We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Fiskogfang anmeldelser

Fiskogfang Logo
Kunderne om Fiskogfang : »God handel - et enkelt 'men'« »Super biks!« »Super...« 14
Godt
8.8 af 10

14 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (14)

God handel - et enkelt 'men'

God handel uden problemer. Fine priser og altid en handel værd med lidt ekstra rabat.

Eneste 'men' er, at jeg forventede en mail om at "varen er afsendt".

Udvalgt anmeldelse om Fiskogfang

Udmærket webbutik

Bestilte onsdag, og forventede at modtage varen senest fredag, men den kom først mandag.
Pengene først trukket fredag, så varen formodentlig først afsendt fredag, hvilket giver en lidt for lang ekspeditions tid, da den stod som lagervare.

Modtog "ingen varen er afsendt" mail, hvilket jeg finder lidt utilfredsstillende.

Bortset fra disse småting en virkelig god webbutik, med gode vare til billige priser.

Derfor kun 4 stjerner

Preben Frederiksen

Super biks!

Stort udvalg, billige priser og ikke mindst lynhurtig levering. Det kan vist ikke gøres ret meget bedre.

Super...

Kanon webshop der holder max. Alt forløb efter planen og jeg havde mine varer til tiden.

Meget konkurrencedygtige priser !

Fin service

Havde bestilt en hue og nogen flåd og noget rygesmuld.. Alt ankom meget hurtigt og pænt pakket ned. Ingen problemer der, så jeg handler der gerne igen.

Perfekt.

Bestilte søndag aften via netbutikken og posten kom med mit nye grej tirsdag!

Jeg bestilte lidt forskelligt på tilbud, der var for ca. 1400,- i vejl. udsalgspriser - jeg kom af med lige knap 500,- incl. porto.

Virkelig gode priser!

Eneste minus er at man ikke får en bekræftelse med track&trace når pakken er sendt, men så hurtigt som det går er det jo til at leve med..

Kan varmt anbefales!

Fiskogfang

2 dage efter bestilling var det hele leveret og uden mangler.
Kan varmt anbefales.

Dejlig problemfrit...

Forløbet var helt uden problemer. Alle varer leveret som aftalt, og ovenikøbet en gratis vareprøve :c) Tak for det :c)

godt

Varen kom til tiden, dog syntes jeg et track & trace nummer kunne være rart :)

Carsten fandt anmeldelsen nyttig

God service ved funktionsfejl

Jeg bestilte fra deres hjemmeside og fik mine ting hurtigt med posten.
Der viste sig at være et problem med en af de varer (ca. 50.-) som de havde sendt mig.
Jeg skrev en mail hvor jeg beskrev problemet og herefter sendte de mig en ny vare af samme slags, uden nogen form for merpris og uden jeg behøvede sende den defekte vare tilbage.
Det er god service.
Jeg handler helt sikkert hos dem igen.
Topkarakter herfra.

God side

Handlede for første gang hos fiskogfang.dk i sidste uge.
Fik pakken hurtigt og problemfrit, samt en lille pose med vareprøver.
God side som får 5 ud af 5 fra mig ;-)
John Høger

Perfekt på alle punkter

Har købt hos FiskogFang flere gang, det har aldrig været et eneste problem, perfekt service, perfekt leveringstid, ja, intet mindre end 5 stjerner.

Morten Adamsen

udmærket

hej jeg giver 4 stjerner til fiskogfang bestilte vare på nettet havde alle varene et par dage efter ikke noget at komme efter grunden til de ikke får fem stjerner er man kan ikke ringe dem op på telefonen men kun maile til dem.
og jeg er ikke god til at maile jeg fik et godt tilbud fra fiskogfang men ville ikke bruge over 2000kr for at ungå fragt så vis jeg kunne ringe dem op havde
jeg også købt et abu sorøn stx+berkley stang til 1199kr men ellers skal de have ros

Fiskogfang

Hurtig og korrekt levering af de bestilte varer.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk