[REPLY]
Dejlig hjemmeside.
Nem at bestille ud fra
Lever op til forventninger
God guide service
OG 1000 stjerne til den guide som hjalp mig, da jeg fik astma anfald i Tyrkiet sidste år.
Efter at havde opbrugt mit medicin om natten, måtte jeg ringe til quiden kl . 6 om morgen - og en halv time efter stod en tyrkisk læge med mere medicin... og min ferie blev absolut REDDET.... TUSIND TAK for det - HUSK at rose jeres quider
Vores datter fik desværre skoldkopper på en ellers glimrende ferie bestilt gennem Falk Lauritsen til Fuerteventura - Vi fik super god hjælp fra Falk Lauritsens medarbejdere på stedet - De hjalp med alt hvad vi havde brug for fulgte op på alt ting. Stor ros!
en god handel, et godt sted, flinke guider, så vi skal til skiatos igen i år.
og glæder os meget.
Kan kun anbefale Falk Lauritsen til alle som gerne vil afsted på ferie, de har styr på deres ting, levere varen til en god pris, personalet både i Danmark og på destinationen er serviceminded og søde, har kun haft gode oplevelser og kan helt sikker anbefale andre at rejse med Falk Lauritsen :-)
Rigtig god tur,.
Vi har altid fået en kanon service. Hotel og rejsemål lever fuldt ud op til det lovede. Servicen via telefonen er altid utrolig venlig, smilende og yderst hjælpsom.
Det bedste rejsebureau vi har benyttet og vi har rejst med flere selskaber til forskellige destinationer. Her er både selskab og rejsemål i top
Vi har som familie rejst mange gange med Falk Lauritzen ofte til Egypten, der har intet været at klage over, søde guider på stedet.
Super god service, og fantastiske og behjælpelige guider.
jeg fik en afbudsrejse til Gran Canaria 1700 uspecificeret - alt forløb perfekt - alt i alt tog det 2 timer fra første opkald til jeg sad i flyet
jeg kom på las camelias i playa del ingles, dog var der ikke sangria til intro mødet - men de betalte taxi frem til mødet (og tilbage) men jeg valgte at gå
håber de kan give mig et godt tilbud 1-2 marts igen
Har rejst med dem flere gange og har aldrig haft en finger at sætte på noget. Er der opstået problemer eller små udfordringer har der altid været super service og problemerne er blevet løst på bedste vis.
Vi har aldrig før rejst med Falk-Lauritsen, men det er bestemt ikke sidste gang vi rejser med dette selskab. God flyrejse (SAS) Perfekte rejseguider, som taler DANSK og alletideres lejlighed (Iro) i Chania .
Altid været glad for at rejse med Falk Lauritsen, sødt personale og
guider. Rejst mange gange med Jer.
Næste gang 18/2-2012 til El Gouna glæder os !!!
vh.
Anita Eghoff
Har rejst en del med Falk Lauritzen og min datter har været guide ved dem i ca. halvandet år og hun har altid været glad ved at være på arbejde siger det ikke alt sidste gang vi var i Hurgarda havde falk lauritzen en kunde som de var ude og købe en helt specielt buket blomster til hun havde nemlig 50 gangs jubilæum siger det ikke lidt at rejse med det samme selskab 50 gange det er flot
Jeg benytter Falk Lauritsen når jeg og min familie rejser på ferie til Marmaris i Tyrkiet.
Alt har bare fungeret perfekt hver gang, eddergod service og alt svarer til hvad selskabet lover.
Har nu rejst tre gange med Falk Lauritsen og har intet at udsætte på deres rejser, alt er i orden og incl. i deres pakkerejser
Jesper Kloster Niss fandt anmeldelsen nyttig
De har gode udflugter på de forskelige rejsemål. Har rejst med dem flere gange
Jesper Kloster Niss fandt anmeldelsen nyttig
Vi var med Falk-Lauritsen i Bitez ved Bodrum i Tyrkiet i foråret. For så vidt gik turen rigtig godt og guiderne var flinke. MEN desværre fik vi ødelagt en del af ferieglæden, fordi der om aftenen var ekstremt støj fra baren. Det var personalet der spillede musik så højt, at det ikke var til at opholde sig udenfor. Mange klagede ...
Efter hjemkomst klagede vi til kundeservice, men fik et langt velskrevet svarbrev med en sludder om at sådan var det altid sydpå og det måtte man forvente... sådan noget vrøvl.
Vi har været i Tyrkiet mange gange og har aldrig oplevet noget lignende, så det sludder kan vi ikke bruge til noget. Vi må konkludere, at Falk-Lauritsen ikke har forstand på at udvælge de rigtige samarbejdspartnere der har styr på hvordan personalet opfører sig.
Vi rejser aldrig med Falk-Lauritsen mere efter den oplevelse.
Jeg har rejst med Falk Lauritsen to gange, og jeg har kun haft 100 % gode oplevelser med guider og informationsniveau :)
Mig og kæresten havde taget ferie i Marts måned, vores krav var blot afslapning, sol og varme, vi tog til Rejser for Alle i Herning Messecenter, var rundt til forskellige rejseselskaber og forhøre om mulighederne.
Der var ingen tvivl om Falklauritsen havde det bedste tilbud, en rejse til Jordan som vi aldrig havde hørt om eller overvejet, men deres sælger var så flink og troværdig det ikke tog os mange minutter at bestemme os for denne rejse var helt perfekt.
Og mon ikke, det er nok en af de bedste oplevelser i mit liv, helt fantastisk sted og ferie :o)
Det hele foregik som sådan godt, men vi var så uheldige at få en guide, som var så utålmodig og respektløs overfor den udenlandske guide. Hun snerrede af ham, rullede med øjnene og var bare helt igennem uhøflig! Vi skrev en note til selskabet, men om de overhovedet læser deres ris/ros-sedler har jeg ingen idé om.
Det var første gang vi rejste med Falklauritsen. Og bestemt ikke sidste gang, Perfekt service, supert hotel, gode planlagte ture. Alle de guider vi mødte var søde og hjælpsomme. Vores rejsemål var Alanya Tyrkiet. Der tager vi så aldrig hen igen. Området var flot, super strand, gode muligheder for smukke ture i bjergene, men så det også sagt. Sælgernes måde at behandle turisterne på var under al kritik. Vi vidste det jo hjemme fra, men ikke at det ville være så slemt. Skulle man ind til byen kunne man regne med at blive antastet hver 5 meter af en sælger, som ikke altid var lige venlig når man afslog med et pænt nej tak. De blev faktisk sure. Det var et rent marerigt at gå inde i byen. Vi købte intet, af samme grund. Var inde i byen 2 gang, men det var 2 gange for meget. Næste gang bliver det et helt andet land..
Vi har lige været i Tyrkiet bestilt hos Falk Lauritsen. Det er absolut ikke sidste gang.
Tak for en god tur Falk Lauritsen.
Vi rejser altid med Falk Lauritsen. Vi er meget tilfreds med det hele. Fin service og god underholdning på stedet. Varmt anbefales.
har altid fået fundet frem til en god pris til os
Dejligt rejseselskab med mange dejlige feriesteder
Har rejst med jer mange gange, savner dog lidt rabat til studerende og trofaste kunder!
dejligt sted, super god kundeservice i tlf. synes der var mere plads i flyet end andre selskaber.
Bestilte rejse til Mallorca og blev kontaktet af medarbejder for at få detaljerne på plads, hurtig og nem service............... :-)
Altid en sikkert rejsebureau..
De kan bare levere rejsen hver gang...
Suveræn god service og hjælpsomhed hos personalet. Gode billige familie rejser så alle kan være med .
Har købt en rejse til Egypten, den er billig i forhold til hvad man får for pengene..
Det er det bedste rejseselskab der eksisterer :) Vi er ALTID tilfredse her :)
Har været atsted et antal gange med dette selskab og har ikke haft nogle klager hidtil.
Vi er en skole der rejser hver år hvor vi er 23 afsted og de planlægger tingene for os så det bare kører glidende.
Deres hoteller er fklotte og lækre og vi har altid all inclusiv oig det er en oplevelde.
Cuba rejse som ikke helt levede op til forventninger, og lang responstid på henvendelse. Og da tilbagemeldingen nu er kommet er det en sang fra de varme lande. Vi havde klaget over mad og drikkevarer, og får svaret, at vi jo er på Cuba, ja tak. Nabo hotellet "Apollo rejser" manglede intet. Vi havde klaget over flere punkter, men det virker som om de har læst brevet bagfra, for sådan kommer deres svar.
Vi havde rost guiden, men Falk opfatter det modsat.!!!
Har rejst med Falk før og haft en god oplevelse, desværre blev den næste ikke så god, og så deres feedback 4 mdr. efter første henvendelse, der vender det hele på hovedet.
De har tabt mig som kunde.
En rejse der blev uforglemmelig på flere områder. Guiden var fantastisk, selvom hun havde været i FL i kort tid. Alt fungerede perfekt ;-)
gode rejser til billige penge, alt hvad hjertet begærer
Har rejst med Falk Lauritsen flere gange og har altid var tilfreds med rejsen. Man får meget for pengene og hotelkvaliteten passer med det beskrevet/pris. God dansk service og smilende guider.
Jeg/vi har brugt Falk Lauritsen flere gange og har været fuldt ud tilfredse hver gang... turene har primært været i Tyrkiet!!!