We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Fotogaven anmeldelser

Fotogaven Logo
Kunderne om Fotogaven : »Super fint og hurtig ekspedition« »Fantastisk service« »Ekstremt hurtigt levering« 29
Godt
8.6 af 10

29 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (29)
  • Verificeret køber

Super fint og hurtig ekspedition

Super flink vejledning pr. telefon. God kvalitet og hurtig ekspedition.

Udvalgt anmeldelse om Fotogaven

• Mette
  • københavn, DK

Problemer med softwaren

Jeg synes selve produktet bliver rigtig godt! Men jeg har haft utrolig mange problemer med softwaren. Programmet som kalenderen laves i, går konstant i koks og jeg har måttet starte om flere gange. Om det kun er fordi der er problemer med programmet til mac, ved jeg ikke? Men dette bør I ihvertfald få kigget på, da det er super ærgerligt da jeres færdige produkt jo er af god kvalitet! Og jeg gerne vil blive ved med at købe ting hos jer... Men det bliver simpelhen for besværligt og programmet bliver hurtigt et irritationsmoment! Håber I vil få forbedret softwaren! :-)

Hej Mette

Det er vi rigtig kede af at høre, har testet det men uden at kunne finde fejlen.
Det tyder på at det kun er et Mac problem og åbenbart ikke på alle.
Jeg har rapporteret fejlen videre til firmaet som har udviklet softwaren.
Jeg ved at der kommer en ny version i starten af det nye år, så regner med at fejlen senest er rettet der.
Den nye version har bla. også en bedre tekst mulighed.
Hvis du mailer os din mail adresse vil jeg sende dig et rabat kode som kompensation
for det ekstra arbejde.
Vores mail adr er info@fotogaven.dk

Fantastisk service

Nu har vi brugt Fotogaven nogle gange, og hver gang overgå de sig selv. Det er utroligt, hvor gode, hurtige og serviceminded de er.

Intet mindre end fantastisk. For netop på grund af deres venlighed og deres service, er vi blevet faste kunder, hver jul.

//Henrik

• Maria
  • 2 Anmeldelser

Ekstremt hurtigt levering

Fik min kalender kun 3 dage efter jeg havde lavet den og kvaliteten var perfekt :)

Fotogaven

Super service og kvalitet!

Kan varmt anbefale fotogaven.dk! Har købt hos dem flere gange, og får altid et rigtig godt produkt, der lever helt op til mine forventninger.

Havde også brug for hjælp på et tidspunkt, pga. en selvforskyldt fejl, men fik hurtig og god hjælp, efter jeg sendte en mail til dem.

Super

Perfekte produkter

• Eva
  • Verificeret køber

Skønne produkter - ærgerlig rabatoplevelse!

Jeg har bestilt 6 varer over Fotogaven, 2 forskellige; en bog og en kalender. Softwaren er nem og hyggelig at arbejde med, og opfylder mine behov fuldt ud. Nemt at bestille og betale også. Har også fået mine varer leveret til tiden, så det har alt i alt været en god oplevelse, og Fotogaven har holdt, hvad de har lovet. Eneste ærgerlige oplevelse var, at modtage varerne, som jeg har betalt fuld pris for sammen med et julerabatkort, hvor jeg kan få rabat på præcis de samme varer, havde jeg blot bestilt nu. Det er lidt surt at gå glip af den rabat, fordi jeg gerne ville være i ordentlig tid med julegaverne. Øv øv at blive viftet om næsen med en god rabat, som jeg ikke kan bruge til noget. Ville have sparet over 150 kroner på det....

Hej Eva

Først er jeg glad for at høre at du er glad for dine produkter, det er vigtigt for os.
Jeg vil der til sige at det godt kan ske at vi har glemt (da vi har meget travlt :-)) at skrive det til dig,
men er næsten 100 % sikker på at vi har trukket rabatten fra det beløb vi har hævet på din konto.
Prøv lige at tjekke om ikke det passer, for selvfølgelig skal du da have rabatten selv om du ikke havde set tilbudet.
I den anledning kan jeg iøvrigt anbefale at du enten tilmelder dig vores side på facebook eller vores nyheds brev på hjemmesiden, her vil tilbud mv blive postet.
Skulle rabatten mod forventning ikke være trukket, skriv da til os på info@fotogaven.dk så finder vi ud af det.

Mvh.

Fotogaven

Professionel, hurtig og flot arbejde!

Sendte bestilling på fotobog torsdag og lørdag formiddag var
bogen færdig til afhentning.
Den var prof.lavet, god kvalitet og flot arbejde.

• Line
  • 8920 Randers NV, DK
  • 3 Anmeldelser

Perfektion

Det er altid en fornøjelse at handle hos Fotogaven.dk. God kvalitet, hurtig levering og rare medarbejdere.

Fotogaven

Det sikre valg, hvis man vil give lidt ekstra

Jeg kiggede mig godt omkring, inden jeg fandt stedet der skulle sælge mig en fotobog. Foto.com og Vistaprint.dk havde dårlige anmeldelser herinde, så jeg valgte Fotogaven.dk.
Det var ikke billigst, faktisk var prisen ret høj. Men produktet var godt og servicen god.

Jeg gjorde dem opmærksom på en feature i deres fotobog-program, som de ikke selv var klar over, og fik en 20% rabatkode. Fornemt og dejligt at være værdsat :)

Alt i alt en god handel, og den femte stjerne mangler fordi prisen stadig er høj ift. andre sider. Dog giver det mening, for at få hurtig ekspedition og god service. Bare man er villig til det.

• Verificeret køber

Flotte billeder og god service

Et super godt sted at få lavet fotobog, og en fantastisk service.

• Verificeret køber

Dejlig nemt at gå til, dog drillede softwaren

Endelig et sted hvor man kunne downloade et program til at designe egne invitationer. Det var nemt og hurtigt at downloade programmet, men der var en del vanskeligheder med at få skrevet teksten (tekst ændrede sig og skrifttype var svær at ændre) - men det lykkedes til sidst, og resultatet af invitationerne blev utrolig flot, og lige så godt som man havde forestillet det på computeren. Og hurtig samt smertefri levering :)

Fotogaven

Super godt, fra bestilling til produkt- smukt.

Fin hjemmeside med mange muligheder. Fantastisk service og meget hurtig levering. Pris og produkt passer sammen. Et super flot resultat. Vil helt klart anbefale til andre at bruge jer,- og vi vender tilbage :-)

flotte fotobøger

Jeg har nu fået lavet ialt 6 fotobøger hos Fotogaven. Jeg kan kun anbefale at bruge dem, hvis man sætter fotokvaliteten højt. Den er helt i top hos Fotogaven. Softwaren er nem at arbejde med, og er, efter den sidst nye opdatering, blevet endnu bedre. Desværre er prisen fulgt med op og nærmer sig smertegrænsen. Jeg laver mine album i A4 og kunne godt tænke mig, hvis de kunne fås med blødt omslag, det kunne måske tage toppen af prisen.

Hej Annette

Tak for de fine ord om kvalitet og service. Det er rigtigt, at prisen er steget en del på
hårdt omslag med billede hele vejen rundt- Det er fordi vi reelt på dette produkt var
alt for billige i forhold til konkurrenterne, da denne type cover kræver en del manuelt arbejde. Der er til gengæld kommet et nyt hårdt cover,
som er sort med billede på front i blandt andet 20x30 cm, som prismæssigt har lagt sig
på ca. samme pris, som hvor det andet lå før.
Som blødt cover kan vi desværre kun tilbyde A-4 som landskab´s format, det er noget maskinteknisk der gør, at vi ikke har dette produkt som portræt.

Fotogaven.dk kan anbefales

Både softwaren og den personlige kontakt er meget tilfredsstillende. Fotogaven.dk holder det hvad den lover og produktet, der kommer ud i den anden ende er flot og præsentabelt.

Fantastisk service

købte flere ting, bla. en kop, en kalender og en collage, og de var alle super fine!
De har en fantastisk kunde service og er altid til at komme i kontakt med!
+++++ herfra!

• NRS

God kvalitet

Fotogaven -
Vi bestilte fotokalender og er meget tilfreds med den, kvalitet i top. Er også meget glade med hvor hurtigt de var til at levere.
Men programmet som man downloader og bruger for at sætte kalenderen op fungerede ikke ordentlig og jeg skulle 3 gange lave det hele om igen. Desuden kom navne på dagene (fx fastelavn, 2.pinsedag osv) på forkerte datoer året 2011 når man valgte et andet sprog end dansk.

Hej

Det er vi meget kede af, vi har ikke før hørt om fejl i softwaren, hvilket sprog valgte i?
Der kommer en ny version af softwaren i starten af næste år, som skulle have nogle
forbedringer, og vi repoterer selvfølgelig fejlen til udbyderen så vi kan få den rettet
så hurtig som muligt.
Hvis du mailer mig din adr. på info@fotogaven.dk vil vi sende dig en tilgode sedel, så du kan
prøve den nye software næste år.

• Verificeret køber

Super kalender og hurtig levering

Flot håndværk og kvalitets produkt for anden gang. Jeg er yderst tilfreds, ydermere hurtig levering og gode priser

Fotogaven

Super god service og produkt helt i top!

Har har handlet 2 gange hos fotogaven.dk. Første gang købte jeg 1 billede på lærred og anden gang 2 billeder på lærred. Produktet er bare i TOP kvalitet, og servicen var rigtig god. Prisen er også ganske fornuftig i forhold til konkurrenter. Vil klart handle hos dem igen!

Udmærket

fotogaven.dk. Og købt en fotobog

Fotogaven

Billedkvalitet og levering i top.

Har købt en fotobog efter eget design i 20x20 cm. hos Fotogaven.dk

Hurtig levering og kvaliteten i top.

• Liry

Proffesionelt

Jeg bestilte en fotobog med lidt anderledes krav, og Fotogaven imødekom disse krav. De er altid klar til at hjælpe og vejlede.

Jeg er rigtig glad for resultatet, - og den gode service!

Fotobog fra "Fotogaven"

Levering til tiden - flot kvalitet - simpelthen et rigtig flot produkt, der kun kan anbefales til andre.

Fotogaven

Super kvalitet og hurtig levering

Jeg har nu flere gange benyttet mig af fotogaven.dk til fremstilling af rejse-billed-bøger, og er endnu engang imponeret over resultatet.
Programmet, der bruges til at lave bøgerne er super godt- let tilgængeligt, men samtidig med mulighed for mange små finesser.
Jeg modtog min seneste bestilling blot to dage efter afsendning, og kvaliteten var HELT i top. Billederne virker meget skarpere end det jeg har oplevet ved andre virksomheder (selvom der er brugt samme kamera).
Virkelig tilfreds med både processen og resultatet, og har allerede anbefalet dem til hele min omgangskreds :)

god service

fint produkt. nem intuitiv software. god kvalitet.
Leo Odgaard

www.fotogaven.dk

Rigtig god kvalitet - hurtig levering. Jeg er meget tilfreds!

Nemt, hurtigt og billigt

Gaven kom som bestilt, alt var i skønneste orden.

God kvalitet og service!

Er 100% tilfreds med fotogaven.dk! Bestilte nogle fotobøger med billeder af børnene, som gave til bedsteforældre, og der var ikke et øje tørt :-)

Det var let at bruge deres system, og servicen var i top, da jeg inden bestilling stillede et spørgsmål pr. mail. Og fotobøgerne var også i rigtig god kvalitet.

Fotogaven

Super kvalitet og hurtig levering :)

Blev positivt overrasket af fotogaven.dk, synes deres side ser meget hjemmelavet ud, men må sige deres kundeservice, kvalitet og levering er langt mere professionel end deres side :)
Tak for en god behandling fotogaven.dk i reddede min julegaveindkøb :)

Lone Rasmussen fandt anmeldelsen nyttig

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk