We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Fsvas anmeldelser

Fsvas Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af Fsvas før du handler og giv selv din bedømmelse af Fsvas 0
Godt

0 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (0)
Fsvas

Kundeservice ud over det sædvanlige

Vi har fra dag et i vores bygge / renovationsprojekt, været utrolig glade for det for det arbejde, medarbejderne hos Frederiks Smede og VVS har udført på vores ejendom. Vores projekt bevirkede at vi så en hel del af deres medarbejder i en tre måneders periode. dem vi har haft besøg af, besidder stor faglig stolthed og alt deres arbejde er udført i en god tone, og gerne med et lille smil på læben Firmaets ledelse besidder stor kompetence og beslutningsdygtighed. Vi er løbende blevet informeret om projektets omfang pris tidshorisont. Her er der intet overladt til tilfældighederne alt er nøje gennemtænkt og alle aftaler er overholdt Vi giver med stor glæde Lasse og Johnny vores bedste anbefalinger, og ønsker firmaet god vind fremover.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk