We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Fuglebjerggaard anmeldelser

Fuglebjerggaard Logo
Kunderne om Fuglebjerggaard : »ufattelig dårlig måde at behandle en potientiel kunde på« »Ikke super, hæver penge før varer sendes« »Gode varer, hurtig ekspedition.« 6
Middel
5.6 af 10

6 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (6)
Fuglebjerggaard

ufattelig dårlig måde at behandle en potientiel kunde på

kontaktede firmaet og ved ikke hvad der skete men hun svarede mig frækt tilbage efter jeg præsenterede mig at jeg ikke skulle kontakte hende igen! utrolig dårlig måde at behandle en potentiel kunde på!!

Udvalgt anmeldelse om Fuglebjerggaard

Fuglebjerggaard

Gode varer, hurtig ekspedition.

jeg bestilte frø, knolde og planter til haven. Varerne kom med posten 3-4 dage efter, forsvarligt emballeret og friskopgravet. Selv planten havde holdt til postvæsenet !! Varerne er i den dyre ende, men det ved man jo før man bestiller. Kan anbefales.

Fuglebjerggaard

Ikke super, hæver penge før varer sendes

Har handlet der før og været godt tilfreds. Denne gang var der forsinkelser pga varer der ikke var hjemme, det er ok. Men pengene blev hævet på min konto 10 dage før varerne blev afsendt.
Ellers er jeg godt tilfreds med produkterne indtil videre.

Meget tilfredsstillende handler.

Altid levering som lovet, god service. Jeg havde problemer med at få noget frø til at spire og modtog ny pose uden beregning.
Har handlet frø og podekviste mange gange.

FinForretning

Hurtig leverance af ønsket produkt, men fragtomkostningerne synes alt for høje

Udmærket og personligt

Jeg bestilte nogle varer (pimpsten m.m.) via hjemmesiden for noget tid siden og fik et personligt svar på at hun ville finde det frem og afsende det samme mandag. God service.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk