[REPLY]
Jeg har benyttet Frydenlund-VVS en gang ved udbedring af vandskade. Min oplevelse var meget dårlig - dårlig information om skaden og hvordan den skulle ordnes og hvornår og meget ringe håndværk, noget jeg selv kunne gøre langt bedre og senere har måttet rette op på selv om jeg ikke er fagmand. Det endte med at Frydenlund også blev sur på mig fordi jeg gav kritik, så betalte de mig nogle penge som kompensation for det ringe arbejde og så var den sag afsluttet. Det kan være jeg har været uheldig men jeg kan bestemt ikke anbefale Frydenlund VVS
Jeg er så glad for mit nye badeværelse, som Frydenlund vvs har hjulpet med at gøre til virkelighed. Montørerne er super hjælpsomme og MEGET dygtige. Vi havde kontakten med Dennis Frydenlund, som hjalp med at putte ideer ned og blive til tegninger, som så blev til de dejligste møbler i gode farver. De sørgede endda for maler og murer, så jeg ikke skulle til at finde det. De satte også et solvarme anlæg op, som fungerer optimalt, og nu er det varme vand gratis OG vi er med til at passe på miljøet.