[REPLY]
Lige fra første færd fik jeg en høflig og troværdig betjening. De valgte at ringe som svar på min email, frem for "kun" at skrive frem og tilbage. På dagen blev jeg mødt af to superflinke og smilende flyttefolk, som gik til den med stor omhu - og hurtighed.
Jeg kan KUN anbefale Express Flyt efter denne flytning!
Fik et godt tilbud af firmaet samt gode vejledninger til indpakning af mine møbler m.m. før flytningen. På dagen mødte 5-6 høflige, dygtige og hårdtarbejdende folk til tiden. 4,5 timer senere var det hele overstået uden nervøsitet fra min side eller brok fra deres side. En god oplevelse fra start til slut.
Kan varmt anbefales!
Da Flyttefirma Sjælland valgte ikke at holde deres løfter og ignorere mine emails, besluttede jeg mig for at prøve Express Flyt i stedet. Det var en klog beslutning!
Express Flyt gav mig et super billigt tilbud og mødte op to mand og en lastbil præcis på klokkeslettet. Der skulle hentes møbler fra 3 forskellige steder og dette blev gjort uden problemer. Flytningen var overstået på ingen tid, og de to herrer baksede med alle mine store ting uden at brokke sig.
Slutteligt fik jeg smidt et gammelt køleskab, en masse euro-paller samt et stort og tungt spisebord ud på en genbrugsplads, helt uden merberegning. Jeg besluttede at give herrerne ekstra betaling, fordi den pris de endte med at kræve, syntes næsten for billigt i forhold til det store arbejde de havde præsteret.
Vil klart anbefale!
Helt igennem perfekt flytning fra start til slut!
Vi er lige flyttet fra København til Allerød og valgte express-flyt ud fra et godt tilbud og gode anmeldelser.
Aftale om flytning foregik via email, vi fik intet besøg/besigtigelse af vores lejlighed, men det viste sig heller ikke at være nødvendigt.
Flyttemændene kom til tiden og tog straks fat.
Vi var pressede pga. sygdom havde betydet en noget hurtigt nedpakning, og at vi stadig pakkede ned mens flyttemændene var der. Der var ingen sure miner, men kun smil og hjælp med diverse småting selv om vi måtte styre 3 små børn væk fra deres vej mens de bar vores ting ud.
Derudover var der god hjælp at hente da vi fandt ud af vores sofa skulle skilles ad før den kunne komme ud af døren. (Da vi fik den kunne den komme ind, men pga. ombygning i lejligheden kunne den ikke komme ud). De vidste præcis hvor der skulle skæres og skrues :-)
Slutteligt har de en god service med at køre på genbrugspladsen med diverse effekter som ikke skal flyttes med incl. i prisen.
Så alt i alt en fornøjelse at have benyttet express-flyt, og jeg vil glædeligt anbefale dem vidt omkring.
Dygtige, søde, tålmodige :-) og ansvarlige unge flyttemænd, flyttede mine ejendele fra Jylland til København.
Ingen tvivl om at jeg vil benytte Express Flyt næste gang jeg skal flytte - kun roser herfra.
Mit møde med Express-Flyt har gjort alle mine fordomme om flyttefirmaer til skamme. Fra første kontakt har firmaet virket seriøs og troværdig. På flyttedagen kom der endda 4 flyttemænd i stedet for de 2 som jeg havde bestilt. De var flinke og meget effektive. Firmaet yder derudover den service, at gamle møbler mv. køres på genbrugsstation uden merberegning. Som prikken over i´et fik jeg tilbudt min næste flytning om 3 uger fra min midlertidige bopæl til vores nye hus til halv pris, da jeg havde færre og lettere ting end de havde forventet. Skidegodt!
Jeg har igennem de sidste 3 år flyttet 4 gange. Efter et par dårlige oplevelser med flyttefirmaer, kiggede jeg her på Trustpilot og mit valg faldt på eXpress-Flyt, efter at have læst gode anmeldelser om firmaet.
Dette gjorde jeg klogt i, da det resulterede i den bedste flytteoplevelse jeg har haft på de 3 år. eXpress-Flyt levede 100% op til de anmeldelser de har fået her på trustpilot.dk. Ingen stress og ekstremt flinke flyttefolk, der virkelig gjorde en dyd ud af at passe på mine ting. Dette er noget jeg personligt sætter stor pris på.
Jeg kan kun anbefale eXpress-Flyt til andre der skal flytte. Kun 5 store stjerner herfra.
Mvh. Jens
Nu er det præcis en måned siden, jeg flyttede fra Valby til Fåborg, og jeg må sige, at det er den bedste flytning, jeg har oplevet i mit 65-årige liv! Alt fungerede bare så perfekt, alle tider var præcise, al kommunikation udførlig, hurtig og god - og jeg havde endda frygtelig mange spørgsmål hele tiden. Flyttefolkene havde total ro og overblik, så læsset var pakket på ingen tid og læsset af lige så hurtigt, og så var de ovenikøbet enormt rare! Og så var hele historien ovenikøbet rørende billig. Hvordan jeg end vrider hjernen for at finde noget negativt, så kan jeg bare ikke, men må give alle de stjerner, jeg kan og sige tusind, tusind tak!
Jeg fik anbefalet firmaet af venner der havde haft en super oplevelse med Jesper og hans gode folk. Jeg har selv måttet flytte oftere end jeg lige havde lyst til, men denne gang var absolut den bedste flytning endnu, takket være Express. En helt igennem positiv og velinformeret flytning hvor alt blev udført fuldt ud professionelt, og til den aftalte pris. Flytninger er ellers en frygteligt stresset situation som heldigvis kan afhjælpes med det rigtige flyttefirma!
Vi flyttede d. 21. maj med eXpress-Flyt, og det var vi meget glade for.
Kommunikationen med eXpress-Flyt op til flytningen vedr. alle de praktiske arrangementer forløb helt perfekt. Der blev givet gode og klare tilbagemeldinger, og der blev har altid svaret meget hurtigt tilbage. De folk, der afleverede flyttekasser og flyttede klaver for os var venlige og professionelle.
Selve flytningen d. 21. maj gik helt fint. Det var flinke folk, der gik til opgaven med krum hals. Jeg tror ikke, at de regnet med, at der var så meget - de måtte køre i alt fire gange, men det gjorde de uden at kny og for den aftalte pris. Vi havde en del mennesker til at hjælpe os, så hver påfyldning og tømning af bilen gik hurtigt.
Alt i alt har vi været meget glade for at bruge eXpress-Flyt!
Jeg hjalp min onkel, da han skulle flytte og var lidt nervøs for flyttemændenes reaktion, når de så, hvor meget der skulle ned fra 5.sal, men alle fordomme om uvenlige og upålidelige flyttemænd blev gjort til skamme med Exspress Flyt.
Ualmindeligt venlige, høflige og positive unge mænd.
Ankom før tid, kommenterede på ingen måde hvor meget der var, ringede venligt undervejs og spurgte om de måtte bruge nogle af de endnu tomme flyttekasser, til at fordele nogle af de kasser der var pakket for tungt.
Alt blev stillet pænt efter ønske det nye sted, ting blev taget med til udsmidning, oven i købet ting der var nået at blive båret op det nye sted. Der var ekstra mandskab og ekstra service til samme gode pris.
Alle flyttemændene gav pænt hånd til goddag og farvel, gav sig tid til en sludder og ønskede held og lykke med den nye lejlighed.
Jeg er stadig målløs, så god behandling oplever jeg ellers sjældent nogen steder. Fulde fem stjerner og videre til deling på Facebook.
Det er tre nøgleord for mig, når jeg skal have flyttet. Express Flyt leverede 100%. Kom til tiden og havde styr på sagerne fra A til Z og fra gammel bolig til ny bolig. Vi bor fremlejet periode og har tænkt at bruge Express Flyt igen, når vi om to måneder rykker ind i drømmeboligen. Ingen tvivl om det.
Jeg benyttede eXpres-flyt D. 22 Maj 2011.
Det var en særdeles god oplevelse.
God kontakt inden flytningen,opringning før ankomst enda før tid.
Søde,gode og effektive flyttedrenge,som havde styr på tingene,en posetiv indstilling til tingene selvom det var fra 4 sal.
God pris og en service med at køre ting på på genbrugspladsen,noget jeg var meget glad for og satte pris på.
Jeg kan kun anbefalde express-flyt til andre,hvis de vil have en god oplevelse.
Stor ros herfra.
Endnu en gang har Jesper og hans firma givet vores familie en super flyttedag,
3½ time rent for en flytning fra 1.sal til 2.sal, incl fra kælderrum til kælderrum. Nok er adresserne tætte geografisk, men der blev knoklet igennem og humøret var i top.
Det var så 4 gang, forskellige familiemedlemmer har benyttet firmaet indenfor de sidste 9 måneder - hver gang til fuld tilfredshed.
Tak til Jesper og Co.
Jeg benyttede mig af eXpress flyttefirma i august 2010. Tilbuddet lå i den bedre ende rent prismæssigt og firmaet havde fine anmeldelse. Jeg blev da heller ikke skuffet. Flyttefolkene var utrolig proffesionelle og arbejdssomme, trods det at der skulle flyttes fra 5.sal. Flytningen gik hurtigt og alle tingene blev håndteret med forsigtighed så alle ting kom frem uden en skramme. At benytte dette firma kan jeg kun give mine bedste anbefalinger og jeg vil klart benytte dem igen ved behov for flytning og anbefale dem til alle.
Den 20. okt. 2010 brugte vi Express Flyt, og vi kan kun udtrykke fuld tilfredshed. Arbejdet blev udført professionelt, vores ting blev behandlet nænsomt, og ikke mindst de to flyttefolk David og Patrick gjorde deres til, at det blev en super god oplevelse.
Vi kan varmt anbefale Express Flyt og giver hermed vores bedste anbefaling videre.
Karina og Tobias,Lyngby
Vi oplevede behagelige, arbejdsomme flyttemænd og fik ingen overraskelser da det kom til betalingen - også selv om der måtte køres 2 gange! Billig, god og sikker flytning! Desuden var der en god kontakt med "hovedkontoret" som fluks svarede på, hvad der måtte være af spørgsmål. Bruger gerne dette firma en anden gang - uden tøven! :)
Blandt flere modtagne tilbud markerede Express Flyt sig med en pris i den gode ende af skalaen, og efter at have tjekket anmeldelser var det dem jeg valgte. 1 flyttebil ankom til tiden og jeg må sige at jeg er imponeret om indsatsen fra flyttemændenes side. 80 flyttekasser fra villa og helt op til 3. sal + møbler, og der var kun godt humør og god tone hele vejen. Et firma jeg til enhver tid vil anbefale
Modtog tilbud fra Express flyt, da vi via flyttetilbud.dk forespurgte om pris tilbud, Express flyt's mail lød næsten for god til at være sand - da den kækt beskrev, hvad de gjorde anderledes end andre flyttefirmaer.
Helt fint dog, at de specificerede, hvad der ofte kan misforstås i et tilbud, da vi ikke havde tænkt over nogle af fælderne.
Det viste sig dog, at der ikke var spor kækt over den udsendte information, for de holder bare, hvad de lover.
Vi havde bestilt bil og to flyttemænd til flytning fra stue på Øbro til 3. etage på Frb og de kom sharp på klokkeslet, flytningen gik nemt og kvikt - og prisen kan vi bestemt heller ikke klage over.
Vil anbefale Express Flyt til alle mine venner og de der gider høre på mig - ordentlige og reelle firmaer bør have succes - og her er det grobund for det.
Jeg har brugt Express-flyt i forbindelse med at jeg skulle flytte sammen med min kæreste. Vi flyttede fra 2 forskellige adresser, til én adresse.
Vi havde valgt firmaet, fordi de var det billigste, af de 3 tilbud vi indhentede.
Meget hjælpsomme flyttemænd. Absolut ingen problemer. Overholdt den aftalte pris.
Kan klart anbefales. Det er helt sikkert, at vi vil bruge Express-flyt næste gang vi selv skal flytte.
Absolut top professionelle, hurtige, billige og forsigtige. Det er ikke sidste gang jeg vil bruge dem til flytning og kan kun anbefale dem til andre som skal flytte.
Ikke en eneste fordom omkring flyttemænd passer her. De ankom oven i købet før tid.