4. marts 2010
Hurtig og effektiv levering
Jeg har købt Sony A550 DSLR, hukommelseskort og taske hos Foto-Fun, og er endnu engang meget begejstret for den hurtige og effektive levering.
Alt fungerer perfekt.
Hilsen Bo
Udvalgt anmeldelse om Foto Fun
4. marts 2010
Har købt et Nikon zoom objektiv af Foto Fun. Den var leveret efter 3 dage. Jeg fik i mellem tiden at par mails om ordren og om hvornår de afsendte pakken. Det er sådan det skal være. Har intet negativt at skrive.
2. marts 2010
Har købt telelinse. Bestilte varen,om fredagen,fik varen tirsdag. Selv om
varen,ikke var på lager. Og varen var upåklagelig. Bravo...
19. februar 2010
Hurtig levering.
Købte et objektiv til mit spejlrefleks kamera. foto-fun havde det ikke på lager, men lovede at kunne levere på 3 til 4 dage. Jeg fik varen 4. dagen, så det er helt perfekt. ;-)
29. december 2009
Helt igennem pålidelig forretning.
Har handlet kamera og kameraudstyr hos dem gentagne gange og har intet at udsætte på dem.
Leverer altid det bestilte til tiden. Helt uden problemer. Helt igennem positivt.
10. september 2009
Efter bogen..
Handlen gik efter skolebogen for internet-handel..
15. juli 2009
Fantastisk! Hurtig levering. Jeg bestilte fler varer den ene dag og næste dag kom posten og afleverede den ved min dør. Varene var forsvarligt og sikkert pakket. Helt sikkert en at jeg vil vende tilbage til dem, når der er andre ting som jeg har behov for.
26. juni 2009
Køb af Digital kamera
Forsøgte mig med at købe et digita kamera gennem Foto-Fun.
Kundesupport svarer på mails inden for minutter! :) - En fejlordre på en oplader, blev sløjfet straks efter min henvendelse.
Kameraet blev afsendt efter 2 dage, og dette på trods af det ikke var på lager.
Desværre for mig og Foto-Fun blev min pakke "væk" for PostDanmark. (det fremgik af tracknummeret at det aldrig forlod afsendingsstedet)
Ingen problemer med at få mine penge tilbage, de blev overført til min konto efter 2 dage.
Vil ikke tøve med at handle her igen.
Det eneste irriationsmoment, er slevfølgelig at jeg ikke modtog mit kamera, - hvilket Foto-Fun var uden skyld i.
24. maj 2009
Rettidig levering.
Det er min første handel hos foto-fun og de har levet fuldstændig op til mine forventninger. Levering til tiden og de korrekte varer. En super oplevelse.
20. februar 2009
Dårlig service ved garanti fejl.
Jeg har købt et ramkort som er gået i stykker. efter gentagende forsøg på at få det byttet, holde de pludselig op med at svare, og skriver at det er grundet sygdom, men kommer aldrig tilbage mere. det er nu godt 2 måneder siden jeg første gang anmeldte fejlen og bad om et nyt kort.
21. december 2008
Udemærket butik
Levering til tiden :)
10. juli 2008
Ganske udmærket
Jeg har nu handlet med Foto-Fun 4 gange, og der har indtil videre ikke været noget særligt at bemærke.
Jeg købte for nogle dage siden et kamera, som jeg først bagefter opdagede, at de ikke havde på lager.
Jeg kontaktede så kundesupporten, der hurtigt og venligt svarede tilbage, at kameraet ville blive sendt samme dag.
Jeg modtog det så, dagen efter afsendelsen, og det var pakket godt ind.
En ting der irritere mig lidt, er at små ting (f.eks. hukommelseskort og lignende), sender de som pakke, når det faktisk godt kunne være i en kuvert. Det er lidt irriterende at skulle betale 50 kr. i forsendelse, for et hukommelseskort.
Så alt i alt et fint sted at handle.
25. juni 2008
Udemærket
Jeg har købt ind her en enkelt gang, og det har jeg ikke fortrudt. De har et stort udvalg af ting som de ikke har på lager, men de overholdt altså leveringstiden på 5 arbejdsdage i mit tilfælde. Udemærket.
15. maj 2008
God butik - levering til tiden
Ingen anmærkninger til denne butik overhovedet. Der er levering til tiden og man får den korrekte vare tilsendt ved bestilling. Dog var prisen på den vare jeg skulle have, den højeste på edbpriser.dk hos denne butik, men det var den eneste butik som havde varen på lager. De andre butikker kunne ikke skaffe den hjem.
28. marts 2008
Fejlfri og hurtig ekspedition.
13. marts 2008
Har handlet en del med Foto-fun - også til brug i den kommune, jeg er ansat i (kameraer til skoler m.m.).
Leveringstid altid overholdt, gode priser og udspecificerede regninger. Ingen problemer der.
Svarer desuden hurtigt (<24 timer) på mails.
27. august 2007
Har handlet hos dem een gang. Det foregik lige efter bogen...
Vi kan ikke vise et uddrag af teksten, da www.edbpriser.dk ikke publicerer anmeldelsestekster