[REPLY]
sitet er nemt og overkommeligt.
Jeg stod og skulle bruge en fotograf her i København, og jeg faldt over siden Findfotografen.dk, og jeg blev overrasket over, hvor nem og brugervenlig, den var. Det tog ingen tid af vælge imellem de fotografer der var repræsenteret inden for kategorien portræt, som jeg havde brug for, fordi fotograferne havde loaded billeder op på siden.
Den får mine varmeste anbefalinger :-)
Hvis man ikke melder sin foto virksomhed til findfotografen.dk, så går man glip af meget, for herigennem har man store chancer for at kunderne finder fotografen. findfotografen.dk er nem at søge på, og det er nemt for kunden at finde dig.
FindFotografen er en smuk og meget brugervenlig site. Fotograferne og deres billeder er af hoej kvalitet, og jeg kan nemt og hurtigt finde hvad jeg har brug for som bruger. Som fotograf nyder jeg at blive inspireret hver gang jeg gaar ind paa FindFotografen!
Her kan alle gå ind, blive inspireret og finde lige præcis den fotograf, der matcher ens behov.
Sitet er overskueligt, og præsenterer et godt udsnit af danske fotografer.
Jeg har fået flere gode jobs via findfotografen.dk
God overskuelig side, som gør det let at finde det man leder efter. Lækkert at hver fotograf har nogle eksempler på deres billeder, det gør det lettere at skulle vælge.
Siden er god og det er nemt at danne sig overblik, men forretningsmæssigt har jeg har få besøg på min hjemmeside og ingen henvendelser fordi min profil er på siden.
Jeg synes som sådan ikke servicen er dårlig: man får jo hvad man betaler for....og når man intet betaler for denne meget passive form for markedsføring er det ret naturligt at udbyttet er nul....
Danmarks bedste sted når man leder efter en professionel fotograf over hele landet!