We are hiring!

38 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (38)
Flashbay

Ved hjælp af demo kassen kunne vi vælge det design, der passer til vores virksomhed. Leveringen gik iht. aftale og finishen er flot.

Udvalgt anmeldelse om Flashbay

• Maiken
  • Nykøbing M, DK
  • 4 Anmeldelser

tage sig af

Jeg har det godt med at jeg føler at et firma vil det der er bedst for mig og ikke for dem UDEN at anmase. Det var kun en gang jeg sagde at jeg lige skulle overveje det i nogle dage og så gik der en uge inden jeg fik en påmindelse. Helt perfekt. Ingen påtrægning men heller ikke glemt. Det kalder jeg god service.
Tak herfra.

Hej Maiken,

Det var godt at høre. Nyd det gode vejr på Mors, ser frem til at kunne hjælpe en anden gang.

Perfekt service

Hurtig respons, og kvalificeret hjælp mht udvælgelse, pris og ikke mindst på design.

• Mette

Anbefalelsesværdig

Fantastisk god og hurtig service. Gode produkter og konkurrencedygtige priser.

Hej Mette

Mange tak - det var rart at høre. Nyd det gode vejr.

upåklagelig service

Jeg fik hurtig respons, god pris og meget hurtig levering

Hej Claus

Tak, det er jeg glad for at du syntes. Jeg ser frem til vi kan hjælpe en anden gang.

Flashbay

God service og hurtig levering

De var meget hjælpsomme hos Flashbay og hurtige med leveringen. Ligeledes meget tilfreds med produktet.

Hej Lisa,

Vi er glade for at høre at I er tilfredse med Wafer-kortet og håber I vil vende tilbage til Flashbay næste gang igen.

Flashbay

God helhedsoplevelse af produkt, pris og service

God helhedsoplevelse af produkt, pris og service.

Besvarelse fra Flashbay

Hej Charlotte - tak, det glæder os.

Ser frem til måske at kunne hjælpe en anden gang.

Nærværende hele vejen

Det er et professionelt setup, man som kunde møder, når man handler med Flashbay. Fra den første telefoniske kontakt til man sidder med varen i hånden er der fokus på god service, hurtig betjening og et funktionelt og lækkert interface, der giver dig tryghed for den vare, du køber. Den sælger vi var i kontakt med var på alle måder nærværende uden at være frembrusende. Overordnet en rigtig god oplevelse. Pris, kvalitet og service hænger sammen hos Flashbay.

Hej Komfo,

Tak for anmeldelsen, vi er glade for at høre I havde en god oplevelse og vil se frem til at kunne betjene jer en anden gang. God fornøjelse med USB-nøglerne.

Mvh. Johan

Flashbay

Rigtigt professionel og hurtig betjening

Vi søgte nogle USB-stik til et reklamefremstød. Vi var ikke helt klar over designet m.v. - men en mail til Flashbay foranledigede en opringning derfra indenfor en time og dagen efter modtog vi et stort sortiment af USB stik , der opfyldte alt hvad hjertet kunne begære med priser samt leveringstiden indenfor en uge efter bestilling.
Jeg føler at vi blev "båret" igennem processen med valg af USB stik
og vores påtryk af firmalogo. Efter leveringen blev vi ringet op af firmaet om det modtagne var i overensstemmelse med det ønskede. Flot service!
Næste gang vi skal have USB stik er Flashbay det naturlige valg for os.

Hej Holger

Tak, det var en fornøjelse at have muligheden for at lave noget til jer.
Vi ser frem til at kunne hjælpe igen.

Jeg er sikker på de bliver rigtig populære.

Kundevenlig og professionelle

Vi har nu handlet 3 gange med virksomheden og hver gang er vores ordre blevet håndteret professionelt og hurtigt af et meget kundevenligt personale.

Hej Erik

Tak for din fine feedback vi glæder os kunne hjælpe en anden gang

Fantastisk behandling

Tit og ofte er succes bestemt af den person der søger det. Fariah Mahood er for mig = Flash bay.
Hun har guidet mig på en super professionel måde. Jeg har haft oplevelsen af at være Flash Bays vigtigste kunde. Hende ville jeg gerne ansætte som medarbejder i min virksomhed

Hej Henrik,

Hold da op en flot anmeldelse! Jeg er super glad for at du havde så god en oplevelse - det bekræfter blot Flashbay's mantra om at give fremragende god kundeservice hver gang. Jeg glæder mig til at samarbejde med Randers Ungdomsskole igen.

Mange hilsener,

Flashbay

Alle aftaler overholdt til punkt og prikke.

Flashbay sendte 2 dage efter min henvendelse en prøve kasse med stort udvalg af Usb stick.
Jeg fremsendte vores logo og der kom omgående mail med layout på 4 forskellige sticks.
Jeg afgav ordren og som aftalt kom leverancen 6 dage senere.
Min oplevelse med Flashbay er kun positiv og jeg må konkludere at de yder rigtig god service.

Hej Claus,

Mange tak for den fine anmeldelse. Det er dejligt at hele forløbet gik smertefrit for sig, det var en fornøjelse at hjælpe med din ordre. Du skal også have mange tak for at anbefale os til dine kollegaer. Jeg håber vi kan hjælpe næste gang, jeg vil se frem til at høre fra dig.

Flashbay

God service og hurtig levering.

Henvendte mig lidt impulsivt via nettet, da vi fik "akut" brug for flere USB enheder. Blev kontaktet personligt kort tid herefter (samme dag), og fik tilsendt prøvepakken. Efter bestilling fik jeg tilsendt en mail, med eksempel på hvordan USB enheden kommer til at se ud med vores logo. Det var rigtig godt.
Varen blev leveret hurtigt, og inden for den lovede leveringstid.

Hej Lene,

Tak skal du have for den flotte anmeldelse, jeg er glad for at du havde en god oplevelse. Det var en fornøjelse at hjælpe dig, jeg vil se frem til at høre fra dig i fremtiden.

Flashbay

Service og levering er helt i top

Jeg kan varmt anbefale firmaet. Service og levering er helt i top-klasse - og produktet lever helt op til forventningerne

Hej Merete,

Tak skal du have. Det glæder mig at du har været så tilfreds med vores service, vi er stolte af vores gode produkt kvalitet. Jeg håber vi kan hjælpe igen i fremtiden.

Mvh. Fariah

• RP

Det fungerer

Fik det aftalte produkt til den aftalte pris lidt før tid, det er meget fint.

Hej RP,

Mange tak for de 5 stjerner. Det er dejligt at høre din ordre blev leveret før tid - vi pryder os med at have de hurtigste behandlings og leveringstider.

• Louise
  • København, DK
  • Verificeret køber

Kan varmt anbefales: alt var godt.

Utroligt nemt, brugervenligt og upåklagelig hurtig, vidende, personlig og fleksibel service. Kan varmt anbefales. Flashbay overgik mine forventninger gennem hele forløbet.

Hej Louise,

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Jeg er glad for, at du var så tilfreds igennem hele forløbet. Skulle du nogensinde få brug for os igen, vil vi være klar til at hjælpe og give dig en lige så god oplevelse.

Rummelige

vi fik lavet USB-stik i en mængde som ellers krævede større bestilling da vi bad om tryk på hætten, men Thor formåede meget hurtigt at tilbyde os den ønskede mængde med print på hætten. Vi modtog bestillingen allerede kort tid efter. Vi har fået god feedback på vore USB-stik med print på hætten :)
Thor var utrolig serviceminded og ihærdig.
Har allerede anbefalet jer videre....

Hej Qudos Insurance,

Mange tak for anmeldelsen. Det glæder mig at Thor kunne imødekomme jeres bestilling og at leveringen var hurtig. Dejligt at høre i har fået positive tilbagemeldinger, tusind tak for anbefalingen og jeg håber vi kan hjælpe en anden gang.

Mvh

Flashbay

God sparring og meget hurtig levering

Vi skulle bruge en bunke USB sticks til noget markedsføring i en fart, og flashbay var rigtig hurtige til at vende tilbage med pris, og komme med nogle forslag til, hvad der ville fungere bedst.

Derudover kom leverancen 2 dage før de havde lovet, så det var bare helt perfekt.

Hej DSP-Filmbureau

Tak for den fine anmeldelse, i må endelig sige til hvis vi kan lave nogen til jer en anden gang.

Super service - flot produkt

Det var en fornøjelse at have med Flashbay at gøre, hurtig og effektiv behandling, god service og høflig betjening. Jeg vil klart anbefale Flashbay til andre.

Hej Dennis

Mange tak for din feedback - jeg ser frem til at kunne lave noget til jer igen

Vh Thor

Fem fortjente stjerner

Flashbay havde gode referencer og det var nemt at
sætte ordren i gang. God opfølgning på om den indleverede
grafik ville blive god på USB-stick og en efterfølgende opringning om, hvorvidt alt havde fungeret tilfredsstillende var det som
gav fem stjerner :)

Besvarelse fra Flashbay

Mange Tak Anders, det er vi galde for at høre - håber vi kan hjælpe en anden gang

Kanon oplevelse

En god oplevelse at handle med Flashbay.
kontaktede dem inden for 3 timer var vores USB key bestilt.
vi fik et layout kort tid efter.

Hej Claus

Tak - Du er meget velkommen, ser frem til at lave nogen til jer ved næste lejlighed.

Flashbay

God betjening, hurtig levering, fin pris.

Har aldrig oplevet problemer ved bestillinger fra FlashBay - er meget tilfreds, og vil også fremover benytte dem.

Hej Casper

Vi er glade for du igen har valgt os til at lave jeres USB-nøgler.
Ser frem ti lat kunne hjælpe en anden gang.

Fremragende service!

Der er egentligt ikke grund til at skrive så meget, da overskriften dækker rigeligt.
Jeg havde med Thor at gøre hos FlashBay, og han sørgede for hurtig og god forretning hvor jeg følte mig tryg og sikker på at jeg ville modtage det jeg forventede.
Jeg blev ikke skuffet.

Hej Brian

Mange tak for den fine anmeldelse - det er jeg glad for at høre.

Håber vi kan få lov at gentage succesen.

vh

God og hurtig betjening

Rigtig god betjening ogvhurtig ekspedition

Hej Harold

Tak for din feedback. Håber vi kan hjælpe en anden gang.

Flashbay

Let at forstå - aftaler holdt

Har handlet med firmaet flere gange og oplever samme forretningsgang hver gang. Forslag - tilbud - aftale - levering inden for en uges tid. Alt svarer til forventningerne.

Hej Morten

Jeg er glad for vi kunne få lov at lave jeres USB-nøgler

Håber at se dig igen

Flashbay

Hurtig og effektiv behandling af ordren

Vi fik en god service. Leveret inden for den aftalte tid og vi har ikke noget at udsætte på produktet.

Hej Fatima

Tak for din positive omtale, ser frem til at kunne hjælpe en anden gang.

Flashbay

Nemt, hurtigt og iflg. aftale

Udfyldte en online formular på deres www med en forespørgsel. Blev ringet op samme dag af dansk talende personale og ligeledes forelå der et tilbud samme dag. Prismæssigt også konkurrencedygtige og leveringen kom 2 dage før først anmeldt. Fin service fra start til slut. 4 stjerner... for der er jo altid plads til lidt mere :-)

Hej Anders

Tak for din fine feedback - jeg er glad for vi kunne få lov til at lave USB-nøglerne til dig. Håber på 5 stjerner næste gang :0)

Hurtig og professionel betjening

Hurtig og professionel betjening

Hej Tina

Mange tak, ser frem til at kunne lave nogen til dig en anden gang.

Flashbay

Supergod service og hurtig levering - hver gang!

Hej Marianne

Mange tak for din feedback - det er vi glade for at høre.

God hjælp

super hjælpsom og imødekommende

• jt
  • 3 Anmeldelser

Perfekt

hurtig og god kontakt fra leverandør. Fint produkt og hurtig levering.

Flashbay

Hurtig, effektiv og super produkter!

En af de bedste kundeservice oplevelser vi har prøvet.. Super personlig og ovenud hjælpsom.
Fik produkterne meget hurtigere end forventet og de lever bestemt op til alle forventningerne.

Flashbay

Top service og hurtig levering

Flinke og forstående medarbejdere der tager sig tid til at besvarer alle spørgsmål.

Vi er meget tilfredse med kvaliteten - specielt læse/skrive hastighederne er rigtig fornuftig. Vi bestilte mandag og havde dem allerede mandag den følgende uge!

Kan varmt anbefales

Hej Flemming,

Mange tak for anmeldelsen. Jeg er glad for at produktet fungerer som det skal - vi er stolte af vores kvalitet. Ser frem til at hjælpe i fremtiden.

Mvh

Flashbay

Excellent service form start to finish

Thanks guys for taking care of order with such dedication. The 500 flash drives arrived well before the event, and everyone around the office was impressed with the print and engraving quality.

Dear Rodney,

Thank you very much for the lovely review. I am pleased the products lived up to your expectations, we at the Flashbay team look forward to assisting you for future events.

Best Wishes,

Flashbay

God pris og hurtig levering

Udvalget er stort og sælgeren var hjælpsom, da jeg skulle beslutte hvad der skulle købes. Selvom valget faldt på en vare der ud over at skulle have tryk, også skulle støbes i n bestemt pntonefarve blev leveringstiden overholdt, og var væsentlig kortere end andre var i stand til med en standardvare kun med tryk

Hej Claus,

Mange tak for den glimrende anmeldelse. Vores mål er altid at fastholde vores position som de hurtigste leverandører uden at gå på kompromis med vores kundeservice og kvalitet.

Jeg håber vi kan hjælpe i fremtiden.

Mange hilsner

• 12V
  • 12V
  • 6280 Højer, DK
  • 23 Anmeldelser

Meget nem handel

God hjælp og rådgivning. Gode USB pinde, har målt hastigheden til det dobbelte i forhold til der hvor vi købte før.

Fik en stor kasse med dummy usb penne så jeg kunne se og mærke dem inden bestilling.

Super hjemmeside og produkter, kan ikke komme i tanke om nogen forbedringer!

Flashbay

Super service og hurtig levering

Jeg har bestilt USB-nøgler med firmalogo på. Venlige medarbejdere og hurtig respons. Hurtig levering.

Flashbay

Tip Top produkt, perfekt kundekontakt, lynhurtig service

Jeg har fået lavet 250 reklame-flashdrev med logotryk hos Flashbay.

Jeg har fået saglig, venlig, præcis og lynhurtig respons på alle mine spørgsmål hele vejen igennem processen (og jeg havde MANGE dumme spørgsmål undervejs).

Selve produktet ankom hurtigere end de havde lovet, og det lever 100% op til mine forventninger.

Fem stjerne og begge tommelfingre opad.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk