Execution time: 313ms

513 ANMELDELSER

Forbrugerklager

Myndigheder

Medier

Kåret til danmarks bedste webshop

fpn.dk

I top 3 af nettet's bedste virksomheder!

Indsendt af   (24. september 2009) (Rapportér til kundeservice)

Uldundertøj giver sunde børn

politiken.dk

Uldundertøj giver sunde børn. Undertøj af uld stabiliserer kroppens temperatur og kan derfor medvirke til at forebygge forkølelser og lignende infektioner...

Indsendt af   (9. januar 2008) (Rapportér til kundeservice)
  • Gry
31. august 2010

Fremragende service & fint udvalg af økologiske uldvarer

Hos Filiokus var det muligt at få stort set alt det uldne tøj til mine børn jeg havde brug for til efterårs/vintersæsonen.
Tøjet var pakket så fint ind & der var gjort meget ud af det samlede "retrolook". Fantastisk med de fine perleophæng og det økologiske slik. TAK - glæder mig til at handle igen.

Udvalgt anmeldelse om Filiokus Denmark ApS

26. januar 2010

Lækkert uld babytøj og super service

Jeg er yderst tilfreds med min handel på Filiokus. Det gik nemt og hurtigt, billig forsendelse i forhold til mange andre sider, alle tre produkter var på tilbud, og så fik jeg en fin lille lego hest med spejl og kam med gratis til min store pige.
Alt i alt rigtig dejlig handel og vildt lækre produkter og mærker du har på siden:)

25. august 2010

Udelukkende en positiv oplevelse

Tak for det :-)

24. august 2010

Hurtig og personlig handel

Dagen efter at varene var bestilt ankom de med posten, og alt var i orden og i følge aftale. Kan kun anbefales, hvis man ligesom jeg står og mangler en hurtig gave til endnu en børnefødselsdag :)

• Louise
24. august 2010

Super service og hurtig levering

Har kun godt at sige om Filiokus - det er bestemt ikke sidste gang jeg handler der. Servicen er helt i top og personlig - endda bedre end i mange fysiske butikker ;o)
Mangler man info om tøjet, fx et mål, får man hurtigt svar.
Lækker indpakning og dejligt med en lille overraskelse.

• Trine
18. august 2010

Super service og hurtig levering

Var som altid i syv sind og i sidste øjeblik med gaveindkøb, men Lisbeth var hurtig og sendte samme dag og pakkeposten ringede på vores dør kl. 7.15 næste morgen, så min datter kunne åbne sin pakke ved morgenbordet :-) SÅDAN!

18. august 2010

Rigtig god service

Jeg købte uld ammeindlæg ved filiokus, jeg modtog dem hurtigt, og den fragt, som der stod jeg blev opkrævet, var gjort mindre, da min pakke var mindre end forventet, så det var en positiv overraskelse. jeg fik også en mail fra Filiokus om det, det var god service. Varen var som beskrevet, og der var enda en lille personlig hilsen og et stykke chokolade med i pakken, meget fint! Jeg er meget tilfreds, og vil gerne handle der igen.

17. august 2010

Altid hurtig og venlig

Jeg har købt en lang række ting hos Filiokus. Jeg kan kun sige, at jeg er meget tilfreds. Mine varer kommer altid rigtig hurtigt og er lækkert pakket. Jeg bestilte desuden en gang indpakning af en gave, og den var så fin - og der var oven i købet lagt et lille kort ved, som passede til. Jeg vil blive ved med at købe ting her.

• Line
12. august 2010

Personlig og god service

Jeg har købt et par Katvig sko hos Filiokus.
Jeg sendte dem retur fordi størrelsen ikke passede. To dage efter fik jeg et opkald, hvor ejeren venligt fortalte mig, at hun var glad for at have fundet mig. De havde haft ringet rundt til alle der havde købt samme slags sko, for at finde den rette, idet jeg havde glemt at sætte mit navn og adresse på retur-pakken og de derfor ikke vidste hvor de skulle sende den nye størrelse hen. De fik adressen og fluks havde jeget par fine sko som passede min dreng. Super god service.
Oveni det synes jeg Filiokus gør sig meget omhyggelige med at sende deres varer og der er altid en lille overraskelse i i form af økologiske vingummier eller lignende. De er bare rigtig hyggeligt, samtidig med at de har nogle fine varer. Mine bedste anbealinger.
Mvh
Line Ørnstrup

• Trine
11. august 2010

Øko-lækker-tøjpakke

Tak for de fine ting, alt var som jeg havde bestilt. Tak for den fine indpakning.

• Isabum
10. august 2010

Dejligt der findes en netbutik som Filiokus

Der er mange fine ting hos Filiokus. Det måtte min datter (og lidt moderen) sande, da vi tilfældigvis kom forbi den fine og overskuelige hjemmeside. Vi endte med at bestille 7 Katvig produkter. Leveringen var hurtig, alt var super flot pakket ind i fint silkepapir, og varerne meget fine og lækre. Der var tilmed en fin gave og lidt mundgodter. Alt i alt en rigtig god oplevelse, og min datter og hendes mor er meget glad for tøjet - selv faderen måtte tilstå alt var i top :o) Vi glæder os til at shoppe hos dig igen.

Mange hilsener Isabella og hendes mor ;o)

feedback på ordre fra Filiokus

Hermed en bedømmelse af køb foretaget på Filiokus' hjemmeside. Jeg vil helt klart give 5 stjerner for hurtig levering, lækker indpakning og en stor begejstring fra børnene for de lækre chokolader. Desuden synes jeg prisen var helt i top! Jeg vil helt klart handlle på hjemmesiden igen.

• Carsten

Super

Lækker netshop med dejlige børneting. Jeg er meget tilfreds med mit køb ( ligeså mit barnebarn ). Kan kun anbefales til alle forældre og bedsteforældre.

• Lene

super service

Købte en jakke hos filiokus. Fint pakket ind og med håndskrevet kort og en lille overraskelse, chokolade, uhm!!! Så mange roser til filiokus, handler meget gerne her igen og kan varmt anbefale filiokus til andre.

10. august 2010

hurtig, god og personlig.

Jeg skulle bruge en katvig uv-badedragt, og fandt den billigst hos Filiokus. Hurtig levering og en lille personlig hilsen i pakken, var med til at gøre det til en god oplevelse.

• anja
10. august 2010

Jeg har købt økologiske vaskeklude hos Filiokus og er meget tilfreds med købet og hurtig levering, lækker indpaknin osv. 5 Stjerner herfra

6. august 2010

Fantastisk god service!

Servicen var helt i top da jeg bestilte et Stockmar bivoks kombi-sæt hos Filiokus.dk... Bestilte om aftenen og 1½ døgn senere var pakken i posten! Super dejligt og hurtig levering... Varen var helt som forventet og i top! Rigtig fin, hyggelig og proffessionel indpakning, kunne godt lide at det var lidt personligt! Vil anbefale alle at handle hos Filiokus og det er helt sikkert ikke sidste gang jeg laver en bestilling!

• Pb
28. juli 2010

Altid i top

Indkøbt øko stofbleer og noget legetøj. Altid super service. Det bedste er at du altid er informeret. Du får mail med tak for ordre. Der er altid på hjemmesiden oplyst om fx. ferie, og andet der kan forsinke en levering (oplyses FØR du bestiller) . Du får mail når din pakke er blevet sendt osv. Det er super fedt at vide at man bliver betjent og hvor langt ens ordre er i processen. Altid søde håndskrevne personlige hilsner i pakkerne. Og en lille overraskelse...en lille chokolade-hapser denne gang. Mmm...

5. juli 2010

super

Hurtig levering, fint indpakket varer. Ingen problemer med tilbagelevering da tøjet viste sig at være for stort.

• Mona
24. juni 2010

Jeg handlede hos Filiokus og oplevede en fremragende service, jeg kan klart anbefale det til andre. Jeg modtog en hilsen og et stykke chokolade af forhandleren selv, sammen med min pakke. Det betyder meget for mig at der bliver taget hånd om kunden på en god og anstændig måde og at man føler sig godt behandlet, så vil man helt sikkert handle der igen.

23. juni 2010

Helt fantastisk god service :O) Glæder mig til at handle her igen

Udover at have fantastisk lækkert tøj i butikken, får man hos Filiokus helt utrolig god service. Sidst jeg bestilte skulle jeg kun have 2 stk små lette ting, og så fik jeg en mail om at de havde sat fragten ned, så jeg kun skulle betale fragt for den vægt jeg havde bestilt for. Det er da en super god service. Og desuden er der altid hurtig levering. Jeg glæder mig til at handle her igen. Og kan varmt anbefalt at handle hos Filiokus :O)

• Kathrine
23. juni 2010

Hurtig og hyggelig levering

God betjening, og hyggeligt med lille stykke chokolade i pakken. Og hvilket skønt produkt jeg fik. Kan helt sikkert anbefales.

• S. Holm

God netbutik :¤)

Det er nu anden gang jeg køber børnetøj hos Filiokus. Begge gange har jeg fået en super god behandling. Varerne er leveret hurtigt i fin emballage - og endda med en lille ekstra overraskelse. Man kan godt mærke, at dette er en netbutik der VIL være den bedste ;¤)

• Kristine

Meget fin service

Absolut fin og perfekt service. Pakken var omhyggeligt og hurtigt sendt. Sød butiksindehaver!

22. juni 2010

Dejlig oplevelse at åbne pakken:-)

Jeg købte nogle træklodser samt en Kavig sommerdragt fos FILIOKUS. Det hele var pakket fornemt ind og der var i øvrigt vedlagt en lille LEGO hest, som også vakte stor begejstring...

Anbefalelsesværdig netbutik

Jeg købte tre bluser til mine børn af mærket Danefæ og Katvig. Varerne kom meget hurtigt og varerne var selvfølgelig i rigtig god kvalitet. Indpakning var flot og der var en sød håndskreven besked på et kort. Alt sammen noget der bidrager til en rigtig god nethandel.

• Rikke
21. juni 2010

super service

jeg købte børnetøj ved filiokus, og jeg synes det har været perfekt. Hurtig levering, blev ringet op da de ikke kunne nå at sende det samme dag. Rigtig fin indpakting og der var vingummi og chokolade med i pakken. Super oplevelse.

• Katrine

super-netshop

Modtog en fin pakke med alle de lækre ting, jeg havde bestilt. Fint pakket ind, og med en lille hilsen. Alle varer lever fuldt op til forventningerne og er bare lækre. Tusserne kan især anbefales til små børn, da de nemt vaskes af hænder osv., spidserne bliver ikke trykket ind, og de gør stor lykke, når de kan skifte farve;-) For øvrigt de bedste "sunde" vingummier, vi har smagt!!

16. juni 2010

Højt serviceniveau, fantastiske varer, hurtig levering og ALT i orden!

Har købt et par Katvig bukser.
Som altid er der en fantastisk service i filiokus. God kommunikation. Hurtige mailsvar med mål og svar på spørgsmål. Lynhurtig levering. Skøn indpakning og kræsen for kunderne. Super at porto kan reguleres efter ordrens størrelse.
Alt er bare i orden når man handler her og lysten til at handle hos Filokus bliver kun større.

Super service.

Varene var som forventet. Meget hurtig ekspedition og rart at man modtog en mail, når varene blev afsendt, så man vidste hvornår levering kunne forventes. Kan klart anbefale Filiokus.

16. juni 2010

Super God hjemmeside med en høj service og Flotte varer !

Hej !

Jeg bestilte 3 T-shirts til min søn på Filiokus og KUN 2 dage efter modtog jeg dem allerede !
Og der var en Gratis ting med til min søn og en lille pose slik.

Så Tusind Tak for en Super God hjemmeside.

Handler der helt klart igen !

Janni

• Louise Gram
  • Frederiksberg, DK
  • 35 point

Alt perfekt

Godt tilbud og super hurtig levering. Meget tilfredsstillende.
Super sød ejer og god aktivitet på Facebook - enormt hyggeligt, en shop jeg følger "med i"... :-)

• Sus

Super service!

Filiokus yder altid en super god kundeservice: hurtig levering, personlig hjælp - jeg vil til enhver tid på det varmeste anbefale Filiokus til andre.

Sus

16. juni 2010

hurtig levering, nem og overskuelig hjemmeside

Natures Sway gyngevugge, købt på hjemmesiden.

Meget nem bestilling og lyn hurtig levering. Tror vi havde den indenfor 48 timer eller mindre.

15. juni 2010

Super service, lækre produkter -og så det personlige præg!

5 stjerner til Filiokus' webshop!
Jeg har købt lækkert babyundertøj i uld/silke, skønne babushka dukker -og lækkert naturligt slik. Leveringen er hurtig, indpakningen er fin og så er der altid en håndskreven hilsen med tak for bestillingen. Jeg har nu handlet i Filiokus flere gange og kan varmt anbefale den! Man føler sig set og værdsat som kunde hos Lisbeth!

• Heidi
  • 25 point
  • 5 Anmeldelser
15. juni 2010

Som altid lækre varer

Har netop modtaget en lækker pakke med varer. Som altid var det en fornøjelse at pakke op, og selv om man ved hvad man har bestilt er det hyggeligt at lure under de mange lag silkepapir. TAK for rådgivning før handel

• Michael
14. juni 2010

Super og meget personlig service.

Jeg fik god hjælp til at vælge mit produkt og fik det tilmed pakket ind.

Det var også dejligt med en personlig besked og god chokolade med leveringen.

• Pernille
  • 10 point
13. juni 2010

super

super god service til køb af barnedåbskjolen. Hurtig respons på mailen.

9. juni 2010

Den bedste kundeservice

Tusind tak for det meget fint indpakkede mønstret babysvøb i økologisk uld. Jeg glemte helt, at jeg selv havde betalt for det og at det ikke var en gave :) Skønt med den håndskrevne hilsen. Svøbet kom i brug kort tid efter det blev modtaget og for første gang, i et godt stykke tid, har Tilde sovet halvanden time til middag, uden at have det alt for varmt :) Før var det knap en time og så vågne op badet i sved, så vi er alllerede vilde med det :)

9. juni 2010

SUPER SUPER SUPER

Fantastisk webshop, med en endnu mere fantastisk service!!

Har handlet her flere gange, og kommer gerne igen :-)

De varmeste anbefalinger herfra!

8. juni 2010

5 velfortjente stjerne til filiokus

Super sted at handle, de har masser af lækre vare, som lever fuldt op til forventningerne. Varene er pænt pakket ind og som prikken over i'et kan man bestille en gratis gave, hvis man køber for over 275 kr. Kan kun varmt anbefalles .

8. juni 2010

Kvalitetsprodukter og super service

Jeg købte et par overtræksbukser efter et par mails hvor jeg fik råd om størrelsen og hvad de kan bruges til. Det var dejligt at få en hurtig tilbagemelding, gode rådgivning og jeg bestilte om Fredagen og modtog pakken allerede næste dag! Super!

Nemt og bekvemt

Jeg har købt en babushkadukke i Filiokus og fået professionel hjælp, fantastisk service og hurtig betjening hele vejen igennem. Jeg vil helt sikkert handle via nettet hos Filiokus igen.

• Eva
26. maj 2010

Fantastisk service og produkt!

Helt igennem en fantastisk handel med god service og et godt produkt!
De varmeste anbefalinger!

Dejlig hurtig levering

Jeg har købt Børnetøj hos Filiokus, og der var rigtig hurtig levering. Og varerne var som de skulle være.

• Dina
26. maj 2010

Som altid en uovertruffen service og fantastiske produkter

Har handlet her flere gange og bliver hver gang imponeret over den fantastiske service. Er rigtig glad for den djævlehue i silke og svøbet som jeg har købt.
Kan kun anbefales!

Anmeldelse af Filiokus

Leveringen hurtig, betjeningen venlig (medfølgende besked på kort og faktura) og varen i rigtig fin stand. Kan kun anbefale Filiokus til andre..

• Sissel
25. maj 2010

Super god service, man blir forkælet !!

Jeg køpte en overtreksbukse til min 1 år gamle datter, fikk den 2 dager etterpå i posten.
Jeg var meget imponert over hvor personlig og detaljert Filiokus hadde pakket inn min vare. feks. med personlig hilsen, sjokolade, oppmerksomhet rundt kjøpet i det hele tatt.
Jeg har handlet mye på nettet , men har aldri opplevd en bedre service....!!:)
Hilsen Veldig fornøyd kunde;)

hurtig

bestilte en fredag og fik pakken dagen efter og dragten den er perfekt som jeg har forventet

super sælger

købte en katvig heldragt på tilbud.
trods den meget billige pris sørgede sælger for automatisk at finde en billig porto. alt forløb efter bogen og varene kom hurtigt.

20. maj 2010

God service!

Rigtig fin service! Flere mærker efterspørges for det er et rart sted at handle.

• Rikke
17. maj 2010

Alt perfekt !

Jeg har fået den bedste forsendelse.

16. maj 2010

Købte uldsvøb og uldflyverdragter i den dejligste uldfleece

Filiokus har: lækre sager og udsøgt service. Et af mine bestilte uldsvøb var midlertidigt udsolgt, som ejeren straks skrev til mig og sms'ede mig. Foreslog to løsninger, og fordi hun ikke kunne få fat i mig på mail eller sms, sendte hun yderligere et brev. Som sagt: udsøgt service. Virkelig betænksom.

• Julie

Alletiders service

Jeg kan kun sige gode ting om Filiokus.dk. Jeg var så heldig at finde et fantastisk tilbud, der ikke kunne modstås. Lækre varer til en overordentlig god pris er jo svær at sige nej til :) Jeg modtog meget hurtig en lækker pakke, som var en ren fornøjelse at åbne.

Ingen problemer

Varen var hurtigt leveret, pakket fint ind og produkterne nøjagtigt som forventet.

Tak :)

Super shop

Dejligt nemt... Hurtig ekspedition,personligt

11. maj 2010

Super service og hurtig responstid

Super fin oplevelse at handle hos Filiokus. Jeg havde brug for svar på nogle spg. i forhold til valg af varer og de kom prompte pr. mail.

Varen ankom hurtigt efter bestilling og små lækkerier medfulgte.

Kan bestemt anbefales.

11. maj 2010

Super god behandling, som jeg helt sikkert vil anbefale til andre......

Jeg har købt en del tøj fra katvig, og det blev leveret i meget flot indpakning. Super ide med de små poser slik. forsæt gerne med det og din personlige hilsen.

Vh.
Tine Jørgensen

11. maj 2010

effektivt med sød lille gave

Min vare kom hurtigt, og alt var som det skulle være, og så blive man så positivt overrasket når der ligger en lille pakke med chokolade - helt uventet og rart :)

• gitte

fantastisk betjening

Jeg besøgte Butik Filiokus på nettet, og købte en dejlig nederdel til min datter. Pakken kom allerede dagen efter, og den var flot pakket ind.

Lidt ekstra kærlighed..!!

Hos Filiokus er der altid langt lidt ekstra kærlighed i pakken, den er fint pakket ind, en lille hilsen og lidt forkælelse! Vi har købt både over og undertøj til vores datter og kvaliteten er altid meget fin! Vi glæder os altid til at modtage vores pakke, som vi aldrig skal vente ret længe på :)
Og skulle man være uheldig med en str. eller lin. så er der vedlagt retur sedel..lettere bliver det ikke!

11. maj 2010

Rigtig god kvalitet og god service

Jeg har lige købt lidt af hvert fra Katvig hos Filiokus. Ud over den gode kvalitet vil jeg gerne fremhæve, at størrelserne var rigtig gode - det havde jeg været spændt på, da det sommetider kan snyde lidt, når man handler på nettet. Jeg har også tidligere handlet hos Filiokus, og vil uden tøven anbefale det til andre. Her får man god service og god information: Blandt andet bliver man i enkelte tilfælde gjort opmærksom på, hvis størrelserne er lidt små. Selv om jeg ikke selv har haft brug for at returnere noget, vil jeg godt fremhæve den meget kundevenlige retudneringsblanket, som følger med varerne. Som prikken over i'et bliver varerne pakket smukt ind og leveret til tiden :-)

11. maj 2010

Jeg har købt lidt tøj og lidt andet hos Filiokus og det er bare en af de bedste webshops der findes.
Super service, pakken er indpakket med kærlighed og der er altid vedlagt et eller andet (f.e. chokolade). Leveringsønsker bliver respekteret uden problemer (f.e. venligst send pakken først efter den xx.mai). Glæder mig allerede til næste gang jeg skal have noget derfra.

• Sidsel
11. maj 2010

Gode tilbud og hutig ekspedition

En god handel, hurtig bekræftelse etc. Flot pakket ind:-)

Super service!

Super handel hos Filiokus :D Hurtig levering og super hjælp og service!! Kunne ikke være mere tilfreds :)

• Susan

Recommendation to shop with Filiokus

I was very impressed with my shopping experience at Filiokus, my enquiry was replied to promptly and accurately via email and my order of a toy and clothing arrived the next day, as promised. I highly recommend shopping with Filiokus.

11. maj 2010

Altid fuld tilfredshed :)

Kan kun give Filiokus alle mine bedste anbefalinger. Servicen er altid i top og der er hurtig levering.

Perfekt

Jeg har købt et økologisk baby-tæppe i uld. Det kom i en smuk indpakning og blev leveret prompte. Det var en virkelig god oplevelse at handle hos Filiokus og jeg vil til enhver tid anbefale butikken til andre.

11. maj 2010

Super venlig og forstående ekspedition

Filiokus
Ville have købt to babytæpper i bomuld, men der var kun et tilbage i den farve jeg skulle bruge. Forhandler vente meget hurtigt tilbage og tilbød to langt dyrere og lækkere tæpper i økologisk strikket uld til samme pris. Rigtig god kommunikation undervejs flere gange og meget venlig og forstående ekspedition. Meget hurtigt forsendelse. De absolut bedste anbefalinger fra mig.

11. maj 2010

Indsatsen er stor for at give mig den bedste oplevelse

Katvig tøj var fint pakket ind.
Der var sneget sig en lille fejl ind i forhold til pris, men Lisbeth lod selvfølgelig fejlen komme mig til gode - god service :-)

super nemt og trygt

Jeg kan varmt anbefale Filiokus, hjemmesiden er nem at finde rundt på, der er rigtig god kundeservice!

• Lena
11. maj 2010

Fantastisk service, hurtig levering og løbende info :0)

Jeg har købt farver til min søn hos Filiokus, og dels synes jeg at hjemmesiden er god og nem at overskue. Der er ydet god service i form af info om hvor langt i forløbet pakken var, og leveringen var hurtig. Derudover var det pakket sødt ind og der lå en lille gave i, så man føler sig så godt behandlet og jeg vil helt sikkert handle der igen og anbefale til andre.

11. maj 2010

Jeg bestilte en halsedisse til min datter, og halsedissen kom allerede dagen efter. I pakken var et postkort med en personlig hilsen og et lille stykke chokolade. Det, synes jeg, er meget sødt, og det gjorde mit køb af den ellers fremragende vare, til en endnu bedre oplevelse.

Filiokus

Fem stjerner. Fik et fint indpakket svob tilsendt, indfriede alle forventninger.

• Mette

Som det skulle være

Jeg købte natursutter til en god pris, fingermaling og ansigtsfarve - altsammen sundt til mit barn. En netbutik jeg sagtens kunne finde på at bruge igen.

10. maj 2010

Hurtig levering, høj service og god dialog med indehaveren.

Filiokus har været er rigtig godt sted at handle, da mine bemærkninger er blevet læst og besvaret hurtigt og uden bøvl. Hurtig levering og en lille gave var med til at gøre oplevelsen endnu bedre.

• lisbeth
29. april 2010

En personlig besked med ens bestilling - dejligt.

28. april 2010

hurtigt og pænt!

Jeg bestilte tirsdag over middag og her onsdag formiddag får jeg den fineste, omhyggeligt indpakkede pakke - super service, tusind tak :-)
Mvh Christina Schmidt Dunn

27. april 2010

Kun positivt herfra. Super hurtig levering og flot indpakning og lækre varer;-)

25. april 2010

super service og hurtig levering

super service og hurtig levering

• kristina
22. april 2010

Super god kunde service.

Super god og service,og rigtig hurtig levering.
Handler gerne hos filiokus igen:-)

• Jeannie

Eminent

Eminent betjening og service... Du får til enhver tid mine anbafalinger...

• gry

Super handel.

Filiokus var hurtig og pakken var nydelig indpakket. Indholdet var som det skulle være:-)

• Maria
  • 10 point

Super butik

Jeg har kun godt at sige om filiokus. God webshop, hurtig levering og lækker indpakning. Der kommer jeg til at handle igen :-)

• Helle

Super internetshop

Super tøj til baby fra Living Craft og endda til super pris :-)

• Viana

god og hurtig service

Jeg har købt et par Vogelein hos filiokus.dk.
der blev hurtigt fulgt op på min bestilling og jeg modtog varen inden for få dage

• Teresa

Fin og personlig service

Jeg handlede lidt forskelligt hos Filiokus og glemte at angive str på en af tingene. Man kan sige at et godt e-handelssystem ville fange dette, men det gjorde det altså ikke. Til gengæld blev der hurtigt og personligt fulgt op på dette og fejlen rettet. Jeg fik tilsendt pakken få dage efter og der var vedlagt lidt lækker mundgodt, hvilket jo altid øger fornemmelsen af god service:-) Jeg vil gerne handle der igen.

21. april 2010

Det var som at få en gave

Jeg bestilte to skønne bluser til min datter hos Filiokus. De kom også med det samme.
Alt var pakket flot ind i silkepapir, endda regningen og der var vedlagt et håndskrevet kort med tak for handlen. Det var virkeligt super skønt. Hvordan er pakkerne så først når man vælger indpakning? ;-)
Og så medfulgte der en lille pose chokolinser, økologisk naturligvis.
Jeg kommer meget gerne igen.

stor tilfredshed

Jeg har købt noget junior sengetøj fra Katvig, og er meget tilfreds.
Der var meget hurtig levering, og jeg kunne bestemt finde på at handler der igen

• Erik
  • 53 point
  • 8 Anmeldelser
19. april 2010

Fremragende og personlig service

Hurtig levering, flot indpakning og god personlig kontakt. Min varmeste anbefaling!

• Line
16. april 2010

Bedste service

Jeg har købt en danefæ t-shirt og et par shorts fra danefæ. Varerne er helt perfekte. Super service, skrev frem og tilbage omkring størrelser og det passer min søn perfekt.
Modtog varerne dagen efter bestilling.
Blev sendt med pakkepost, så fragt på 39 kr er billig :0)

13. april 2010

God internetbutik

Fik en god og hurtig levering af de bestilte varer - som var nedsatte og til en god pris. Alt fungerede som det skulle.

9. april 2010

Jeg har købt et par Vogelein overtræksbukser, som er supergode, nu hvor min datter på 7 mdr. skal på græs:0)
Ordren blev effektueret lynhurtigt, og der blev oven i købet sparet på portoen. Varen var lækkert pakket ind, og der var vedlagt et par chokalder til eftermiddagskaffen:0) Vil helt klart anbefale andre at handle på filiokus.dk.

• Louise
8. april 2010

Super god net-shop

Jeg købte tøj og farveblyanter, og det hele levede op til forventningerne. Rigtig god service og hurtig levering. Og så var varerne pakket rigtig fint ind, hvilket gjorde shoppeoplevelsen endnu bedre ;-)

7. april 2010

5 stjerner anmeldelse af filiokus

jeg gir 5 stjerner for hurtig betjening og forespørgelse da jeg havde glemt at skrive str.
har anbefalet filiokus til andre

21. marts 2010

Lækre produkter og hurtig service

Jeg købte 4 flasker uldkur, fordi det gør uldtøjet meget lækkert efter vask. Pakken ankom dagen efter og dejligt med chokoladen som var vedlagt regningen.

18. marts 2010

Problemfri handel

Købte en bluse til min datter som var udsolgt alle andre steder. Der blev sendt en mail om at min bestilling var indleveret til post danmark så jeg vidste hvornår jeg kunne forvente at pakken ankom.

• Jette
17. marts 2010

Super hurtig forsendelse hos Filiokus

Jeg bestilte mine varer mandag, og allerede tirsdag modtog jeg det med posten. Det kalder jeg hurtig service. Vi havde bestilt 14 forskellige former for tøj/sko og alt var pakket fint ind, og ordren var komplet.

16. marts 2010

forkælelse og overraskelser

Jeg købte 2 huer og en natdragt. Der var hurtig og super kontakt til Lisbeth; filiokus,under hele forløbet. Fik pakken få dage efter min bestilling, trods fødselsdag. Skønt at åbne pakken og se at mine varer var pakket flot ind, at der var små overraskelser og en lille personlig fereihilsen:-) Vil helt sikkert bestille derfra igen, hvis jeg har brug for noget af butikkens sortiment. Første gang jeg har handlet hos Filiokus, men har en veninde, der har handlet mange gang hos F.

16. marts 2010

Rigtig god service. Ved min første handel var den ene af varene midlertidigt udsolgt, og forhandleren var langsom til at fremsende den til Filiokus. Der var dog rigtig god information herom fra Filiokus side og vi fik lidt ekstra slik med i pakken pga. forsinkelsen. Varene var lækkert pakket ind, selvom der ikke var tale om gaveindpakning som sådan.

Ved denne handel er alt forløbet helt perfekt.

Se alle anmeldelser

Se alle 513 anmeldelser

Nettjek.dk bruger

Vi kan ikke vise et uddrag af teksten, da www.nettjek.dk ikke publicerer anmeldelsestekster

Detaljeret statistik

virksomheden er anmeldt af:

trustpilot brugere (512 anmeldelser)
nettjek.dk (1 anmeldelse)

Internetforretningen www.filiokus.dk

Om butikken:

Filiokus er en internetbutik med stort udvalg indenfor økologisk uld, baby- og børnetøj og sundt legetøj. Vi fører mærker som Katvig, Danefæ, Living Crafts, Engel, Disana og Selena. Hos os finder du også unik håndstrik af merionould og masser af babysvøb til den første tid med den lille ny. Mangler du en god gaveidé, så kig ind og se de russiske Babushka dukker, japanske Kokeshi dukker og Karen Bagge ugler. God kundeservice og lynhurtig levering er i højsædet hos Filiokus!

Kontakt Lisbeth Kragh

Filiokus Denmark ApS lover

Bekræftet af
Lisbeth Kragh
Ejer, Filiokus.dk

Filiokus Denmark ApS garanterer overfor Trustpilot at bede alle kunder give en anmeldelse.

Jo flere kunder der anmelder virksomheden jo mere retvisende er billedet som udgangspunkt af virksomhedens kundeservice

fandt anmeldelsen nyttig. Enig? 0 fandt anmeldelsen nyttig og