[REPLY]
Det er efterhånden nogle måneder siden, men jeg har igennem de fantastiske mennesker bag denne hjemmeside fået byttet en kjolestørrelse fra den buik jeg arbejdede i, til en af deres, da de havde den samme style til salg. Jeg betalte selvfølgelig selv omkostningerne og er meget beæret over at de gad at hjælpe. Forsendelsen var ligeledes hurtig..
TAK for en god service.....
Rigtig god service, super hurtig levering og rigtig fedt tøj (:
Jeg modtog en nyhedsmail hvori det fremgik, at der var 30% rabat på alt. Jeg nåede dog ikke at bestille inden tilbuddet udløb. Derfor ringede jeg til Fashionhouse og spurgte om jeg stadig kunne benytte mig af tilbudet. Hun forklarede mig, at jeg sagtens kunne bestille til tilbudprisen og dagen efter mit køb, modtog jeg en pakke. ALT passede og jeg fik en super service.
Hej .
Jeg købte en BZR (Bruuns Bazar) skindjakke til 999 kr (uhørt billigt) den ankom lige med det samme næsten også smuttede jeg rundt i gaderne med den på i en uges tid og undrede mig lidt over om hvorfor der kun står " Bruuns Bazar" inden i syet fast?
Jeg gik med tanken om hvad nu hvis de havde taget røven på mig ... også havde jeg planer om at gå ind til Bruuns Bazar i København lige indtil jeg fandt ud af at de havde en i Århus (Bonus!!!) så smuttede jeg derind og de kiggede lidt på den og tog en jakke totalt magen til med !
WOW HAR VIRKELIG NYDT AT OPLEVE TILLIDEN TIL SÆLGEREN EFTER TJEKKET AF JAKKEN OG LEVERINGEN VAR HURTIG!
brian pedersen fandt anmeldelsen nyttig