Execution time: 984ms

PERFEKT
9.4   af 10
114 kundeanmeldelser
Anmeld virksomhed
Denne webshop er tilmeldt e-mærket.

114 ANMELDELSER

Forbrugerklager

Myndigheder

Udvalgt anmeldelse om FOTO & FUN ApS

21. august 2010

Informationsniveau i top

Sidder nu endelig med mit nye Canon kamera i hånden og tænker at jeg godt nok har ventet lææænge på det. Men alligevel er jeg super tilfreds med FotoFun. Jeg er nemlig blevet holdt informeret undervejs - på et niveau, der ligger langt over hvad man kan forvente. Jeg blev allerede fra starten informeret om Canons leveringsproblemer og har siden modtaget løbende statusinformation. Og så var prisen også helt i orden :-)

17. august 2010

Jeg har købt et Canon kamera, som godt nok var i restordre fra Canonn, men jeg har fået god information fra FotoFun og har ikke været i tvivl om at de gjorde deres bedste. Handler klart her igen, da prisen også var rigtig.

13. august 2010

Et klar 12 tal

Jeg har købt en Canon kamera. Der var hurtig levering, pakket godt. Sådan skal det bare gøres. Jeg handler gerne en anden gang.

8. august 2010

Bedre kan det ikke gøres

Sendte en forespørgsel via hjemmesiden en tidlig morgen og fik svar kl. 8:54. Bestilte senere samme formiddag et kamera, som jeg modtog med posten næste formiddag. Sådan skal det gøres.

6. august 2010

Virkelig god service

Jeg bestilte mit objektiv for over en måned, men desværre kunne Nikon ikke levere. Men Foto-fun har været virkelige gode til at holde mig informeret. Så jeg vil helt sikkert benytte Foto-fun, når jeg senere skal bruge noget udstyr.

4. august 2010

Hurtig og præcis levering

Bestilling tirsdag middag - varer modtaget onsdag morgen. Sådan!

3. august 2010

Suveræn service

Hurtig kommunikation via mail, og hurtig levering!
Fornuftige priser of stort udvalg!
Kan varmt anbefales!

22. juli 2010

Hurtig svar.

Jeg er godt tilfreds med den service jeg har fået, godt nok kommer Sony DSC-HX5V godt 2 måneder efter jeg har bestilt den, der stod leveringstiden var 14+ dage. Da jeg skrev en mail til foto-fun gik der ikke mere end en time før jeg fik svar. Såfremt de havde leveret inden for den lovede leveringstid, ville de have fået 5 stjerner fra mig.

7. juli 2010

Super service og super hurtig levering

Skulle bruge et canon 550 og skrev en mail til foto fun, de svarede med det samme. Jeg skrev med dem tirsdag og modtog kamera i dag. Super iorden

2. juli 2010

Super handel

Jeg er meget tilfreds med den service jeg har fået, godt nok kommer varen 1 dag over den rigtige tid. Men da jeg skrev en mail til foto-fun gik der ikke mere end et par timer før jeg fik svar. God service, kan klart anbefales!

• Jan
  • 26 point
  • 6 Anmeldelser
30. juni 2010

Holdt hvad de lovede

Varen kom indenfor de lovede 3 dage og det var godt pakket ind. De levede altså op til alt hvad de lovede.

21. juni 2010

Kan kun anbefales:-)

Alt positivt herfra:-)

16. juni 2010

Super vejledning og leveringstid

Super god vejledning og ekstrem hurtig leveringstid.

15. juni 2010

Jeg bestilte et Canon SX-20 IS kamera og div. tilbehør. Det hele var forsvarligt pakket. Leveringen skete indenfor den lovede tid.

10. juni 2010

God og hurtig betjening, men ingen dansk manual

Jeg bestilte en Metz Mecablitz 58 AF, en lader og 4 AA batterier, og der kom ret hurtigt, men der var ingen dansk manual med, jeg kunne heller ikke finde en på foto-funs hjemmeside, så øv øv, jeg fik blitzen fredag så ville ha brugt weekenden til at sætte mig ind i tingene.
Jeg fik så en dansk manual tilsendt om mandagen fra den danske importører af blitzen. Derfor kun 4 stjerner, jeg har handlet der før og vil absolut handle der igen.

Tobias og Mads Dørup fandt anmeldelsen nyttig

7. juni 2010

Hurtig respons på email.

Man kan ikke klage over, at Foto-Fun ikke svarer på emails. For det gør de, meget hurtigt. Jeg bestilte et kamera hus, og selv om at leveringstiden, blev lidt længere end, hvad de lover på deres hjemmeside, sløv leverandør i mit tilfælde, så er jeg alt ialt godt tilfreds. Det bliver ikke sidste gang jeg handler der.

31. maj 2010

jamn der var slet ingen problemer

har købt et kamera og bestilling og levering er gået rigtig fint. Så glæder mig til at komme i gang med at bruge mit nye kamera

31. maj 2010

Hurtig levering - ingen problemer

Hurtig levering af Sony kamera fra www.foto-fun.dk
Billig pris, tracking af pakken online hos post-danmark, god service! Vil klart anbefale til andre.

28. maj 2010

Hurtig og korrekt levering

Har købt batteri til mit kamera.

25. maj 2010

Fantastisk service

Jeg skrev en mail sent onsdag aften med en forespørgsel på et kamera, der er i restordre nærmest alle andre steder. Torsdag morgen fik jeg en meget venlig mail retur - jeg bestilte og dagen efter kom pakkeposten med mit kamera. Sådan skal det bare være. Det er første gang, jeg handler hos Foto-Fun og vil ikke tøve med at anbefale butikken til andre.

20. maj 2010

Perfekt online bestilling

Alt forløb som det skulle og produkterne jeg bestilte (stativ, ball head og filter) var alle til de billigste priser man kunne finde på nettet og på lager.

Blev sendt samme dag fra Foto-fun og leveret til firmaet hvor jeg arbejder med Post Danmark kl. 8.10 dagen efter jeg bestilte, så 5 stjerner herfra. :-)

Hvis de fortsætter med de gode priser og den hurtige levering er det bestemt heller ikke sidste gang jeg handler her og vil også klart anbefale dem til folk jeg kender der skal bestille kameraudstyr.

Jan Jørgensen fandt anmeldelsen nyttig

18. maj 2010

God pris og leveringstid.

God pris og leveringstid.

Fik hvad jeg bestilte til den rigtige pris og den lovede leveringstid.

17. maj 2010

Bestilte et sony HX5V hvor det blev oplyst at der var en ekstra lang leveringstid. Fik en status på hvornår det kunne forventes leveret og det holdte stik.
God handel

16. maj 2010

lynhurtig levering

Jeg bestilte et Nikon p100. På hjemmesiden var angivet et par dages leveringstid, men det blev sendt dagen efter bestilling.

Ivan

14. maj 2010

Lynhurtig, præcis og godt

Købte maj 2010 Sony A850 efter fin info per E-mail. Afsendt samme dag, modtaget som forventet. Temmelig perfekt, her ku' andre lære noget...
mvh
Verner Kjærsgaard

11. maj 2010

Tilfreds!!

Jeg bestilte et kamera fredag aften og skrev en mail til dem søndag, da jeg SKULLE bruge kameraet torsdag.... Mandag formiddag havde de svaret og forklaret at canon leverede tirsdag og de derfor ville sende det der. Jeg tænkte uuuh bare de nu gør det, men som jeg går ind på min mail tirsdag formiddag er der en bekræftelse på afsending. Jeg er meget tilfreds med deres service. og kan klart anbefale dem..

9. maj 2010

Super!

Købte et Canon S 90 og et SanDisk Extreme 111 8 GB.
Fik hurtigt svar om levering på mail, god pris.
Ikke sidste gang jeg køber hos Foto-Fun
Kurt V. Olsen

4. maj 2010

Foto-Fun får de bedste anbefalinger herfra. Hilsen Carner

Købt et Tamron AF SP 17-50mm 2,8 XR DI II, tilfreds.

Købt et Sigma 105mm f/2,8 EX DG Macro,

28. april 2010

Det bestilte kamera kom dagen efter bestilling.

22. april 2010

jeg giver 5 stjerner.

Fin service og hurtig levering. Det var nemt og hurtigt.
Det kunne ikke være bedre. KF

Såden skal det gøres

Har købt.
Canon EOS 50D m /EF-S 17-85mm IS USM
Canon EW 73B modlysblænde
Canon Batteri BP-5511A
Hoya UV 67mm
Jeg havde lavet en fejl ved bestilling som blev rettet efter henvendelse pr. mail. Levering var lige som beskrevet på deres hjemmeside.
Canon ven

Super betjening og levering

Har handlet spejlrefleks-camera for første gang. Havde en del spørgsmål, som jeg fik gode forståelige svar på via mail med FotoFun. Så købte jeg. Super levering - alt var som det skulle være. Det er dog ikke første gang jeg har handlet der - og det bliver ikke sidste.
Kurt

Fin service

Bestilte en canon objektiv og modlysblænde den 01.04.10. De var lidt længe om det så jeg rykkede for den 14.04.10. Det viste sig at Canon havde leveringsproblemer. Det kan jeg ikke laste butikken for. Fik det bestilte den 21.04.10. Tak for handlen.

19. april 2010

Fik min vare leveret efter 6 dage, da den lige skulle hjem fra leverandøren først. Ingen fejl og mangler. Varen var forsvarligt indpakket. Hurtig service via email.

18. april 2010

God pris og hurtig levering!!

..........

16. april 2010

Rigtig gode priser, god betjening og hurtig respons på spørgsmål

Den eneste lille men jeg har er at leveringstiden på produkt siderne ikke følger lagerstatus. Så selvom der står 1-2 dages levering er det ikke nødvendigvis korrekt hvis varen ikke er på lager.

15. april 2010

Utrolig hurtig respons

Det går hurtigt fra man afgiver sin bestilling, til man har varen leveret af Posten.
Skriver man til Foto Fun - får man svar lige med det samme - et godt sted at handle. Mit køb var et Sony-digitalkamera med ekstra tilbehør.

8. april 2010

Hurtig respons

Bliver leveret som der stod på deres hjemmeside 2-3 dage så god handel

1. april 2010

fin service - hurtig ekspedition - udmærket oientering ang. produkt

jeg købte et digitalkamera DCM-TZ 10 fra Lumix.
Utrolig godt kamera til prisen. Det kan jo ses på
nettet.

26. marts 2010

Lever op til løfter

Min første kontakt med FOTO FUN hvor jeg købte et Olympus Mju 3000 bliver bestemt ikke den sidste.
Alt forløb planmæssigt

25. marts 2010

Super god service og tilbagemelding

Har købt kamera og tilbehør

• Alf
  • 5 point
  • 1 Anmeldelse
19. marts 2010

Super service!

Foto-Fun leverer hurtigt - jeg har bestilt forskellige varer som ikke var på lager iflg deres hjemmeside, men alligevel tog det kun 3 dage fra bestilling til levering. Mine bestillinger var også forsvarligt beskyttet i pakkerne, og deres kundeservice svarer hurtigt og kompetent. Godt gået!
Alf

4. marts 2010

Hurtig og effektiv levering

Jeg har købt Sony A550 DSLR, hukommelseskort og taske hos Foto-Fun, og er endnu engang meget begejstret for den hurtige og effektive levering.
Alt fungerer perfekt.

Hilsen Bo

4. marts 2010

Har købt et Nikon zoom objektiv af Foto Fun. Den var leveret efter 3 dage. Jeg fik i mellem tiden at par mails om ordren og om hvornår de afsendte pakken. Det er sådan det skal være. Har intet negativt at skrive.

2. marts 2010

Har købt telelinse. Bestilte varen,om fredagen,fik varen tirsdag. Selv om
varen,ikke var på lager. Og varen var upåklagelig. Bravo...

19. februar 2010

Hurtig levering.

Købte et objektiv til mit spejlrefleks kamera. foto-fun havde det ikke på lager, men lovede at kunne levere på 3 til 4 dage. Jeg fik varen 4. dagen, så det er helt perfekt. ;-)

29. december 2009

Helt igennem pålidelig forretning.

Har handlet kamera og kameraudstyr hos dem gentagne gange og har intet at udsætte på dem.

Leverer altid det bestilte til tiden. Helt uden problemer. Helt igennem positivt.

10. september 2009

Efter bogen..

Handlen gik efter skolebogen for internet-handel..

15. juli 2009

Service helt i top

Jeg har købt diverse tilbehør til mit spejlrefleks kamera og fik det allerede 2 dage efter. Alt var pakket forsvarligt ind. Det er ikke 1. gang jeg har handlet hos dem og denne service er altid det samme. Et ekstra plus er også deres priser.:-)

26. juni 2009

Køb af Digital kamera

Forsøgte mig med at købe et digita kamera gennem Foto-Fun.
Kundesupport svarer på mails inden for minutter! :) - En fejlordre på en oplader, blev sløjfet straks efter min henvendelse.
Kameraet blev afsendt efter 2 dage, og dette på trods af det ikke var på lager.
Desværre for mig og Foto-Fun blev min pakke "væk" for PostDanmark. (det fremgik af tracknummeret at det aldrig forlod afsendingsstedet)
Ingen problemer med at få mine penge tilbage, de blev overført til min konto efter 2 dage.
Vil ikke tøve med at handle her igen.
Det eneste irriationsmoment, er slevfølgelig at jeg ikke modtog mit kamera, - hvilket Foto-Fun var uden skyld i.

24. maj 2009

Rettidig levering.

Det er min første handel hos foto-fun og de har levet fuldstændig op til mine forventninger. Levering til tiden og de korrekte varer. En super oplevelse.

20. februar 2009

Dårlig service ved garanti fejl.

Jeg har købt et ramkort som er gået i stykker. efter gentagende forsøg på at få det byttet, holde de pludselig op med at svare, og skriver at det er grundet sygdom, men kommer aldrig tilbage mere. det er nu godt 2 måneder siden jeg første gang anmeldte fejlen og bad om et nyt kort.

Besvarelse fra FOTO & FUN ApS

20. februar 2009

Hej Erik

Det er korrekt at vi i starten af januar 2009 havde en sygdomsperiode, men vi har været tilbage siden 15-1-09 og har siden da besvaret alle henvendelser.
Du er meget velkommen til at sende kortet til os, så håndteres reklamationen selvfølgeligt.
Ved ram-kort fejl er normal procedure at kortet ombyttes.

I dit tilfælde har vi senest svaret d. 15-1-09 hvor vi afventet modtagelse af ram kortet.

Foto-Fun.dk

21. december 2008

Udemærket butik

Levering til tiden :)

10. juli 2008

Ganske udmærket

Jeg har nu handlet med Foto-Fun 4 gange, og der har indtil videre ikke været noget særligt at bemærke.

Jeg købte for nogle dage siden et kamera, som jeg først bagefter opdagede, at de ikke havde på lager.
Jeg kontaktede så kundesupporten, der hurtigt og venligt svarede tilbage, at kameraet ville blive sendt samme dag.
Jeg modtog det så, dagen efter afsendelsen, og det var pakket godt ind.

En ting der irritere mig lidt, er at små ting (f.eks. hukommelseskort og lignende), sender de som pakke, når det faktisk godt kunne være i en kuvert. Det er lidt irriterende at skulle betale 50 kr. i forsendelse, for et hukommelseskort.

Så alt i alt et fint sted at handle.

25. juni 2008

Udemærket

Jeg har købt ind her en enkelt gang, og det har jeg ikke fortrudt. De har et stort udvalg af ting som de ikke har på lager, men de overholdt altså leveringstiden på 5 arbejdsdage i mit tilfælde. Udemærket.

15. maj 2008

God butik - levering til tiden

Ingen anmærkninger til denne butik overhovedet. Der er levering til tiden og man får den korrekte vare tilsendt ved bestilling. Dog var prisen på den vare jeg skulle have, den højeste på edbpriser.dk hos denne butik, men det var den eneste butik som havde varen på lager. De andre butikker kunne ikke skaffe den hjem.

• K.K
  • 14 point
  • 2 Anmeldelser
28. marts 2008

Fejlfri og hurtig ekspedition.

13. marts 2008

Har handlet en del med Foto-fun - også til brug i den kommune, jeg er ansat i (kameraer til skoler m.m.).

Leveringstid altid overholdt, gode priser og udspecificerede regninger. Ingen problemer der.

Svarer desuden hurtigt (<24 timer) på mails.

27. august 2007

Har handlet hos dem een gang. Det foregik lige efter bogen...

Edbpriser.dk bruger

Vi kan ikke vise et uddrag af teksten, da www.edbpriser.dk ikke publicerer anmeldelsestekster

Detaljeret statistik

virksomheden er anmeldt af:

trustpilot brugere (59 anmeldelser)
edbpriser.dk (55 anmeldelser)

FOTO & FUN ApS Support

Om supporten

Foto-Fun.dk Digitalshoppen med det store udvalg af digitale kamera, video kamera, DVD optager, GPS navigation samt kamera tilbehør til faste lave priser.

Skriv til foto@foto-fun.dk
Ring til
Vi bor Elmevej 6
5210 Odense NV
Denmark

Alternativer til FOTO & FUN ApS

Danskdatasalg

Hans Peder Jakobsen : "Købte Samsung HT-SB1R hos "danskdatasalg A/S". Alt er forløbet perfekt. Kan varmt anbefales!" Læs mere

12 timer siden

Coolpriser

Freddy K : "vi har købt et billigt cover og beskyttelsesfilm. beskyttelsesfilmen passede perfekt på min iphone 3g selvom jeg har været uheldig f" Læs mere

20. august 2010

Mamaslife

K : "Jeg har prøvet at bestille to gange fra Mamaslife, den ene gang skulle jeg bytte en julegave, og det foregik nemt og uden problemer, jeg var lidt" Læs mere

5 timer siden

billeder · dvd · foto · fotoudstyr · mp3 Tilføj kategori

Download Trustpilot

Skeln mellem gode og dårlige virksomheder, når du surfer på nettet

Få Trustpilot vist i din google søgning.

Download Trustpilot
fandt anmeldelsen nyttig. Enig? 0 fandt anmeldelsen nyttig og