We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Forumbiler anmeldelser

Forumbiler Logo
Kunderne om Forumbiler : »kun en ting er sikker, de holder ikke hvad de lover« »Fusker« »Lav ingen aftaler med Forum Biler i Horsens!« 5
Lavt
4.1 af 10

5 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (5)

Udvalgt anmeldelse om Forumbiler

Købte en VW vento i oktober 2011

Den var nysynet august 2011 og til en pris af 14900kr. Alarmklokkerne burde have ringet da vi besigtigede biler ellers skulle vi have taget en mekaniker med . Det har været en dyr omgang. Da vi kom til Forum Biler skulle bilen naturligvis prøvekøres, men der var ikke luft i forhjulet. Idioten af forhandleren kørte hen til nærmeste benzinstation i Hatting som lå 6 km med flad dæk. Hvorfor var jeg så dum ikke at have taget det som en advarsel. Alligevel gik jeg med til handelen, den gamle Polo Fox jeg havde indgik i handelen med skrotpris. Han forklarede at jeg alligevel ikke ville få mere. Et par dage senere viste det sig at han havde sat den til salg for 7900kr. Magen til fusker skal man lede længe efter. Min gamle Polo Fox kørte upåklagelig men det gør Ventoen ikke. Jeg forlangte ved købet at få fire nye dæk på, dette gjort, men af fire Th Hansens dæk som bilen slet ikke kunne køre med. Den spilder olie og efter min søn havde lånt den svigtede bremserne. Ved ekstra kontrol hvor vi fik den på en lift viste det sig at bilen er gennemhullet som en ost. Flere steder i bunden kan man stikke en finger op og mærke gulvtæppet. Er det fair salg spørger jeg og hvordan kan den gå igennem syn, ligger der nogle aftaler under bordet spørger jeg. Jeg har konfronteret den rådne forhandler skriftlig, men ingen respons, derfor har jeg underrettet Østjyllands polit. Siden er der konstateret rust i flere af de bærende dele, ligeså at den var blevet sminket flere steder så rusten nu træder tydeligt frem. Manglende moral og ligegyldighed er mine ord taget i betragtning at bilen er decideret livsfarlig at køre i. Kilometertælleren passede heller ikke den skulle have kørt 157000km ifølge slutsedlen , men der står 95000km. Ifølge VW skal der stå TOTAL ved km tælleren men det forsvinder når bilen har kørt over 300000km. Hvad har det kostet ialt at handle ved sådan nogle svindlere jo en defekt selvstarter 1500kr, 4 nye dæk 3600kr, ødelagt bremsebakke 1000kr pakninger og diverse 1000kr. For sådan en skrotbunke fra 1996. Hold jer væk fra denne forhandler.

• bang
  • Horsens, DK
  • 1 Anmeldelse

kun en ting er sikker, de holder ikke hvad de lover

køb IKKE bil ved forum biler Horsens. Vi købte en skoda og som andre skriver, så blev det som var lovet, slet ikke lavet. Motoren i bilen skulle laves, men det er den ikke blevet. soltaget i bilen kunne ikke lukkes, så jeg jeg kørte over for at få ham til at se på det. STOR fejl.... nu har vi et soltag, som er tabet sammen med tabe, fordi berg ødelage det totalt. En bil til 10.000... i dag et år efter en bil der ikke er noget vejr. og hans mekaniker kan heller ikke finde ud af atlave biler.. han har ødelagt den ene side rude, så den ikke han rulles ned.. men tilgengæld er piv utæt.

Fusker

Andet er der vist ikke at sige om ham.
Står med en bil fra ham med defekt motor, utroligt hvor lavt folk skal synke for at tjene lidt penge.
Har han en "under bordet" aftale med vejle nord bilsyn mon?

Forumbiler

Lav ingen aftaler med Forum Biler i Horsens!

Jeg kan kun advare mod at indgå aftaler med Forum Biler i Horsens!

Jeg har været udsat for at have lavet en besigtigelsesaftale på et bestemt tidspunkt på en bestemt dag. Da jeg - efter at har kørt 150 km. fra mit hjem - nåede frem til Forum Biler, var ingen til stede. Efter utallige telefonopkald til formentlig indehaveren, gav denne besked om, at han først kunne fremvise bilen 4 timer senere, hvorfor jeg igen måtte køre 150 km. for at komme hjem - med uforrettet sag. Jeg fik ikke engang en undskyldning. Det havde været almen anstændighed, hvis manden havde ringet til mig i god tid og havde aflyst mødet. Jeg vil derfor advare mod at indgå enhver form for aftaler med Forum Biler, hvis ikke man vil snydes. At jeg blev snydt skyldes formentlig også, at den bil, jeg var interesseret i, ville jeg kun købe, hvis Forum Biler kunne få den gennem et syn, hvilket Forum Biler formentlig ikke kunne.

Forumbiler

Pas på med denne forhandler !

Nu er du advaret. Garanti bliver ikke overholdt af denne firma. De nægter og lave noget hvis bilen skulle fejle indenfor garantien. Meget uærlig og prøver og tale sig ud fra alting. Citater: "det er normalt bilen kører skævt" normalt at den stopper midt på vejen" osv osv. Køb ikke herfra.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk