We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Forexvaluta anmeldelser

Forexvaluta Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af Forexvaluta før du handler og giv selv din bedømmelse af Forexvaluta 2
Middel
5.8 af 10

2 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (2)
Forexvaluta

Gamle penge

Har ofte benyttet os af Forex Valuta før rejser, men da vi fik ugyldige penge sidste gang vi vekslede hos dem benyttes firmaet ikke længere. Det drejer sig om en rejse til vilnius marts 2011. Sedlerne udleverede fra FOREX var udgået for flere år siden, men da landets nationalbank hjemmeside (den engelske udgave) ikke havde opdateret dette havde man ved Forex ikke opdaget det! Det var i hvert fald forklaringen. Vi har ikke modtaget nogen form for kompensation, og siden de oprindelige mails ikke modtaget svar. Vi håber dog firmaet har lært af dette, og i hvert fald har styr på pengene til de baltiske lande. Vi har i hvert fald lært ikke at veksle penge hjemmefra.

Torben Sørensen fandt anmeldelsen nyttig

Forexvaluta

Forex har haft skjult parallelside i Sverige

Forex i sverige har haft en skjult parallelside som hed forexbank.se. Den har jeg brugt i meget lang tid, når jeg skulle se kurserne.

Jeg går ind på siden for at se kursen og bagefter kører jeg til Helsingborg og veksler på Forex vekslekontor.

Jeg får pludseligt en langt mindre kurs og han viser mig netsiden forex.se hvor jeg kan se kursen som giver mig næsten 3000 mindre.

Da jeg kommer hjem ringer jeg til medarbejderen og siger at han skal gå ind på forexbank.se og se kursen der. Han kender intet til den side, men kan godt se at kursen er meget anderledes der.

Jeg kontakter deres "kundeservice" som pludseligt oplyser at forexbank.se er en "uddannelsesside" som ikke skulle være tilgængelig på nettet.
Få minutter efter forsvinder siden og dirigerer direkte til forex.se.

Jeg kontakter deres hovedkontor som intet kender til forexbank.se
og i en mail påståes det først at siden ikke eksisterer. Bagefter indrømmer de at siden ikke skulle være offentlig, men at de ikke dækker kursforskellen.

Man kan ikke have to sider på nettet og så sige at den ene ikke er den rigtige. Så har man ikke meget check på sine ting.
De har i flere år haft to sider på nettet, men det er KUN den ene der gælder. Når det bliver opdaget, lukkes siden.

Jeg har dags dato anmeldt dem til finansinspektionen i Sverige.

De er som mange andre banker, ligeglad med om du mister penge på grund af deres fejl.

Har selvfølgelig alle tænkelige screendumps af forexbank.se, så bevisbyrden til enhver tid kan løftes.

Her er billedet af deres side som ikke eksisterer, når man spørger Forex.

Torben Sørensen fandt anmeldelsen nyttig

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk