[REPLY]
En meget lang historie meget kort:
Efter 6 måneder med fugtskader i mit badeværelse og utallige klager til både ejendomsmester og inspektør kræver jeg nedslag i min husleje og advarer dem om at jeg vil melde sagen til det kommunale tilsyn hvis skaderne ikke blev repareret omgående.
Det hjalp - og nu har jeg fået nedslag i min husleje for 6 måneder, og de fleste af skaderne er blevet repareret. Men desværre sker der bare ikke rigtig noget med resten af skaderne, og jeg må nu igen til at stille krav om nedslag. Meget træls.
Jeg forstår ikke hvordan det kan lade sig gøre at sådan et problem kan være uløst efter 8 måneder - men det er åbenbart sådan det fungerer hos Fyns almennyttige Boligselskab. Jeg vil ikke anbefale dem overhovedet.
De helt grundlæggende funktioner virker ikke.
Det er umuligt at finde ud af, hvordan man tilgår ventelisten.
Fabbo svarer ikke på mails - jeg har sgu ikke tid til at ringe i arbejdstiden og alle bruger mail-systemet efterhånden, men Fabbo gider ikke svare.
Jeg kan ikke se nogen detaljer om boligerne, heller ikke plan-tegninger, så jeg aner ikke hvad jeg sidder og skriver mig op til.
Det er sjældent, jeg har set så dårlig en hjemmeside og møder så lidt kundeservice. Jeg er desværre afhængig af at blive skrevet op, da jeg forsøger at finde bolig i Brenderup.
Hej Michael!
Jeg har siddet og kigge på om jeg kunne logge mig på fabbo hjemmeside og det kan man heller ikke og når man er heldig at komme ind på den rodet hjemmeside, er det svært at finde rundt derinde. Nu bor jeg tilfældig vis i en af fabbo's ejendomme og du skal for gud skyld holde dig væk fra dette boligselskab, er der problemer med andre lejer, så glatter boligselskabet kun tingene ud og så sker der ikke mere, jeg håber snart at jeg kan få en bedre lejlighed i et ordenlig boligselskab.
Det er nærmest umuligt at udvælge boliger på deres hjemmeside, da systemet er fuldstændig uoverskueligt. Man mister meget hurtigt overblikket. Når man søger nye boliger angives der ikke hvilke man allerede er skrevet op til, så man kommer let til at sidde og vælge boliger man allerede ER skrevet op til.
Ved så godt som INGEN boliger er der plantegninger, så man ved rent faktisk ikke hvad man søger.
Links til kort med boligens placering virker ikke.
INGEN oplysninger om ens venteliste-placering eller hvor mange der er i køen til en bestemt bolig. Disse oplysninger kan først ses EFTER at man har tilmeldt sig en bolig, og så først 1-2 dage efter.
Man kan kun få tilbud om én bolig ad gangen og i det øjeblik de sender en et bolig-tilbud (som også sendes til mange andre) bliver ens login til deres hjemmeside spærret !!!!!!
Man kan altså ikke længere se ens placering på ventelisten, indtil man enten har taget imod tilbuddet (og fået det) eller har afvist tilbuddet !!!!
HELT UFATTELIG RINGE "KUNDE-BETJENING" der nok er et at Danmarks værste boligforenings-systemer.