[REPLY]
De har de lækreste fuldkorns pizza samt super hurtig udbringning. Har bestilt næsten 100 gange og der har kun været meget få fejl. Som dog alle er blevet rettet. Budene er flinke og restauranten bruger gode råvarer. Men vigtigst af alt: Special ønsker som f.eks. minus løg eller plus tomat bliver altid respekteret. Deres hjemmeside er nem at finde rundt i og bestillingen går nemt igennem. Simpelthen Super! :)
Super lækkert mad, vil HELT klart anbefale denne fantastiske smagsoplevelse :) virkelig gode fuldkorn pizza ,.og sandviches,
Henrik Jeppsson fandt anmeldelsen nyttig
De lavede en fejl på min ordre, men var super flinke og hjælpsomme til at fixe problemet. Kanon god service og de er altid venlige at tale med.
nørrebro god pizza maden kom efter 35 min servicen er i topet gør det hele meget nemmere når man skal bestille take away, idet vi altid har det nyeste menu kort. Desuden er supporten hos expresspizza.dk rigtig god, når noget går galt man får leveret mad fra.
EXPRESS PIZZA har efterhånden reddet min søndag mange gange. De laver pizza hvor tilbehøret er af en kvalitet langt over gennemsnittet og kombinationerne er rent faktisk . Ofte når jeg står og skal vælge har jeg ly I går fik jeg en lidt mere klassisk med skinke, champignon . Næste gang skal jeg have med Fuldkorns bund Parma og kartoffel.
Priserne holder Nørrebro niveo
Henrik Jeppsson fandt anmeldelsen nyttig
prøv deres buggi burger super go d og man kan bestil betal online