We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Farsibella anmeldelser

Farsibella Logo
Kunderne om Farsibella : »Super tilfreds« »Dag til dag levering og nærværende betjening« »Tilbage igen.« 74
Godt
7.1 af 10

74 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (74)

Udvalgt anmeldelse om Farsibella

Super tilfreds

Jeg har bestilt startsæt og efterfølgende forskellige ting. Der har været hurtig levering, og alt virker perfekt. Hjem handler der gerne igen, men er dog lidt skeptisk når jeg læser alle de dårlige karaktere. Men indtil nu kun positivt herfra omkring alt.

Farsibella

Dag til dag levering og nærværende betjening

Har altid fået alle varer som er bestilt, dagen efter de er bestilt. God embalering.

Venlig og kyndig vejledning når jeg har været i tvivl om hvilke varer der var de rigtige til mig.

Er glad for at man kan tilvælge GLS som transportør hvilket giver fleksibel og sikker levering i pakkeshoppen. Tilmed billigere.

Handler glad hos Farsibella igen og igen

Tilbage igen.

Hej farsibelle,det var da trist med så lang tids sygdom,vi er så glade for at du er tilbage på banen igen. Dejligt med VILD hurtig respons når vi her fra klinikken ringer-skriver-mailer og ikke mindst bestiller varer.

Knus Fra os i Brande

Useriøst firma

Jeg har flere gange handlet hos Farsibelle (det er dog helt slut nu) Jeg bestilte en masse varer for 3-4 måneder siden. Det var kun de halve af varerne der så ud som på billedet - det var meget ringe kvalitet. Så jeg sendte det retur. Jeg ringede til dem fordi jeg ik ku forstå mine penge ik var kommet. Jeg fik kontakt 1 gang og de sagde de ville overføre pengene til mig. Jeg har stadig ikke fået mine penge og de svarer ikke på mails - sender næsten hver uge, og de tager ik telefonen.. Kan ik ADVARER nok imod denne virksomhed...!

Snyd og bedrag

Jeg modtog en defekt vare, men det er ikke til at komme i kontakt med farsibella. De svarer ikke på mails, og tager ikke deres tlf.
HVIS man får kontakt med dem på mails, undlader Birgitte blot at forholde sig til problemet.

Kan bestemt IKKE anbefale at handle der

-er der nogen der ved, hvordan man står som kunde ved sådan et fusker-firma?!!?

Hel tilfreds

Har handlet ved firmaet flere gange. Super hurtig levering. God kvalitet... intet negativt at sige...

Farsibella

Kan ikke få kontakt til firmaet

Jeg har siden september, da de sendte mig en forkert gele, forsøgt kontakt. Mailsne kan ikke leveres til de oplyste mail adresser, telefonen bliver ikke besvaret og post reagerer de heller ikke på. Jeg valgte så at prøve at købe noget mere her i påsken, da der stod man fik 20% på hele ordren men da jeg nåede helt til at godkende ordren blev der ikke fratrukket rabat.. I kommentar boksen har jeg bedt dem kontakte mig men jeg har intet hørt. Det er sidste gang jeg handler her - man kan jo ikke få returneret eller leveret de rigtige varer!

negle

har bestilt nogle glasfiber negle. god service. fik pakken 3 dage efter bestilling. det eneste negative er selve neglene. de er ikke så gode. men har da tænkt mig at bestille igen. bare nogle acryl negle istedet.

• lone
  • Esbjerg, DK
  • 1 Anmeldelse

dårlig

Det er noget være lort, det vil ikke tørre hvor lang tid skal man ha det i uv-lampen 10 min eller hvad? Så er det stadigvæk ikke tør! Og hvis man får det tør så holder det kun 1 dag så er det skrællet af igen. Jeg har ringet en hele ugen nu men uden held. hvad skal man så gøre.

Hilsen Lone

hmm....

Jeg har bestilt nogle produker, dette er sog ikke første gang jeg bestiller det.
- men min pakke er så blevet væk, og man skal have fat i firmaet. men det er bestemt ikke nemt at få fat i, har nu prøvet at ringe i en uge uden held, har sendt nogle mail, på begge mail adresser. men man får intet svar´. mobil nummert virker ikke som står på siden. hvilket jeg er meget utilfreds med. synes de skal blive beder til at tage telefonen.
det er lyn hurtig levering.

- ps. har sendt en produkt ind, men har heller ikke fået svar fra dette produkt.
ved ikke helt hvordan jeg skal tackle denne handling.
men mine penge skal bestemt ikke gå til spilde, enden må man melde det eller synesjeg kundeservice skal blive beder.
Er glad forjeg har beviser!!!!!!!!!!!

Hilsen Henriette.

Lyn hurtig fejl levering

Jeg bestilte onsdag d.29/2-12 produkter fra Farsibella, dagen efter fik jeg en bekræftelse og et trackingnummer, som virkede helt perfekt, Men da pakken kom, var indholdet til et firma i Sverige, jeg prøvede staks at ringe til Farsibella, men ingen tog telefonen, jeg har prøvet at finde frem til det svenske firma, som skulle have haft pakken uden held. Så prøvede jeg at maile til info@farsibella.dk, de mails kan ikke leveres. Jeg har så prøvet at maile til info@nailshop.dk, men der er ikke noget svar. Jeg har så prøvet at sende en sms til mobilnummeret som er opgivet på siden, heller ikke noget svar. Jeg ligger nu inde med produkter jeg ikke kan bruge til noget som helst, og har brugt en masse penge på ingen ting.
Jeg kan under ingen omstændigheder anbefale dette firma!!

Kirsten Bonde

Prima kvalitetsvarer, der hurtig & nemt købes og leveres

Plejer at købe mine artikler vedr. brug af gelénegle m. tilbehør hos anden levenrandør.
Ved mit første bestilling og brug af 'Farsibella'-produkter, blev jeg positivt overrasket over kvaliteten af produkterne, især neglelimen, - og vil bestemt også anbefale Jer til de - af mine venner, der selv ordner deres negle. Jeres varesortiment er samtidig stort og godt præsenteret på overskuelige sider, og dér foruden varerne - er varerne til rimelige priser.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg køber mine negleprodukter hos Jer! . . . Venlig hilsner . . . Suss A. Svendsen . . . :o)

fantastisk

super hurtig levering. god kvalitet... intet negativt at sige...

Farsibella

er altid tilfreds med mine varer

man får sine varer hurtigt og det er altid spændende at gårundt på hjemmesiden og se efter nye most haves.

Alt i alt tilfreds!

Jeg synes det er god kvalitet i forhold til pengene! Og super hurtig levering. Jeg var i hvert fald fuldt ud tilfreds, men synes ikke det var super gode billeder i forhold til, hvordan det så ud i virkeligheden, men det kan jo ændres! Derudover var der ingen problemer, og jeg var alt i alt tilfreds.

Farsibella

Billigt og gode produkter - men rodet hjemmeside

Det er klart en af de billigste steder at købe negleprodukter - og så er kvaliteten god.
Det kan dog være lidt svært at finde de produkter man har brug for og nogle gange er beskrivelsen mangelfuld.
Nogle af produkterne har samme billede men forskelligt navn! Så man ved ikke lige hvad forskellen er og det kan derfor være et lotteri at bestille.
Jeg kunne derfor ønske mig bedre produktbeskrivelser og bedre billeder.
Betjeningen er derimod upåklagelig - og hurtigt leveret.

stærk tilfredshed

jeg har intet negativt og sige om farsibella.dk.
hurtig levering og overskuelige priser.

Farsibella

fantastisk service, og masser af produkter!

bestilte en eftermiddag, og ringede derefter til hende, da jeg gerne ville hente varen selv.
"45 min. så kan du hente din vare" lød svaret i den anden ende.

- og så har de så fantastisk mange varer til negle, at det nærmest er umuligt ikke at finde hvad man mangler.

Hurtig betjening

Rigtig god betjening :o)
Og hurtig levering.

Rigtige gode produkter.

Jeg er meget tilfreds med mine produkter. Har købt en del derfra. Rigtig god hjemme side og den er også overskuelig. Mangler dog en vejledning på nogle af varerne på skrift som måske sendes med eller skrives på produktet når man er ny

DER ER IKKE STJERNER NOK _ FARSIBELLA ER FANTASTISK

FANTASTIK _ GODT _ DET BEDSTE

• tina
  • silkeborg, DK
  • 1 Anmeldelse

super hurtig levering

Hurtig levering, overskuelig hjemmeside, der mangler dog noget mere vejledning på produkterne, når man er ny og gerne selv vil lave negle.

Farsibella

Rigtig fin hjemmeside, hurtig levering og god service. Kan klart anbefales.

super kunderservice

Dejlig nem hjemmeside, hvor alt er forklaret og nemt at overskue. Deres kundeservice er simpelthen fantastisk.
Kan klart anbefales

Fantastisk service.

Hurtig levering 2 dage. Jeg fik fat i dem første gang jeg ringede uden ventetid. Det er billigt. Og deres hjemmeside er nem at finde ud af.

Farsibella

God service. Hurtig levering og billig fragtomkostninger

Ok oplevelse

Hurtig service !! Ekstrem hurtig service faktisk, og det er et kæmpe plus..
Der er et ok udvalg - de har nogle af de produkter som kan være svære at finde, men laver man gele negle så mangler de godt nok flere farver.. Og hjemmesiden er på samme tid enkel, men svær at finde det man søger manuelt - men søgemaskinen fungerer godt. (Bare fesen, når de fx anbefaler et produkter og man så ikke kan finde det, selv om søgemaskinen anvendes)
Deres stribes kan ikk anbefales..
Skrev en mail efter jeg modtog pakken, som jeg ikke har fået svar på endnu :/ - Dét er dårligt..

Men tror sagtens jeg kunne finde på at handle der over igen (: Hurtig service kombineret med at de har nogle produkter man ellers ikk kan finde på nettet så tror jeg at jeg godt kunne finde på at handle der igen (:

Kanon service....

Jeg fik min pakke kort efter at pengene var trukket fra min konto... Og samme dag som jeg fik en mail om at min bestilling var sendt fik jeg pakken med posten.... Hvilket jeg var meget overrasket over.....

charlotte

Synes det er for dårligt at jeg har bestilt mine produkter mandag i sidste uge og har stadig ikke modtaget dem? Har prøvet at ringe til jer idag men ingen kontakt var muligt.

Er skuffet over at man ikke får pakken når man skal bruge de ting man har bestilt.

God kundeservice

Hjemmesiden er nem at finde rundt på med gode søgemuligheder. Hvis jeg ikkan kan finde, det jeg søger, kan jeg ringe, og bliver nemt guidet frem til produktet. En enkelt gang har jeg fået en forkert pakke, som jeg skulle betale for at sende retur, men fik til gengæld lidt ekstra varer som kompensation. Jeg har flere gange erfaret at Farsibella har dag-til-dag levering, hvilket er super, når man dagen før en fest lige står og mangler et eller andet.

Næste bestilling kommer snart fra mig :-)

***

Det var en super service jeg fik, og fik pakken hurtigt leveret.

Farsibella

hmm handlet her for sidste gang!!!

alt for dyre produkter - har mange dårlige erfaringer med, at varer bliver afsendt for sent - selvom de haster for mig...
Mange produkter der matcher fås billigere hos andre firmaer

****

Nem og hurtig levering. Gode priser

Lyn hurtig levering

men man kan ikke komme i kontakt med dem når de levere forkert eller man generelt har spørgsmål til deres produkter.

kanon service

Super hurtig service... alt til UG

God internet negleskop

Jeg er bestemt tilfreds med varerne derfra, dog syntes jeg som andre det kan være meget svært at få fat i dem på telefonen, og den mail jeg har sendt dem for over en uge siden, den svarede de slet ikke på og det var egentligt et spørgsmål i forbindelse med en bestilling, dette blev dog løst da jeg endeligt fik fat i en på telefonen. Så nu venter jeg på endnu flere varer derfra... Nice

super super super

super service super produkter samt super sød dame der lige ringer og tjekker adressen når man nu har 10 tommelfinger..også var der lige en bigben karamel med i min pakke...;)

Farsibella

Fik varerne allerede 2 dage efter.

God

Hurtig og nemt at handle

Udmærket!

Jeg fik mine varer fra Farsibella dagens efter bestilling. Jeg fik hvad jeg havde bestilt, men lidt vejledning til produkterne manglede, da det ikke stod på selve produkterne.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk