We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Falck anmeldelser

Falck Logo
Kunderne om Falck : »Flinke medarbejdere« »Dårlig service og bevist humbug.« »Tro dem ikke!« 49
Lavt
3.3 af 10

49 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (49)

Flinke medarbejdere

Jeg gik i stå med min bil i weekenden sent på aftenen og fik i den forbindelse brug for mit Falck abonnement. Falck manden, som kom frem, var både venlig og vittig. Han gjorde sit yderste for at hjælpe mig med mit problem. Og da det ikke kunne lade sige gøre satte han mig af hos noget familie. Dagen efter fiksede Falck min bil.

Udvalgt anmeldelse om Falck

Falck

Ingen forklaring, bare inkasso og advokater

Vi står også pt med en sag hvor Falck ikke vil besvare spørgsmål og kun udtale sig igennem deres advokat.

Vi fik en regning på 8591 kr for 2 timers undervisning af 7 børn, samt 7 børnebøger fra 3-12 år - Vores børn var bare fra 12-14 år så de har ikke haft meget glæde af dem.
Til det er nu løbet 811 kr i renter fordi de ikke sendte abb. til vores kasser sammen med vores alm abb. hos Falck. istedet oprettede de et nyt og undlod at oplyse kasseren om det, og sendte et brev om abb.s ændring til vores kontaktperson i på de omtalte undervisingstimer.

Istedet for at kontakte os og finde ud af hvorfor en 20 år gammel kunde ikke betaler den ene af sine nu 2 regninger - så valgte falck at sende sagen til incasso pris 1237 kr.

I alt 10.639,96 kr.

Vi er ikke uenig om at vi modtog de 2 timers kursus, og sagen har indeholdt et par breve omkring manglende betaling, som vores leder desværre blot troede var en kopi, i brevet stod der nemlig at det var en abb. ændring. Dette kan falck ikke forklare? - så vi sendte Falck's advokat et foreslag:

2 timers undervisning + 2 timers forberedelse = 4x400kr+moms=2000kr
Vores (måske) ansvar for at fakturen gik i stå hos vores kontakt person og ikke nåede vores kasser, samt inkasso og renter = 3000 kr.
De 7 bøger aldersforkerte bøger = 500 kr.

Altså foreslog vi at vi betalte 5500 kr. - og det er stadig i mine øjne rigtig meget for en frivillig forening. Vi fik efter 1 uge et blankt afslag, hvor de hæfter sig ved at selvom vi kun benyttede tilbudet en gang, så var det et abb. - de gør også opmærksom på at det var vores kasser (der intet havde hørt om det) som skulle have ændre opkrævnings adressen. De må mene at en lille forening sagtens kan have 2 betalings adresser i deres system, og ikke fundet grund til at rette henvendelse til den adresse der plejer at betale de regninger de sender.
Dertil stod der at hvis vi ikke indbetalte pengene havde vi 10 dage til vi blev stævnet til fogedretten.

Som frivillig i skraber vi penge sammen fra hårdt arbejde med fx telefonbogs uddeling. Vi er naturligvis ulønnet, både i anskaffelsen af penge, samt det daglige arbejde vi yder samfundet/vores børn.

Vi betaler selvfølgelig hvad sagen ender med, men håber stadig på at kunne få en forklaring fra en i ledelsen hos Falck A/S om de syntes det er rimeligt, og i givet fald med en forklaring som jeg gerne vil dele med jer herinde.

Syntes du det er ok at Falck A/S træder på en lille frivillig forening, og gemmer sig bag deres advokat med en begrundelsen om at vi har tegnet et institutions abb.? skriv hvad du mener og om du syntes vores fremstrakte forligs tilbud er rimeligt?

Falck

Dårlig service og bevist humbug.

Har en Alarm ved Falck som er blevet opsagt grundet flytning. Alarmen står til at blive nedtaget 24/5 og jeg har betalt mit abonnement til den 25/5. Alligevel vælger Falck at prøve at trække et helt års abonnement her 1/5. Da jeg så ringer til dem får jeg at vide at det er normal praksis og det må jeg bare finde mig i. Jeg forklarer den næbbede dame i kundeservice at jeg da ikke vil lade betalingen gå igennem for at der kan stå 4000 kroner og trækker renter ved dem i en måned. Så er hun så flink at sige at hvis jeg afmelder PBS´en får jeg jo bare en rykker. Efter har været oppe i det røde felt og forsøgt at forklare hende at jeg da ikke skal betale for et produkt jeg ikke har fået eller vil have (alarmen er jo opsagt og skal tages ned 24/5) bliver jeg stillet om til en kollega, der efter megen snak går med til at jeg framelder regningen PBS. Et godt råd; HOLD dig fra Falck.

Tro dem ikke!

Falck har for de fleste Danskere stået for dem som hjælper os i nød!

Vi har i over 30 år haft et abonnement på persontransport. Yderst sjældent brugt og i de sidste 16 år slet ikke. Prisen for denne service er i 2012 priser kr. 1023-. Hvilket er et højt beløb for ingenting.

Jeg kontakter Falck Kundeservice i november 2011 for at opsige vores abonnement. Den venlige sælger i telefonen fraråder os at opsige dette abonnement. Han tilbyder os det samme til en pris på cirka kr. 850-. pr. år.

Da vi modtager regningen er den på kr. 1023,32 langt mere end det lovede.

Da Falck ikke har overhold deres aftale synes jeg heller ikke at jeg skal overholde min og betaler ikke.

Flere rykkere modtager vi hvor der blevet truet med advokat – firmaet ADVIS.

Modvilligt betaler vi derfor de fuldstændige uacceptabel beløb endda med gebyr.

Så derfor vær med varsom når du tegner et abonnement hos Falck. Selvom deres telefon samtaler bliver båndet hjælper det ikke dig. Få alt på papir. Tro ikke deres ord! Et ord er ikke et ord i året 2012!

Falck

kan ikke afmelde deres "breve"

jeg har i forbindelse med sponsorcar været inde og give min mail adresse til falck.dk

nu er jeg ved at ryde op i spam mails.. og vil gå ind og afmelde breve fra falck.dk

"Breve fra Falck kan ikke afmeldes. Hvis en anden person eller e-mailadresse skal være modtager fremover, skal du blot ændre i feltet med e-mailadressen."

nu har jeg så sat en ny mail adresse ind " kontakt@falck.dk "
vil ønske Falck held og lykke fremover

håber alle andre vil gøre det samme.

pas på falck

kan absolut ikke anbefale falck alarm godt nok lokker de med du nogle gange kan få det gratis sat op men men men når man så vil opsige abbonementet som jeg så allerede gjorde efter 1-2 måneder fordi der findes bedre tilbud på nettet hvor man ikke skal betale hver måned men da mit abbonement var ved at udløbe sendte de bare en ny regning så kontaktede jeg dem igen og de kunne da godt se jeg havde opsagt det så de ville sende en mand for at pille alarmen ned så går der 2-3 uger så modtager vi en regning for nedtagelse af alarmen som lyder på 950 kr og det tog ham 30 min at tage ned dette er jeg ihvertfal ikke blevet oplyst om skulle koste penge og det står heller ikke under deres vilkår jeg vil aldrig nogensinde have et falck abbonement og vil da helt klart heller ikke anbefale andre jeg snakker med om få falck

Falck

Ulamindelig mangel på ansvar og tæt på mafia metoder

Jeg har været Falck kunde i mange år, men efter talrige oplevelser med aftalebrud, mangelende imødekommenhed og generelt mangelfulde udmeldinger valgte jeg inden en forretningsrejse i sommers at købe et DAH abb til min bil.
I samme omgang opsagde jeg mit Falck, da jeg ikke havde brug for 2 x vejhjælp på samme bil.
Dette blev gjort telefonisk - det er jo det man har telefoner til. Og det blev gjort flere måneder at Falck abb. skulle fornyes.

Hvorvidt det var en ilde hensigt eller bare forglemmelse, så fik Falck ikke opsagt mit abb i deres system. Da jeg ringede og checken senere hen, var vi kommet ind i en ny periode, og jeg var automatisk blevet fornyet.
Jeg skrev denne gang ind til dem, og fik en bekræftelse på at abb. af opsagt. De mente dog at de havde krav på 200,- som nu er udviklet sig til 900,- grundet jeg har haft behov for at drøfte sagen med dem.

Der er ingen annerkendelse overfor at der fra deres side er begået en fejl, også selv om jeg kan dokumentere både dato for opsigelse, og har fremvist en kvittering på DAH for samme bil. Jeg kan af gode grunde ikke fremvise dialog over telefonen - hvilket de også udnytter til at indkradse ekstra penge ind.

Mit råd er at holde sig fra Falck - det er for Falck ikke et spørgsmål om at hjælpe folk, eller yde støtte, men at malke folk for flest muligt penge. En mangel på imødekommenhed, fleksibilitet og en gang mafia metoder skal man lede længe efter.
Lav IKKE !! aftaler med Falck!!! Hold jer fra dem!!

Falck

God kundeservice og gode priser

Har et cykel/knallert abonnement hos Falck og fik brug for det her for et par uger siden, da min knallert pludselig gik i stå.
Jeg ringede til dem med det samme og fik at vide der desværre var ventetid, så jeg skulle forvente en 2 timers ventetid.
De 2 timer overholdt de og jeg slap derfor for at trække den 10-15 km.

Dårlig kundebehandling

Jeg havde Falck bilabonnement i nogle år,og har da også 2 gange haft brug for starthjælp fra dem.Den del af forretningen virker godt nok.
Men på et tidspunkt ringede en overgearet sælger fra falck op,og ville sælge mig et Falck care abonnement oveni.Han kunne ovenikøbet knap nok redegøre for hvad care egentlig er!
For at slippe af med ham sagde jeg at jeg ville tænke over det.
Det tog han åbenbart som et ja,for det stod opført på næste års abonnement.Jeg frameldte mig,og skrev en email til dem ang episoden.
Der kom aldrig et svar.
Surprise.
Jeg kan ikke slippe tanken at de gør det bevidst,i håbet om at folk ikke læser næste års opgørelse,og at det bare smutter igennem via PBS.

• TMB
  • TMB
  • Horsens, DK
  • 60 Anmeldelser

Pas på Falck alarm abb.

Har kun dårlig erfaring med Falck alarm abb. Jeg kunne skrive en hel roman om vores uheldige oplevelse. Men i bund og grund vil jeg bare anbefale andre til at holde sig langt væk fra Falck alarm. De røvrender en og ripper en med store ekstra regninger. Pas på !

Super tilfreds

Har nu haft "fornøjelsen" af at vores peugeot er brudt sammen 2 gange indenfor 2 måneder,- og har begge gange kun oplevet super hjælp af Falck. Kom indenfor relativ kort tid og med super medarbejdere som bare har gennemgået bilen hvor det dog desværre ikke kunne laves på stedet. Efterfgl. hurtig bugseret videre- og den ene af gangen med en chauffør som ikke kørte før han havde sikret sig at værkstedet rettede alt (en mekanikerfejl)
Falck har ihvertfald hjulpet mig meget og gjort en mega sur situation, lidt lettere. Så derfor 5 stjerner fra os for søde og kompetente medarbejdere :-)

Henriette fandt anmeldelsen nyttig

Falck

Mange års god service erstattet med ELENDIG service.

Jeg har haft Falck abonnement siden ca 1998.
Og jeg har ellers været rigtig tilfreds, når der har været noget med bilen, og de flinke Falck folk er kommet og har løst problemet for mig.
Når bilen har været på værksted eller sådanne småting.
I alle årene er abonnementet kørt uden nogen art af gene.
Vi har så hen af vejen udvidet abonnementet med befordring, en ekstra bil osv. og heller ikke her har vi brugt det andet end til småting.

Men i år 2010 da vi skal bruge et af vores abonnementer, opdager vi vi slet ikke har det vi troede vi havde, men noget helt helt andet.
Det ændrer Falck og beklager selvfølgelig, og ingen ko på isen der.
Troede jeg.... For i 2011 dukker der så pludselig en ekstra regning op for ændringer i abonnementet i 2010, og her mener jeg så de ændringer der har været i 2010 er nogle som Falck har lavet for at rette en fejl, og at jeg jo har betalt da jeg har betalt fuld pris for det fejlagtige abonnement, som jeg aldrig havde tegnet.

Ja jeg har ikke tjekket op på det min fejl.*
Men havde Falck nu sendt mig regningen i 2010 så havde jeg haft en mulighed for at tjekke dengang.

Nu har jeg adskillige gange talt med Falck, uden held, tvært imod oplever jeg møg ubehøvlede medarbejdere, der behandler mig som en dårlig betaler.
I flere år har vi sendt imellem 4000 - 5000 kr i Falcks retning, nu har vi opsagt de fleste abonnementer og kun beholdt hest.

Jeg har netop kontaktet forbruger ombudsmanden med denne sag.
Et godt råd må være... at vælge en anden mulighed end Falck.

Falck - Jeg vil ikke vælge deres alarm system / Service

Da vi flyttede valgte jeg at opsige alarm, op til flere gange per mail og der skete ikke noget. Efter at have rykket dem for nedpilning, og der forsat ikke dukkede nogle op, pillede vi den selv ned og informerede Falck om dette. Så kom der nye faktura omkring betaling - og igen måtte vi meddele at vi jo havde opsagt og efterfølgende blev vi kontaktet at vi skulle fremsende dokumentation for opsigelse (havde det på mail). De skulle så hente alamen på ny adresse, hvilket der også var problemer med og vi skulle koordinerer med flere falck personer. Efter at have brugt så meget tid på det - så valgte falck nu at sende en faktura for nedpilning af alarm, det er sku da useriøst. Kan ikke anbefales at andre bruger dem. Vælg en anden udbyder. Absolut USERIØSE i deres behandling

Falck er der altid

Har altid kun haft godt oplevelser med Falck. De holder hvad de lover, og ja de er måske en smule dyrere end DAH, men de dækker bedre.

Til alle de folk der har haft en dårlig oplevelse hvor de føler sig snydt; Prøv at læse abonnementsbetingelserne så du rent faktisk ved hvad du er dækket for i stedet for at tro du ved det.

Falck

Hold jer langt væk fra deres alarm service

Jeg har haft en alarm fra falck i ca. 1.5 år nu. For 1 år siden skulle jeg flytte og valgte at opsige alarmen men da jeg lige havde betalt for en ny periode lokkede falck mig til at flytte den med.
Sidst i 2010 modtog jeg en check fra falck som jeg så kontaktede for at høre hvorfor jeg fik den. Det var fordi jeg havde betalt dobbelt abbonement. Dette tjekkede jeg i min bank og rigtig nok så var den både betalt med girokort og på PBS.
Jeg modtager så en ny opkrævning i starten af 2011 hvor der slet ikke skulle betales noget. Jeg kontakter igen falck som fortæller at de havde haft en PBS fejl og de havde fået melding om at min PBS betaling var trukket tilbage så jeg ikke skulle have haft checken.
Jeg forklarer falck at min netbank fortæller at den ikke er trukket tilbage og min bank bekræfter også dette. Men falck er åbenbart ligeglade da de bliver ved med at påstå at PBS havde meddelt at den var trukket tilbage (undersøge hvor pbs havde sendt pengene hen gider de åbenbart ikke).
De sender så nogle rykker da jeg ikke vil betale dette beløb som de mener jeg skal.
Under en af samtalerne bliver jeg så tosset at de får at vide jeg ikke ønsker at betale og ikke vil være kunde hos sådan et amatør selskab. Jeg meddeler dem at de kan hente deres alarm for egen regning da jeg ikke vil betale da de bryder regnings aftalen i kontrakten.
Mit abbonement skal fornyes i April 2011 men regning kommer aldrig da de stadig kører i rykker for det gamle.
Jeg modtager så et brev fra deres advokater i midten af September 2011 hvor beløbet pludselig er for 2 perioder. Jeg får fortalt af advokaten at det ene beløb er fra 2010 og det andet beløb er fra April. 7 dage efter får jeg et brev fra RKI om at jeg er registreret af falck.
Jeg kontakter igen advokaterne som så pludselig fortæller at det ene beløb er fra April 2011 og det andet er for en regning der først skal betales 1. Oktober 2011. Hvordan kan man sende et beløb der ikke er gået over betalingsdato til inkasso og RKI?? Og forøvrigt sendte de en regning d. 7. Oktober med betalings dato d. 1. Oktober. Samtidig havde de jo sendt dette beløb til indkasso.......

Efter lidt skriveri ender jeg med at få oplyst at alarmen er opsagt og at jeg kun skylder for regningen der skulle betales i April 2011.
Men jeg kan ikke få oplyst af advokaterne hvem der betaler for nedtagning af alarmen da jeg ikke vil. Og samtidig er jeg stadig igang med at kæmpe mig ud af det sidste krav da jeg nægter at betale for noget de kunne havde pillet ned for længe siden.

Så alt i alt hold jer langt fra falck hvis du ikke ønsker at komme i RKI pga deres underlig måde at styrer regninger på.

Falck

Har ikke styr på deres "medlemsfordele"

Vi stod i sommers og skulle til Tyskland og besøge familien. Desværre valgte vores bil at gå i stykker om morgene inden vi skulle afsted. Da det ikke lige var sådan, at fikse det, og at de fleste værksteder havde lukket pga. helligdag, besluttede vi at ringe til Falck, da jeg kunne huske noget med rabat hvis man lejede hos Avis. ( Det står i hvert fald under medlemsfordele) Vi ringede dog lige for at tjekke om jeg huskede rigtigt, hvilket medarbejderen fra kundeservice ikke kunne svare på.
Derfor endte vi med, at tag til Sverige og låne mormors gamle Golf og så sidde 4 voksne på autobahn uden aircon -.-

Falck

Engentlig skulle de ikke have haft en stjerne men sure smilys

Jeg ringede til falck for snart 2½ år siden for at opsige mit abbonement, dette var der i følge falck medarbejderne ikke nogen problemer i, jeg skulle blot aflevere min brandslukker på nærmeste falck station (stillede den ind, da der ikke var nogen til stede).
Så skulle man tro den ged var baberet, men ak..modtager en rykkerskrivelse fra falck, ringer og siger at vi har opsagt abbonementet og får at vide, at så skal jeg bare se bort fra denne! Så går der vel et ½ års tid så begynder deres advokat at sende skrivelse om at gælden er overdraget og der er løbet adskillige omkostninger på!
Jeg taler med Falck af flere omgange og med advokatfirmaet, senest falck (forår 2011), som vil spore samtalen i 2009, hvor jeg opsagde mit abbonement, denne medarbejder vender aldrig tilbage - oktober 2011 netop modtaget en skrivelse fra advokaten igen (sidst jeg fik noget på skrift var i 2010) om manglende indbetaling. Så nu er jeg startet forfra, falck vil igen spore samtalen, men påstår hårdnakket at de ikke trækker kravet tilbage.

Undre mig over, at de kan blive ved med at behandle kunder på denne måde og oveni købet kontakter dem for at sælge nye abbonementer, disse har vi netop fået en del af :-)

Nogen der ved hvad man stiller op?

Falck...

Vil bare gerne hører om andre har været udsat for tyveri efter at jeres bil er blevet hentet af Falck.
Vores bil blev hentet OUH, flink mand ikke noget der, men da vi får den tilbage fra vores stamværksted mangler der, GPS, div. CDer, måtter, Ipod stik og mønter/penge samt andre småting. Vores stamværksted mener ikke tingene var ikke der da de starter op, og da det så kun er Falck der har haft nøglen, så kontakter vi dem som bare slår det hen, og siger det ikke er dem...
Andre der har prøvet sådan noget?

Falck

Er der når man har brug for dem

Har haft Falck abonnement, det blå kort i snart 10 år. Vi er vel blevet hentet ca. 5 gange i løbet af de 10 år af forskellige årsager. Altid er vi blevet hentet inden for tidsrammen, og oplevet stort engagement og hjælpsomhed. De gange de ikke har kunne få bilen ud at køre på stedet (det er jo ikke et rullende total-værksted, som nogle fejlagtigt forventer) er vi venligt blevet kørt hen hvor vi ønsker og bilen er leveret hvor vi har ønsket det.

Ingen anmærkninger herfra - det fungerer bare.

Falck

Lover mere, end de kan holde

Tegnede et abonnement - Bil Plus - efter samråd med en af deres sælgere. Vi forklarede, at vores datter og en veninde skulle på langfart i vores bil, og vi ville gerne være helt sikre på, at uanset hvad der skete, var der hjælp at hente. Vi har i forvejen kaskoforsikring og rødt kort på bilen.

Da pigerne glade skulle afsted på deres store oplevelse, som de havde sparet sammen til i et år og glædet sig til lige så længe, blev turen desværre meget kort.

Vi bor på Bornholm og vores datter hentede veninden i Nordsjælland og sammen kørte de mod Rødby, hvor de havde en reservation. Motoren (diesel) blev varm og de ringede hjem. Min mand opfordrede dem til at blive holdene og ringe efter Falck.

En af deres vogne kom til stedet. Falck-manden kiggede på motoren og sagde, at den bil kunne de slet ikke køre videre i, den skulle på værksted! Han havde ikke engang vand med, selv om vores datter havde fortalt, at det drejede sig om en motor, der "kogte".

Vores datter ringede hjem og vi blev enige om, at så skulle bilen hjem til lokalt værksted.

Vores datter blev med bilen transporteret til Køge Havn, hvor vores datter selv skulle sørge for at købe billet til natfærgen samt få bilen om bord på færgen og videre hjem, når færgen ankom til Rønne næste morgen!!!

En helt ualmindelig flink ansat ved Bornholmstrafikken kiggede under motorhjelmen og fandt straks fejlen: en revne i en kølerslange, som lå lige i synsfeltet, når man åbnede til motoren. Han fyldte vand på systemet og vandet fossede ud af revnen. Det ødelagte stykke af kølerslangen blev skåret af, og slangen blev monteret igen. Der blev hældt vand og kølervæske på systemet, og bilen har kørt upåklageligt siden.

I mellemtiden var veninden blevet hentet i Køge af sine forældre og bilen var tjekket ind til hjemrejsen, så deres ferie var og blev ødelagt.

Vi klagede selvfølgelig til Falck, som reklamerer med, at de har 400 værkstedsvogne kørende, og 9 ud af 10 biler kører videre. Vores var så den 10. bil, som desværre blev "serviceret" af en komplet inkompetent medarbejder, som ikke anede noget om biler! Det var i hvert fald det indtryk, vi har fået af ham.

Efterfølgende har vi talt med venindens far, som kunne fortælle, at han havde spurgt Falck-manden, hvad problemet var. Denne havde forklaret, at det var nogle utætte rør, som lå under motoren og det kunne kun afhjælpes på et værksted. Venindens far stolede desværre på manden, hvilket han senere har været ked af, for hvis han bare havde tjekket efter, var pigerne kommet afsted på deres tur - godt nok 1 - 2 timer forsinkede, men de havde fået deres ferie.

Falck har beklaget med ordene, at vores datter var indforstået med at afbryde sin rejse og selv at betale billetten hjem, men hvad pokker skulle en ung pige ellers gøre? Som plaster på såret har vi godt nok fået godtgjort 2/3 af pigernes udgifter (Falck har efter vores klage refunderet 1 års abonnement samt betalt færgebilletten hjem til øen), men det er slet ikke godt nok - efter min mening.

Thumps down til Falck. Vi skal i hvert fald ikke forny vort abonnement. Og vi kan slet, slet ikke anbefale dem.

Falck

Falck holder ikke hvad de lover og de snyder!

Nu har vi gennem 2 år abonnemeret på et småbørns abonnement i håb om at falck var villige til at hjælpe når uheldet var ude. To gange har vi haft brug for hjælp da vores søn kom til skade. Begge gange ringede vi til falcks hotline, og fik besked på at vi selv måtte tage på skadestuen, på trods for at det står i abonnementet at de sørger for kørsel. Dette er uacceptabelt! I abonnementet står der også at det er muligt at låne en brystpumpe, men man regner da ikke med at den skal lejes. Vi fandt hurtigt ud af at det bedre kunne svare sig at købe en.
Nu har vi opsagt vores abonnemet fordi vi føler ikke falck har levet op til det de lover. Vi har efterfølgende fået opkrævninger på små børnstasken som fulgte med i abonnemtet, hvor de kræver 934,75,- for en plastic mappe. Vi har så desværre smidt vores ud, da vi ikke gik ud fra at de ville have en brugt "engangstaske" retur. Jeg har ringet og forklaret vores situation for til deres hotline, og fik meldingen at den skal afleveres, ikke at de skal bruge den igen, men mere af ren princip.
Jeg har altid opfattet falck som en sund virksomhed som man kunne stole på, og som leverede den vare som man har betalt for, men er blevet tammelig skuffet.
Jeg vil opfordre alle som har haft problemer med falck om at gå videre med , deres sager til forbruger rådet, og forbruger programmet Basta på tv2, i håb om at det kan rykke lidt ved falcks service niveau, (eller mangel på samme).
Mvh. Esben Østergaard

Holder hvad de lover

De par gange jeg har gjort brug af dem har været ok og ikke noget at-
at komme efter,mht havareret bil.

Falck

Falck giver pokker i abbonenter

Her i skrivende stund tirsdag aften har vi stadig ikke hørt fra Falck mht. udlån af en affugter til vores kælder som var ramt af vand Fredag aften.
Det skal lige tilføjes at vi har været abbonenter i mere end 10 år og har et pænt stort engagement med Falck.

Historien er klassisk:
Fredag kan vi ikke kontakte Falck da deres telefonsystem åbenbart er gået i udu grundet de mange henvendelser. Fair nok det var voldsomt.
Vi fjernede selv det indtrængende vand. Endelig fik vi fat i Falck som kunne tilbyde udlån af en affugter som så ville komme om natten eller næste morgen. Ingen affugter dukker dog op, ensige en henvendelse fra Falck om at de ikke kan levere.
Tirsdag aften endnu en opringning til Falck om den manglende affugter. Her meddeles det som det naturligste i verden at en sådan vil dukke op om en uge.
Jeg forventer ikke at Falck under de forhold der var fredag kommer i løbet af et døgn, men forventer til gengæld at blive kontaktet med udmeldingen "vi kan ikke hjælpe førend om en god uge". Det havde været fair og givet os mulighed for at skaffe udstyr selv.
Det har vi så nu, men må konstatere at vores jævnlige indbetalinger til Falck ikke har givet noget der bare ligner hjælp til gengæld.
Det er trist at måtte skrive at Falck sælger noget de slet ikke kan leve op til og at deres kundepleje heller ikke er imponerende.

Falck

Holder ikke hvad de lover.

Her i dag den 23. April fik vi brug for vores sygetransport. Vi har ingen bil, så derfor valgte vi deres abonnement. Vi havde en dreng med 40,3 i feber, så vi skulle besøge vagtlægen klokken 20.40, men allerede klokken 18.25 kunne vi bestille kørsel. Vi fik afvide at der aller senest klokken 20 ville holde en bil. 20.05 ringer vi igen da der ikke er kommet nogen, og får afvide at der er gået kuk i den så der vil komme en taxi med det samme. 20.21 kunne vi så ringe igen og fortælle der stadig ikke var noget. 20.38 ringede vi sidste gang, hvor der så i samme øjeblik kom en taxi kørende.

Muligvis har de en garenti på 30 min, men vi bestilte 2½ time før vi skulle være der, men alligevel lykkedes det ikke for dem at få en bil til os, hvilket medførte at vi kom for sent til lægetiden. Det er IKKE i orden. Tænk hvis det var vores andet barn der med asmatisk Bronkitis havde haft vejrtrækningsproblemer!

VIRKELIG dårlig service!

Falck

Inaktiv kundeservice Hos Falck A/S pr. mails & brev - blev sendt til inkasso selv om regningen var betalt!

Problemet med Falck Danmark A/S må være en Kundeservicechef der virkelig sover, når man ikke gider af reagrer på kunde henvendelser via mails eller breve. Falck A/S skriver godt nok, at de vende tilbage en uge efter ca. pr. mail, men det var i Oktober 2010! Jeg modtog så en inkasso Skrivelse fra Advice A/S, som tidligere have skrevet til mig om manglende betaling af abonnement? Jeg har aldrig hørt fra firmaet og mit abonnement er betalt 02-12-2010. Jeg har selvfølgelig gjort indsigelser mod Inkasso direkte pr. brev til Falck Danmark A/S, men hørte selvfølgelig ikke noget fra dem. Har lige modtaget et brev fra Advice A/S, som er blevet bedt om, at stoppe sagen mod mig af Falck Danmark A/S. Advice A/S og Falck Danmark beklager ulejligheden, som de har været årsag til. Tak for det Advice A/S. At Falck Danmark A/S ikke kan finde ud af skrive direkte til kunderne er vel kun beklageligt? Dette er en kritik af Falck Danmark A/S Kundeservice og ikke Autohjælp, som kører rigtigt hos Falck Danmark A/S - Tak for det.

Falck Care, fornuftig

Jeg har Falck Care som jeg er godt tilfreds med.
Men jeg synes at deres kundeservice er dårlig, da de ofte ikke besvare mails. Der er en enkelt behandler som jeg ikke bryder mig om.
Men i det store hele ok.

2 kedelige oplevelser

2 gange har Falck lavet skade på mine biler, begge gange har det været et kæmpe problem at få dem til at erstatte skaderne og den sidste skade er ikke i orden endnu ;-( jeg kan bestemt ikke anbefale Falck efter disse 2 oplevelser, de er totalt useriøse.

Når uheldet er ude

er det søreme rart, at man ikke skal være afhængig af andre, men kan bestille transport til kontrolbesøg på sygehuset.
Fornylig var vi så uheldige, at hele husstanden lå syg med høj feber. Vi gennemlæste vores Falck abon., og fandt ud af, at der med i vores abon. faktisk er en ordning med, at de henter medicin til husstanden.
Det var en utrolig stor hjælp for os, at den flinke Falck-mand hentede medicin på apoteket og afleverede det på vores adresse.
Man kan virkelig tænke forud hos Falck og betale for den service, som man mener kan blive et behov..

Henriette fandt anmeldelsen nyttig

Flinke arbejdere. God service

Har på de sidste 2 biler haft hjælp 4 gange. 3 gange, med kørsel til mekaniker og en starthjælp. Alt indenfor en rimelig tid.

følger mig snydt!

Kom forbi en falck sælger i et storcenter og kom i tanke om at det kunne være nice nok med en førstehjælps kasse i bilen, jeg spørger om prisen og falck medarbejderen fortæller den koster ca 280 kr. Har godt nok set lignende til under 200, men gider ikke lede efter det og "køber" kassen fra falck.

Det viser sig så til min overraskelse at det er et abonnement på en falck kasse - hvilket falck medarbejderen lige glemte at nævne.. Da jeg man super sjældent har behov for førstehjælpskasse, opsiger jeg straks.

Falck vil have kassen retur eller have af en overpris for kassen - mener 5-600 kr.

Dennis, Martin, TMB og Hanne fandt anmeldelsen nyttig

Falck

Falck oversælger og brænder dig af når det gælder

Vi tegnede et Falck småbørns abonnement alene for at blive kørt til/fra sygehus i forbindelse med fødsel. Inden vi tegnede det havde vi i flere omgange fået bekræftet fra Falck at abonnementet gav ret til at blive bragt og hentet da vi ikke havde nogen bil. Vi fik ikke brug for at blive bragt.

Vi skulle hjem fra hospitalet juleaftensdag (isvinter) men Falck nægtede at hente os - de påstod nu at abonnementet ikke dækkede selvom vi gjorde opmærksom på at vi i flere gange var blevet lovet noget andet. Vi måtte i al hast skaffe en autostol og låne en bil for ikke at skulle holde jul på en tom fødegang.

Vi brokkede os og Falck ville give os pengene tilbage men inden da blev vi nødt til at ringe efter Falck for at få kørt vores barn til vagtlægen og dermed hang vi på abonnementet.

Det viste sig at de ikke sender en Falck vogn men bare ringer efter en taxamand. Det kunne jeg også selv have gjort til en meget lavere pris!!!

Vi opsagde vores abonnement så snart vi kunne og i den forbindelse opdagede vi at nogle af de ting som Falck sælger sig på (fx at man får en førstehjælpstaske til småbørn) reelt er falsk markedsføring - de ting man får udleveret vil Falck have tilbage (det står IKKE noget steder under afsnittet "opsigelse" i forsikringsbetingelserne at man kan blive bedt om at levere effekter tilbage... som minimum kritisabelt).

Vi blev kontaktet telefonisk af Falck der ville vide hvorfor vi opsagde abonnementet og han lovede at vi ikke skulle returnere noget fordi vores oplevelse hos Falck havde været så elendig. Få dage efter lå der en skrivelse i postkassen hvor Falck skrev at hvis vi ikke afleverede de udleverede effekter ville vi blive faktureret (et ikke angivet beløb).

Summa Summarum: en dyr lorteoplevelse der var lige ved at koste os en juleaften.

Noget derude må have arvet vores førstehjælpskasse
med de brugte effekter (snotsuger, termometer til enden osv.)... - egentlig en klam tanke.

Jeg glemte vist at nævne sikringsdimser man får med til skabe og skuffer ikke er en pind værd - de går i stykker første gang du bruger det - 100% bras!

Og forresten en tinge mere: den rabat Falck annoncerer man får hos Babysam får man ikke...den bliver blot modregnet i prisen på næste års abonnement - det var i hvert fald hvad Falck oplyste os om, da vi rykkede for at få nogle penge udbetalt. Jeg ved ikke om man får det udbetalt ved opsigelsen - vi fik aldrig nogen opgørelse.

Smut evt. selv ind på Falck hjemmeside og se du ville regne ud at effekterne skal leveres tilbage. Falck angiver fx at brystpumpen er til leje - men ud for førstehjælpstasken står der intet om at den er til låns (i skrivende stund).

Stine Storgaard, Dennis, TMB og Stephen Frank Mortensen fandt anmeldelsen nyttig

Falck

Husk at gemme alt du får udleveret!

Jeg har haft et "baby abonnement" hos Falck i nogle år, og været godt tilfreds. Men da behovet ikke var længere, opsagde jeg abonnementet, og blev efterfølgende opkrævet 937,75 dkr for en lille blå skuldertaske med et termometer, en snotsuger, saks, tægetang og lidt plaster. Så husk at gemme alt! Så du på forlangen kan aflevere det igen da den relle værdi nok er 25 dkr.

Fin service - Flinke medarbejdere

Jeg har haft falckabonnement i over 12 år, og de gange jeg har haft brug for assistance har jeg kun mødt utrolig sød og hurtig service - både i telefonen og fra de falckmedarbejdere som er kommet til stedet.

Jeg kan ihvertfald kun give Falck mine varmeste anbefalinger.

Falck

Genial salg og service :-)

Jeg har lige i dag talt med en falck mand... Jeg købte et falck abb. men afmeldte det igen samme dag... så ved et tilfælde i dag render jeg en i en falck sælger... straks tænker jeg at sidste gang var det sku så dyrt.. så sagde manden... det er da fordi de har glemt nogle vigtige faktorer... og bang så blev næsten 20% lige skåret af... han var helt igennem rar og han var virkelig sat ind i sagerne... så jeg kan kun sige ekstrem god service :-)

VENTE 18 TIMER PÅ EN LIGGENE SYGETRANSPORT

FALCK LIGGENESYGETRANSPORT ER OK TIL HOSPITALET. DA MAN SÅ ER HOS LÆGEN TIL TIDEN OG DI FÅR DDERES PENGE.
når det så kommer til hjemtransporten ja så kan det tag 6 timer venten eller 12 timer venten der jo ingen til at kontrolere selvom di siger 2 timer plus minus.
magen til svigt & nedvædigen skal man ikke lede efter for alt det har falck i rigt overmål.
så selv om jeg kommer til skade kommer jeg ALDRIG til at bruge falck så heller dø
di ikke meneskelige der kun dollaqrs der tæller
kan forsætte med svigt uforskamhedder ubehøvlet telefon passer der sku arbejde på et kyllinge slagterii.
falck er bundløs i deres forretning
har intet tilovers for falck

Falck

Elendig kundeservice og umuligt at opsige alarmabonnement.

Vi havde husalarm hos Falck. Da jeg skulle opsige abonnementet var det en frustrerende kamp med inkompetente "service"-medarbejdere.

I april måned opsagde vi alarmen skriftligt og fik besked retur fra Falck om at sagen vil blive behandlet hurtigst muligt. Da der efter en måned ikke var sket noget ringede jeg til kundeservice. Her kunne man slet ikke finde mig som kunde eller at jeg havde opsagt alarmen. Efter en meget lang samtale blev jeg lovet at alarmen var opsagt og ville blive taget ned hurtigst muligt.

I juni måned blev vi så opkrævet for endnu et års abonnement. Så atter måtte jeg ringe til kundeservice og de havde igen problemer med at finde mig i systemet. Efter at have hængt i røret en halv time blev jeg atter lovet at alarmen var opsagt og ville blive nedtaget hurtigst muligt. Jeg fik desuden at vide, at jeg bare skulle se bort fra regningen.

Vi ventede så hele juli måned på nedtagningen. Falck havde så lige glemt at informere alarmcentralen om at alarmen var opsagt. Så vi blev vækket midt om natten af et opkald fra alarmcentralen om, at alarmen ikke fik strøm (stikket var ikke sat i igen efter vi havde støvsuget).
I starten af august kom de så ENDELIG at nedtog alarmen. Vi fik så et brev om at abonnementet vil blive gjort op. Nu venter vi så stadig på afklaring herom.....

Så mit råd: KØB IKKE ALARMPRODUKTET, HVIS DU PÅTÆNKER NOGENSINDE AT OPSIGE DET IGEN!!!!! Deres kundeservice medarbejdere er totalt inkompetente.

Falck

Pas på sælgere fra Falck.

Hvis du er lige så naiv som mig, skal du ikke forsøge dig hos Falck 2 gange. De lærer nemlig ikke af dårlige oplevelser med kundebetjening. De fortsætter på samme måde.
Jeg fik tilbud på Falck alarm, hvilket jeg fortrød inden for 14 dages fristen. Det forstod Falck ikke så de fik da trukket penge på min konto, som jeg så kunne få tilbage 28 dage senere.
Så for noget tid siden forhørte jeg mig om deres synscheck, som jeg fik svar på, men så startede salgstalen. Deres Care program mente sælgeren kunne være noget for mig, selvom jeg fortalte at jeg nok havde det i mit arbejde, men han oprettede det og så kunne jeg bare fortryde inden for fristen. Det gjorde jeg, men på grund af ferie har Falck en meget lang svartid på mails. Dem der skal oprette træk på kundekonti har dog ikke ferie, så det går i orden, og jeg kan igen få mine penge efter 28 dage, hvis der ikke er ferie. Ledelsen vil ikke udtale sig og man udbetaler ikke kompensation for det overtræk, man har tilføjet mig. Man sender en æske chokolade, som jeg så vil forsøge at købe et nyt abonnemnet hos Falck for, da det åbenbart er gyldigt betalingsmiddel hos Falck.
Hold jer langt væk fra denne koncern!!!!

helt perfekt til mig

Har både bil hus og alarm og sikkerhedspakke hos dem altid super service, har bestemt intet at klage over.

Ringe service

Jeg havde en falck abonnement på min 1 år gamle bil også jeg fik lavet da jeg købte den. Jeg fik så brug for en bil nr. 2 en gamel favorit, jeg skulle hente så 100km. fra mit hjem. Uheldigvis er det en dæk ved at falde af der jeg køre hjem, og jeg må havare en anelse dramatisk i nødsporet på motorvejen hjem.
Da jeg lige har hentet bilen har jeg endnu ikke haft nogen chance for at få abonnement på den endnu. Og som jeg prøvede at fortælle Falck medarbejderen i telefonen. Så havde jeg jo tænkt mig at have abonnement på den gamle bil når jeg har på den nye, alt andet ville jo være ulogisk. Men nej, jeg fik i stedet en regning på 3300 kr. Da det var en ny brugt bil jeg hentede, var vi jo kørt i 2 biler derop og i stedet for at vente på Falck kørte jeg jo bare hjem. Jeg fik at vide at der vill gå 3 timer før bilen ville være hjemme i min indkørsel: men ak nej. Efter at have ringet og rykker dem flere gange kom min bil omsider med 13 timers forsikelse

Det er mildt sagt en lorte viksomhed

Jimmy Nielsen, TMB og Stephen Frank Mortensen fandt anmeldelsen nyttig

Falck

Uærligt firma som bryder loven sammen med kommuerne

Selvom Falck og flere kommuner har fået besked på at stoppe deres ulovlige stoppelser af syge borger sygedagpenge.
Forsætter Falck deres ulovligheder, føj for en virksomhed.!

dksko og Stephen Frank Mortensen fandt anmeldelsen nyttig

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk