[REPLY]
Nedenstående er en kopi af min anmeldelse af "Lagersalgforresten.dk" fra d. 26 maj 2009, da firmaet er identisk med "forresten.dk"
Butikkens hjemmeside er OK. Dog kan møblernes evt. skønhedsfejl ikke ses via websiden, hvorfor det anbefales at se møblerne i en af deres 2 butikker.
At servicen afspejler der er tale om et lagersalg, og ikke en "normal" butik, kan jeg sagtens leve med, da priserne er gode.
MEN butikken nægter efter salget af bl.a. et spisebord til mig, at mine vare er omfattet af garanti, og jeg har reklamationsret. Jeg købte et bord til 2.000 kr., hvor først et bordben faldt af efter en uge. Det blev lavet, men ikke ordentligt. Herefter faldt ben nr. 2 af (det havde samme fejl som ben nr. 1), ligesom de 2 sidste i dag ikke kan sidde ordentlig fast. Ved Lagersalgforresten sagde man dels, at man var igang med et ophørs udsalg, og "ikke havde mere at gøre med", dels at jeg ikke havde krav på garanti eller mere service, da varen var købt billigt, og som 2 sortering. Man indrømmede modvilligt, at der også er reklamationsret på 2 sorterings vare, men smækkede røret på, med ordene, at jeg bare kunne køre en sag hvis jeg ville, for man ønskede ikke at gøre mere for mig, eller prøve at finde en mindelig løsning (Det skal nævnes, at jeg fremførte 'min sag' på en pæn og konstruktiv måde, og bare gerne ville finde en løsning).
Mit råd: Hvis du tror den vare du køber kan holde, og du ikke får brug for garanti eller reklamation, så tag ud og se på varen, frem for at bestille den på hjemmesiden. Hvis varen ser OK ud, så overvej om du vil løbe risikoen mht. problemfyldt eller slet ingen service/garanti/reklamation.
Hvis du ønsker normal garanti efter købelovens bestemmelser, så hold dig væk fra dette sted.
Se i øvrigt: http://ekstrabladet.dk/kup/vagthundene/article1129056.ece
Jeg købte for nogen tid siden et langbord i asketræ hos firmaet. Da det ankom var det skadet.. bordpladen var simpelthen flækket på langs. Skaden var uden tvivl sket mens varen var emballeret, og kunne således være opstået på et hvilket som helst tidspunkt mellem fabrikken og undertegnede.
Jeg ringede til Forresten, som bad mig sende nogle billeder. Det var hurtig gjort, og straks efter havde jeg indehaveren i røret: selvfølgelig skulle jeg have et nyt bord. At det beskadigede bord så egentlig skulle genemballeres, var iflg. indehaveren ikke nødvendigt - og tak for det, for bordet vejer 75 Kg. - han ville blot sende et nyt bord, og det gamle skulle så retur med vognmanden.
Se, sådan skal det gøres.
Jeg vil derfor - også hvad angår service - anbefale Forresten til alle der vil have kvalitetsmøbler til en stærk pris.
Har netop måtte lade en handel gå tilbage med dem idet der ikke var styr på leverancerne.
Bestilte en lænestol, som ifølge dem er ny, og i sort læder.
De leverer en grå stol, som stinker af røg. Tydeligvis ikke et nyt møbel.
Leverancen går tilbage, men på trods af at de ikke har været i stand til at levere den vare de har solgt tilbageholder de fragtomk.
At Ekstra Bladet tidligere har haft fat i dem kan jeg såmænd godt forstå.
Her handler jeg ikke igen.
Vi bestilte en kommode -Queen - til badeværelset. Meget flot kommode, men da den var delvist samlet, viste det sig at den er dybere end angivet på hjemmesiden. Der stod 46 cm og den viste sig at være 48 i bunden og 48,5 i toppen. Højden var heller ikke korrekt, men det betød dog ikke noget for os. Det var dybden den var gal med, vi kunne ikke lukke døren til badeværelset.
Kontakt til firmaet med problemet, de beklagede meget og tilbød at vi kunne returnere det hele. Da kommoden blev leveret var den pakket i en kasse på en maskine, vi kunne umuligt få alle delene ned i denne, men det var ok, vi skulle bare putte i andre kasser eller poser. Kommoden blev hentet af fragtmanden meget hurtigt og der var ingen problemer med at regulere tidspunket så det passede. Sidst men ikke mindst, fik vi hver en krone retur meget hurtigt.
De 4 stjerner gives for meget flot, hurtig og fin service i forbindelse med returnering. Den femte stjerne mangler pga de forkerte mål på hjemmesiden.
Købte et Richmond 4 dørs klædeskab.
På website oplyses at skabet indeholder 2 bøjlestænger og to hylder.
Forresten vil rette i tekst på website.
Men jeg har nu et skab med en bøjlestang og ingen hylder. Det vil sige en stor tom kasse med fire døre, hvor jeg kan fylde mit tøj i.
Modtog møbler hurtig efter bestilling. Fik tilsendt manglende skruer ganske hurtig. Sofa har enkelte fejl der gør bedømmelsen kun kan være fire stjerner. Udemærket oplevelse
Betilte om morgenen, og havde mine møbler samme aften Svendborg/København
Billige møbler, hvis du samler selv.