We are hiring!

Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (2)
Folehoekerkro

Fantastisk sted

Fole Høgerkro, er en dejlig restrauant som ligger ude i ingenting.
Super atmosfære, og dejlig stemning. Alle er glade og tilfredse, og betjeningen er meget fin, man føler sig taget af..

Så stedet kan varmt anbefales, og jeg kommer der helt sikkert igen..

Folehoekerkro

godt gået

Midt ude i "ingenting" i Sønderjylland findes denne perle. Total hygge på loftet med vidunderlig tilberedt med, hvor alle kan finde noget mad i buffeten, som de kan lide.
Det er noget af det bedste kød jeg har fået serveret, om det så var krondyrstegen eller kænguruen - jeg måtte da også lige smage den springte svinekam - og hold nu op det var veltilberedt. Og sikke den skøn atmosfære vi kunne indtage alt det skønne mad i. VI kom søndag, hvor der incl. buffeten med de vel 40 forskellige produkter plus 12 forskellige stykker kød, så var der fri sodavand, øl samt vin i 1 time. Og nej - ikke engang rødvinen var der sparet på. En lækker god kraftig rødvin, og det er ellers sjældent jeg får noget vin jeg bryder mig om, når jeg ikke lige selv kan stå og vælge hvad jeg vil have.
TOPservering og en sjov lille finesse med minuturet, som bliver sat på 1 time fra du tager drikkevarerne til din mund - ja de at sætte vores ur straks, men med den stemning var det bare helt naturligt, at så satte vi uret selv ;O)
Vi kommer snart igen, og til den tid så skal der helt klart noget familie med, som stammer fra området af - de vil elske det unikke sted.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk