We are hiring!

• Stig
  • København, DK
  • 18 Anmeldelser

Bundskraber

Mine oplevelser med Fona i Lyngby Storcenter bekræfter desværre til fulde de mange negative indlæg om denne forretning.
Det kan da godt være at alt er OK, hvis man bare køber en DVD eller noget andet simpelt her, men så snart der er problemer med det købte, er de lige pludselig ikke længere så flinke som i gamle dage, og almindelig anstændig kundebehandling samt Forbrugerstyrelsens bestemmelser blæser man på.
I en tid hvor hele Fonas’ sortiment oftest kan findes billigere rundt omkring på nettet, må man undres over at Fona tillader sig at prioritere kundeservice så lavt, at det virker som en fornærmelse.
I korthed begyndte mine trængsler med købet af en bærbar HP Compaq computer hos Fona. Oven i handelen lokkede sælgeren mig til at tegne en såkaldt totalforsikring, som senere skulle vise sig at være totalt værdiløs.
Der gik blot en fjorten dages tid før computeren gik i sort og var umulig at genstarte. Ja, så var der jo ikke andet at gøre end at besøge de “flinke folk hos Fona” igen for at få skidtet repareret.
Deres nye slogan “at der altid er en grund til at gå i Fona” er nok opstået som følge af alle de frustrerede kunder der stod i kø for at aflevere defekt udstyr ved skranken!
Intet mindre end fire gange måtte jeg tage turen frem og tilbage med den defekte computer, som jeg ved hvert reparationsforsøg måtte undvære i to-tre uger, og hvor det efter udskiftning af vitale ting som harddisk og motherboard også krævede at jeg selv måtte bruge megen tid på re-etablering af programmer og data. Det siger sig selv at jeg flere gange forlangte hele computeren byttet, men hver gang stod Fona’s personale stædigt fast på deres såkaldte ret til at sende til reparation hos leverandøren. Hele historien endte med at koste mig godt og vel 18.000 kr plus tabt arbejdsfortjeneste plus udgiften til endnu en computer som backup. Da skidtet omsider kom til at virke, havde jeg nemlig i mellemtiden været nødt til at anskaffe en ny computer fra anden side og næsten som var det programmeret kvitterede HP Compaq’en iøvrigt for garantiperiodens udløb med at danne et fastfrossent mønster af lodrette striber på displayet! Naturligvis kunne jeg ikke drømme om at handle hos Fona igen.

John Guldbrand Jørgensen fandt anmeldelsen nyttig

Knalende god handel

Alle tider gode service og levering til Ug med kryds og slange.
Super hurtig levering og pris

SNYD OG BEDRAG!

Fona vil ikke holde købeloven, så jeg har en computer jeg ikke kan få penge retur eller ny computer. og det er 3 gang.

FONA NYTORV AALBORG, DÅRLIG....

Ok side

Ikke nok produkter men ok side

Fona

Rigtig godt sted at handle!

Jeg har handlet mange gange i fona og har altid fået den bedste service.. og tingene har bare fungeret.. og har der været noget der var gået i stykker har jeg ingen problemer haft med at få det byttet eller lavet :) så jeg kan kun give top karakter :)

Hurtigt og billigt

Jeg har efterhånden nogle gange valgt at bestille film på fona.dk og overraskende nok har det vist sig at være billigst, i forhold til andre steder jeg har set.
Filmene plejer at komme hurtigt, med byttemærke og det hele.

Så alt i alt har jeg kun haft gode oplevelser.

fantastisk

fantastisk hjemmeside

Fona

Her i Hillerød oplever man altid at få god service af et venligt perosnale

Lah fandt anmeldelsen nyttig

ØV! Beskadiget vare

Fona har en hurtig leveringservice, jeg bestilte Criminal Minds sæson 4 tirsdag kl. 21:30 ca. og jeg fik den leverede allerede torsdag kl. 18 ca. Fona havde oplyst at den ville være der i løbet af tre hverdage og højst 7 hverdage. Jeg fik en faktura, bon samt mit disc sæt med byttemærke.

Varen var dog beskadiget (fandt jeg ud af da jeg åbnede den) - disc sættet er beskadiget, således at jeg ikke kan lukke disc sættet sammen og den forbliver sammen.. Det er for dårligt!!!

Det er for dårligt!

Jeg har for omkring et år siden købt et TV. Fjernbetjeningen der fulgte med gik kort efter i stykker. Den blev sendt til reperation, og da den kom tilbage var den mere ødelagt end da jeg afleverede den!

Den blev sendt til reperation igen, og kom tilbage med ridser over det hele.

Jeg har nu sendt den ind igen, for ca. 2 måneder siden. Jeg har endnu ikke hørt noget fra dem..

FOR DÅRLIGT!!

Fona

holder ikke hvad de lover

Jeg har købt et par hovedtelefoner i Fona Åbenrå, men da de ikke havde flere Beats by dre hovedtelefoner lovede dig mig de ville komme en uge efter. Men sjovt nok, sagde de, at de ville kontakte mig via telefon, når de produktet kom ( ved de allerede godt, at det ikke passer hvad de siger?)?!
Så vi venter en uge og ringer ind, da vi ikke er kontaktet på nogle måder - og de lover, at de kommer næste uge.
OG IGEN! er produktet ikke kommet... og nu fortæller de, at de ikke rigtig kan sige hvornår de vil komme.
Jeg venter og tager egentlig sagen stille og roligt, men efter 1 mrd. og en 1 uge, bliver jeg kontaktet om, at de er kommet. Altså 1 mrd. efter den lovede tid, som jeg egentlig skulle have dem, kom de ENDELIG.
Så jeg føler snydt både hvad der angår tid og min tillid til fona...

Super

Gik i fona fordi jeg kunne købe min nye iphone 4 hos dem med 3. super service mit gamle nummer flyttet og fik et midlertidigt nummer så jeg kunne ringe og sms med det samme fik købt den og det fungere bare.
Det skal lige siges at jeg kom ind i butikken gik hen til deres udstilte iphone 4 så gik der 2 sec. Også kom der en og hjalp mig og gav mig super service.
Handlet hos fona i randers storcenter
Kan klart anbefale dem 5 stjerner 10 hvis man kunne vælge det :)

lidt hjælp tak

Min oplevelse i fona var okay, så længe jeg købte ting som stod på hylderne. Men har desværre findet ud af at de nogen gange ikke ved så super meget om tingene, hvilket godt kan resultere i en... ret irriteret betjening :-/

Ingen kontakt!!

Bestilte de 4. april 2012 sæson 1 af Nikita som skulle frigives 24. april.

De skriver at man modtager filmen samme dag som den bliver frigivet, da de sender den dagen før. Jeg har i skrivende stund ikke modtaget noget, men de har selvfølgelig hævet pengene!!! Har ringet til dem 21 gange i dag....INGEN KONTAKT!! Har skrevet mail til dem.....INGEN REAKTION!!!

HOLD DIG LANGT FRA FONA... FONA = 0 service

John Guldbrand Jørgensen fandt anmeldelsen nyttig

Dårlig service

Har en Bærbar fra FONA. Efterfølgende fandt jeg ud af at blu ray drevet ikke fungerede, og at panelet rundt om skærmen i den ene side bulede en del. ( efter de 8 dage, hvor man kan få en ny med det samme)

Jeg går derfor i butikken, som så skriver disse 2 fejl på rep. sedlen og indsender den til Elektronik centeret for reperation.

Jeg følger derefter reperationen online, og skriver med Reperations centeret som siger de skifter drevet og vil kigge på det buede panel. Da pc'en kom tilbage til butikken, påstår Medarbejderen at Drevet ikke havde fejlet noget, og jeg ikke brugt den rette software (det kunne hverken læse Cd / dvd / Blu ray). hvilket jeg siger, men han står fast ved at det er software der var fejlen. Bulen havde de ikke gjordt noget ved "Da de tit ser det på nye computere". Da jeg spørger ekspedienten om han selv ville være tilfreds med en PC med samme fejl, siger han blot "Nej, Men du skal op og købe f.eks. Apple før de kan være sikker på der ikke er sådan nogle ting". De tager mig derefter over til deres bærbare for at sammenligne med deres egne bærbare, som slet ikke har det. De siger så til mig, at jeg skal forhøre mig hos producenten, hvilket jeg efterfølgende gør. og får at vide at det ikke er normalt. men at reperation kun kan være på elektronik centeret i danmark, ellers skal den sendes til et andet land. Jeg henvender mig igen derefter i fona, og får at vide at de godt kan sende den ind igen, men jeg ikke skal forvente de gør noget ved det (Hvilket betyder at jeg skal undvære den i endnu 14 dage). Jeg vælger ikke at gøre det af den grund.

Desuden er drevet ikke ordentligt monteret og vibrerer helt vildt når det læser meget.

Det er for ringe, at de ikke gør mere ud af deres service. Og det er ikke nemt at undvære sin PC hele tiden. Så det gør at kunden bare opgiver i sidste ende. og det tror jeg godt de er klar over. 2 stjerner herfra.

Det fremgår jo tydeligt her på siden, At deres service ikke er god

Helt FANTASTISK

Har aldrig været på nogen bedre side.. Ejer næsten alt elektronisk fra Fona!

mellem

dårlig servis...........

Fona

Købe en bærbar hos Fona, rigtig god pris og hurtig levering!

Butik eller Hjemmeside?

Er det en bedømmelse dette, af fonas fysiske forretning? Eller virtuelle verden? Naah, men det kjan være det samme, ligesom bedømmelsen..

OK udvalg

Men tit alt for dyre. Generelt er Fona et fint sted at tjekke vejledende priser. Medarbejdernes viden om produkterne er ret svingende.

oki butik

jeg må sige at fona farum er en fed fona fik en fed tilbud på en computer, som man ikk kune sige nej til.

deres medarbejder er et fed team, taler pænt til folk og hjælper når man for brug for det.

men fona i det hele taget for kun 4 stjerner af mig, de er for dyre for hvad man for for pengene.

Fona

Denne hjemmeside fungere godt.
Varerne kommer altid til tiden, og der er god service.

Dårlig kundeservice i 'Fona på Strøget'

Bestilte en ipad der var udsolgt i butikken, men for at reservere en, skulle man betale for den, godt 5000 kr.
De regnede med at den kom hjem 4 dage senere, og så ville de ringe til mig.
Men de fire dage gik, jeg hørte intet fra dem, så jeg prøvede at ringe til dem, for at høre hvad udsigterne var. Mange gange ringede jeg. Intet svar overhovedet, hverken formiddag eller eftermiddag (telefonen står sikkert i et mørkt, fugtigt og glemt kælderlokale...).
Fik så min kæreste til at spørge i butikken, hvornår den mon kom hjem. De sagde at jeg ikke skulle regne med den før om tre uger.
Så synes jeg ærlig talt godt de kunne have kontaktet mig, når forsinkelsen er så stor, fra fire dage til tre uger. Og pengene, de er selvfølgelig hævet fra kontoen for længst.

Peter Brodersen og John Guldbrand Jørgensen fandt anmeldelsen nyttig

• Lene
  • århus, DK
  • 1 Anmeldelse

top god service i Fonas apple afdelingen Søndergade Århus

Jeg har det sidste år købt 2 apple computere hos Fona søndergade i århus og oplevet service helt over forventning. Idet jeg ikke er nogen ørn til det tekniske og jeg havde brug for både windows og parrallel på mine macs stødte jeg hurtigt på problemer med installation. For 1 år siden hjalp ham der står for apple afdeling gladeligt med at løse problemerne. Mens jeg sad ved disken i butikken hjalp han mig ind imellem han havde kunder. Da vi her et år senere op til min datters eksamen havde akutte problemer ringede jeg til Fona for at høre om de kunne hjælpe eller anbefale en teknikker jeg kunne ringe til akut. Igen opfordrede de mig til at komme ind i butikken så ville han lige kigge på om parallel ikke blot skulle afinstalleres og installeres igen.
Dette viste sig at være rigtigt og min datter var ovenud lettet over at hun havde sin computer til terminsprøven.
Jeg er hermed blevet fast kunde i Fona for hellere betale lidt mere og så have den sikkerhed at der også er god service og viden om produkterne selv 1 år efter et køb

Fona overholder ikke købeloven

Computeren er købt I Fona Esbjerg d. 27. december 2010. Computeren bliver indleveret indenfor garantiperioden d. 16. november 2011, med fejlbeskrivelse, at Skærmen ”fryser”. Computeren bliver sendt til reparation, og der går ca. 3 uger inden den returneres. I løbet af januar 2012 opstår samme fejl igen, og d. 19. januar indleveres den atter til reparation. Der går igen et par uger inden den returneres. allerede den 13. februar bliver den indleveret for tredje gang med samme fejl. På dette tidspunkt kræver jeg at handlen går tilbage og at Fona skal udbetale købesummen. Butikschefen mener imidlertid, at de har ret til at sende computeren til reparation endnu engang, på trods af, at købeloven og Fonas egne papirer klart foreskriver, at man som udgangspunkt kun har ret til et eller to reparationsforsøg for den samme fejl. Modstræbende går jeg med til, at Fona får et sidste forsøg på at udbedre fejlen. Efter de sædvanlige par ugers reperationstid, får vi computeren tilbage. Kort tid efter viser fejlen sig igen. Denne gang laver vi en video af computeren mens fejlen viser sig, som dokumentation for at fejlen findes. Dags dato henvender jeg mig atter i forretningen, denne gang ønsker jeg at handlen går tilbage, da fejlen jo stadig trods gentagende reparationsforsøg ikke er udbedret. Fonas souschef afviser mit krav, og henviser til at Fona har ret til at få computeren undersøgt hos en ekspert. Dette synspunkt bestrider jeg med henvisning til købelovens § 78 stk. 4 og § 79, samt til Fonas egne papirer, som er udarbejdet i samarbejde med Dansk Erhverv og forbrugerstyrelsen. Den er blevet undersøgt 3 gange og fejlen er ikke udbedret. Souschefen fastholder, at Fona har ret til at sende computeren ind til fornyet reparation. Da vi ikke kan blive enige, vælger jeg at tage computeren med igen, og henvender mig derefter til en advokat, som er enig med mig i, at vi har en sag, og at vi er fuldt berettigede til at kræve handlen ophævet og forlange pengene retur.

Jeg har aldrig tidligere været ude for så ringe service. Jeg kan overhovedet ikke anbefale nogen at handle i den butik.

Pia Nørgaard fandt anmeldelsen nyttig

Fona

Fint sted, men aalt for pricey

Fona er nogle fine ting, men alt for dyrt.

Nadezda Zudkova fandt anmeldelsen nyttig

Fint fjernsyn

Det fjernsyns vi købte derinde har fungeret fint, så vi er helt glade.

Pengene tilbage - uden problemer i Fona Farum

Købte et sports headset i Fona i Farum til Sony Ericsson smartphone.

Pakken var plomberet med en tekst om at varen ikke kan byttes hvis plomberingen er brudt.

Well, for at kunne bruge headset'et skal man jo åbne pakken, så dermed blev plomberingen brudt. Det viser sig så, at dette headset ikke fungerer med min smartphone. Hvad gør man så ? Jeg gik ned i butikken og forklarede sagen, og at jeg jo ikke havde mulighed for at opdage at headsettet ikke virkede med min smartphone, da der ikke stod noget om det udenpå pakken. Ekspedienten prøvede lige for en sikkerheds skyld selv og nåede frem til samme resultat, hvorefter han forsvandt ind bagved. Dukkede op to minutter senere med en grundig forklaring om at det købte headset kun virkede med iphone, at de ikke havde nogen andre headsets i butikken den dag, jeg kunne bruge. Og at hvis jeg ville købe et andet sted, så skulle jeg enten vælge et specifikt udviklet til min SonyEricsson model, eller vælge et uden mikrofon. Derefter fik jeg pengene tilbage.
Det var sgu god service. Jeg vender gerne tilbage til den butik.

Pia Nørgaard fandt anmeldelsen nyttig

Køb aldrig noget i Fona

Min ps3 er nu gået i stykker for 6. gang og alle gange har jeg skulle vente i minimum 6 uger. Sidst jeg var deroppe for at høre, hvordan det gik med den, stod deres sælger og grinte og sagde "du kan godt regne med 4 uger mere". På daværende tidspunkt havde jeg allerede ventet i 4 uger. Der er ingen service i Fona Hundige og jeg er helt sikkert færdig med at handle i Fona - selv Bilka har bedre service. Jeg håber, at jeres lortekæde går konkurs!

handel ikke i Fona.

har ligesom Ulrich været udsat for det samme med et ps3 spil. der ikke virkede. kunne ikke få det byttet eller pengene tilbage - trods bon, det var kun 7 dage gammel. jeg handler aldrig mere i Fona Aalborg.

Kaldte mig løgner.

Jeg købte et nyt xbox spil, der ikke havde plastik rundt om. Jeg fandt dog kort tid efter ud af (Spillet har aldrig været åbnet.), at min xbox var brændt sammen. Jeg tager tilbage til Fona få dage efter for at bytte spillet. Her bliver jeg mødt af en meget vred ung dame, som beskylder mig for at have åbnet det selv og derefter løjet om at jeg ikke havde. Efter 30 minutter ender jeg dog med at forlade butikken uden at have fået pengene tilbage.
-Fona Køge. Vi ses ikke igen.

• Paul
  • københavn, DK
  • 3 Anmeldelser

Som at slå i en dyne

Jeg troede at man kunne handle med et veletableret firma som Fona selv om de ikke har et e-mærke - det var en fejl!

Jeg købte gennem Fonamobilshop en Nokia telefon, men den havde tydelig været brugt før - der sad to sikkerhedssegl løst ovenpå hinanden på æsken og mobilen kunne ikke tændes.
Der var ingen faktura med.
Jeg gik i den nærmeste Fona butik og tilbageleverede telefonen som det er beskrevet i deres handelsbetingelser.
MEN de kunne ikke give mig en anden telefon og jeg ville kun få beløbet telefonen havde kostet, når jeg kunne vise en faktura!!
Efter en længere diskussion med ekspedienten fik jeg en kvittering for den afleverede telefon og de ville fra forretningen prøve på at få en faktura fra det firma som stod for leveringen af varen.
Jeg henvendt mig selv til det firma (adressen stod på følgeseddelen) og fik beskeden, at det var en sag mellem mig og Fona,,,
Ved anden besøg i Fona butikken fik jeg langt om længe en RMA kvittering hvilket betyder at jeg havde nu papir på at beløbet (1699 kr.) vil føres tilbage til min bankkonto.
Det var den 10. 2. 2012 og i dag den 8. 3. 2012 er der stadig ikke tilbageført nogen penge fra Fona - jeg har både telefonisk og per e-mail henvendt mig til Fona men uden resultat.
Jeg kan kun fraråde alle til at handle i Fonamobilshop!!
Den 9. 3. 12
den sidste udvikling i denne groteske historie er, at jeg ringede endnu en gang til Fonamobilshop kundecenter og tale med den samme medarbejder som nu sagde, at jeg skulle have en ny telefon,,, han havde snakkede med en medarbejdere i Fona (Østerbrogade 62 i KBH) og der fik han at vide, at jeg skulle have en ny telefon og han ville nu undersøge sagen, hvorfor jeg i det hele taget havde leveret telefonen tilbage(!)
Jeg forklarede endnu en gang hændelsesforløbet og mailede ham den kvittering fra forretningen -
Jeg opsøgte endnu en gang forretningen, hvor medarbejderen spurgte om jeg havde fundet min faktura,,,(!)
Til sidst fik jeg lovet, at beløbet blev krediteret i dag (d. 9.3.12)
Den 12. 3. 12 der er ikke kommet nogen penge ind på min bank....

Servicefilosofi: Ignorer kunderne?

Jeg kunne sagtens skrive en længere anmeldelse af den service, jeg har oplevet i efterhånden en del forskellige Fona-butikker. Den har både været uinformeret, uopsøgende, uinteresseret og ubehøvlet - kort sagt helt utilstrækkelig. Men det kan jeg se, at der allerede er en del, der har gjort.

Derfor vil jeg i stedet vende min opmærksomhed mod den såkaldte "kundeservice", man kan skrive til på www.fona.dk. Den er nemlig mindst lige så utilstrækkelig, ja, eller måske end ikke eksisterende?

Jeg henvendte mig første gang for nu halvanden måned siden og har sidenhen rykket for et svar, men jeg har endnu ikke hørt så meget som en lyd fra Fona. Derfor sidder jeg tilbage med en sær fornemmelse af, at det generelle motto i Fona må være noget a la: "Ignorer kunderne!" Og det er jo for så vidt fair nok, hvis det er servicefilosofien, men det undrer mig lidt, at man så ikke skriver dét på sin hjemmeside i stedet for det i virkeligheden fraværende spørgsmål: "Hvad kan jeg hjælpe med?", som nu pryder fona.dk.

Mine egne erfaringer fra servicefaget siger mig dog, at det ville være en god idé at sætte kunden mere i centrum. Det kunne I jo overveje fremadrettet, hvis I læser med her. Jeg vil i hvert fald ikke anbefale nogen at handle i Fona.

jens

jeg købte et norton antivirus i ålborg. til 3 pc . da jeg brugt en gang nægtede den at lægge det på andre .. jeg mødte op og sagde at den ikke vil lægge det på to pc mere. som den burde.. de to sælgere sagde gå hjem og prøv igen . eller køb et nyt.. dagen efter mødte jeg op igen , det var en anden sælger .. selvfølgelig skal du have et nyt.. og nu kører det bare .. så spild af tid .. sælger nr. 3 var ok

Besværlig og bøvlet

Ikke god service, og meget unge mennesker i telefonen, der ikke har forstand på service, men taler ud fra en manual.

Mobiltelefon Fona's netbutik

Køber og betaler mobiltelefon i Fonas netbutik, modtager ordrebekræftelse.
3 dage senere intet hørt eller modtaget, men kan se, at beløbet er hævet på min bankkonto.
Forespørger på email, hvor leverancen bliver af. Først 18-20 seneres ringes jeg op, om at Fona via track and trace kan se, at pakken ikke kunne afleveres og nu er på Kolding Posthus. Men jeg bor ikke i Kolding. Tilfældet er så, at jeg næste dag skal til Kolding, så jeg vil forsøge at få pakken udleveret, ellers skulle pakken først retur til København og derefter ud til mig.
Med masser af legitimation og ordrebekræftelsen lykkes det, selv om posten skulle have returneret pakken, da mit fornavn også var stavet forkert.Så Fona.dk kan ikke anbefales, de er uprofessionelle, langsomme , i mine øjne uegnet til at drive nethandel.

Fona Lyngby Storcenter - god service

Min søn brugte sine sparepenge på Skylanders Spyro til wii (startsæt).

USB dongle var desværre defekt ved udpakning.

Medarbejderne hos Fona i Lyngby Storcenter var meget hjælpsomme. De åbnede fluks en forseglet kasse, og ombyttede den defekte dongle.

Butikken handlede muligvis efter reglerne (hvad man kan forvente), men de gjorde det super venligt, og uden at sætte spørgsmålstegn.

Næsten synd de ikke så min søns gigantiske glæde da jeg kom hjem.

Handler der gerne igen.

Fona

God service til forhastet kunde

Jeg har just haft en meget positiv oplevelse med Fona i Roskilde. Jeg faldt for et tilbud på en demomodel af en Asus bærbar pc, og sælgeren Niclas Jensen var god til at lytte til mine spørgsmål angående maskinen. Det lykkes mig endda at få pruttet prisen en anelse ned.

Jeg fortrød dog købet på vejen hjem, da jeg i virkeligheden hellere ville bruge 1500 kroner ekstra og få en lidt større model. Fona yder 14 dages returret på varer købt i deres fysiske butikker - det er en service og ikke noget man bare kan forvente.

Normalvis skal varen være ubrudt for at man kan returnere varen. Da jeg havde købt en demomodel, var indpakningen selvsagt brudt. Alligevel kunne jeg dagen efter tale med Niclas, som med et smil returnerede varen, og står klar til at vejlede mig igen, når jeg har fundet budgettet til den støre model.

Jeg synes helt igennem at have oplevet en god og imødekommende service, i en situation hvor jeg reelt selv burde have tænkt lidt længere tid over om jeg ville slå til på et tilbud.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk