fået en til at lave fejlen for at sætte dem i et dårligere lys. en virkelig flot kommentar synes jeg. alt i alt en mega dårlig service, og som forbruger har skulle blive kastet ud i denne laange sag.
Brian, Ballerup
Karin Starskov fandt anmeldelsen nyttig
Har desværre 10 dage efter bestilling ikke modtaget hverken vare, eller advisering om hvornår jeg kan forvente at modtage denne!
Bestilte varen på nettet, fik en ordrebekræftelse og hørte derefter ikke mere til ordren. Var i anden sammenhæng i butikken i Støvring, hvor jeg fik besked på at de ikke havde den ønskede vare - hvilket de også havde svare via deres IT-system som den dag havde været ustabil..... (Iøvrigt en butik der ser ud som om den er under afvikling....) Handler ikke hos Expert igen.
Fra jeg afgav min ordre på en bærbar pc, gik der kun én dag, før den lå til afhentning i den lokale expert butik. Hurtig og fantastisk service. Kan og vil helt klart anbefale denne hjemmeside :)
Hvor køber man en studiecomputer? Selvfølgelig hos en nærforretning med personlig betjening, i dette tilfælde expert. Batteriet færdig efter 1 ½ år, nå, hvad er problemet, man opsøger sin nærforretning med kundeservice (eller forventet service). Det var en ubehagelig overraskelse batteriet er udgået, jamen kan i ikke skaffe en som passer? Nej for dem der har dem handler vi ikke med (acer computer). Det er svært at finde et batteri. En klage pr. mail, efter en tid, jamen ok, vi kan finde en til 999 kr. godt nok lidt dyrt, men ville være købt, hvis oplyningen og tilbuddet var kommet ved forespørgsel. Da det er en til studier, og et ungt menneske er afhængig ringede vi til en netforhandler, og fik den fornødne hjælp og oplysning.
Så det man tænker lidt er jo, hvorvidt en nærbutik efterhånden er at fretrække frem for nethandel? Særligt, når man selv skal søge alt. Vi har købt en del i forretningen, og betragtede os som faste kunder, men den del er dog med sikkerhed ændret nu.
Ekspedienten virkede ikke særligt servicemindet, så alt ialt en dårlig oplevelse
De var hurtige til at have varen klar, efter jeg havde bestilt computeren på nettet.
Pengene blev trukket fra min konto, før jeg havde hentet varen, selv om jeg havde læst, at det først ville ske, når varen blev hentet.
jeg fik at vide af en af mine venner at expert i åbybro har beskyldt mig for at ødelægge 2 stk 3d briller og jeg sagde det er løgn og den gang koste de mange penge. dem skulle han trække fra mit lån det de var vær det vil han ik og hvad jeg høre fra en advokat er det en straf til expert og hvad har de ellers beskyldt for
Jeg købte en bærbar computer i december og allerede første gang jeg starter computeren er der problemer med den. Hovedsageligt er det nettet der driller. Efter jeg har været på i ca. 10-20 min hopper nettet af og jeg skal genstarte computeren hele forfra før nettet igen virker, hvor efter det samme sker igen og computeren igen skal genstartes.
Jeg afleverede computer til Expert Hadsund, hvor jeg har købt den. De mente ikke der var noget galt med computeren. De ville sende den til operation på min regning, hvilket jeg takkede nej tak til, da det ikke kan være rigtig, at der skal være disse problemer med en helt ny computer.
Jeg ville have mine penge igen, hvilket de ikke ville give mig.
Jeg har fået computeren hjem og der er stadig de samme problemer med den.
Jeg havde forskellige problemer sansynligvis fordi hjemmesiden er opbygget ulogisk - trods sit nydelige udeseende.
Mit første problem var at den sagde at min email adresse var ugyldig da jeg forsøgte at afgive ordren. Ingen af felter på skærmen bad dog om en email adresse og ingen felter blev markeret som havende en fejl. Det viste sig så efter kontakt med support at kontaktfeltet skulle indeholde en email addresse. Det står der så også med svag grå skrift før man udfylder feltet - men når man så har overset det og kun læser det der står med fed til venstre for feltet (kontakt info) er man på herrens mark.
Jeg havde valgt Expert fordi varen var på lager og prisen var i orden. Næste problem var at varen ikke kom i løbet af et par dage som lovet. 3-4 dage efter ringte Expert fra Allerød og sagde at de havde modtaget en bestilling på min vare, men at den ikke var på lager! Jeg havde jo netop valgt Expert fordi varen var op lager og jeg havde valgt radio knappen at varen skulle sendes til mig og ikke hentes hos en forhandler. Jeg har muligvis valgt radio knappen at varen skulle hentes hos en forhandler og så har logikken automatisk valgt den første forhandle i listen (altså Allerød), så selvom orden blev afgivet med at varen skulle sendes - og jeg har betalt for det - så bliver ordren givet til en forhandler i Allerød.
Godt at Allerød så ikke lå i den anden ende af landet for forhandleren var så venlig at komme ud med varen da den så endelig kom.
Så Expert, jeres web butik har nogle børnesygdomme som I skulle få rettet hurtigst muligt. I går helt sikkert glip af ordrer og selvom det endelig lykkedes for mig at bestille er jeg rimelig utilfreds med min oplevelse. I får 2 stjerner fordi forhandleren var service minded ellers havde i fået 1.
Bestilte en torsdag - og var i butikken den følgende onsdag.
Helt uden problemer. Fint at man kan tale med personalet i butikken om produktet
Nemt på nettet, men foretningen glemte mig, så der gik 1½ uge inden jeg modtog mit TV.
Bestilte via Jeres Netbutik 18 dec., Vare kommedio jan.
Da jeg kom til Expert i Jyderup for at hente det musikanlæg jeg havde bestilt, viste det sig hurtigt, at de mod forventning ikke havde fået anlæget hjem. De fandt hurtigt et anlæg magen til og fik hurtigt pakket det ind. Hurtig, effektiv og venlig betjening.
Vi stod på intet tidspunkt og følte os overset !!!
Det ville have været dejligt om Expert havde ringet, da butikken havde modtaget min vare. Jeg måtte selv henvende mig flere gange, før det lykkes butikken at finde min vare. Da jeg bestilte stod der to til tre hverdage før varen ville være fremme - der gik en uge. Det var øv. Og betjeningen var ærlig talt ikke særlig venlig da jeg så hentede min pc i butikken.
hurtig levering endda lige til døren. Tidligere handlet samme sted også dengang super service. Bestemt ikke sidste gang vi har handlet hos expert (Grindsted)
Irriterende at få en besked fra en expert-butik 20 km væk om at nu har de modtaget min vare, når man nu HAR betalt 75,- for levering med post. Ovenikøbet var der girokort med fra butikken der så sendte varen øv øv dårlig stil
Har tit været inde på deres hjemmeside for bare at se hvad de nu har fået, og har handlet en del ting i deres slagelse afdeling hvor deres betjening er i top, samt deres vejledning er korrekt, modsat visse andre butikker.. vi har købt fladskærm computere, film, spil, fået vejledning og bla. computere, tablets, mobiler og anlæg.. rigtig fed butik, dog nogle gange lidt dyre med priserne, men de ved så også hvad de snakker om.
topkarakter herfra..
Jeg bestile en compaq bærbar pc fra experts hjemmeside. Den var billig, levede op til mine forventninger, og jeg ventede ikke længe før den blev leveret lige til døren. Yderligere var pc´en nem at sætte op og komme igang. Plus jeg selv kunne vælge hvilken expert butik den skulle leveres fra. Hvilket jeg synes er en fordel, hvis der senere bliver noget. Så jeg er helt tilfreds, og kan helt klart anbefale at handle hos expert.
Jeg har ikke fået andet end min ordrebekræftelse!! Har INTET hørt fra Expert Brønderslev - har de varen hjemme???? kan jeg komme og hente den??? Forsøgt at ringe til dem 2 gange - telefonen er ikke blevet taget.
Køber 3. Jan. en pc'er, den 5. Jan. har jeg endnu ikke modtaget nogen ordre bekræftelse. Ringer til Expert Hobro, som er butikken som min bestilling er gået til. Expert Hobro ikke slet ikke klar over, at de har modtaget en ordre? meget mærkeligt firma. Expert Hobro, tjekker deres lager, men har ikke den pc'er på lager som jeg har bestilt, og derfor må de først bestille den hjem. Den 6. Jan. bliver beløbet for pc'eren trukket på min konto - jeg har endnu ikke modtaget nogen pc'er. Den 9. Jan. rykker jeg for min Pc'er - jeg har jo trods alt betalt for den.... Den er nu kommet på lager, men ikke afsendt og man vil prøve, at nå at få den afsendt samme dag. Hvilket så ikke sker, da jeg først modtager min pc'er den 11. Jan. sammen med min pc'er modtager jeg et Girokort til indbetaling af beløbet for min pc'er, selvom beløbet er blevet trukket på min konto 5 dage før jeg modtog min pc'er og jeg må endnu engang kontakte Expert, og spørge hvorfor der er vedlagt et girokort, hvilket så bliver annulleret. Så hvad er det mon lige Expert mener de er i Expert i?
Jeg købte en blu ray over nettet. Havde betalt og det hele. Jeg troede, at så var jeg sikker på, at de havde varen, når jeg næste dag kom og hentede den. De havde også lige en enkelt, men de havde ikke reserveret den til mig. Det var ligesom om de ikke havde opdaget at den var bestilt, før jeg kom med min kvittering. Så det tog for lang tid. Jeg skulle have en kvittering fra dem, og måtte stå og vente på at den pc blev ledig, som de skrev kvitteringer ud på.
Det burde have været klar, så jeg bare lige skulle have varen udleveret. For jeg havde jo betalt, hvilket jeg også havde en kvittering på som jeg havde printet ud da jeg handlede på nettet.