We are hiring!

Seneste anmeldelse
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (3.306)

Verificeret af virksomheden

Rigtig god side at handle fra

Kære Dioselina

Mange tak for positiv feedback.

Meget tilfreds

Denne gang bestilte jeg primært på vegne af min mor, men har selv flere gange gjort brug af hjemmesiden.
Lækre varer, stort udvalg, levering efter få dage - hvad mere kan man ønske sig!

Kære Skovgård

Tusinde tak for den rigtig fine anmeldelse.

Verificeret af virksomheden

Gode tilbud hvis man har tålmodighed.

Har nu 2 gange bestilt produkter fra ezzence, første gang var ved deres fødselsdagstilbud, der gik en måned før jeg modtog mine varer. Her for nyligt prøvede jeg igen, og igen var mine varer ikke på lager og besluttede mig så efter nogle dage at annullere min ordre. Men gode tilbud hvis man har tålmodighed.

Kære Mia

Tak for din anmeldelse. Det lyder som om du har været rigtig uheldig. Det er rigtigt, at vi havde nogle leveringsproblemer tilbage ved fødselsdagen i oktober måned, men efter implementeringen af vores nye styringssystem burde vi være meget godt med nu, så det er rigtig beklageligt, at vi heller ikke har kunne levere tilfredsstillende denne gang.

Vi håber, at du vil give os en chance for at gøre det bedre i fremtiden.

Super hurtig levering.

Bestilte torsdag aften og havde varene næste dag. Det er service.

Kære Charlotte

Mange tak for den fine feedback. Vi håber at se dig til bage meget snart.

Fejlfri leverance!

God pris og fejlfri leverance!

Kære Lars

Tusinde tak for en rigtig fin anmeldelse.

Verificeret af virksomheden

Meget fin handel og hurtig levering :-)

Meget fin og hurtig service! :-)

Kære Sanne

Mange tak for den fine anmeldelse.

HURTIG LEVERING

Jeg har købt en rigtig rigtig god shampoo,Balsam og olie til mit hår mit hår sidder meget bedre og det ser sundere ud, og så fik jeg det lynhurtigt med posten

Kære Ena

Tusinde tak for den fine anmeldelse. Har du set at man kan anbefale produkter på vores side, hvis man er logget ind? Så hvis du har prøvet et produkt, der bare virker, så vil jeg opfordre dig til at dele oplevelsen med andre.

Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med din oplevelse hos os, og vi håber at se dig tilbage i shoppen inden længe.

Et produkt udsolgt

Jeg havde købt en pakke med forskellig shampoo og et styling produkt. Ved levering finder de ud af, at mit styling produkt er udsolgt (hvorfor kunne jeg så bestille det?) og jeg får en mail at pakken er sendt uden. Dog får jeg et tilgodebevis på 50 kr hvilket er en fin service i den forbindelse. Men man kunne også have kontaktet mig og spurgt om der så var et andet produkt jeg ville have i stedet. Men ok de 50 kr dækker fragten en anden gang.

Kære Veronica

Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at vi ikke kunne levere dit ønskede produkt.Vi vurderede, at det ikke ville være rimeligt at vente længere med at sende din pakke afsted.

Vi håber, at gavekortet var et lille plaster på såret.

Verificeret af virksomheden

Jeg modtog de bestilte varer ret hurtigt efter min bestilling - så absolut ikke noget at klage over

Kære Mette

Mange tak for den positive feedback.

Godt og billigt

Jeg har flere gange handlet hos Ezzelte gode priser og meget hurtig forsendelse. Har handlet flere gange og jeg er meget tilfreds.

Kære Anni

Tusinde tak for din anmeldelse. Vi er glade for den positive kritik og håber at du blev rigtig glad for dine varer.

Billigt og nemt

En rigtig godt oplevelse. Igen.....

Kære Kunde

Mange tak for din positive kritik.

Fantastisk god oplevelse.

Et særdeles let overskueligt varesortiment, hvor det er meget let, at finde det man søger. Gode produkter, hurtig levering. Alt i alt en fin service.
Vil til enhver tid anbefale ezzence til venner og bekendte.
Inge

Kære Inge

Tusinde tak for den flotte anmeldelse. Dejligt at høre at du er glad for din oplevelse hos os.

Verificeret af virksomheden

Lækre frisørprodukter og parfumer til indkøbspris.

Ezzence er en virkelig god hjemmeside fyldt med kvalitetsprodukter til billige priser. Alt fra shampoo, balsam og parfumer. Let og overskuelig hjemmeside med en god beskrivelse af varerne, og hurtig levering. Kan kun anbefales.

Kære Susan

Tusinde tak for din anmeldelse og for din anbefaling.

genialt!!!

Altid gode priser, hurtig levering og mails med fantastiske tilbud!

Kære Eva

Tusinde tak for positiv feedback.

Hurtig og præcis levering

Alt fungerede super - og med hurtig levering :-)

Kære Helle

Mange tak for en rigtig god anmeldelse.

Verificeret af virksomheden

God hjemmeside - hurtig levering!

Nem, hurtig hjemmeside med gode priser

Kære Ella

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi håber at se dig tilbage i shoppen snart.

super godt

Kan ikke sige så meget andet end super hurtig levering og alt var som det skulle være til gode priser :o)

Kære Charlotte

Tusinde tak for den positive feedback.

Verificeret af virksomheden

Essence set med en fast kundes øjne.

Betjeningen er næsten upåklagelig, informationerne er fine, dog mangler der ofte Ole Henriksens enkelte varer på lager.

Kære Lidija

Tak for den fine anmeldelse.

en god handle

god pris -trygge betalingsrammer- hurtig service

Kære Karen

Tak for den fine feedback.

Hurtigt, nemt og billigt

Store Bededag (fredag) bestilte jeg - for første gang - nogle produkter fra ezzence.dk. De sendte pakken mandagen efter og allerede tirsdag kunne jeg hente pakken på posthuset. Jeg skulle kun give halv pris pr. produkt i forhold til hvad jeg giver for det ved min frisør - så forsendelsen er hurtig tjent ind igen. Produkterne var pakket forsvarligt ned sammen med noget flamingofyld. Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg bestiller noget fra ezzence.dk.

Kære Mette

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du er tilfreds med din oplevelse hos os.

Vi håber på at se dig tilbage i shoppen inden længe.

Verificeret af virksomheden

God priser og hurtigt handel

Lever helt op til forventningerne.

Kære Line

Tak for din anmeldelse. Vi er glad for at du har haft en god oplevelse hos os, og vi håber at se dig tilbage i shoppen snart.

Verificeret af virksomheden

Altid god og hurtig service

Der er altid hurtig levering og tingene er i orden når man modtager dem

Kære Birthe

Tak for en rigtig fin anmeldelse.

Perfekt sted at handle.

Altid super gode tilbud og hurtig levering. Denne gang har jeg b.la. købt hårshampoo til langt under halv pris af hvad jeg plejer at give. Absolut ikke sidste gang jeg handler her.

Kære Kunde

Mange tak for positiv feedback. Dejligt, at du er tilfreds med vores priser.

Uproblematisk

Nemt, hurtigt, rigtigt fint pakket - lækre varer til fornuftig pris

Kære Rikke

Tusinde tak for din rigtig fine anmeldelse.

Hurtig og super levering

Bestilt flere gange, hver gang hurtig og super levering..
Mange super tilbud der skifter hurtigt, så der er altid er noget at finde.

Kære Henrik

Tak for din positive feedback.

Verificeret af virksomheden

Fik god service - de lavede om på min ordre, selv om det egentlig var for sent. Så medarbejder løb på lageret og tog vare ud af min ordre. Kan bestemt anbefales

Kære Laila

Tusinde tak for den fine anmeldelse.

utilstrækkelig

Der er få områder hvor jeg er tilfreds med den service som jeg fik hos Ezzence. Jeg har ventet meget længe på mine varer og da de så bliver sendt mangler der nogle ting, fordi de ikke er hjemme. Men i tilbyder ikke at eftersende noget, jeg skal bare have mine penge igen. Derefter få jeg mine ting med posten, men uden omdeling, så jeg skal selv op og hente dem. Det synes jeg er dårlig service, når man skriver at der er fri fragt.

Kære Kristine

Tak for din anmeldelse. Jeg forstår godt din frustration, men det har desværre ikke været muligt at lave en eftersendelse i dit tilfælde.

Grunden til at din pakke bliver leveret til dit posthus og ikke til din hjemmeadresse er at du valgte den leveringsform, der hedder Postdanmark uden omdeling, og når din ordrer scannes bliver den automatisk tildelt et leveringssted.

Jeg kan se, at du meget gerne skulle været blevet krediteret for de manglende produkter, så hvis pengene endnu ikke er at se, må du meget gerne tage kontakt til kundeservice.

Vi beklager meget at du ikke har været tilfreds med servicen, og vi håber meget på, at du vil give os chancen for at gøre det bedre i fremtiden.

Verificeret af virksomheden

Gode mærke produkter til billige penge :-)

Jeg har købt Clean parfume og de bedste hårprodukter så billigt. Så jeg er glad. Meget hurtig levering , så jeg vil varmt anbefale ezzenze.dk.

Kære Lone

Mange tak for den positive feedback og for din anbefaling. Vi håber på at se dig tilbage i shoppen inden længe.

Elendig service

Jeg bestilte 5 vare den 26. Marts og fik efter en uges tid besked fra Ezzence om, at ingen af de bestilte vare var på lager- dog regnede man med at 3 af varerne ville være på lager indenfor en uge- de resterende to ville blive krediteret. Efter mere end to uger modtog jeg de tre vare, og kunne samtidig se at Ezzence havde hævet et beløb svarende til betaling for hele ordren på min konto. Jeg skrev derfor straks til Ezzence og gjorde opmærksom på fejlen. Jeg skrev en mail lørdag, og havde endnu ikke modtaget en tilbagemelding eller tilbagebetaling om onsdagen. Jeg skrev derfor en rykker og fik hurtigt herefter et svar fra kundeservice om, at de kun krediterede om onsdagen og at pengene var tilbagebetalt. Jeg synes det er mega dårlig service: der går 5 dage uden svar til trods for at Ezzence uberettiget har hævet penge på min konto og har reklameret med at have varer som ikke var på lager!

Kære Anne-Louise

Tak for din anmeldelse. Jeg beklager, at vi ikke har været i stand til at levere alle dine bestilte varer. Vi svarer som udgangspunkt på alle henvendelser inden for 24 timer, men din første mail kan være blevet overset i farten, og det er selvfølgelig beklageligt.

Vi er af administrative årsager nødt til at samle vores krediteringer på en dag, men vi er kede af hvis du oplever, at vi har ydet en dårlig service. Det har naturligvis ikke været hensigten.

Hvis du har yderligere spørgsmål vedr. vores drift, er du meget velkommen til at tage kontakt til kundeservice på tlf: 42369500 og så vil de helt sikkert hjælpe dig.

Super!!!!!!!

I er utroligt hurtige til at sende ordre og har en super service.

Kære Elisabeth

Mange tak for den fine anmeldelse.

Verificeret af virksomheden

Hurtig levering og lave priser

Bestilte søndag og kunne hente pakken om tirsdagen. Lave priser og hurtig levering. Det er bare super :-)

Kære Gert

Tusinde tak for en rigtig fin anmeldelse.

Hurtig og effektiv behandling

Billig og hurtig ekspedition. Det er dejligt

Kære Kirsten

Tak for den fine anmeldelse.

Completely satisfied

Item as described, fast shipping, solid packaging.

Dear Lana

Thank you for the review. We hope that you were pleased with your purchases.

Best regards

Verificeret af virksomheden

For mange varer ikke på lager

For mange varer ikke på lager - dvs ved genbestilling kommer der fragt på, hvis beløb under 500 kr

Kære Lene

Tak for din anmeldelse. Vi har netop fået implementeret et nyt styringssystem, der gerne skulle sikre en større effektivitet på dette område. Så forhåbentligt kan du finde alle dine favoritprodukter på siden i fremtiden.

Vi håber på at se dig tilbage i shoppen inden længe.

Professionelt

Varen blev bestilt, betalt, sendt næste dag og modtaget den følgende.

Kære Bente

Mange tak for den fine feedback.

God hurtig service.

Kan varmt anbefale at handle på denne side. Leverede hurtigt, billigt og præcist - dagen efter jeg lagde min bestilling. Jeg havde mine varer 19 timer efter min bestilling - og prisen var 20% billigere end andre steder, fragtfrit...

Kære Martin

Mange tak for den fine kritik.

Godt

Hurtig levering. Alt i alt godt.
Leveringsoplysningerne der blev sendt på mail, var dog lidt uoverskuelige. Kan man virkelige ikke se ordrestatus hvis man ikke har oprettet en profil?

Kære Magnus

Tak for din anmeldelse. Det er på nuværende tidspunkt kun muligt at følge sin ordre, hvis man var logget ind under bestilling.

Vi håber, at du blev glad for dine produkter, og hvis du har nogle spørgsmål må du meget gerne tage kontakt til kundeservice på tlf: 42369500.

Tilfreds

Varen kom dagen efter bestilling !!!
Hurtigt og effektivt !

Kære Camilla

Mange tak for den positive feedback.

Verificeret af virksomheden

Super godt sted at handle.

Kan kun anbefales. Nemt og bekvemt.

Kære Tina

Tusinde tak for din fine anmeldelse og for din anbefaling. Vi er glade for, at du har været tilfreds med din oplevelse hos os.

Nej og øv !

Jeg havde sat leveringsadresse på til mit arbejde - og nu får jeg mail om at jeg skal hente den i døgnposten - irriterende - for det har jeg ikke tid til - det var jo netop derfor jeg bad om anden leveringsadresse. Det burde være så let...

Kære Kunde

Mange tak for din anmeldelse.

Grunden til, at din pakke bliver afleveret i døgnpost er, at du har valgt den leveringsform, der hedder Postdanmark u/omdeling. Hvis du gerne vil have afleveret din pakke på din arbejdsplads skal du vælge en anden leveringsform.

Vi håber, at du alligevel blev glad for dine bestilte produkter.