[REPLY]
Bestilte en Tornado Tank cigarette sidste onsdag. I dag er det præcis en uge side og varen ligger stadig på deres lager. I følge dem selv er grunden at GLS ikke kunne aflevere produktet og det derfor er kommet retur. Jeg tillader mig dog at stille spørgsmålstegn ved dette, eftersom den er blevet valgt til at skulle afleveres hos en af deres egne pakkeshops. Jeg er ikke blevet tilbudt nogen form for godtgørelse, undskyldning eller beklagelse over at leveringen er så langsom. Men pengene kunne de finde ud af at trække allerede dagen efter bestillingen.
ordrebekræftelse kom med det samme, men jeg hørte intet fra min ordre før den stod på gulvet på mit arbejde og det var uden forsendelsesemballage - kun sendt i den papæske alle produkter fremstilles i.
Information er ikke tilstedeværende og pakke emballagen bør forbedres markant.
Leveringstid er fin - det tog 3 dage fra bestilling til modtagelse.
Prisen var god.
jeg kunne godt bruge dem igen - men ikke med varer der skal håndteres forsigtigt
købte el-løbehjul og var efter jeg læste andres erfaringer lettere nervørs for skader da jeg skulle modtage løbehjulet, men der er ok og de har markeret "forsigtigt" på pakken
købte et el-løbehjul, men selv efter flere opladninger dur det ikke, ufedt med en datter, der har glædet sig til det...
Sadlen falder også ned, når hun sætter sig på den, og den ER strammet, så jeg må sige, at jeg er skuffet over kvaliteten.
I den forbindelse er det lige meget, at selve bestillingen og leverancen var ok.
meget fin service ,syntes der er mange forhindreinger for at få det til at køre på skinner , der syntes jeg der burde være mere information så man nemmer kan komme igang
Varen -2 stk hjul med lys til waveboard- hurtigt, men plastindpakning var åbnet og var temmelig slidt at se på- alt lugtede af gammel tobaks røg..æv... det skulle bruges til en del af en gave.. det ku jeg jo ikke,så hjul blev givet uden indpakning.. tror ikke lige jeg handler der igen hvis alt lugter af røg...hmmm
Et bestilt waveboard blev leveret til døren næste dag.
Perfekt handel - Alt gik hurtigt, nemt og problemfrit
Både levering og selve varen levede 100% op til mine forventninger. Det kan kun anbefales at handle hos Fedepriser.
Bestilte et el løbehjul, var leveret dagen efter betaling var gået igennem, jeg vil klart anbefale dem
Jeg bestilte 2 dåseknusere, 100 himmellys og et bordfodbold på fedepriser.dk tirsdag kl 13.30 - alle varer ankom næste formiddag - ingen problemer der - god support på mail inden bestillingen.
Fedepriser.dk:
Alt gik som det skulle. Bestilte lørdag aften og tirsdag morgen modtog jeg pakken. Som sagt problemfrit.
Super hurtig forsendelse og varer der fungerer som den skal!!
Købte simpel vare på nettet.(e-cigaret). På 5. hverdag efter er intet modtaget. Kun en ordrebekræftelse modtaget ifm. købet, ellers intet. Ingen bekræftelse på at varen er sendt, men beløbet var trukket på kortet. Ingen tilbagemelding trods det er lovet i mail. Modtager pakke 9 dage efter bestilling og betaling. Pakkens indhold er ikke det bestilte, og til en helt anden kunde. Dette bliver surt.!!! Endelig efter 14 dage modtager jeg den rigtige vare. Varen er en Tornado T e-cigaret. Der er kun en engelsk meget mangelfuld brugsanvisning, og med et par andre komponenter end de medfølgende. Det er sidste gang jeg handler med Fedepriser.dk eller CK-Trading. Firmaet er ikke værdig til at søge E-handelscertifikat.
Det burde ikke at være tilladt at reklamere med, som i dette tilfælde, at en fjernstyret bil kører 25 km/t - og den så kun kører det halve! Det var kun pga. hastigheden, at min søn valgte netop bilen fra fedepriser, så min anbefaling: Hold jer fra at købe fjernstyret bil der - det er spild af penge.
Fint - bestilling og levering som aftalt og forventet.
jeg købte sådan et vækkeur til en ven i julegave og den var gået i stykker da jeg fik den.
der var nogle batterier inde i selve uret der skulle skiftes og den dims der skulle flyve op i luften gjorde ingenting
Levering ok, men der bør være en bundgrænse for hvor dårlig en vare er, også selvom den er billig.
Bestilling og levering som aftalt, ingen unødig ventetid da varen som lovet var på lager.
Varen (El-løbehjul) er dog ikke som forventet, da der er opstået fejl allerede på 2.dagen... skal til reparation nu.
Beskrivelsen passede til produktet, hurtig levering. Forsendelsen lidt vel dyr.
det er første gang jeg køber på nettet, det gik nemt og smertefrit og rigtig hurtig levering, nu håber jer bare varen er i orden da det er en julegave og jeg har ikke selv forstande på det. men det kan i høre om efter jul. hvis det ikke er.
Det jeg har oplevet af Fedepriser har været godt. Jeg bestilte mine varer og modtog dem hurtigt derefter.
Jeg bestilte nogle lanterner, som vi før har købt. Spørger om vi kan få den farve vi sidst købte, da jeg ikke kan finde dem på hjemmesiden, men fik og har aldrig fået et svar tilbage på om det kunne lade sig gøre.....!
Skriver en mail til fedepriser om hvornår jeg kan regne med at modtage de vare jeg har bestilt, og får da så en mail tilbage med, at dem skulle jeg gerne modtage en af de nærmste dage.
Man får nemlig heller ikke besked om at de vare man har købt er blevet afsendt.
Levering dagen efter bestilling. Vare 100% i orden og i overenstemmelse med det bestilte.
Derudover også den bedste pris:-)
Gerne igen
Varen var at finde på hjemmesiden og den stod til at være på lager, men kunne ikke leveres, da den IKKE var på lager. Den er siden blevet fjernet fra hjemmesiden. Til levering står der 1-2 dage, fik først svar efter 4 dage.
Jeg bestilte nogle lanterner, fredag formiddag, som jeg skulle bruge onsdag morgen ved en ceremoni på vandet, hvor vi skulle sprede min datters aske. På hjemmesiden stod der, at der var 1-2 dages leveringstid. Jeg modtog først lanternerne onsdag eftermiddag, hvilket var for sent og vi fik derfor ikke brugt lanternerne. Ved bestilling bad jeg virksomheden bekræfte at de blev afsendt samme dag, men det var først mandag de fik ordren sendt afsted.
Købte 2 børne el-løbehjul med 2 dages mellemrum, som jeg så bittert har fortrudt . havde jeg dog bare afventet et par dage med at købe den anden ... havde jeg aldrig købt nr. 2.
Levering kom efter 2 dage ingen brugsanvisning til at samle løbehjulet .. sikringer knust ved ankomst hen til elektrikkeren der efter lang tids søgen fandt et eksamplar. nu er den køreklar tænker sønnike på 8 år ... det var den også i 1 time så går trækremmen i stykker ... sikke noget skod. Skriver til kundeservice / de lover svar indenfor 24 timer .... ja det er det længste 24 timer jeg har oplevet. Svaret de skriver er endnu værre , skal vi sende en trækrem , modvilligt svarer jeg ja idet jeg tænker det kan jeg da godt skifte ud.Trækrem kommer efter 14 dage ! Efter at have sat den op , begynder løbehjulet at løbe for sig selv ganske enkelt on / off knappen er itu - det har været det værste gang skrammel vi har købt så nu overvejer jeg at pudse forbrugerstyrelsen ti´l dette skod firma som ganske enkelt sælger skod vare der ikke kan bruges. TÆNK JER OM FØR I HANDLER HER. Med venlig hilsen en bitter Far .
God og nem webshop, fin levering og " FEDE PRISER " ;0)
Godt produkt til en fin pris ;-)
Den væske man hælder på tanken for at lægge 'røg-slør' viset sig, at være delvist løbet ud i kassen.
Ny portion sendes med posten .... fin service.
Helt sikkert ikke sidste gang vi kigger forbi den hjemmeside for at bestille noget.
vi KAN KUN SIGE VI ER SUPER TILFREDS MED SERVICE FRA KALLE SOM VI KUN KAN SIGE TIL ; GID ALLE SÆLGERE VAR SÅDAN
Dejligt køb af 2 stk. hjul til waveboard, til formidabel pris, og hurtig levering!!
Nem at købe på deres hjemmeside, varen var i orden, ingen klage her, dog lovede de 1-2 hverdages levering, dette tog 4 hverdage, øv når man havde købt en gave som så ikke kom til dagen.
Efter bestilling via nettet kunne jeg uden problemer sende en mail og få ændret noget i min ordre,
Hurtigt og korrekt levering, dog lidt underligt at give 70 kr. i forsendelse når der kun er brugt 30 kr. i porto og en brugt prøvepose (dog goft for miljøet :) med genbrug)
Produktet var ikke monteret med sikringer, så de første par dage gik med at finde ud af, hvorfor løbehjulet ikke kunne oplade. De medfølgende ekstra sikringer var knust (glassikringer) og brugsanvisningen opgav ingen specifikationer, så jeg måtte et par gange til elektrikeren for sammen med ham at finde en sikring, der passede. Det ene håndtag er dårligt støbt (mangler noget af endestykket). Alt i alt indtrykket af for dårlig kvalitet. Positivt var en hurtig og effektiv levering af produktet.
jeg købte en pool bord til gave da den kom havde den nogle huller i kassen den var i
da modtager af gaven/poolbord pakkede den ud var der skader i den
men tog kontakt til fede priser, og de kunne se med det samme, det var galt. fik mulighed i afslag, eller den blev byttet. modtager af poolbord ønskede den blev byttet.
den blev bytte uden problemer af fede priser, men lidt tid og snakken frem og tilbage, inden fragt mand kom og ombyttede den
den eneste der kunne være rart ville i den her, med ombytning. en telefon samtale, kunne løse mange spørgsmål hurtiger end via mail
Jeg har været utrolig godt tilfreds med mit køb af foldecykler hos Fedepriser. Der var en fabriksfejl/forkert indstilling af håndbremserne som jeg reklamerede over. Problemet blev smidigt håndteret af kundeservice, der betalte regningen hos cykelsmeden, som udførte justeringen. En rigtig god løsning, som sparede mig for en masse besvær. Det er ikke sidste gang jeg handler hos firmaet.
Erling Nielsen fra Nordjylland