[REPLY]
Bestilte fisk i weekenden, og modtog igår alletiders lækker og frisk fisk. Det er ikke sidste gang jeg har handlet på fiskehuset.dk.
Har et par gange købt fisk hos Fiskehuset, og det er en sand fornøjelse at få de skønne fisk ind af døren! Friske, dejlige fisk, der er lækre at sætte tænderne i.
Fiskene har nærmest udkonkurreret kalvebøffer og andre lækkerier her på matriklen.
Super butik, super service og ikke mindst super super lækre fisk!
Vi vil vedblive at handle hos Fiskehuset så længe kvaliteten er i top.
Masser af roser til fiskehuset , helt afgjort værd at fremhæve, som den allerbedste fiskebutik på nettet, altid super service, altid fine friske fisk, så afgjort et sted jeg fortsætter med at handle, anbefales til alle der ønsker at købe fisk på nettet.
Edith
Jeg har prøvet flere stedet at købe fisk på nettet, og hos Fiskehuset.dk fås det absolut bedste. De køber først fisken på auktionen, når men har afgivet sin ordre, så ordrer de fisken og sender den med egen fragtmand. Så er man sikker på at få frisk fisk, og det kan smages.
man modtager rigtig lækker frisk fisk i en termoboks fyldt med is, så selv om du ikke er hjemme kan de stille den uden for din dør. Samge af fiskene er helt i top og de er meget hjælpsomme hvis du har nogle spørgsmål kan klart anbefale dem