[REPLY]
Det var første gang jeg handlede med Ezzo, og jeg er mere end tilfreds. Alt gik som forventet - nej bedre end forventet!!! Ikke sidste gang jeg handler der, og kan roligt anbefale andre at gøre det samme.
hurtigt levering, nemt at betale og så er det fragtfrit..
vil anbefale det til alle
Bestilling var nem, overskuelig hjemmeside og pakken kom som lovet på datoen :-)
Siden er til at finde rundt på, god pris, og levering til tiden.
Ikke noget at klage over her.
Eneste anke er, at leveringen kun kan ske med GLS ved større pakker.
Det vil være rart hvis der var flere muligheder, idet jeg ikke har mulighed for at modtage pakker fra GSL på hjemme adressen.
De har mange artikler som man ikke kan finde ummidelbart andre steder, ret unikt. God service, de er hutyige til at besvare evt. spørgsmål.
De yder også lidt ekstra hvis det er; f. eks jeg kunne ikke få leveret en vare pga der åbenbart lige havde været indbrud i deres lager (trælst!), så fik jeg det, der lå tettest på det, jeg havde bestilt, plus en ekstra fed model uden ekstra omkostninger! (og selvfølgeligt med fuld retur ret, hvis ikke jeg var tilfreds, hvilket jeg er, meget).
Det eneste jeg savnede ind imellem på hjemmesiden var lidt mere udforlig/billedlig information på vise varer.
Men som sagt kan man altid spørge dem, de svarer hurtigt.
Jeg har handlet 3 gange hos Ezzo. Første order var der leveret en forkert størrelse, der blev omgående sendt den rigtige størrelse. De øvrige gange ingen problemer, varene kommer efter 2 dage. Varene er iorden og lever op til mine forventninger og det lovede.
Super online butik med lækre mærker, Hurtigt og super nemt at handle med. Kan varmt anbefale netbutikken :-)
LÆKKER webshop... Har købt det fedeste tøj til manden... Hurtig levering, tøjet er i SUPER kvalitet og prisen er i bund... Handler helt sikker her igen... :o)
Jeg har efterhånden handlet en del hos ezzo, og har altid været meget tilfreds. Jeg har kun godt at sige om ezzo. Top herfra.
Jørgen Kromann
det mår jeg sig en side der lever op til hurtig servis og fed kvalitet.top
Jeg giver ellers normalt ikke anmeldelser, men denne gang bliver jeg bare nødt til at dele min glæde ved at handle hos ezzo. Lækker webshop med masser af anderledes tøj som lige er min stil. Kvalitet og pris passer ikke sammen her: Kavlitetet er helt i top og prisen er helt i bund. Og sådan plejer det ikke at være. Jeg kan kun give 5 stjerner.
Bestillingsforløb og selve tilsendelse/levering er der intet at udsætte på. Til gengæld er de varer, der bliver ikke tilsendt ikke de samme, som jeg har bestilt på hjemmesiden.
I første omgang tager jeg kontakt til virksomheden via formular på deres hjemmeside, men da jeg efter en uge ikke har fået svar, vælger jeg at ringe på det nummer, der er oplyst på hjemmesiden. Det er et privat mobilnummer på ejeren som venligt undskylder, at jeg ikke har fået svar på min mail. Han siger, at det er fordi, der er problemer med deres hjemmeside/mail. Her stopper venligheden så også - jeg får at vide, at jeg selv skal betale returfragt (selvom det drejer sig om en fejlleverance) og at han vil modregne hans fragtomkostninger (selvom der er gratis fragt på min ordre) fordi, jeg vil have købet ophævet. Derudover nævner han også detaljer fra den tilsendte mail, som han ellers har sagt, at han ikke har modtaget. Samtalen ender med, at jeg får at vide, at jeg er umulig at gøre tilfreds, og at jeg kan klage til forbrugernævnet.
En times tid efter modtager jeg en mail, hvor der undskyldes for den behandling, jeg fik i telefonen, men at jeg stadig skal betale for returfragt. Jeg takker for mailen, men svarer at jeg stadig vil have købet ophævet, men får aldrig et svar.
Jeg sender varerne retur, sender endnu en mail (og får en modtagerkvittering) men har stadig ikke hørt noget.
Jeg kan ikke anbefale at handle hos Ezzo. De giver ualmindelig ringe kundeservice og kvaliteten af deres produkter er tilsvarende.