Execution time: 624ms

PERFEKT

9.1 / 10
41 kunder har anmeldt Foto Fun
Forhandlerinfo
Vi har samlet og analyseret 41 brugeranmeldelser fra internettet. TrustScore for denne virksomhed er 9.1 / 10 = PERFEKT. Med 41 anmeldelser er den statistiske signifikans acceptabel.
Denne webshop er tilmeldt e-mærket.

41 ANMELDELSER

Forbrugerklager

Myndigheder

Niels Bo Krusell

4. marts 2010

Hurtig og effektiv levering

Jeg har købt Sony A550 DSLR, hukommelseskort og taske hos Foto-Fun, og er endnu engang meget begejstret for den hurtige og effektive levering.
Alt fungerer perfekt.

Hilsen Bo

Udvalgt anmeldelse om Foto Fun

Anders Lorentzen

4. marts 2010

Har købt et Nikon zoom objektiv af Foto Fun. Den var leveret efter 3 dage. Jeg fik i mellem tiden at par mails om ordren og om hvornår de afsendte pakken. Det er sådan det skal være. Har intet negativt at skrive.

Ib Graversgaard

2. marts 2010

Har købt telelinse. Bestilte varen,om fredagen,fik varen tirsdag. Selv om
varen,ikke var på lager. Og varen var upåklagelig. Bravo...

Brian Nielsen

19. februar 2010

Hurtig levering.

Købte et objektiv til mit spejlrefleks kamera. foto-fun havde det ikke på lager, men lovede at kunne levere på 3 til 4 dage. Jeg fik varen 4. dagen, så det er helt perfekt. ;-)

Per Lundbech

Odense

29. december 2009

Helt igennem pålidelig forretning.

Har handlet kamera og kameraudstyr hos dem gentagne gange og har intet at udsætte på dem.

Leverer altid det bestilte til tiden. Helt uden problemer. Helt igennem positivt.

Ronni S P

10. september 2009

Efter bogen..

Handlen gik efter skolebogen for internet-handel..

Hans Nielsen

15. juli 2009

Fantastisk! Hurtig levering. Jeg bestilte fler varer den ene dag og næste dag kom posten og afleverede den ved min dør. Varene var forsvarligt og sikkert pakket. Helt sikkert en at jeg vil vende tilbage til dem, når der er andre ting som jeg har behov for.

gitte gravesen

26. juni 2009

Køb af Digital kamera

Forsøgte mig med at købe et digita kamera gennem Foto-Fun.
Kundesupport svarer på mails inden for minutter! :) - En fejlordre på en oplader, blev sløjfet straks efter min henvendelse.
Kameraet blev afsendt efter 2 dage, og dette på trods af det ikke var på lager.
Desværre for mig og Foto-Fun blev min pakke "væk" for PostDanmark. (det fremgik af tracknummeret at det aldrig forlod afsendingsstedet)
Ingen problemer med at få mine penge tilbage, de blev overført til min konto efter 2 dage.
Vil ikke tøve med at handle her igen.
Det eneste irriationsmoment, er slevfølgelig at jeg ikke modtog mit kamera, - hvilket Foto-Fun var uden skyld i.

Henning Friis

24. maj 2009

Rettidig levering.

Det er min første handel hos foto-fun og de har levet fuldstændig op til mine forventninger. Levering til tiden og de korrekte varer. En super oplevelse.

Erik Højby

20. februar 2009

Dårlig service ved garanti fejl.

Jeg har købt et ramkort som er gået i stykker. efter gentagende forsøg på at få det byttet, holde de pludselig op med at svare, og skriver at det er grundet sygdom, men kommer aldrig tilbage mere. det er nu godt 2 måneder siden jeg første gang anmeldte fejlen og bad om et nyt kort.

20. februar 2009
Skjul virksomhedens svar

Hej Erik

Det er korrekt at vi i starten af januar 2009 havde en sygdomsperiode, men vi har været tilbage siden 15-1-09 og har siden da besvaret alle henvendelser.
Du er meget velkommen til at sende kortet til os, så håndteres reklamationen selvfølgeligt.
Ved ram-kort fejl er normal procedure at kortet ombyttes.

I dit tilfælde har vi senest svaret d. 15-1-09 hvor vi afventet modtagelse af ram kortet.

Foto-Fun.dk

TMEH

21. december 2008

Udemærket butik

Levering til tiden :)

JensChristian

10. juli 2008

Ganske udmærket

Jeg har nu handlet med Foto-Fun 4 gange, og der har indtil videre ikke været noget særligt at bemærke.

Jeg købte for nogle dage siden et kamera, som jeg først bagefter opdagede, at de ikke havde på lager.
Jeg kontaktede så kundesupporten, der hurtigt og venligt svarede tilbage, at kameraet ville blive sendt samme dag.
Jeg modtog det så, dagen efter afsendelsen, og det var pakket godt ind.

En ting der irritere mig lidt, er at små ting (f.eks. hukommelseskort og lignende), sender de som pakke, når det faktisk godt kunne være i en kuvert. Det er lidt irriterende at skulle betale 50 kr. i forsendelse, for et hukommelseskort.

Så alt i alt et fint sted at handle.

RasmusR

25. juni 2008

Udemærket

Jeg har købt ind her en enkelt gang, og det har jeg ikke fortrudt. De har et stort udvalg af ting som de ikke har på lager, men de overholdt altså leveringstiden på 5 arbejdsdage i mit tilfælde. Udemærket.

Martin

15. maj 2008

God butik - levering til tiden

Ingen anmærkninger til denne butik overhovedet. Der er levering til tiden og man får den korrekte vare tilsendt ved bestilling. Dog var prisen på den vare jeg skulle have, den højeste på edbpriser.dk hos denne butik, men det var den eneste butik som havde varen på lager. De andre butikker kunne ikke skaffe den hjem.

K.K

28. marts 2008

Fejlfri og hurtig ekspedition.

Erik K.

13. marts 2008

Har handlet en del med Foto-fun - også til brug i den kommune, jeg er ansat i (kameraer til skoler m.m.).

Leveringstid altid overholdt, gode priser og udspecificerede regninger. Ingen problemer der.

Svarer desuden hurtigt (<24 timer) på mails.

Henrik Sørensen

27. august 2007

Har handlet hos dem een gang. Det foregik lige efter bogen...

Edbpriser.dk bruger

Vi kan ikke vise et uddrag af teksten, da www.edbpriser.dk ikke publicerer anmeldelsestekster

Annonce fra Google

KARAKTER FORDELING

VIRKSOMHEDEN ER ANMELDT AF:

trustpilot brugere (17 anmeldelser)
edbpriser.dk (24 anmeldelser)

De bedste virksomheder

håndværk
1. Byggestart
www.byggestart.dk
Det er genialt, at Byggestart sørger for at finde håndværkere
3. Jod Bog
www.jod-bog.dk
Mangler du en god bog, så er den sikkert her
fladskærm
1. Bergs
www.bergs.dk
Rigtig hurtig og god service
2. Danskdatasalg
www.danskdatasalg.dk
Kanon handel og betjening.
3. Itstore
www.itstore.dk
God handel
computerspil
1. Netgiraffen
www.netgiraffen.dk
gode priser og super hurtig levering
2. Netile
www.netile.dk
Perfekt
3. Coolshop
www.coolshop.dk
God service, hurtig levering
FOTO & FUN APS
Foto-Fun.dk Digitalshoppen med det store udvalg af digitale kamera, video kamera, DVD optager, GPS navigation samt kamera tilbehør til faste lave priser.
Virksomhed:
Antal omtaler:
ingen medieomtale
Ret virksomhedsinfo

Download TrustGuard

Skeln mellem gode og dårlige virksomheder, når du surfer på nettet Skeln mellem gode og dårlige virksomheder, når du surfer på nettet Download TrustGuard

Forholdsregler mod falske anmeldelser

• Vi foretager stikprøver af brugernes troværdighed
  • Vi tager forbehold overfor anonyme anmeldelser
  • Vores brugere rapporterer utroværdige anmeldelser
Som forbruger bør du altid forholde dig kritisk til indholdet på hjemmesider.
Læs mere i vores retningslinjer

For virksomheder

Tag kontrol med dit omdømme og skab et retvisende og troværdigt billede af din virksomhed.
Se Trustpilots sektion for Virksomheder
Trustbox
Annonce fra Google
fandt anmeldelsen nyttig. Enig? 0 Var denne bedømmelse brugbar?