We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Fisketorvet anmeldelser

Fisketorvet Logo
Kunderne om Fisketorvet : »Ja det er helt rigtigt« »Godt sted, fine muligheder, men uhm...« »Nemt« 3
Godt
7.6 af 10

3 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (3)
Fisketorvet

Helt okay sted, men parkering???

Vi spiste der for et års tid siden. God oplevelse og fint center, men jeg kommer aldrig igen. Vi havde først lidt problemer med at finde ud af hvor vi måtte parkere, men endte efter en del skiltelæsning på taget. Jeg stiller P-skiven og da vi går ind i elevatoren ca 30 sekunder efter vi havde forladt bilen, ser jeg en P-vagt nærmest løbe hen til vores bil. Men jeg vidste jo at skiven var sat og kunne ikke gøre noget. Men det var påfaldende så ivrig vagten var. Og da vi kommer ud en time efter får vi en bøde og vores P-skive står ganske vist lidt forkert. Der var stort set ingen biler på pladsen. Bilen holdt fint parkeret. Jeg har en tanke om at han har stillet vores skive med en magnet da der er en lille metalring midterst i skiven. Men det var ikke min bil så jeg har ikke tjekket om det er muligt.
Men hvad fik Fisketorvet ud af det? Vi generede ingen. Vagten så vi kom. Og nu kommer jeg aldrig igen.

Udvalgt anmeldelse om Fisketorvet

Ja det er helt rigtigt

Ja, selvfølgelig..
Jeg kunne ikke drømme om det..
Der er vandfald og havfruer, lagkager og is.

Mange gange kan man også få en dukkert inde i mcd hvilket jeg værdsætter lidt. Du kan meget få af dig når man så din porre.

Derudover er der også lige åbnet en ny på butik i spiserummet og handskerne de flyder ikke. Man kan da ikke svine sådan nogle mænd og søer til?

Fisketorvet

Godt sted, fine muligheder, men uhm...

Dette er et godt center, masser af butikker at tackle, god biograf, nemt at parkere og spise stederne... er faktisk det eneste der trækker centeret ned, der er mange, men kvaliteten for maden derude.... er bestemt ikke til at råbe hurra for... Så hvis du sulten, smut et andet sted og spis, så bliver du ikke skuffet ^^

Nemt

Nemt at finde rundt, mad afdeling cinemaxx og Butikker er nemt opdelt.
Siden viser også åbningstider med et overskueligt blik.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk