[REPLY]
Jeg købte et ASUS TA-M1, men da det ankom og jeg pakkede det ud maglede det 2 blæsere og det ene USB stik var gået i stykker, så jeg skrev til Føniks' live chat på deres hjemmeside, og fik af vide det må have været en fabrikationsfejl, og fik så et label så jeg kunne sende det tilbage fragtfrit, jeg får så en mail i dag at de har sendt et nyt kabinet til mig, det er fandme da god support, men ærgeligt er det at produket var defekt, jeg vil helt klart handle hos Føniks igen.
Derfor 5 ud af 5 stjerne, vel fortjent.
Bor på Frederiksberg så første gang der skulle købes comp/IT udstyr var Føniks et oplagt valg, butik ligger rundt om hjørnet og priserne var meget fordelagtige kontra andre butikker!
Købte for nyligt ny bærbar, via online sammenlignings tjek på div. sites var Føniks igen billigste butik - igen oplagt valg!
Hurtig betjening, nem og hurtig online bestilling og hurtig service - comp. var i butikken til afhentning 2 dage efter bestilling! (Bestilt onsdag tidlig aften og afhentet efterfølgende fredag!!)
Flinke og venlige personale, meget vidende om min comp. og generelt udstyr og hurtige svar på små spg. ifm. afhentning af min vare! :-)
Alt i alt en super butik!!
Køber ikke umiddelbart andre steder fra!
Da jeg bestiltle min vare (CF-kort) var der en forventet levering den 3/2-2012. Varen blev først afsendt den 6/2. Lidt ærgeligt da jeg gerne ville have brugt varen den 4/2.
Bestilte NAS + 2 x HD (på fjernlager) den 30/1-12 og fik mail om forventet afsendelse den 1/2-12. Da jeg ikke havde hørt noget den 3/2-12, rykkede jeg telefonisk til kundeservice. Der blev lovet afsendelse samme dag med levering den 6/2-12. Den 6/2-12 ringede jeg igen til kundeservice, som oplyste, at ordren ikke var afsendt alligevel, men kunne blive det samme dag.
Selv om jeres priser umiddelbart er konkurrencedygtige i Danmark, er det her IKKE godt nok Føniks. Ville oprindeligt have bestilt i Tyskland (mere end 10% billigere), men valgte jer for en hurtigere levering. Grundet forløbet valgte jeg slutteligt at annullere ordren.
Jeg har bestilt og modtaget et IT overvågningskamera, - ingen problemer, kun med konfigorationen som Føniks ikke kunne hjælpe mig med, så jeg måtte ringe til D-Link, til kr. 3,50/min.
Her fandt personen ud af at kameraet måtte være defekt, hvorefter jeg returnerede det.
Til trods for at nogle politikkere, der må have drukket af natpotten, og lavet en lov om at Internetfirmaer må holde på vores penge i op til 30 dage, - fik jeg allerede pengne retur i løbet af få dage.
Bestilte så et nyt, - men med samme "fejl", - troede jeg.
Så dette kamera returnerede jeg også, - for det "kunne" jo være en serie-produktions-fejl", da serienummeret på dette kamera lå meget tæt på det forrige.
Det skulle imilertid vise sig, - da jeg besøgte D-Links online forum, - og her fik hjælp til at sætte et nyt op, - som jeg desværre fik købt et andet sted, - at der var en hel specifik procedure med hensyn til opsætningen som dem på betalingnummeret slet ikke havde været i nærheden af.
Mit råd til folk med D-Link problemer: Ring IKKE til deres 3,50/min., men besøg deres forum.
Jeg er ked af at jeg er havnet i klørende på et Internetfirma(skal ikke nævnes her) som har den dårligste ånd der vist findes, - og må her anbefale FØNIKS, som et aldeles troværdigt firma.
Undkylder til Føniks at min viden om produktet ikke var større så jeg måtte søge andre steder hen før jeg blev klogere.
Da jeg ringer til support og fortæller at jeg har fået en andens produkt, lover "service"-medarbejderen at ringe eller skrive tilbage samme dag. Det er endnu ikke sket.
Det er ikke godt nok. Og de venner, samt kollegaer jeg ellers havde fortalt at føniks havde god service. Får snart en ny besked om "servicen" fra føniks.
Om det er jeres leverandør eller jer der har lavet fejlen, er underordnet. Fejl kan ske for os alle. Men når man bliver lovet at blive kontaktet samme dag, og ikke gør det, så midster I jeres troværdighed!
VH Mikael
Fik en Nas server hjem der ikke virkede, sendte den retur. men hørte ikke noget fra dem med mindre jeg selv ringede. efter 4 ugers venten og lovning om at de nok skulle kigge på den. Fik jeg endelig fat på en, der kunne fortælle mig at serveren var udgået....
Har fået en ny server nu, men handler der ikke igen..
Jeg bestilte og betalte 2 produkter tirsdag d. 31/1 hos Føniks A/S, da jeg tidligere havde handlet der med stor tilfredshed. Idag d. 2/2 får jeg en meddelelse om at mine ordrer er behandlet, og forventes afsendt d. 6/2.
Jeg syntes det er for lang tid der går mellem bestilling og afsendelse af produkterne, da det jo er en lille uge der er tale om. Derefter går der jo gerne 1-2 dage før produkterne bliver leveret, så der er vi oppe på 7-8 dage fra bestilling til levering. Det burde kunne gøres hurtigere efter min mening.
Jeg er ellers rigtig glad for Føniks, og har også min nuværende computer derfra, derfor nager det mig lidt at skulle vente på mine produkter i så lang tid.
Min sidste anmeldelse var på 5 STORE stjerner pga den suveræne service og leveringstid, men må desværre nøjes med 3 i denne omgang :(.. Håber det bliver bedre næste gang vi ses, hvilket vi self. gør.
Dette er absolut ikke en anbefaling til ikke at benytte sig af Føniks A/S, det kan jeg trygt sige god for, men syntes dog at det var værd at nævne.
Mvh Jonas
Jeg takker for super god service fra jer, det er dejligt at handle med nogen, hvor der aldrig er nogen form for problemer, altid klar med en løsning, det er sådan noget man ikke glemmer, Stor Ros Til jer alle.
hilsen tommi j
Jeg er tilfreds.
Bestilte Web-cam, og varen kom hurtigt og korrekt.
Intet at klage på og prisen var i top (LAV).
Er meget tilfreds - tak.
Jeg har for første gang handlet hos Føniks, og jeg er tilfreds med mit køb. De har mange forskellige varer på lager, og jeg fandt alt på deres hjemmeside.
Jeg modtog alle ting i fin orden og stand, og de virker alle sammen, så jeg er godt tilfreds.
Der ryger en enkelt stjerne, da jeg synes vi blev snydt med "leveringstiden". De sagde det ville tage 1-3 hverdage, men der gik 4 hverdage og en weekend før jeg modtog det. Vi ringede ind, og de sagde at det skyldes at de forskellige varer kom fra hver deres lager, derfor ville det tage noget tid før vi kunne modtage.
Jeg synes godt de kan advare om dette på deres hjemmeside, så man ikke skal sidde derhjemme og blive nervøs for om pakken er blevet væk i posten.
Foruden det sure opstød, så er jeg godt tilfreds med købet hos dem. De gjorde da deres bedste for betjene mig, og jeg vil helt sikkert anbefale siden til jer andre. Der skal jeg handle igen, det er helt sikkert!
Det er billigt - på samme tid SUPER kvalitet!
Jeg har haft fornøjelsen at handle med Føniks i flere omgange. Senest var det bare et styresystem og som sådan bare en handel over disken, men tidligere har jeg fået "special-syet" en hel pc til min musikskabende søn, med meget stor succes og virkelig god hjælp også efterfølgende, da han havde nogle startproblemer.
Man har tydeligvis at gøre med en forretning, hvor medarbejderne kan deres kram og sætter en ære i at give den bedst mulige vejledning og betjening.
Hurra fra
Mette S
Har bestilt flere ting igennem Føniks og valgte også dem da en Razer Naga mus skulle bestilles.
God pris og hurtig levering. Da jeg ringede ind for at høre om en uddybning af returretten fik jeg dog en utrolig træt og ligeglad medarbejde i telefonen - det går ikke. Så derfor 4 stjerner.
Køber dog helt sikkert derfra igen.
Jeg bestilte en GPU, PSU og et MOBO for nogle måneder siden. SUper service, fik en mail en time efter bestillingen var lavet, og næste dag kunne jeg hente mine varer. Super Service
Kan helt klar anbefales. Jeg bestilte en CPU-køler, og den blev leveret til nærmeste GLS-afhentning, et par dage efter. God oplevelse.
Mit første køb hos Føniks, og det fortrød jeg bestemt ikke. Alt forløb helt perfekt. Kan trygt anbefale føniks til andre!
Eneste lille minus var at jeg af en eller anden mærkelig grund, ikke kunne vælge min normale GSL pakkeshop som er Bryggens Boghandel ApS. Men så fik jeg en 5 min cykeltur istedet! ;)
I går sad jeg og stalkede end gadget, og måtte have den i dag.
Føniks var billigst på edbpriser.dk, så jeg cyklede forbi butikken på Falkoner Allé, og købte den for at få den med det samme. Foran mig i køen var en mand, der købte en skærm. Han fik at vide: "Du kommer bare tilbage og får den byttet, hvis der er pixelfejl inden for 3 uger". +1 for absolut ukrævet service ved køb i butik.
Selv fik jeg desværre det forkerte produkt, fordi det var svært at se på emballagen. Da jeg opdagede det, ringede jeg, og kom igennem nogenlunde hurtigt. Jeg fik at vide, at jeg skulle komme tilbage, og hvis ikke de havde det rigtige på lager, ville jeg få pengene retur, og de ville lave en ny bestilling. De havde det rigtige, og ekspedienten opdagede endda, at prisen var faldet i løbet af dagen, så jeg fik oven i købet penge retur.
Efter at min sidste computer gik nedenom og hjem skulle jeg ud på markedet efter en ny. Jeg læste guides om grafikkortet, processorer og deslige, og gik derefter på jagt på EDBpriser.dk - Føniks' computere sprang straks ud som voldsomt konkurrencedygtige sammenlignet med hvad man fik hos deres konkurrenter.
Service og priser på højeste plan!
Jeg havde bestilt en computer til en af mine kunder. Vi bor i sydfrankrig og kan selvfølgelig ikke få leveret hernede. Derfor valgte jeg det hotel som min kunde altid bor på som leverings adresse. I en mail fra Føniks meddeles der at man ikke leverer til hoteller??. Jeg ringede dem op og fik en snak og udleverede kontaktpersoner på det **** hotel som ville modtage computeren og låse den inde. Men det kan altså ikke lade sig gøre at få leveret en computer der er betalt til et hotel. jeg mdtog denne mails
Efter at vi har vendt sagen med vores ledelse, kan vi desværre meddele at vi ikke kan sende den bærbare til hotellet.
Vi har på baggrund af tidligere kommunikation, annulleret din ordre.
Føniks A/S
Falkoner Allé 47
2000 Frederiksberg
Telefonnummer 70 60 60 64
Det er det jeg kalder GOD SERVICE
Modtog min samlet computer fra Føniks på rette tid og alt iorden. Har handlet med Føniks tidligere og de er både prisvenlige samt en fornøjelse at handle med :-)
Kan stærkt anbefales !
Har bestilt mine 2 headsets fra Føniks og kommer som leveret. Havde desuden skrevet en ekstra besked omkring nærmere leverings tidspunkt som blev opfyldt til fulde - Kan kun anbefale Føniks og ville bestemt handle der til hver en tid. Hurtig levering + God service 5/5
Peter Ginge fandt anmeldelsen nyttig
Jeg har købt en konfigurerbar computer hos føniks til 9700 og alt fungerer perfekt i den. De har en god hjemme side som hjælper med konfigurationen, og man får god rådgivning, når man henvender sig til dem. I dag har jeg en super hurtigt computer til en god pris
Bestilte min Linksys e4200 router fredag og havde den i hænderne allerede tirsdag, så ingen klager herfra :) Kunne nemt følge min ordre med mit track & trace nummer og pakken var i fin stand da den kom frem, så kun varme anbefalinger herfra!
Jeg skrev til Føniks d. 16. januar om de kunne få et produkt hjem, fordi jeg gerne ville sammenligne to produkter. Dog fik jeg ikke svar, men jeg tog alligevel ud til Føniks i Aarhus d. 18. januar, så kunne jeg i det mindste se det ene produkt. Da jeg tidligere har haft en laptop af en mindre størrelse ville jeg gerne tjekke om min dertilhørende pouch kunne indeholde den potentielt nye laptop, så det spurgte jeg om vi kunne prøve. Jamen det kan vi godt siger ekspedienten og liner laptop og pouch op og kigger så med øjemål. Det synes jeg simpelthen er for dovent! Der var 3 andre kunder i butikken og ekspedienten kunne ikke tage sig tid til, at tage laptoppen ud af låsen, så man kunne prøve laptoppen i selve pouchen, godt nok skulle computeren slukkes osv., men vær' dog lidt kunde mindet!
Men jeg vælger ikke at købe laptoppen i den omgang, for vil lige tjekke lidt flere anmeldelser.
Dagen efter d. 19. januar bestiller jeg så den laptop, som de ikke havde hjemme, da jeg fandt en del godt om den på nettet. Samme eftermiddag får jeg svar fra kundeservice om, at de kan få den hjem, så jeg kan se på den - jatak, det ville have været rart at have vidst d. 17. fremfor d. 19., hvor jeg havde bestilt. Godt nok langsom kundeservice!
Dog får Føniks stadig 3 stjerner, 3½, hvis dette var muligt, for har modtaget laptoppen i dag 24 timer efter jeg havde bestilt. Det er bare iorden!
Så opsummerende:
Langsom kundeservice
Lad service i Aarhus Butikken
Men lynhurtig levering, når man har besluttet sig og bestilt
Jeg købte min D-Link Xtreme N Gigabit Router DIR-655 hos Føniks, for få dage siden, og bestilte den lidt over middag, og kom frem dagen efter. Det er virkelig hurtig leverings trods, at jeg først bestilte over middag.
Varen er iorden, og kører som den skal. Ingen slinger i valsen. Endvidere, er jeg hjemmeside utrolig simpel og let, at finde ud af - og ikke mindst er den 100% iorden - og det kan jeg garantere alle brugere af Trustpilot, da jeg selv er ved, at uddanne mig til hjemmesideprogrammør, og er halvanden måned fra, at stå med mit svendebevis i hånden.
Så alt igennem super godt!
I får 5 stjerner herfra!
Kasper Søndergaard
Bestilte min SSD den 9/1 og den kunne afhentes den 16/1. Lidt længere end de lovede 3-5 dage, så derfor en enkelt stjerne ned i bedømmelsen.
Men ellers var hele handlen som den skulle være.
Har handlet i Føniks 2 gange i efteråret. Fandt, bestilte og betalte over nettet. Modtog Mail og SMS et par dage efter og hentede i butikken. Ingen problemer overhovedet.
Så jeg vil helt klart handle der igen.
Jeg er heldig at bo nogenlunde i nærheden, så evt. leveringsproblemer kan jeg ikke kommentere.
Har købt ind for en små 6000 kroner i diverse computer dele, ved afprøvning af delene er det tydeligt at Bundkort og CPU, fejler et eller andet. Tager derefter kontakt til Gigabyte (Tyskland), som henviser til at det er CPU'en som har "brændt" nogle af de pins, som sidder i cpu socket. Intel derimod påstår at det er bundkortet som har brændt CPU'en af. Faktum er at jeg står uden en "fuldt virkende computer", Henvender mig til Butikken som forklare, at denne fejl er set før og at det er Bundkortet som nok er fejlen.
Alligevel siger butikken at de i følge deres handelsbetingelser, er nødsaget til at kontrollere fejlen ikke skyldes forkert tilslutning. Hvilket i sin sag jo er okay, nu har jeg fået en DEADLINE til Mandag, hvis bundkort og cpu, ikke er skiftet på mandag, må jeg se mig nødsaget til at levere alle delene tilbage og gå i Forbrugerklagenævnets med mit bundkort og cpu, på grund af det faktum at jeg står uden en computer, som pt. er vigtigt for min uddannelse.
"Det skal dog bemærkes, at servicen har været helt i top, så dette er udelukkende vurdering af "reklamation"."
*UPDATE 16/1-2011*
Sagen er nu delvist afsluttet, fra butikkens side mener de at det er en selvforskyldt skade, jeg derimod mener at det er en mangelfuld / defekt varer. Derfor tager jeg nu kontakt til Forbrugerklagenævnet i håb, om at få mine penge til for bundkortet og få "gennem Tjekket" måden at butikken kontollere disse reklamationer på. Jeg spurgte ind til måde at CPU'en var blevet testet på, for at se om den var brændt af. Men svaret var dog en simpel, test som selv en halv defekt cpu kan gå igennem.
Når dette er sagt, oplevede jeg en RIGTIG god kundeservice, derfor vil jeg GERNE påpege at jeg på ingen måde har oplevet dårlig kundeservice. Jeg snakkede med ham som havde kontrolleret mit bundkort samt CPU, og servicen var i top. Nu handler det generelt om "værksteds metoder og handelsbetingelser." Derfor lander butikken på en 3'er.
Bought a Trust bluetooth USB adp. Mail recieved that my ordered was ready to be sent, but it didnt make the GLS pickup... so had to wait 1 dag more.... GLS...worked great... When I collected my package... could see that I had recieved an opened product ( not to happy about that... wasnt told about it have been opened.. ) Phoned in... and was told that it might have been a returned adp. and that if any trouble I could ring in again.. But no need, have tested and works grand...
bestilte den 9-01-2012 en skærm til afhentning i butikken i århus, der havde de den ikke på lager men det havde de i københavn, så jeg tænkte fint nok så går der jo ikke mere 1 dag eller 2 før jeg kan hente den. ringede til kundeservice for at få bekræftet at jeg kunne have den inden før 2 dage hvilket de sagde. da jeg ikke havde fået den ondsdag 11-01-12 ringede jeg ind til dem, og fik af vide at den var sendt med posten til århus butikken og de ville have den torsdag. Da jeg ingen mail havde fået torsdag tog jeg chancen og tog ud i butikken, der fandt jeg så ud af at de ikke havde fået den, hvilket jeg var blevet lovet.
nu har jeg afbestilt den 12-01-2012 og har bestilt den sendt med gls nu har jeg fået en mail med pakke nr samme dag, så havde jeg vist det tog så lang tid at bestille til butik, havde jeg aldrig gjort det
det er fadme for dårligt at man ikke kan få sin vare som aftalt især når man får af vide at den er afsendt og vil komme
bestille min nyde computer om onsdag og den hvad der fredag morgen :) alt godt på den og virker bar super godt efter hesigten .
kan kun se frem til bestille igen ved dem :) net af se om de har deres varde hjemme.
enken og pæn hjemmeside dejlig bruger venlig giver en hurtig oversigt over det helle
Efter at min nyindkøbte "range ekstender" holdt op med at fungere efter. 14 dage, sender jeg den ind til butikken i København. Jeg ringer først og får at vide ,at da den ikke er ældre, skal de nok sende en ny så snart de får den ind. Nu er det gået en måned, mange mails og telefonsamtaler. Men jeg har stadig ikke modtaget noget. De svarer ikke på mails och ringer ikke tilbage. Konklusionen er at man sagtens kan handle her(hurtig levering). Men hvis det er nogle problemer med varerne er de fuldstændigt ligeglade:-(
Har handlet et par gange hos Føniks. Venlig og professionel betjening. Dejligt at der bruges GLS for at gøre portoen så billig som mulig.
Har et par gange købt ting hos Føniks da de havde den bedste pris på produktet. Betjeningen er venlig og professionel hele vejen igennem,
Fin og hurtig håndtering af ordre - venlig kundeservice.
Desværre skuffede produktet, men fik uden problemer pengene tilbage ved henvendelse i butikken.
efter endnu et forsøg på at kontakte føniks efter sidste handel (i en noget vred tone denne her gang) bliver jeg kontaktet af stefan, deres marketing chef, og han skriver følgende til mig:
Hej Alexander
Jeg beklager hvis der ikke er blevet fulgt op på din henvendelse.
Jeg kan ikke umiddelbart finde nogle ubesvarede mails fra dig, så der må være sket en fejl et sted.
Jeg vil meget gerne hjælpe dig med sagen, så hvis du vil oplyse mig dit ordrenummer, så skal jeg straks tjekke op på sagen og sørge for at bringe tingene i orden!
jeg sender han et screenshot af en af de afsendte mails med dato og det hele fra min mappe med sendte mails.
et par timer efter modtager jeg en mail med besked om at de penge jeg har betalt for meget er blevet refunderet, og at jeg burde se dem på min konto inden for en bankdag eller 2, samt at han har sendt mig en lille gave for at gøre mig glad igen.
et par timer efter er pengene gået ind, og jeg modtager en mail med track n trace nummer til min gave. (som indeholder en reklame t-shirt og en reklame kasket fra kingston, samt et års abbonoment på norton 360's fuldpakke til 3 maskiner)
det genoprettede med det samme min tillid til dem, at når de begår fejl gør de aktivt noget for at løse problemet.
bestilte hos dem igen kl 4 i nat ca, og allerede kl 10 i formiddags modtog jeg track n trace nummer på den cpu og køler jeg havde bestilt, og kan nu se frem til at modtage dem allerede i morgen, altså 1 dags leveringstid. det er fandeme flot. samtidig med at de så enda var den billigste leverendør på dagen af den intel 2500k jeg skulle have, samt det antec kuhler system jeg havde bestilt gør det bare endnu bedre.
er stadig ikke helt tilfreds over at fejlen skete, men jeg kommer afgjort tilbage og giver dem chancen for at vinde den sidste stjerne de mangler for at komme op på 5 igen tilbage.
Fik En Helt igennem perfekt computer som virkede den gang de sendte den men sjovt nok ikke da jeg fik sat den op men de hjalp mig med at forstå det hele og efter lidt tid Så virkede det hele!
Føniks A/S Har super god kundeservice som virkelig gør en stor indsatd for at man for en god oplevelse og de skriver gerne en email og svarer på dit spørgsmål selv i weekenden, det var hvert fald hvad jeg oplevede.
Så jeg er fult ud tilfreds med alt jeg har fra dem Og vil med glæde anbefale dem til alle andre.
Alt gik lige ud af landevejen, bestilte det sent aften og kunne hente det førstkommende næste arbejdsdag.
Prisen var også helt i top, den billigset af alle dem jeg kunne finde.
Jeg var inde for at købe ny computer hos føniks - jeg stod og snakkede med sælgeren da jeg var lidt skeptisk overfor det motherboard jeg havde valgt (købt over 2 gange) - jeg spurgte om jeg kunne opgradere det hvis det ikke passede til mine forvetninger, og han sagde så længe det bare er inden for de 3 uger så er der selvfølgelig intet problem.
Jeg kom hjem og satte tingene til, det virkede ikke - så jeg tog derind igen men fik at vide min blæser ikke var sat ordenligt på (?) - fair nok. det virkede så (hvilket jeg ved den ikke gjorde) da jeg kom hjem - inden der havde jeg inde i butikken spurgt om jeg stadig kunne komme og bytte det - det kunne jeg godt (ude på værkstedet fik jeg at vide at det kunne jeg ikke med mindre det var i samme indpakning som da jeg købte det) godt så.
Det var så den ene side af sagen.
Min strømforsyning (750W Energon) begyndte at hyle efter 5 dage - hvilket jeg også har skrevet til dem i en mail om bl.a - har intet hørt fra dem endnu..
Sagen er at jeg rent faktisk gerne ville have byttet mit ASUS bundkort ud grundet dets funktioner og det var lidt et 50/50 buy for mig. Nu ydermere ville jeg selvfølgelig gerne have en anden strømforsyning da den er begyndt at hyle - men igen, intet svar.
Nu er mine 3 uger udløbet idag og jeg sys faktisk det er dybt grotesk at jeg intet svar eller noget som helst har fået.
Ihvertfald sidste gang jeg har handlet der med sådan en kundeservice, du får jo en bedre kundeservice ved at handle online.. hurra...
martinfutte
Ufattelig lang ekspiditionstid. De tjekker ikke...
Ras
Skide...
Edbpriser.dk bruger
Vi kan ikke vise et uddrag af teksten, da www.edbpriser.dk ikke publicerer anmeldelsestekster