[REPLY]
Alt ved køb og bestilling forløb ukompliceret.
Filmudsalg er alletiders sted at handle film m.m. Det er nemt at bestille varer, varerne er af super kvalitet, samt varerne fåes til en fornuftig pris - og leveringen sker helt til tiden (normalt inden for 3 hverdage). Prøv det før de andre, ganske enkelt..!
Nem og overskuelig hjemmeside. Hurtig levering. Det er bare i orden.
Har været i personlig kontakt. Meget hjælpsomt! Ingen problemer.
Hej,
Alt godt, eneste minus. Ville forvente at DVD´en var pakket ind i folie ( plomberet ) ellers kunne den faktisk være en brugt vare
Jeg mangler stadig at få den rigtige vare.
ikke så rart at I ikke har check på de film der er udsolgt. jeg blev ret så skuffet over at I alligevel ikke kunne skaffe Maskernes Konge
jeg modtog mine varer første gang jeg bestilte.de sidste to gange har jeg slet ikk modtaget varerne
Min leverandør, hvis varen er til stede og prisen rigtig!
Jeg har retuneret den film jeg købte, den blev retuneret indenfor tidsfristen, jeg har samtidig meddelt at jeg gerne ville have pengene retur, men jeg har endnu ikke fået det og det er 10 dage siden jeg retunerede filmen, jeg har ikke haft brudt filmindpakningen.
Jeg har også sendt en mail for derigennem at få besked på hvorfor jeres retunereingspolitik ikke fungere som lovet på hjemmesiden
Har endnu ikke oplevet at I ikke kunne skaffe en film. Jeg har kun ros til jer.
Hilsen
Loni Brigsted
Det er første gang, vi har købt hos filmudsalg, men bestemt ikke sidste gang. Hurtig levering.
Velfungerende hjemmeside og kort leveringstid.
Fuldt ud tilfreds hurtig levering og varen levede fuldt op til forventning. Fin ekstra service at man ved næste bestilling får fri fragt. Gør jo at man helt sikkert vælger dem en anden gang.
Nu 14 dage efter bestillingen endnu ingen levering eller respons!!!!
Jeg skulle prøve at finde DVD-filmen E.T., som jo efterhånden er en gammel film, så jeg kunne vise den for mit barnebarn på 7 år.
Det lykkedes hos Filmudsalg, så den blev bestilt, og efter en kort leveringstid, som blev oplyst, fik jeg DVD'en leveret, og hele købet fungerede fuldstændig problemfrit. Kan derfor varmt anbefale Filmudsalg.
jeg bestilte første dvd da den er i fire bind. strisser fra samsø som jeg manglede med venlig hilsen Majbrit
Stort udvalg, gode priser, fin service og hurtig levering!
Bestilte en film box for 12 dage siden, det eneste jeg har hørt fra dem er at de gerne vil ha jeg bedømmer dem herinde... FLOT...
Meld da for h....de ud om det er i restordre eller noget.....!!!!!
det var enkelt at bestille de film jeg fik lyst til, enkelt betalingssystem, og de bestilte varer blev leveret til den aftalte tid
Hurtig respons på ordren. Leveret (imodsætning til andre leverandører) i emballage, der sikrer varen mod hårdhændet behandling.
Fint at kunne se hvornår varen blev afsendt fra leverandøren.
Varen i perfekt stand og leveret 2 dage efter at jeg havde afsendt ordren.
Perfekt.
Det gik smertefrit med at bestille og betale for min vare hos filmudsalg.dk. Det var rart. Selvom varen er udgået hos producenten, havde filmudsalg.dk varen - og det var helt perfekt for mig. Det eneste, jeg kan sætte en finger på, er prisen på varen. I andre filmbutikker på nettet var varen meget billigere end den er hos filmudsalg.dk, og det er lidt ærgerligt, og vil måske afholde nogen fra at købe varen hos filmudsalg.dk. Ikke desto mindre vil jeg klart anbefale filmudsalg.dk til andre.
Kære kunde
Vi har ikke glemt dig!
Den film du har bestilt hos os er i øjeblikket desværre i restordre fra leverandøren og kan derfor ikke leveres indenfor de 1-4 hverdage vi normalt ellers lover.
Vi kan ikke sige hvornår vi så kan levere, men vi håber ikke der går så længe. Skulle du alligevel fortryde dit køb, er du naturligvis velkommen til det.
Hører vi ikke fra dig, vil filmen blive sendt så snart vi får den hjem.
Selvom der skulle gå længe før den kommer igen, vil du ikke høre fra os før den dag vi afsender varen!
Filmudsalg.dk
Kundeservice
Tlf: 38197300 (Man-fre: 9.30-15.00)
Behandlingen af min ordre var god og hurtig. Jeg er en meget glad kunde og vil købe flere produkter fra filmudsalg i fremtiden.
Har professionelt "fulgt op" den/ de varer, der er blevet bestilt.
Skulle bruge en film til mit barnebarns fødselsdag. Der var kun to dage til - og I nåede at levere - flot
God www side fandt det jeg skulle....
Två efterlängtade filmer som jag länge letat efter (i Sverige)...
Ja ,det er ikke særlig godt ,når man bestiller en film d. 12/1 2012 og beløbet 92.94 kr. bliver trukket d. 16/1 2012 .Jeg modtog ALDRIG nogen film .Henvender mig efter ca. 14 dage og får at vide at man ALDRIG trækker pengene før varen er sendt .Det er så bare sket og ydermere får jeg at vide at I ikke har den film ,jeg har bestilt skønt den er på jeres sider .Vedkommende ,jeg talte med lovede at sætte de penge ,der er trukket for ABSOLUT INGENTING tilbage på min konto ,det er heller IKKE sket .Så det er ingen GOD REKLAME Håber snart at pengene kommer !!!!!!
"VENLIG " hilsen fra en MEGET UTILFREDS FORHENVÆRENDE KUNDE
Kirsten Vitten Sneppevej 31 8600 Silkeborg
God information om varens vej i systemet, levering til den aftalte tid super.
Kan kun anbefale Filmudsalg - alting virker fint og nemt
Det var så betagende at se alle de fugle på deres lange vej sydpå.jeg nød at se filmen og vil se den flere gange plus anbefale den til andre.
Kelkoo.dk bruger
Vi kan ikke vise et uddrag af teksten, da www.kelkoo.dk ikke publicerer anmeldelsestekster
Nettjek.dk bruger
Vi kan ikke vise et uddrag af teksten, da www.nettjek.dk ikke publicerer anmeldelsestekster