[REPLY]
Jeg bestilte mine brændselspiller på deres hjemmeside, De lovede at de ville komme 8 arbejdsdage efter, de hæver pengene men varene kommer ikke.
Jeg kontaktede dem og fik besked om at der var sket en fejl og jeg ville få varerne to dage senere, om torsdagen. Der kom heller ikke nogen piller om torsdagen.
Fredag var det minus 10 grader udenfor og jeg skrev til dem igen. Intet svar, jeg ringede til dem men kunne ikke komme igennem deres telefonsluse. Til sidst kørte jeg selv ud for at hente piller til week-enden. Da jeg kom hjem var pillerne kommet men har aldrig hørt noget fra Flexheat.
Jeg fik varen men servicen er temmelig dårlig og de kan ikke holde hvad de lover. Bestil i god tid hvis Flexheat er din eneste mulghed for at få brændsel.
I de 7 år jeg har købt træpiller, er Flexheat den absolut ringeste leverandør jeg har stødt på. Pillerne kom ret hurtigt, men de var kastet ind i min carport uden at være stablet på palle, og mange af poserne var ødelagte.
Emballagen er så dårlig, at ved det mindste regnvejr (selv om de står inderst i carporten) suger pillerne fugt. Jeg har fået ødelagt ca. havdelen af poserne på den konto. Og når palerne så ved leverancen bliver smadret, så det plastik-wrap, der er rundt om stakken på pallen bare bliver smidt ved siden af, så går det hurtigt i forfald!
Jeg har været i kontakt med Felxheat, men bare fået en sur mail tilbage, der fortalte, at det ikke var et problem de normalt kendte til.
Min anbefaling er klart - find et andet sted at købe dine træpiller!!!