We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Fluer Logo
Kunderne om Fluer : »Sådan!« »God kvalitet og kort leverings tid« »God og hurtig betjening« 455
Perfekt
9 af 10

455 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Frederik
  • Verificeret køber

God kvalitet og kort leverings tid

Fluer.dk kan klart anbefales. Mange vare der er top i kvalitet, og til priser alle kan overkomme. Leveringen på 2-3 dage. Alt i alt god service og bund priser.

Udvalgt anmeldelse om Fluer

Sådan!

Jeg så. Jeg bestilte, og der var bid med det samme. Hurtigt og alt som det skulle være. Kunne ikke gøre det bedre selv og det siger ikke så lidt. Hvis jeg nu også får bid ved første kast ligger der en ekstra stjerne og venter. Kan kun anbefales.

Hej Claus

Tak for din fine anmeldelse

Den sidste stjerne bliver ikke let at tilføje da du har givet fuldt hus.

Men tak for den alligevel

Fluer

Meget tilfreds, en god kvalitet

Jeg har købt gennem Fluer og er meget tilfreds med min vare, det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her

• Ole

Ganske ok - men restordre

Hurtig levering efter bestilling, men der var en vare i restordre som vi ikke blev adviseret om før pakken var leveret

• Thomas
  • 20 point
  • 4 Anmeldelser

God og hurtig betjening

Bestilte varer den ene dag og havde dem den næste... Super

• Michael

Super hurtig betjening

Der er et rigtig godt udvalg og de sender det med det samme.

Tilfreds

Alt er som det skal være, hurtig levering og varen er ok

Fluer

Sløvt, ingen svar, og totalt til grin...

Jeg fik en fiskehjul i julegave som var for lille så jeg skrev til Fluer.dk som skrev tilbage hurtigt at jeg bare skulle sende det retur.
Det gjorde jeg så den 5 Januar. og efter som der ikke skete noget i en uge skrev jeg til dem, igen og igen og igen og igen, uden at få svar....
Da der så endelig kommer et svar, får jeg at vide at deres mail har været nede, og at ham der har modtaget pakker den dag den skulle være kommet ikke har set noget hjul, el en lang besked som jeg har lagt sammen med det.

Så nu sender jeg et pakkenr. så de kan se at det er kommet ind hos dem, men det tager så også en lille uges til at tjekke det, og mange mails fra mig uden svar, det er snart en selvfølge når man skriver til Fluer.dk

Nu har min søster så fået tilsendt hjulet som bor 40 km fra mig, og som jeg skrev i en mail til dem, så kunne de godt lægge noget fiskeline med som en undskyldning på den dårlige service.
Det var også gjort, men at ligge en fiskeline på 7,5 kg med til et forholdsvis stort hjul som skal bruges til gedder, er jo lidt som at sætte cykelhjul på en F1 bil.

Det har været det mest latterlige forløb at bytte en skide fiskehjul, 20 dage!!! Det burde ikke være så svært.
Men jeg handler ihvertfald ALDRIG i denne butik igen, det er jo helt til grin...
Jeg kan se at jeg ikke er den eneste der ikke får svar på mails, så tænk jer om hvis i skal sende noget retur el spørge om noget, for det tager åbenbart ret lang tid.

• Palle

Supergod og hurtig levering

Det var en god førstegangsoplevelse at handle med Fluer.dk

Rigtig Godt

Inde på Fluer.dk hvor jeg har købt en masse flueudstyr var kun fordi nogle af mine andre venner sagde jeg skulle gå der ind og kigge på alle de RIGTIG gode vare.

Fluer

God internet firma at handle hos

Handel gik godt, ingen problemmer, Superb.

Vil så se om evt.garanti er ligeså problemfri / superb.

mvh

Michael

• Claus

Super super service

Ja alle har jo skrevet hvor tilfredse de er med den hurtige levering, så man blev ikke overrasket da det bare gik warp hurtigt :o) super god hjemmeside, nem og overskulig, rigtige gode priser, og det grej jeg fik var meget bedre end jeg havde regnet med til de penge.

Så skal der roses rigtigt meget for genbrug, jeg kiggede lidt da jeg blev præsenteret for en rød kasse fra H&M og sagde først nej til at modtage den da jeg ikke lige havde bestilt dametøj :o) men som postdamen sagde med et smil, det er da genbrug så det vil noget, er endnu en god ting der også holder de gode priser nede.

Tak for en yderst god service samt gode priser

Fluer

Super side for os lystfisker :-)

Den bedste side, med gode og billige produkter for os der elsker at fiske.
Du kan rolig besøge denne side, men pas på...........du kan slet ikke lade være med at blive fristet :-)

Hilsen René

Hmm blandet

Bestillingen var ok, men stilllede et spørgsmål til varen inden jeg bestilte, jeg fik aldrig et svar

Den bedste oplevelse

Skulle finde på en julegave til min far, han er manden der har ALT. Så lettere desperat forsøgte jeg at google alt muligt, indtil jeg tilsidst googled "gaven til fiskeren der har alt" og wupti, fluer.dk kom op. De havde mange tilbud og forslag til hvad man kunne give i julegave. Jeg bestilte uden problemer og valgte selv at hente det i butikken i Vejle hvor de også var super flinke og imødekommende ( noget jeg syntes er imponerende for jeg aner INTET om fiskeri eller hvilket udstyr min far har - så jeg har nok været lidt svær at vejlede). Jeg handler klart her igen når jeg skal finde en gave til min far.

• jesper a

hurtig betjening

Efter bestilling gik det hurtigt så havde jeg min bestilling i postkassen

super

lynhurtig forsendelse og varen nøjagtig som beskrevet.

super servis

hurtig levering

Super service.

Jeg skulle på fiske tur den efter følgende dag, og dette skulle foregå langs kysten efter havørred. Da jeg gennemgik mine vaders opdagede jeg en dyb rift, der gjorde dem ubrugelige til deres formål.
Fisketuren var planlagt og vejret tegnede fint, så afsted skulle jeg. Jeg havde hørt fra en fiskekammerat at det var muligt via nettet at få dem leveret dagen efter, noget som jeg i høj grad tvivlede på.Jeg fik hjemmesidens navn (fluer.dk) og bestilte mine vaders, uden de store forhåbninger om en hurtig levering.
Min tvivl blev heldigvis gjort til skamme,for op på formiddagen den følgende dag kom posten til min store glædelige overraskelse og afleverede dem i perfekt stand, og tilmed passede de i størrelsen, og samtidig var prisen ok.
Så jeg mener at fluer.dk absolut fortjener de 5 stjerner.
For iøvrigt blev mine vaders rigtig godt indviet med en fangst på 2 pæne blanke havørred på over kiloet.

Jan Reinhold

• Helle V.

Meget hurtig levering!

Nemt at bestille, hurtig levering.

Hurtig og enkel betjening

Jeg kunne godt tænke mig at der på hjemmesiden var angivet produktions land eks. Kina, så jeg kunne tage stilling til om det aktuelle produkt var CO2 forsvarligt i forhold til pris og kvalitet.

• Johan

Kanon priser

Super hurtig levering !!!

Alletiders

Super hjemmeside og det er nemt at finde rundt selv for mig ,som ikke aner en dyt om fiskeri men som har brugt den ofte til at shoppe til min kæreste ;-)
Gode råd og vejledning og super hurtig betjening i skal da helt klart have en stor ros og er bestemt ikke færdig med at shoppe hos jer...
En ren fornøjelse :-)

Fluer

Super site at handle hos. Hurtig ekspedition

Det kunne ikke være gået meget nemmere at handle på dette site. Rigtigt gode tilbud, som har levet op til forventningerne

Fluer

super god og hurtig ekspedition

Super god service og hurtig levering (bestilte juleaften og havde det 2. hverdag efter)

Super

Min ordre var faktisk leveret inden jeg var færdig med at bestille

Fluer

Super god og meget venlig service

Godt udvalg i butikken og altid hjælp at hente :-)

Helt efter planen

Efter min første handel hos fluer.dk må jeg sige at jeg fremover vil have fuld tillid til firmaet. Jeg betænker mig ikke på at foretage mine indkøb af fluer i fremtiden hos fluer.dk

Forventningerne indfriet.

Den bestilte vare hurtigt leveret. Alt som forventet. Prisen ok.

• Kim
  • 12 point

Effektiv betjening, gode priser

Som de siger "prøv det"

• Alex
  • 20 point
  • 4 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Fantastisk service og produkter til de rigtige priser

Meget venlig telefonisk vejledning og lyn hurtig levering. I mit tilfælde var produktet udsolgt, men blev tilbudt et andet som faktisk egnede sig bedre til mit behov.

Hej Alex

Tak for din anmeldelse af shoppen. vi er glade for at vores levering er hurtig, det er vores varemærke.

Fluer

det gik næsten for hurtigt

Da jeg bestildte julegaver hos fluer . dk, fik jeg dem allerede næste dag. det var helt vildt, det har jeg aldrig prøvet før.
Jeg var nervøs for, at de ikke skulle nå at komme, for jeg var jo lidt sent ude. Hvis jeg skulle give stjerner for god service, vil jeg give 5 stjerner mindst

Hej Lisbeth

Kan levering blive for hurtigt???

du bestilte din ordre kl. 16:57 så det er super godt at høre at den var fremme dagen efter.

Perfekt.

Levering helt problemfrit , og varen svarede til forventningerne.

Hej Søren

nice

Alt som det skal være - et skoleeksempel :-)

Fluer

Meget hurtig og præcis ekspedition

- meen, det var ikke så smart at varen blev sendt i originalemballage uden indpakning. Det er juletid, så billedet på emballagen afslørede alt for tydeligt hvad manden skal have i julegave,

Hej Dorte

Tak for din anmeldelse af fluer.dk

Beklager afsløringen, mange skriver at det er til gave, eller får det sendt til arbejde. Vi har sågar været i kontakt med post dk for at finde en løsning på at skrive en anden afsender på pakken, men det må vi ikke.

Fluer

Super pris, hurtig levering.

Alt i skønneste orden.

Få en super oplevelse.

Det er altid en rigtig god oplevelse at handle med fluer.dk Har altid været super tilfreds med varene og de kommer altid lyn hurtig.
Jeg kan kun anbefale at handle her.
Prøv det og få en rigtig god oplevelse.
Hilsen Tommy Hjuler

Perfekt

Perfekt service hele vejen igennem.

Fluer

Super vare, hurtigt og nemt.

Meget hurtig levering, varen ser super god ud, lever helt op til forventningerne.

• martin

super oplevelse

super service og hammer hurtig levering

www.fluer.dk fiskegrej på nettet.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk