We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Fantombike anmeldelser

Fantombike Logo
Kunderne om Fantombike : »Rigtig god rådgiving« »Mister interessen når pengene er i kassen« »Bestilling af elcykel« 8
Middel
6.2 af 10

8 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (8)

Rigtig god rådgiving

Jeg var nede og besøge deres afdeling i Hornsyld og jeg må sige jeg fik rigtig god betjening af dem alle. De var gode til at give sig tid og gode til at spørge ind til mine behov.

Da jeg havde valgt gennemgik de stille og roligt de forskellige ting og sørgede for at jeg var grundigt informeret om hvad jeg skulle gøre for at få to års garanti på batteriet.

Jeg synes det er synd der ikke er flere anmeldelser af Fantombike for med kun 7 anmeldelser giver de med henholdsvis 1 og to stjerner ikke et retvisende billede af dem. Alene da jeg købte min cykel i dag gik der 3 andre afsted med deres cykel efter den samme grundige vejledning.

Fantombike

Mister interessen når pengene er i kassen

Det er godt at have en god informativ hjemmeside som Fantombike, og en hurtig levering. Men hvad nytter det, når man ikke formår at agere på en defekt på cyklen, og trækker sagen i langdrag ud over alle rimelige grænser?

Jeg har den 7/4 2012 købt for 17999 kroner A2B Hybrid elcykel hos Fantombike. Leveringen var hurtig, men der var et par ting der indikerede at cyklen ikke var helt ny efter leveringen. Dels havde den en let ridse på cyklens display, dels havde den i følge kilometertælleren kørt 70 km. Den blev ikke leveret som beskrevet på firmaets hjemmeside, at cykler gør når de bestilles med fragtmand - i emballage og med umonterede pedaler mm., - den var samlet.

Den var angivet som 'god pris' på deres hjemmeside, og de havde andre, lignende modeller som kostede ca. 3000 kroner mere. Jeg tænker at der er tale om en demo-model, men trods direkte forespørgsel hos Fantombike, har jeg ikke fået svar på dette spørgsmål. Jeg synes jeg har krav på at træffe et informeret valg når jeg handler, men det har Fantombike ikke medvirket til.

Kort efter ibrugtagningen gik den lås der sikrer batteriet på cyklen i stykker. Låsen er vigtig fordi batteriet er en meget dyr komponent på cyklen, som umiddelbart kan aftages, hvis låsen ikke virker. Jeg henvendte mig pr. mail til Fantombike, men nu har hvad der burde have været en simpel lille reparations- eller udskiftningssag udviklet sig til en flere uger lang mailkorrespondance som giver mig lyst til at skrig magtesløst ud i luften. Først måtte jeg vente på at få en manual, som ikke oprindelig var blevet leveret med cyklen (som iøvrigt også blev leveret uden cykelklokke). Og høre på at når manualen kom frem, løste problemet sig nok. Senere hen ønskede Fantombike at sætte mig i kontakt med importøren, da man mente at en sådan direkte kommunikation var bedre. Efter i flere dage forgæves at have forsøgt at få Fantombike i tale telefonisk, modtager jeg så en meget beroligende opringning fra importøren af cyklen. Låsen bliver sendt til Fantombike, der er ingen problemer med det overhovedet.

Senest er jeg blevet spurgt om låsen skal sendes til mig personligt, eller til Fantombikes nye afdeling i Brøndby. Jeg vælger den sidste mulighed, da jeg ikke ved om jeg selv kan montere en lås, og fordi cyklen har et andet problem med at pedalerne nogen gange springer frem eller hakker ved lidt hårdere tråd, som jeg ønsker diagnosticeret og rettet. Så skulle den sag vel være afsluttet? Fantombike snakker nu pludselig om at have meget travlt, og at det er bedst at henvende sig til Brøndby-afdelingen om et par uger, når den er ordentligt åben.

Fra mit synspunkt er der tale om noget af det mest amatøriske og inkompetente jeg har oplevet fra en forhandler. Det er ok lige at spørge om jeg, forbrugeren nu kan finde ud af at tage en nøgle op af en lås, men derefter burde forretningen have erkendt ansvar og bedt om at få cyklen indleveret til en af sine 2 filialer til reparation. Alternativt kunne man have anvist en cykelmekaniker i mit område, som kunne have stået for udskiftningen af lås.

Fantombike har desværre været med til delvis at ødelægge den glæde jeg har haft ved at købe denne dejlige cykel og tage hul på mit nye cykelliv. Tænk dig om før du handler cykel hos et firma som kun har 2 filialer i landet. Hvis produktet er uden fejl og mangler, er det måske fint, men som i mit tilfælde kan det gå hen og blive latterligt tidskrævende og frustrerende bare at få rettet en mindre fejl.

Bestilling af elcykel

Bestilte en elcykel af mrk Move Easy den. 26 marts, Fantombike var flinke via dialog gennem mail angående hjælp med valg af cykel.

Men det virker som om at al interesse forsvinder lige så snart man har bestilt cyklen over deres hjemmeside, jeg har det sådan at hvis jeg skal ud og bruge 15-16 000,- kr ser jeg gerne at hvis den vare jeg har bestilt har leverings problemer af den ene eller anden grund,
at man så kontakter kunden og fortæller dem det.

Jeg har desværre selv måtte spørge indtil hvornår cyklen kan leveres, sidst jeg talte i telefon med fantombike oplyste de mig at hvis alt gik godt ville cyklen kunne afhentes tirsdag den. 17 april, men igen hører jeg intet fra dem og må så rykke for hvad der sker, må tilføje at svar fra fantombike er pæne og høflige, men der kunne ikke gives nogen eksakt dato for levering.

Hvis kunden bare får en mail når der er gået en rum tid hvor man informere kunden om status, så ved kunden hvad man kan forvente og så kan man så tage stilling til om man vil vente eller anullere odren, det at man selv skal rykke for et svar kan ikke være rigtigt, det er jo meningen det skal være sjovt at bruge penge ikke at det skal være besværligt.

Fremragende viden og service vedr. el-cykel - TAK

Min skønne nye el-cykel har nu allerede kørt 12km efter to timer i mit
hjem og jeg har fået meget mere LIV og kan klare at køre på den, uden at forværre mine skavanker!! Jeg kommer til at NYDE mine ture ud i det blå og kan næsten ikke vente til i morgen, hvor jeg igen skal have en tur på vidunderet.

TAK for stor viden og tålmodighed ved købet, det var en fornøjelse.
Jeg anbefaler MEGET gerne denne specialist udi el-cykler.

fremragende vejledning

Jeg har mailet frem og tilbage med firmaet, og det var helt
utroligt hvad de gav af råd og oplysnionger. Intet "købepres"
Fik min el-cykel hurtigt og billigt leveret til døren med fragtmand.
Kan klart anbefales.
Ilse Trelle Pedersen

Fantombike

Køb af RALEIGH Society El-Cykel 36V 7gear - efter telefonisk henvendelse - fik vi aftalt en tid for prøvekørsel hos fantombike - efter lukketid. Vi fik en grundig vejledning omkring alle købets forhold - uden at der blev "oversolgt". Den valgte cykel blev grundig klargjort - og alle dens funktioner gennemgået.
Vi fik hjælp til at få cyklen læsset bag i bilen.
Vi sidder tilbage med en oplevelse af en seriøs forhandler - der yder en fornem service. Kan kun anbefales !

Jeg købte 2 Raleigh elcykler | Super service og pris

Jeg kan kun sige gode ting om fantombike.dk. Jeg købte 2x Raleigh elcykler til mig og min kæreste. Cyklerne blev afsendt 2 dage efter bestillingen. De ankom perfekt pakket ind. Jeg havde selvfølgelig en del spørgsmål ved købet, og det blev klaret ved super hurtig mail korrespondance. Kan klart anbefales.

Fantombike

Man er helt elektrisk efter at have prøvet elcykler og elscootere.

Det at hoppe far det ene køretøj til det andet, og så tage en tur giver en fantastisk fornemmelse for hvad der er rigtigt til ens behov. Bedste information jeg har fået, og største udvalg at teste nogen steder. Websitet giver også god information, og man er godt forberedt inden man skal vælge sin supercykel.

Bjarne O fandt anmeldelsen nyttig

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk