[REPLY]
P.g.a at vi fik tvillinger fornylig, var vi nødt til at levere vores leasede Alfa Romeo tilbage, p.g.a pladsmangel.
Bilen havde kun kørt 10.000 km. på 18 mdr. og stod som ny.
Dog var der mindre ridser, som skulle rettes, hvilket er fair.
Sliddele som plastiklisten ved bagagerummet kom jeg bl.a til at betale for ? Hele bagkofangerne/bagskørt skulle jeg betale for p.g.a en ekstrem lille ridse, så lille, at jeg ikke engang kunne tage et billede af den. pris: over 4000,- bare for den del. Udover det, var der en meget lille bule oven på forskærmen, som var der da jeg modtog bilen, hvilket forhandleren også blev gjort opmærksom på. Den kom jeg sørme også til at betale for.
......og sådan fortsætter det ellers, med en masse småting = stor stor ekstra regning.
Fuldstændig sindssyg behandling, af ens kunder ????????
Utroligt at man ikke tænker længere og ikke forstår, at det ikke er måden at beholde, eller få nye kunder på. Jeg var klar på, at lease en anden bil hos dem, men det blev hurtigt lavet om, da jeg så regningen fra dem.
Men så er det jo godt, at der er advokater i familien, der netop sidder med disse sager til dagligt.
Jeg leasede min bil gennem Fleggaard leasing og var utrolig glad for min nye bil. 10 måneder senere stod jeg i en situation hvor jeg ikke længere skulle bruge bilen og valgte derfor at opsige leasingaftalen. Det skulle jeg ALDRIG have gjort. Efter den havde været til syn blev der konstateret skader for næsten 18.000 kr!!! På en bil der ikke havde kørt 7.000 km. På billederne kan man se de små skrammer som ikke var brudt igennem lakken, men som blev betragtet som K4 eller K5 skader der ikke kan repareres og som skal udskiftes. Jeg kan under ingen omstændigheder anbefale Fleggaard privatbil leasing til nogen.
Mette Nymann Jensen fandt anmeldelsen nyttig