We are hiring!

• A
  • Glostrup,
  • 22 Anmeldelser

Gode tilbud..

Føtex har til tider rigtig gode tilbud!
Det dårlige ved Føtex er, at man skal stå i kø...For at betjene sig selv ved scanselv-skranken. Latterlig måde at spare personaleomkostninger på,

Udvalgt anmeldelse om Føtex

Fantastisk bagerbrød

Føtex har den bedste bager jeg kender(har været lidt omkring) det er altid frisklavet og smager godt. Priserne på feks. flødekager er dog steget så markant ( for et halvt år siden 2 stk 20 kr) nu koster de 20 kr stk, det er jo noget forskel, det er så fedtafgiften der her får al skylden ifølge bagermedarbejderen, så jeg håber at de i hver flødeskumskage har lagt en pakke lurpak:-). Men godt smager det, men lidt mere fornuftige priser ville gøre at jeg kom der lidt oftere.

Kedelig

Kedelig og spild af tid

fantastisk

fantastisk hjemmeside

Føtex

For ofte fejl i kassebon, og manglende vilje til at gøre noget ved det.

Det er mere reglen end undtagelsen, at man skal i kundeservice bagefter, for at få sin vare til den annoncerede pris.
Når man sender mail til dem, gider de ikke besvare den.

Super

Syntes føtex har et rigtigt godt udvalg, med masser af dagligvarer, samt tøj, kosmetik og brugskunst.
Deres priser på mad ligger lidt mod den dyre ende, men man kan godt handle ind til en okay pris hvis man lige ser sig for

En slagter uden vidende

Købte Plankebøf, og ja det var svinekød, Plankebøf er altid okse, så her har vi en slagter uden kendskab til kød, ikke godt.

Føtex.

Bruger af og til deres fotoservice og har kun været tilfreds. Og som regl hurtig levering alt efter hvad jeg har bestilt.

Theboller og pølsehorn

Hvordan kan de løbe tør kl.11 en lørdag? Når man har sin søn med (3år) er det rart at kunne give ham noget at spise og når så hende der står i bageren ser ud som om det ikke kunne rage hende mindre bliver man skuffet

Føtex

Trods en uheldig situation, var Føtex útrolig hjælpsom og effektive.

Hej Jeg havede en uheldig oplevelse med en af deres deli-kyllinger, og da jeg efter en nat med dårlig mave kontaktede Føtex i Brønderslev - var jeg igen lidt uheldig med en lettere syg servicemedarbejder, som var lige tyndhudet om jeg. Jeg gik derfra noget mavesur, skrev til Føtes og klagede over hele sagen i lørdags. Til min store overraskelse fandt jeg på min mobil hele 4 opkald i dag, da jeg ringede, fik jeg den varmeste undskyldning fra butikschefen. Da jeg senere skulle tømme min postkassen, fandt jeg et breve med en skriftlig undskyldning samt et gavekort! Det kan godt være det er et stort firma, men de forstår at vedligeholde den gode og personlige kunderservice - når det endelig går galt.
mvh
Charlotte Celeste

godt nok

...........

God butik..

God butik og godt udvalg. Det er også dejligt, at handle i en butik hvor der ikke er rodet og der er rent.

helt i orden

altid som der skal være

Super, super.

Har kun gode ting at sige om Føtex i Haderslev personalet er altid meget imødekommende og hjælpsomme, også selvom man måske lige får fat i en medarbejder fra en anden "afdeling" så prøver de altid på at hjælpe, ellers så får de fat på nogen fra den pågældende afdeling super. Har som regel de varer jeg står og mangler.

Var i Føtex Haderslev i lørdags d. 7/4 hvor jeg talte med en meget venlig ung mand i elektronik afdelingen som var meget behjælpelig med at besvarer en række af mine spørgsmål vedrørende forskellene på iPad2 og den nye iPad super super.. kan kun anbefale føtex haderslev!

føtex

Føtex er sej, vi gør mere for dig!.

Hader at handle i Føtex

Hvis du ikke har et perfekt syn er du ikke velkommen i Føtex.
Hvad er det for en idiot der har designet Føtex's prisskilte...
Grå baggrund med sort skrift og så små at det er umuligt at læse prisen..
Prøv at læse prisen på hylden nærmest gulvet.. Du skal ned og ligge for at læse det...
Undre mig mere over at at ledelsen i Føtex synes at de er smarte..
Grunden kan kun være at Føtex ønsker at fjerne nogle bestemte kunder fra butikken...
Jeg handle ikke mere i omtalte forretninger...

Go butik.

Kan få alle mine vare til rimelige priser når man bare vælger budget mærket. Fin kvalitet.

Zeinab fandt anmeldelsen nyttig

Føtex

DE ER VED AT LÆRE DET :-)

JA DET HAR TAGET MANGE ÅR, MEN ENDELIGT ER DE VED AT LÆRE DET, GODE PRODUKTER TIK EN OK PRIS, OG SÅ ER DET JO OSSE KOMMET DISKOUNT VARER I SAMME FORRETNING. GO ON :-)

Føtex

Altid spændende at gå i Føtex

Jeg er glad for min lokale Føtex i Viby J. De er gode til at omorganisere varerne, så butikken ofte er ny og spændende at komme i. Produkterne er dyrere end fx Fakta lige overfor, men kvaliteten er tit bedre, og der er mange flere forskellige typer af varer. Der er også mange økologiske produkter, hvilket er vigtigt for mig. Og så er de gode til altid at have en smagsprøve på dagens vin stående fremme, til glæde for min kæreste :)
Tilbudspriserne er ofte gode; i søndags fik vi 150 g bacon for 5 dkk!!

vare

dejlig butik (greve), men det er alt for dyrt at handle der, men vi kommer der alligevel.

Dejlig butik

God service altid.

Dejlig butik og handle i og deres side er også god.

Gør Føtex mere for mig? Økologisk, nej

Jeg oplever normalt gode varer i Føtex, men reklamerne med mulighed for økologi er vist ønsketænkning.

Efter at reklamen med økologi i Føtex var sprunget over skærmen nogle aftener i træk, gik jeg i det lokale Føtex og spurgte om økologisk kalvekød. Det havde de ikke. De havde heller ikke økologisk hakket flæskekød. Slagteren blev spurgt til råds, og jeg fik besked på at det havde de ikke, fordi de ikke kunne sælge det... øv.

Måske i andre - udvalgte Føtex kan det lade sig gøre, med en landsdækkende reklame ville jeg forvente at kunne finde flere økologiske produkter ud over mælk og frugt.

Vi prøver igen, Føtex

Føtex

Vi havde købt et produkt, men da vi kom hjem var der en anden størrelse i æsken end der skulle være.
Siden vi bor i udlandet 800km fra den nærmeste Føtex er det lidt svært at bytte indtil næste gang vi er tilbage. VI havde heller ikke beholdt bonnen.
Online, email og 4 dage senere personligt svar med en super løsning på problemet.
Vi takker Føtex. Dejlig forrretning at handle i - super service når det går galt.

Ny butik i Birkerød

På trods af nærmest kaos af mennesker i åbnings weekenden, var der sent søndag, masser af åbningstilbud tilbage, og masser af smilende, og venlige medarbejdere. En fremragende butik.

Føtex

Gode tilbud og pæn butik.

Jeg har altid været glad for at handle i Føtex, jeg synes deres butikker er flotte, har et stort udvalg og hvis man går efter deres tilbud, er de heller ikke dyrere end andre muligheder. Vil handle der i mange år fremover, med mindre den tæt på mig lukker:)
Hilsen
Trine

Hvad pokker!?

Hvad i alverden er det for nogle mad-spilds-reklamer I har haft gang i?
"Hov stop - Tomaten i midten, den er for grim til Føtex - væk med den!"
Vi smider SÅ meget mad ud i Danmark - det er da dumt, at opfordrer til mere - synes jeg!

Føtex

Benytter siden til at checke åbningstider....

...og det virker !

Nemt

Jeg synes generelt Føtex butikkerne er nemme, at finde "rundt" i. Dvs. det er nemt at finde de forskellige produkter/vare i butikken, da de er delt meget godt op i afdelinger.

Prisen er generelt også lidt højere, dog har de næsten alt hvad man skal bruge, samt en bager og en delikatesse afdeling!

Min favorit

Jeg har ikke særlig meget at sige om Føtex. De har et godt udvalg af varer. Deres medarbejdere har jeg kun oplevet som fornuftige mennesker der er hjælpsomme og der er en dejlig ro og orden i deres butik.

Det eneste HVIS jeg skulle nævne noget, er deres priser som jeg synes er lidt for høje. Men man har jo som sagt, selv muligheden for at vælge.

• SB
  • 2630, DK
  • 4 Anmeldelser

Rabatfusk

Jeg er træt af alle deres ta´ 2 og spar x antal kr/øre. Rabatterne er så små, at det er at gøre grin med kunderne. Lær noget af Rema 1000!!!

Ida og hanin hussein fandt anmeldelsen nyttig

Fint udvalg og service

Oftest god service, udvalg og en flot butik.

Føtex

Respektere ikke reklamer nej tak

De bruger muligheden for at bombe en med reklamer gennem post væsnet adresseret reklamer!

Fint varehus.

Har næsten alt.

Vi gør mere for?

Synes desværre at man ofte oplever, at de ansatte ikke kan yde den service, som man ellers betaler for. Fx spurgte jeg i november efter pakning, og blev foreslået flydende margarine. *gg*

Men deres datogaranti er super. Jeg har sparet de første 4000 kr vha den.

Føtex

Udgiver sig for at være bedre ned virkeligheden vise de er!

Lavt lønnede kasseekspedienter, har ikke lært det mest grundlæggende, dette høres og mærkes generende og tydeligt, når de unge, ikke skolede har mere travlt med højt talende totalt ligegyldige samtaler, hvor de selv føler sig smarte og kloge, har mere travlt med kommunikationen, end opmærksomheden imod kunden. Er man heldig får man et De med på vejen og måske også God aften, at tage hensyn til de sarte grøntsager/Broccolien, kagen, blandet med de store poser Kartofler, mælke kartoner, flasker, har ikke den stor betydning for alt for mange af de unge, brokker man sig, ser de på en, trækker på skulderen, og videre. Ligegyldighed Føtex, hvad er det for signaler ? Hvem tror i at i lever af, og hvorfor skal den økologiske afdeling med Grønt næsten altid være noget der skulle være udskiftet for en uge siden ? Brødet er efterhånden en salig kamp for at finde, noget der ikke udløber 1-2 dage efter, i forsøger både at gemme det godt foran det friskere, g som noget nyt, bliver det ganske enkelt ikke skiftet ud før end lige før udlbsdatoen, skam jer! En snak med jeres Information, kasseapparaterne varcikke gearet til at klare en manuel indtastning af en tilbudsvin, så det gik galt! Jeg så hurtigt, at den stakkels kassemedarbejder, havde gjort alt sit bedste, men endte ud med, at Føtex blev snydt for en flaske vins pris. Jeg henvendte mig så for at få en ordning på, og betale, ingen skal snydes, heller ikke Føtex. Den unge dame i informationen var ikke almindeligt uhøflig, hun var noget af det mest ualmindeligt uhøflige, frække og direkte groft ubehøvlet i hendes taleform til kunden/mig. Hun mente sig så fagligt kompetent, at hun kunne tillade sig at tale så nedladende til en påståelig kunde, som hun mente ikke havde forstand på at læse en bon's minus og plus posteringer, hvilket igen påpeger hvilken udannelse Føtex prioriterer for sit personale, og jeg antager, lavt løns politik igen gør sig gældende her. Føtex i SKAL tage jer sammen, priserne er alt for høje og personalet mangler i den grad opdragelse og mere ydmyghed. Nå, men jeg finder flere og flere nye græsgange, og det gær andre vel også, og så er jeg ikke træt af, jeg er bankede larmende TRÆT af, at i hele tiden skal flytte rundt på varerne, af strategiske salgsfremmende årsager, YES, men jeg GIDER ikke fise rundt på den latterlige måde, og jeg køber det jeg kom for, og jo mere i flytter rundt, jo mindre finder jeg det nødvendigt at købe jeres varer, og handler andre steder. Tá den til jer, og lær så af det.

hanin hussein fandt anmeldelsen nyttig

Føtex

Føtex forskelbehandler deres kunder..!

Jeg er dybt skuffet over Føtex fravalg af en stor del af
deres kunder (nu, måske tidligere kunder).

Jeg ser i det sidste nye "Tilbudsavis" (d. 29/1-2012) at Føtex har lavet en ny ”indkøbs-app”, YES, den må vi have installeret! MEN…..
.. så opdager vi at der står med små bogstaver at den kun er til de kunder som har købt en ”iPhone” telefon, men Føtex vil gerne arbejde på at servicerer os andre med ”Android”-telefoner en anden gang…

Føtex annonce er kun en BETA udgave?
Man skriver sgu da ikke at Føtex kun vil servicerer langt under halvdelen af kunderne, resten må vente til vi får råd!

I skal da ikke lave en reklame for et nyt produkt, før det kan bruges af begge de store styresystemer .
Det er lidt lige som at møde uforberedt op til et møde!

ØV, Føtex har fravalgt mig som kunde… SUK..

Ps. jeg sendte denne til føtex ved hjælp af genvejen til deres e-mail, på deres hjemmeside, men fik den retur igen (fejl i adressen). Så er de jo også fri for klager!

Brugt strygejern

Solgte mig et brugt strygejern som ikke ville tænde. Da jeg afleverede det tilbage synes jeg at der manglede forståelse for at de havde spildt min tid.

hanin hussein fandt anmeldelsen nyttig

pvp2908

vi gør mere for dig

Stor hjælp

har købt et philips 40" led tv i føtex Frederikshavn. der var så problemer med tvet i opstarten.men jeg må sige jeg fik en megget stor hjælp fra tv persionalet.i Føtex Frederikshavn

pænt stort udvalg

Udvalget af varer er pænt. Finder inspiration til maden.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk