[REPLY]
Jeg modtog varerne dagen efter, at jeg havde bestilt.
Dejligt med en personlig hilsen og en lille læbestift.
Godt stort udvalg, men kunne godt tænke mig, at man kunne få de varer jeg ser i kataloger med det samme (fx lige nu Staff Nü).
Kunne godt tænke mig, at jeres site var lidt nemmere at overskue, så man ikke skal trykke sig gennem mange sider, men istedet kan se alle varende i en bestemt kategori eller i det mindste kan skrolle sig ned over siden.
Imponerende hurtig levering i sammenligning med andre steder jeg har handlet tøj.
Dejligt at modtage en pakke, hvor der er kræset for en med bl.a et sødt lille kort og hvor hvert enkelt stykke tøj er pænt indpakket i silkepapir. - Det betyder rigtig meget for helhedsoplevelesen,
Jeg synes det er en super god hjemmeside, med nogle gode mærker. Det er ikke sidste gang jeg handler der. Et lille minus er at man skal betale porto ved køb af udsalgsvare, der synes jeg måske der skulle være en beløbsgrænse, ved køb af udsalgsvarer, i stedet for.
hurtig levering, tøjet pænt indpakket,sød lille hilsen med.
Varen man bestiller kommer hurtigt. Er str. ikke på lager forsøger de at skaffe det ved leverandøren!
Dejlig nem, de har altid det men bestiller og altid hurtig levering og service ;0)
endnu engang har jeg modtaget en skøn pakke fra jer. Det var nemt og hurtigt og de skønneste ting har jeg fået. Man føler klart der sidder "rigtige" mennesker bag denne skønne webshop. Keep up the good work, I'll be back:0)
Handler gerne her igen.
Utrolig venlig og god betjening, varen kommer hurtig, og er som forventet.
Super service - jeg havde varen så hurtigt og ingen problemer. Vender helt sikkert tilbage igen nu jeg har fundet ud af, hvor mange lækre brands I har samlet på et og samme sted....
Fik de bestilte varer i løbet af 2 dage - alt pakket lækkert ind :)
Desværre måtte jeg returnere 2 stk. fordi faconen ikke passede og pengene blev returneret på min konto lige så hurtigt!
Min taske ankom 24 timer efter at jeg havde bestilt den. Pakket lækkert ind, med et personligt lille kort og et brev te. Jeg vil klart anbefale jer og handler snarest muligt hos jer igen!
Jeg oplevede slet ikke at få varen tilsendt, som jeg havde bestilt. Derimod fik jeg en opringning, hvor I fortalte at varen var udsolgt. Det var da skuffende, når nu den var på webshoppen. Og jeg havde glædet mig til at modtage. Derfor ikke megen ros herfra!
Mvh. Jane
Nem bestilling og hurtig levering med lækker ting, tak
Efter bestilling, får man en hurtig ordrebekræftigelse pr. Mail. Når pakken er sendt afsted, modtager man endnu en mail, hvor i der står pakken er sendt, med et link for at kunne følge pakken. Man modtager pakken, pænt pakket ned, med en personlig hilsen, ikke computer skrevet, eller en standard besked. Der følger også en lille gave med. Det er en handel med personlig omsorg, det er en lækker handel, der i hvert tilfælde har fået mig til, kun at handle hos fashion for me, da de er lige så trygge at handle med, som ens lokal butik!!
Mvh Pernille Klitte
Jeg handler ofte hos fashionforme, det er en overskuelig hjemmeside og de har tit gode tilbud:-)
Super hurtig levering. Flot pakket ind. Handler helt sikkert der igen.
Fint design, god service og fordelagtige priser
Fantastisk service, fantastic at montage tøjet så hurtigt. Jeg er så glad .-)
Hurtig levering- en super god service fra medarbejderne - jeg kommer igen....kram
Dejligt at få pakken til den aftalte tid og så ovenikøbet flot pakket ind og er håndskrevet kort ved.
Super lækker hjemmeside - god service - gratis fragt - lækker tøjstil - hurtig levering og fede tilbud!!
Så er jeg usikker på dette med toll fra et annet land. Jeg har bestilt varer fra mollegaarden.dk, der vi slipper å betale toll og der det er utrolig kjapp levering hit til Norge også. Usikker på tollen hos dere etter som pakken ikke har kommet enda...
Hurtigt svar fra kundeservice, da min pakke blev fejlleveret og god opfølgning. Hyggeligt, at der følger et lille kort med - man føler sig "personligt" betjent. Igen ikke sidste gang jeg handler her.
Super fint både vedr. bestilling og leveringstid.
Og meget hyggeligt med den helt personlige hilsen.
Nem og overskuelig site med mange forskellige mærker og prisklasser
Det er lige meget om jeg køber nye eller nedsatte varer. Jeg får altid den samme søde og super-professionelle service. En lille personlig hilsen i pakken betyder også noget og gør købet mere personligt på en eller anden måde.
Fin levering at varen - indpakningen, det personlige kort - det er lækkert.
Jeg har handlet hos FashionForMe.dk mange gange og har hver gang oplevet at få en rigtig god betjening. Varerne kommer hurtigt og er altid smukt pakket ind med en personlig hilsen.
Super oplevelse som altid at handle hos jer! Servicen er i top - præcis ligesom både kvaliteten samt udvalget af tøj!
disse klær er for store damer ikke for normalstørrelser
bukse str 27 var for en dame med diger bakende / rumpe
feil beskrivelse i størrelse ,
Det er dejligt at sidde hjemme og bestille, leveringen er super hurtig. Lækkert pakket ind og skønt at der kommer katalog med på det man har købt.