We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Forbrugerpost anmeldelser

Forbrugerpost Logo
Kunderne om Forbrugerpost : »Hvem er de?« »Forbrugerpost snyder, og de giver ikke penge tilbage« »Fup og svindel..« 9
Lavt

Ren Svindel

Svindel firma!

Udvalgt anmeldelse om Forbrugerpost

Fuldstændig overdrevne priser

Til gengæld er produkterne ikke særlig gode.

Der er rigtig mange problemer med hjemmesiden, som folk fra den ikke rigtig vil kendes ved. Man kan spørge hvad der skete med "kunderne har altid ret", for ligemeget hvor mange har læst betingelserne igennem, er det alle kunderne som tager fejl...

Helt klart noget folk skal holde sig fra.
Langt, langt væk fra.

Nu er jeg så lige kommet i det problem, at trods det jeg afmeldte mit abbonnement for længe siden, bliver de alligevel ved med at trække penge!

Det er VIRKELIG ren svindel

De lover alt muligt til små priser, men først skal man lige betale en stor pris hver måned for at få adgang til produkter som alligevel er dyre... Gver jo ingen mening. DET VÆRSTE ER AT, hvis/når nu man vil bestille, så kan man ikke for så er der et problem på siden eller et eller andet!!!!
REN SNYD og de STJÆLER ENS PENGE!

Hvem er de?

Jeg har aldrig hørt om dem før de begyndte at trække penge fra min konto. Jeg fandt ud af at de er et partner-site med PointShop. Jeg søgte på "Forbrugerpost" i min indbakke og fandt kun PointShop og kom i tanker om at jeg på et tidspunkt havde klikket på et link til en konkurrence som jeg valgte at klikke væk fra efter jeg havde indtastet mine informationer.
Jeg klikkede mig aldrig videre og indtastede aldrig noget der lignede kontonummer eller kortnummer, men de har registreret min aktivitet og nu bliver der pumpet penge ind på deres konto.

Svindel! - Ja! og banken kan ikke gøre noget ved det...

Jeg har aldrig modtaget noget fra dem ud over ENORMT dårligt humør!

Jeg er også gået i krigsmode mod PointShop, men jeg ved ikke hvor meget det hjælper.

Forbrugerpost

Forbrugerpost snyder, og de giver ikke penge tilbage

Forbrugerpost er det værste lort. Jeg havde købt et produkt derinde, så da jeg havde modtaget det fik jeg ikke et abonnements nummer (det skal man bruge for at afmelde sig deres bindene abonnement). Så havde de trukket 170 kr. på min konto og vil nu gøre det de næste 2 måneder. Jeg var godt klar over at hvis ikke man afmeldte sig deres åndsvage produkter, ville man være bundet til deres intropakke i 3 måneder. Så fordi deres maskine havde lavet en fejl er jeg bundet til at betale 170 kr. hver 4. uge i 3 måneder! De skulle skydes.....

Søren og Anonymous fandt anmeldelsen nyttig

Svindel og plattenslageri

Man kan få diverse ting. Bla. kondomer, helse sæt, badesæt osv osv

man acceptere åbenbart at de må sende 3 sendinger til en pris af 170kr pr sending.

Aldrig i mit liv om jeg vil betale 99kr for 20 kondomer. De snyder folk!

Jeg kunne ikke finde et sted hvor jeg acceptere at binde mig, men det står vel i betingelserne.. Sådan noget burde stå tydeligt og ikke gemt væk, hvilket jeg også tror det skal gøres. Har meldt dem til forbrugerklagenævnet. Banken gider ikke gøre noget.

Kåre og Søren fandt anmeldelsen nyttig

Fup og svindel..

Svindelfirma der samarbejder med pointshop.dk om at fra narre folk penge f.eks sælger de mp3 afspillere til 7 kr men den reelle regning lyder på 277 kr ??

1 stk politianmeldelse på vej herfra..

Kåre, Anonymous og Allan Haley Nielsen fandt anmeldelsen nyttig

Fint

Jeg har handlet der nogle gange via Pointshop.dk. Den sidste vare kom efter 3 uger fordi at varen var udsolgt og det kan de jo ikke gøre for, men ellers har det hele været meget fint. Og de plejer også godt nok at have tingene sendt til tiden, så jeg har dem til den aftalt tid.

Fint

Har handlet derinde nogle gange via PointShop.dk. Varene kom som regel til tiden. Men har også ventet i længere tid på det, men kun én gang.

- Anbefales.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk